Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sarajevo - Zeljeznicar
Zeljeznicar - Radnik
-----------------------------------
Radnik - Zrinjski
Zrinjski - Sloboda
Sarajevo - Zeljeznicar
Krupa - Sarajevo
Zeljeznicaru trebaju 4 boda i sigurna titula.
Zrinjskom treba 6 bodova i opet zavise od Zeljeznicara.
Sarajevu treba 6 bodova i opet zavise od Zeljeznicara i Zrinjskog.
Puno toga, ali ne sve, ce se znati nakon sljedeceg kola.
Na osnovu vidjenog u proteklih 7-8 mjeseci, mislim da bi najpoštenije bilo da savez ove godine nikome ne dodijeli šampionski pehar. Ako već mora, neka ga dadnu Borcu iz BL (njima svakako ne treba, bacit će ga u Vrbas)
Ma znace se iduce kolo.
Komsije sa remijem/pobjedom uzimaju titulu.
Zrinjski ostaje u utrci samo ako dobije, a komsije zijane.
Mi moramo dobiti obje i da se sve zivo pokloni.
Sanse su 95% Zeljo, 4%Zrinjski i 1% mi.
ultima_palabra wrote:Ma mi kako igramo, nije sigurno ni da ćemo uzeti Radnika zadnje kolo. Radnik se umrtvio u zadnje vrijeme, ali mogle bi ih premije oživjeti
Samo pitanje cije premije ? Moguce je da se u ova dva kola pojavi Punac.
Dobro napisa ovaj Toma, sanse su 50 % Zeljo, 40% Zrinjski i 10% Sarajevo.
Mada ima i ono iz vica: 90% idemo na more, 100% ne idemo.
lendric wrote:Sarajevo osvaja, jer ima najbolji igrački kadar, najskuplju ekipu, najbolju adminsitraciju, najbolje navijače, najbolji kamp na balkanu, najboljeg vlasnika i još štošta
leškarenje wrote:Ako uzmu Sarajevo i zrinjski slijedeće kolo šanse kona su 0%
Na osnovu cega si to zakljucio? Na osnovu Slobode, koja po obicaju ne igra zadnje kolo.
Mada u derbiju se nista ne zna. Sarajevu odgovara pobjeda a Zeljeznicaru remi i pobjeda. Remi je nekako najblizi, mada su moguca sva tri znaka.
nema me tamo wrote:Evo još se ništa ne zna, nadam se 5%..
Bilo bi super da vam izbijemo titulu iz ruku..
Da budemo luzeri zajedno što da ne
Ne znam. Ja Sam nesto ubijedjen da ce biti vise od tih 5% i Jos Nesto kontam da bi zrinjski mogo kiksati a zeljo iskoristiti umor igraca Sarajeva i slaviti na kosevu.
Znaci
Radnik 1X
Zeljo 2