Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:Ebo ga Frajburg i majka! Jos odigram fol kp
A dobili novog trenera pa se razigrali. Inace je uvijek opasno igrati u njemackoj protiv tima kiji dobije novog trenera. To sam bas primjetio u zadnjih 4-5 sezona. Eno i HSV ubi Dortmunda i ove i prosle godine kada su dobili novog trenera.
Tomahawk11 wrote:Ebo ga Frajburg i majka! Jos odigram fol kp
A dobili novog trenera pa se razigrali. Inace je uvijek opasno igrati u njemackoj protiv tima kiji dobije novog trenera. To sam bas primjetio u zadnjih 4-5 sezona. Eno i HSV ubi Dortmunda i ove i prosle godine kada su dobili novog trenera.
Sve sam ja to vidio, al kontam Frajburg u solidnoj seriji i eto sta se desi. A imali su i ovi svoje prilike, al kad ne znaju. I jos kad mi je to zadnji par, logicno
jel neko vidio da je dao 2 zuta Burke sad na stutgartu ? i onom sto je faulirao u kontri pa pustio sudija prednost i golmanu radi nabijanja lopte ? joj daj Boze molim te jednom pogledaj me da ovako nafakaski prodjem
znaci hofler udara lika sudija pusta prednost, brani golman nakon toga i napucava na tribine loptu. sudija prilazi daje hofleru karton, kamera ode negdje drugo i kasnije vraca na golmana i potpisuje se zuti za njega koliko sam vidio i komentator govori da je dobio zuti zbog nabijanja lopte. to su 4 kartona onda jebo majku koji propust sad nema nigdje kartona tog evidentiranog osim na ekranu da se pojavilo
PriNc_ba wrote:znaci hofler udara lika sudija pusta prednost, brani golman nakon toga i napucava na tribine loptu. sudija prilazi daje hofleru karton, kamera ode negdje drugo i kasnije vraca na golmana i potpisuje se zuti za njega koliko sam vidio i komentator govori da je dobio zuti zbog nabijanja lopte. to su 4 kartona onda jebo majku koji propust sad nema nigdje kartona tog evidentiranog osim na ekranu da se pojavilo
ma znam i ja i ja sam fkt mislio da samo daje karton onom sto je pokusao prekinuti kontru ali onda kako komentator govori da je golman dobio zuti ja pogledam kad fkt u potpisu i krupnom kadru i golman. fol je sto je to bukvalno zadnjih 5 sekundi tekme bilo i sad debili nema sanse da razjasne to. jedino da saljem mail sudiji hahahhahah
poslao sam na bundesliga.de mail da provjere jer fkt ako je Hofler dobio zuti onda sam prosao.. jedina zabuna moze biti da Hofler nije dobio zuti vec samo golman a ovi potpisali Hoflera.
i usput jebem Grafeu mater za ono nonsalantno tolerisanje startova za cist zuti u prvom poluvremenu. mogao ih je 3-4 podjeliti hladno. i kontam reko evo lik ce u drugom za svaki start davati kad sipak... ubise me njemci s ovim kartonima oko granice. a nije ni mala para jbg 150 maraka je dobitak ako mi kojim cudom priznaju taj karton neki
Jel ovaj prvi iz Oklahome? Ako jest onda je blokiran.
Wesbruk večeras igra pa u premijeru blokuraki onog drugog sto ima na ponudi osim ibake, nemam pojma ko je lik.
Hajmo vankuverkp2 i g state 4+
Jebase i mene Švabe za žute, gdje sam imao Toronto i pitsburg. Sudija supak ne daje žuti ni za prekidanje kontre ni za lakat u glavu a odmah daje crveni igraču koji nije bio zadnji. Igrači frajburga mrtvaci