Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
BHF_Manijak

#46401 Re: Premijer liga BiH

Post by BHF_Manijak »

omega369 wrote:Bhf, sto ti je vuna?! Niste pobjedili, niste ni zasluzili

Imate derbi da se vadite :wink:
Vuna mi je citati iz sezone u sezonu umobolne teorije sa svih strana. Nema ti samo veze sa vama sad. I naravno krojaci teorije onda samo mijenjaju boje i oblike teorije. Ili se jednostavno k'o picici povuku kad fule, a fulaju iz kola u kolo, iz sezone u sezonu.

Eno sad nije dvica dogovorena, sad je X dogovoren, Koljic namjerno fulio, onaj namjerno pusta igraca, onaj... Pa dan te jeb'o ne vjerujem sta citam. Koljic je ba panjina i u Borcu se smijali sta je lik fulao. Ove sezone ga k'o navodno krenulo, lik pola golova iz penala dao.
Al' hajd lakse prihvatiti da je namjerno fulio, nego da je kloc.

I kazem ti, nema to vise veze s bojom covjeka koji pise, teorije su smijesne vec godinama i ove insajderske iz Staklenog grada. Isto tako sam slus'o sedmicama kako je Zrinjski dogovorio dvicu u Krupi. Sve zavrseno. Kad ono BUM. :oops:
avetinja

#46402 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Zadnji put kad je neko uzeo derbi dva razlike, smokio je bio 10 feninga.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#46403 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Sta bi moglo dodatno zakomplikovati borbu za titulu........osvajanje kupa od strane Sarajeva. Tada bi kurac i Sloboda i Krupa i Radnik igrali nonsalantno jer je Evropa u pitanju.......hehhehe bas bi bilo veselje :D
Šibicar

#46404 Re: Premijer liga BiH

Post by Šibicar »

Anestezija wrote:hoce da nas izlude s 0-0 rezultatima

Postoji rjesenje,svi odigramo tacan rezultat 0-0,onda ce ih kladionice primorati da zabiju koji gol,a kakvi su nam igraci u derbijima morao bi se svirati poneki penal,a tek kakve izvodjace penala imamo mislim da bi sudija morao dosuditi 7 penala da bi zavrsilo miroljubivih 1-1. :mrgreen:
Dead Man Walking

#46405 Re: Premijer liga BiH

Post by Dead Man Walking »

Gusztav wrote:
Dead Man Walking wrote:Zrinjski ima bolje igrace na vecini pozicija, ali od 4 duela su nas dobili samo jednom i to na pocetku kad nas je i Vitez uzimao, 2 gola dali, 6 primili, tako da... Sami su krivi sto su se yebavali sa smjenama trenera i dozvolili da medjusobni dueli odlucuju.

Liga je losija iz sezone u sezonu, ali kako god okrenes, dvije ekipe koje su na vrhu su ipak malo bolje od ostalih. Koliko god pitari pjenili na tu konstataciju, liga za prvaka je to pokazala, kao i proljetni dio regularne sezone gdje su prosuli bodove u skoro svim duelima sa ekipama koje su ostale preko crte. U Evropi ide brukanje svakako, ali da zbog toga pratim davno bih odustao. Titula, pa kakva je god, je najbitnija. I najbolji od najgorih je ipak nesto. :D
Valjaš gluposti. Da nije bilo sudijskih grešaka, vas među prve dvije ekipe ne bi bilo (bili bi treći), što ne bi značilo da bi zaostajali kvalitetom za prve dvije ekipe.......ne shvataš da su kvalitetom prve 4 ekipe tu negdje, (u 3-5%). Dokaz je današnja tekma Krupe i Željezničara.Ekipa koja sebe smatra da je najbolja u državi trebala je da ovo danas glat uzme 2 razlike i riješi pitanje prvaka, a ne da visi zadnjih pola sata i umalo da izgubi tekmu pred sami kraj.
Zeljo je od mogucih 12 od Krupe uzeo 10, Zrinjskom 7 od 12, Radniku 9 od 9, Slobodi 4 od 12... Dakle 30 od 45. Ta Sloboda jedino ima bolji medjusobni, a jedina sva poraza od ovih ekipa su bila u prvim kolima i eri Milosa Kostica.
Gusztav

#46406 Re: Premijer liga BiH

Post by Gusztav »

Dead Man Walking wrote:
Gusztav wrote:
Dead Man Walking wrote:Zrinjski ima bolje igrace na vecini pozicija, ali od 4 duela su nas dobili samo jednom i to na pocetku kad nas je i Vitez uzimao, 2 gola dali, 6 primili, tako da... Sami su krivi sto su se yebavali sa smjenama trenera i dozvolili da medjusobni dueli odlucuju.

Liga je losija iz sezone u sezonu, ali kako god okrenes, dvije ekipe koje su na vrhu su ipak malo bolje od ostalih. Koliko god pitari pjenili na tu konstataciju, liga za prvaka je to pokazala, kao i proljetni dio regularne sezone gdje su prosuli bodove u skoro svim duelima sa ekipama koje su ostale preko crte. U Evropi ide brukanje svakako, ali da zbog toga pratim davno bih odustao. Titula, pa kakva je god, je najbitnija. I najbolji od najgorih je ipak nesto. :D
Valjaš gluposti. Da nije bilo sudijskih grešaka, vas među prve dvije ekipe ne bi bilo (bili bi treći), što ne bi značilo da bi zaostajali kvalitetom za prve dvije ekipe.......ne shvataš da su kvalitetom prve 4 ekipe tu negdje, (u 3-5%). Dokaz je današnja tekma Krupe i Željezničara.Ekipa koja sebe smatra da je najbolja u državi trebala je da ovo danas glat uzme 2 razlike i riješi pitanje prvaka, a ne da visi zadnjih pola sata i umalo da izgubi tekmu pred sami kraj.
Zeljo je od mogucih 12 od Krupe uzeo 10, Zrinjskom 7 od 12, Radniku 9 od 9, Slobodi 4 od 12... Dakle 30 od 45. Ta Sloboda jedino ima bolji medjusobni, a jedina sva poraza od ovih ekipa su bila u prvim kolima i eri Milosa Kostica.
...a Sarajevu od mogućih 9, uzeli ste tri, uz jedan postignuti gol (dvije tekme su se igrale na Grbavici).....jel se to ti šališ ili stvarno misliš da neka ekipa u PL kvalitetom "odskače" od ostalih
Last edited by Gusztav on 14/05/2017 23:41, edited 1 time in total.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#46407 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Ja sto se posra Boro po kmecanue Pitara za penalom itd itd......penala ni na mapi a drugi gol Sarajeva cist prekrsak ko suza prije gola od igraca Sarajeva!
ultima_palabra

#46408 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

Jao za sta su pitari trazili penal :lol: Na kraju jos Zrinjski ostecen, faul bio prije Crnkicevog gola.
Last edited by ultima_palabra on 14/05/2017 23:44, edited 1 time in total.
lakilaka

#46409 Re: Premijer liga BiH

Post by lakilaka »

pravda za boru. boro heroj a ne zlocinac.
Dead Man Walking

#46410 Re: Premijer liga BiH

Post by Dead Man Walking »

Gusztav wrote:
Dead Man Walking wrote:

...a Sarajevu od mogućih 9, uzeli ste tri, uz jedan postignuti gol (dvije tekme su se igrale na Grbavici).....jel se to ti šališ ili stvarno misliš da neka ekipa u PL kvalitetom "odskače" od ostalih
:lol: Pa valjda ti je jasno da ste i vi uzeli 3, ili treba crtati? Kakav argument jebote. Ne odskace niko, svi smo isti, pa tako slucajno Krupu od 4 puta pobjedis 3 a jednom remiziras. Zavrseno sto se mene tice, libo me, i ti ko i lesko, ako lakse spavas s mislju da sudije donose prevagu samo daj. :run:
Gusztav

#46411 Re: Premijer liga BiH

Post by Gusztav »

Dead Man Walking wrote:
Gusztav wrote:
Dead Man Walking wrote:

:lol: Pa valjda ti je jasno da ste i vi uzeli 3, ili treba crtati? Kakav argument jebote. Ne odskace niko, svi smo isti, pa tako slucajno Krupu od 4 puta pobjedis 3 a jednom remiziras. Zavrseno sto se mene tice, libo me, i ti ko i lesko, ako lakse spavas s mislju da sudije donose prevagu samo daj. :run:
Pa uzeli smo i mi tri bobe, logično...ja i dalje mislim da su prve 4 ekipe tu negdje...........a tebi i dalje krupa mjerilo jačine lokomotive :-)............ma bravo
UnKnownBA

#46412 Re: Premijer liga BiH

Post by UnKnownBA »

Za razliku od komšija ja neću reći da su sudije krive, nije ni savez kriv, nije krivo ni Sarajevo a ni Zrinjski, nije kriva ni Nailova mater... krivi smo mi što nismo znali bolje!
SmokingMan

#46413 Re: Premijer liga BiH

Post by SmokingMan »

20.05 :zjev:
leškarenje

#46414 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

BHF_Manijak wrote:Samo da pozdravim sve one sveznalice, sto su jos prije 7 dana "znali" da je dvica u Krupi zavrsena, prijateljstvo, sportski prijatelji, koferi, qrci palci... Kakve neznalice...

I za sve ovo vazi, sve ove pametnjakovice sto nikad nista nisu uboli sa "zavrsenim" bodovima i utakmicama, a slusamo ih evo n godina na forumu. :zzzz:
Otpozdrav :izet: od onih koji slušaju 7 dana da će biti kupljena dvica u Mostaru :thumbup:
Tomahawk11
Globalni moderator

#46415 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Pa ja, to je ta zdrava logika, kupicemo od ekipe koja je jos u igri za prvaka :-)
leškarenje

#46416 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Tomahawk11 wrote:Pa ja, to je ta zdrava logika, kupicemo od ekipe koja je jos u igri za prvaka :-)
Čitao si,pratio si :thumbup:

5%
Tomahawk11
Globalni moderator

#46417 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

leškarenje wrote:
Tomahawk11 wrote:Pa ja, to je ta zdrava logika, kupicemo od ekipe koja je jos u igri za prvaka :-)
Čitao si,pratio si :thumbup:

5%
:)
tcz

#46418 Re: Premijer liga BiH

Post by tcz »

lendric wrote:Je li Sarajevo ikako dalo regularan gol? Faul bio prije drugog
NIje! :-)

1. Ognjen Valjić
2. Goran Paradžik
3. Zoran Grbić
4. Vladimir Bjelica
...
Nadzorna_ploca

#46419 Re: Premijer liga BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Hjoj jest zakuhalo, ocekivao Sampras glat bodove a povuko se u 26 minuti. Samo da haparati ne budu radili u subotu u onih 5÷ :nargila:. Su kim HNK Zrinjski igra?
Tomahawk11
Globalni moderator

#46420 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Nadzorna_ploca wrote:Hjoj jest zakuhalo, ocekivao Sampras glat bodove a povuko se u 26 minuti. Samo da haparati ne budu radili u subotu u onih 5÷ :nargila:. Su kim HNK Zrinjski igra?
Gledam sinoc sport i pregled, onaj gol Bekrica je dosta nafaka. Onaj nabi loptu, odbi se od igraca Krupe i hop pravo pred Bekrica.
Kad se jos uzme da su iz Krupe imali bolje sanse, bod ko kuca.
SmokingMan

#46421 Re: Premijer liga BiH

Post by SmokingMan »

lendric wrote:
SmokingMan wrote:20.05 :zjev:
Subota je tad, ako pitaš koji je dan
Znam,znam Lendra. :)
leškarenje

#46422 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

Tomahawk11 wrote:
Nadzorna_ploca wrote:Hjoj jest zakuhalo, ocekivao Sampras glat bodove a povuko se u 26 minuti. Samo da haparati ne budu radili u subotu u onih 5÷ :nargila:. Su kim HNK Zrinjski igra?
Gledam sinoc sport i pregled, onaj gol Bekrica je dosta nafaka. Onaj nabi loptu, odbi se od igraca Krupe i hop pravo pred Bekrica.
Kad se jos uzme da su iz Krupe imali bolje sanse, bod ko kuca.
Ma kupili Kartala :mrgreen: nije mu ono jedina greška bila....ali zato Barica nisu ili mu nije niko rekao da je došao Miso.
Tomahawk11
Globalni moderator

#46423 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Ako je vjerovati vremenskoj prognozi, bice suncana subota.
Je li tacan termin u 17:00?
SmokingMan

#46424 Re: Premijer liga BiH

Post by SmokingMan »

Preglup termin,volio bih da je u 19.
Tomahawk11
Globalni moderator

#46425 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Pa ne vidi milicija, pa dok nije mrak pao da to obave 8-)
Locked