Film na TV-u
Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Moderator: _BataZiv_0809
- johnnykola
#46401 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Sve to je odavna završeno u knjigama ala Orlovi rano lete, Sunčana obala, Dječaci iz Pavlove ulice, Strah u Ulici lipa i inim drugim. Družba nešto zajednički radi. Gledajte takove filmove i čitajte takove knjige, ne gledajte samo svoju zicugu, o vi milenijanski i premilenijanski pjur pakaši.
Film na TV-u
Film na TV-u
-
tempuser
#46402 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
A Ljuban i Vlak u snijegu?johnnykola wrote:Sve to je odavna završeno u knjigama ala Orlovi rano lete, Sunčana obala, Dječaci iz Pavlove ulice, Strah u Ulici lipa i inim drugim. Družba nešto zajednički radi. Gledajte takove filmove i čitajte takove knjige, ne gledajte samo svoju zicugu, o vi milenijanski i premilenijanski pjur pakaši.![]()
![]()
![]()
Film na TV-u
- johnnykola
#46403 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
tempuser wrote:A Ljuban i Vlak u snijegu?johnnykola wrote:Sve to je odavna završeno u knjigama ala Orlovi rano lete, Sunčana obala, Dječaci iz Pavlove ulice, Strah u Ulici lipa i inim drugim. Družba nešto zajednički radi. Gledajte takove filmove i čitajte takove knjige, ne gledajte samo svoju zicugu, o vi milenijanski i premilenijanski pjur pakaši.![]()
![]()
![]()
Film na TV-u
-
tempuser
#46404 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
A Salas u malom ritu?johnnykola wrote:tempuser wrote:
A Ljuban i Vlak u snijegu?A Družba Sinjeg galeba?
- johnnykola
#46405 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
A Družba Pere Kvržice?tempuser wrote:A Salas u malom ritu?johnnykola wrote:tempuser wrote:
A Ljuban i Vlak u snijegu?A Družba Sinjeg galeba?
-
tempuser
#46406 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
A Poslednja trka?johnnykola wrote:A Družba Pere Kvržice?tempuser wrote:A Salas u malom ritu?johnnykola wrote:
A Družba Sinjeg galeba?
Da ne zacatavamo, rebali bi otvoriti temu ex Yu djeciji flmovi!
-
kakavdanakneiskustvu
#46407 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
normala brate wrote:Kako kome. Ja LOR mogu gledati uvijek dok mi gledanje Harry P. ne pada na pamet.Altsa wrote:Ne limvo ni ja to, ni Star Wars, ni Pottera, hobite i sl.normala brate wrote:Više puta sam stao s gledanjem prvog dijela Lord of the rings i neki dan ga završim i u međuvremenu pogledam i preostala dva.
I utisak je isti na momente filmovi odlicni i na momente samo ti dođe da ga ugasiš.
Da li sam jedini ili je popularno govoriti da su filmovi jedni od boljih ikad iako su očiti smor?
Kontam da su to vecinom one osobe što idu na one Star Wars konvencije i igraju se s barbikama Darth Vadera i tako to..
Ili griješim i jedini sam u ovom pljuvanju?
Ne smori te u komadu 4 sata gledati?
ja koliko znam ni jedan od ta tri ne traje 4 sata,3,nesto jace od tri mozda
-
normala brate
#46408 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Prvi 3 drugi i treci 4 eh sad..
- johnnykola
#46409 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Glavno da ova nova nejačad ima Bentenove, one džvaljave Pokemone i druge rinakaše. Svaki od njiha pokazuje onom drugom koji je kojem veći.tempuser wrote:
A Poslednja trka?![]()
Da ne zacatavamo, rebali bi otvoriti temu ex Yu djeciji flmovi!
Dojenčad zakinuta za Bipsiće, Snorkijevce, Štrumpfove, Evokse... Misle šnjima kreno svijet. A ono dosad na planeti živelo dvadeset milijardi ljudi. Ne, oni su sami bolji od svih tih za njih debosa stoput.
-
normala brate
#46410 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Jeste gledali Ballad of Buster Scruggs?
Ona prica o momku bez ruku i nogu je savršenstvo.
Ona prica o momku bez ruku i nogu je savršenstvo.
-
tempuser
#46411 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Prvi nastavak 2:58, drugi 2:59, treci 3:21.kakavdanakneiskustvu wrote:
ja koliko znam ni jedan od ta tri ne traje 4 sata,3,nesto jace od tri mozda
Ono sto mene odbija u startu je ta serijska proizvodnja, Gospodar prstenova, 3 nastavka u 3 godine, X men, 11 komada u 16 godina, Star wars 3 komada u 4 godina krajem 90-ih, pa 4 komada u zadnje 4 godine. Non stop te drze u viskom obrtajima, nema vremena da se film slegne, da se malo promjeni repertoar...
-
kakavdanakneiskustvu
#46412 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
normala brate wrote:Prvi 3 drugi i treci 4 eh sad..
jesi siguran da bas toliko traju?
-
normala brate
#46413 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Možda odjavna špica duže i to, al' jesam siguran sam prvi dio 3 sata ravno druga dva po 3 55 predpostavljam bez odjavne 3,30 tako nešto..kakavdanakneiskustvu wrote:normala brate wrote:Prvi 3 drugi i treci 4 eh sad..
-
kakavdanakneiskustvu
#46414 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
normala brate wrote:Možda odjavna špica duže i to, al' jesam siguran sam prvi dio 3 sata ravno druga dva po 3 55 predpostavljam bez odjavne 3,30 tako nešto..kakavdanakneiskustvu wrote:normala brate wrote:Prvi 3 drugi i treci 4 eh sad..
evo napisa @tempuser koliko traju,ni jedan nije ni blizu 4 sata
-
normala brate
#46415 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Ja na popcornu skinuo 2 i 3 oba 3,55 i gledao do kraja ponavljam film ko film nije 3 55 to je uz odjavnu špicu.
Šta sam onda ja gledao ne znam znam da je film radio punom parom 3 i po sata.
Šta sam onda ja gledao ne znam znam da je film radio punom parom 3 i po sata.
-
tempuser
#46416 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
I to je sve novije generacije, u koje vrijeme crtici o druzinama su bili Pcelica Maja, kasnije Strumofovi. Mislim da je sve krenulo nizbrdo kad su krenuli agresivni Hi-men, Ninja kornjace i sl... Umjesto druzine u prirodi ti ponude druzinu fung-fu mutanata iz kanalizacije koji se dave junk foodom i koje vodi pacov!johnnykola wrote:
Glavno da ova nova nejačad ima Bentenove, one džvaljave Pokemone i druge rinakaše. Svaki od njiha pokazuje onom drugom koji je kojem veći.![]()
![]()
![]()
Dojenčad zakinuta za Bipsiće, Snorkijevce, Štrumpfove, Evokse... Misle šnjima kreno svijet. A ono dosad na planeti živelo dvadeset milijardi ljudi. Ne, oni su sami bolji od svih tih za njih debosa stoput.
-
tempuser
#46417 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Ja nasao na IMDB-u, ako oni lazu lazem i ja.kakavdanakneiskustvu wrote:
-
normala brate
-
kakavdanakneiskustvu
#46419 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
tempuser wrote:Ja nasao na IMDB-u, ako oni lazu lazem i ja.kakavdanakneiskustvu wrote:
znam
-
kakavdanakneiskustvu
#46420 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
normala brate wrote:https://filmotopia.org/movies/the-lord- ... wo-towers/
Evo drugi dio 3, 35 i onda odjavna do 3,55.
extended cut ili kako se to vec zove,prava verzija ne traje toliko
- johnnykola
#46421 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Da, tad nekad je krenulo odronuće. Hajde, Mufmentempuser wrote:I to je sve novije generacije, u koje vrijeme crtici o druzinama su bili Pcelica Maja, kasnije Strumofovi. Mislim da je sve krenulo nizbrdo kad su krenuli agresivni Hi-men, Ninja kornjace i sl... Umjesto druzine u prirodi ti ponude druzinu fung-fu mutanata iz kanalizacije koji se dave junk foodom i koje vodi pacov!johnnykola wrote:
Glavno da ova nova nejačad ima Bentenove, one džvaljave Pokemone i druge rinakaše. Svaki od njiha pokazuje onom drugom koji je kojem veći.![]()
![]()
![]()
-
tempuser
#46422 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Leonardo!johnnykola wrote:Da, tad nekad je krenulo odronuće. Hajde, Mufmentempuser wrote:
I to je sve novije generacije, u koje vrijeme crtici o druzinama su bili Pcelica Maja, kasnije Strumofovi. Mislim da je sve krenulo nizbrdo kad su krenuli agresivni Hi-men, Ninja kornjace i sl... Umjesto druzine u prirodi ti ponude druzinu fung-fu mutanata iz kanalizacije koji se dave junk foodom i koje vodi pacov!još i nekako, ali posle znakovito vrhunaca umetnosti u vidu mindža
kornjača Rafaela, Donatela, Mikelanđela i ne guglo četvrtog koji odadiru po picama i naganjaju onog koji bi da mu Sekač vrati telo
neminovan je bio dolazak interneta i umiranje dečijeg komunizma.
- johnnykola
#46423 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
Stari pakaš s nunčakama koji je volio snifati izduvne gasove iz auspuha.tempuser wrote:Leonardo!johnnykola wrote:Da, tad nekad je krenulo odronuće. Hajde, Mufmentempuser wrote:
I to je sve novije generacije, u koje vrijeme crtici o druzinama su bili Pcelica Maja, kasnije Strumofovi. Mislim da je sve krenulo nizbrdo kad su krenuli agresivni Hi-men, Ninja kornjace i sl... Umjesto druzine u prirodi ti ponude druzinu fung-fu mutanata iz kanalizacije koji se dave junk foodom i koje vodi pacov!još i nekako, ali posle znakovito vrhunaca umetnosti u vidu mindža
kornjača Rafaela, Donatela, Mikelanđela i ne guglo četvrtog koji odadiru po picama i naganjaju onog koji bi da mu Sekač vrati telo
neminovan je bio dolazak interneta i umiranje dečijeg komunizma.
- medvjed23
#46424 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
nije ba.. leonardo koristi mačeve.. kakav nedostatak temeljnog obrazovanja.. strašno, strašno, strašno..
- johnnykola
#46425 Re: Gledali ste film, preporuĆite ga drugima
medvjed23 wrote:nije ba.. leonardo koristi mačeve.. kakav nedostatak temeljnog obrazovanja.. strašno, strašno, strašno..
Guglo si, priznaj.