Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
155_mm

#46351 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by 155_mm »

Point. wrote:Dodik prolupo skroz.Srpska starija od BiH. Imala svoje granice? Imala je qurac moj.
pocinjem polako da se pitam koliko amerikanci placaju preCedniku za ovo sto radi?
:D
zrakomlat

#46352 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zrakomlat »

kritichar wrote:
sWeeT_Companion wrote:Gosn Izet Hadžić
Vođa vehabija: Srbima bih dao državu!

Vođa vehabija iz sela Ošve, kod Maglaja, Izet Hadžić rekao je da, ukoliko je kriv za odlazak ljudi iz BiH na sirijska ratišta, onda odgovornost za to snosi i bošnjački član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović.

"Ako sam ja kriv za to, kriv si i ti, Bakire Izetbegoviću. Vi ste im dali pasoše, lične karte, obezbijedili im avion. Vi ste ih ispratili, mahali im. Pa njihova policija ih je pustila da se vrate", rekao je Hadžić za "Blic", negirajući da je on slao ljude u Siriju.

Hadžić, koji je glavni posrednik u kupoprodaji srpskih kuća i zemlje u selu Ošve, za sebe tvrdi da je "žrtva politike između Federacije BiH i Republike Srpske, ljudi koji su u Siriji i američkog Federanog istražnog biroa".

"Politička elita Bošnjaka u Sarajevu je banda. Lažu ljude da nam je bolje u zajedničkoj državi. Srbima bih dao državu i da odmah potpišemo mir na 100 godina", kaže vođa vehabija.

Hadžić navodi da bi volio da sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom popije kafu, jer je Dodik "najiskreniji neprijatelj Federacije BiH, što cijeni, jer ne laže, kao ovi prevaranti iz Sarajeva".

"Dodik jedini smije reći da je OHR banda, da mu nemaju pravo krojiti život u avliji", istakao je Hadžić.

Hadžić navodi da su oni koji odlaze da ratuju u Siriji za njega "ljudi na margini vjere".

"Mislili su da ih tamo čeka nešto bolje, novac, ali su se prevarili... To što neko smatra da je islam uzeti pušku i da u Kuranu piše - pobij sve - taj laže na Alaha i njegova poslanika", rekao je Hadžić.

"Blic" piše da je Hadžić čest gost u mesdžidu "Furkana" u Novom Pazaru, gdje drži "zapaljive" govore, kao i da je blizak magistru islamskih nauka iz Prizrena Idrizu Bilibaniju, koga su srpske bezbjednosne službe označile kao glavnog propovjednika "Islamske države" u Srbiji.

Za Hadžića znaju i u Specijalnom sudu u Beogradu, gdje se pominje kao jedan od najbližih saradnika Abida Podbićanina, ratnika "Islamske države" u Siriji, koji je optužen za terorizam.
http://pressrs.ba/info/vijesti/voda-veh ... 30-07-2015
Poklonite mu šubaru i da još brkove pusti
:lol: :thumbup:
zrakomlat

#46353 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zrakomlat »

sWeeT_Companion wrote:To nisu naši problemi.
S tim se vi besomučno nagađajte. Čudi me i da su pojedine vehabije oduševljene Miletom. Ipak, taj hard radical moment sam smatrao doslijednijim. Ali ljudi shvataju da mir nema alternativu. Poštujem.
"Vehabije" vole život ko prije par stoljeća. A sve to mogu ostvariti u tzv RS. Ne baš odmah, nije toliko grohnula, ali uz precednika Mileta, nema sumnje da će doći na taj nivo.
Tipicoti

#46354 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tipicoti »

-

Ne razumijem Dodika ...prije Dejtona je stvar bila ovakva:

Image

Image

Image

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
mO k3

#46355 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Velikosrpska poltika i da je porazena u bosni ne bi nestala
Mr.Sojic

#46356 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Mr.Sojic »

moa wrote:
Tipicoti wrote:EVO GA, POLUDIO SKROZ .....

Image

Image

http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Do ... koj/318268
Nebeski narod, postojali prije samog stvaranja planete Zemlje. Vansvemirski narod, ali zalosno je sa mu njegov narod vjeruje u ovakve izjave i jos kad pomislis da su takvi vrsili genocid. Pleme koje je totalno izgubljeno.
Slozio bih se da su nebeski narod :oops: i dodao bih da su jos crna rupa :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: svih galaksija :D

PreCednik svih planeta i crnih rupa (za klikeranje :oops: ) zeli drzavnost i ujedninjenje svih crno-rupih :D
ljevoruki

#46357 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ljevoruki »

mO k3 wrote:Velikosrpska poltika i da je porazena u bosni ne bi nestala
Glupost. Kako je nestala u Hrvatskoj?
Tamo je vojno porazena i manji su od makova zrna.
:bih:
mO k3

#46358 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

ljevoruki wrote:
mO k3 wrote:Velikosrpska poltika i da je porazena u bosni ne bi nestala
Glupost. Kako je nestala u Hrvatskoj?
Tamo je vojno porazena i manji su od makova zrna.
:bih:
mozda se nisam jasno izrazio .. izvini ali mislio sam na srbiju
ljevoruki

#46359 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ljevoruki »

mO k3 wrote: mozda se nisam jasno izrazio .. izvini ali mislio sam na srbiju
Srbija bi bila vezanih ruku i ne bi mogli raditi ovo sto danas rade, bili bi svedeni na retoriku i Seseljeve mokre snove o Velikoj Srbiji. Vjerovatno bi se i pobili izmedju sebe.
Point.

#46360 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Point. »

Holdbruku se najebem familije. Gorio u paklu dzehenemskih vatri majku jebi svoju. On iz galaksijom udaljene Amerike se nasao da govori ko ce sta oslobadjati. Ovi sumnjaci bi trebali da slave njegov rodjendan kao praznik, jer da nije bilo njega rs nebi ni postojala.
Šunj

#46361 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Šunj »

Image
trcicu trceci

#46362 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by trcicu trceci »

http://www.rtvbn.com/353277/I-Rusi-protiv-referenduma
Prema saznanjima magazina Istina, Rusija će uskratiti svoju ranije datu podršku održavanju referenduma u Republici Srpskoj, a koji se odnosi na rad Suda i Tužilaštva Bosne i Hercegovine, kao i na sve nametnute odluke visokih predstavnika u BiH prema Srpskoj.

Iako sve zvanične izjave ruskih funkcionera ukazuju na to da Rusija podržava referendum u Rešublici Srpskoj, na drugoj strani dešavaju se stvari koje ukazuju na suprotno.

Pregovori

Naime, prema tvrdnjama izvora Istine iz diplomatskih krugova, ruske diplomate ovih dana u Beču pregovaraju sa timom Visokog predstavnika u BiH Valentina Incka, i sa predstavnicima drugih zemalja članica Savjeta za implementaciju mira o najbezbolnijem načinu da se povuče priča o referendumu u Srpskoj.

Rusima ne odgovara tvrd stav predsjednika Dodika u pogledu održavanja referenduma, ali isto tako im ne odgovara ni njegovo rušenje.

Ako u ovom trenutku nisu u stanju da ga podrže u njegovim planovima, ne znači da žele da ga definitivno puste niz vodu jer, Dodik je najpouzdaniji ruski saveznik na ovim prostorima.

Magazin Istina
GAU8

#46363 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GAU8 »

trcicu trceci wrote:http://www.rtvbn.com/353277/I-Rusi-protiv-referenduma
Prema saznanjima magazina Istina, Rusija će uskratiti svoju ranije datu podršku održavanju referenduma u Republici Srpskoj, a koji se odnosi na rad Suda i Tužilaštva Bosne i Hercegovine, kao i na sve nametnute odluke visokih predstavnika u BiH prema Srpskoj.

Iako sve zvanične izjave ruskih funkcionera ukazuju na to da Rusija podržava referendum u Rešublici Srpskoj, na drugoj strani dešavaju se stvari koje ukazuju na suprotno.

Pregovori

Naime, prema tvrdnjama izvora Istine iz diplomatskih krugova, ruske diplomate ovih dana u Beču pregovaraju sa timom Visokog predstavnika u BiH Valentina Incka, i sa predstavnicima drugih zemalja članica Savjeta za implementaciju mira o najbezbolnijem načinu da se povuče priča o referendumu u Srpskoj.

Rusima ne odgovara tvrd stav predsjednika Dodika u pogledu održavanja referenduma, ali isto tako im ne odgovara ni njegovo rušenje.

Ako u ovom trenutku nisu u stanju da ga podrže u njegovim planovima, ne znači da žele da ga definitivno puste niz vodu jer, Dodik je najpouzdaniji ruski saveznik na ovim prostorima.

Magazin Istina
Ili drugim rijecima, kako napisati tekst, a ne izjaviti nista konkretno..
mirzadelibasic

#46364 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mirzadelibasic »

Image

Ima li Srpske na mapi ?
ins

#46365 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ins »

Precednik Laktašenko na povratku sa još jedne važne diplomatske misije, ovaj put sa plaže u Grčkoj:

Image

Sve će to narod MORATI pozlatiti... :-)
Juliuscezar

#46366 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Juliuscezar »

ins wrote:Precednik Laktašenko na povratku sa još jedne važne diplomatske misije, ovaj put sa plaže u Grčkoj:

Image

Sta hoce ove vehabije iz flightradara, cuj to pise goverment of Bosnia. Kakva Bosnia (ona je dok mora), Republika Srpska
zauvijek. Treba ovo sankcionisat jednim referendumom
GAU8

#46367 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GAU8 »

ins wrote:Precednik Laktašenko na povratku sa još jedne važne diplomatske misije, ovaj put sa plaže u Grčkoj:

Image

Ovo će da bude udarna vijest na PTPC.
Dodikove letove prate cyber-teroristi iz Federacije BiH :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#46368 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Sto ti je gospodin....u rangu africkih kraljeva :oops:
Autokratija majka....JA vladam, JA koristim avion u privatne svrhe, JA sebi pravim imperiju, JA koristim drzavnu sluzbu za obezbjedjenje privatnih manifestacija....samo nek neko kaze da Precjednik ne valja.....i da nije gigant :oops:
mO k3

#46369 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Tomahawk11 wrote:Sto ti je gospodin....u rangu africkih kraljeva :oops:
Autokratija majka....JA vladam, JA koristim avion u privatne svrhe, JA sebi pravim imperiju, JA koristim drzavnu sluzbu za obezbjedjenje privatnih manifestacija....samo nek neko kaze da Precjednik ne valja.....i da nije gigant :oops:
Dodik je ustupio mladencima privatni jet ... ne kontam koji vam je moj i kome smeta?
On ga kupio on ima prav da koristi :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#46370 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

mO k3 wrote:
Dodik je ustupio mladencima privatni jet ... ne kontam koji vam je moj i kome smeta?
On ga kupio on ima prav da koristi :mrgreen:
Naravski, kolega, sta ima kome da smeta, sve je to ionako narod platio da mogu da imaju ovakvog Precjednika. To je privilegija koju rijetki imaju.
Cast je biti u sluzbi Precjednika, makar i od kasike otkidao 8-)
čaika

#46371 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by čaika »

Nevjerovatno je kako pojedinci ovdje neutemeljeno ljagaju Guardiana, bez ijednog dokaza! Niko nije koristio avion u privatne svrhe, pogotovo ne Guardian, niko nije obezbjeđivao privatne manifestacije, u Šumskoj nema autokratije, vladavina zakona i pravna država su iznad svega. :mrgreen:

Valjda su svi juče čuli da je počela sa radom grčka berza i da je odmah kljoknula duboko u ponor. I koga će Cipras pozvati da mu pomogne i dovede tržište u red, ako ne lidera Trećeg svijeta, socijalistu i bliskog prijatelja Guardiana? Za iskusnog tržišnog analitičara i stručnjaka kao što je Guardian rješavanje problema grčke berze predstavlja mačiji kašalj. U narednim danima grčka berza probiće sve rekorde rasta cijena.

Sigurno bi probosanci i Osmanlije voljeli da je Cipras pozvao Ivanića ili Čavića, onda bi Turci za par mjeseci kupili pola Grčke. Samo što te izdajnike mrzi njihov narod a kamoli da ih neko zove u inostranstvo da nešto rješavaju.

Pa neka sada neko pokuša ljagati Guardiana, čovjeka koji je donijeo prosperitet ne samo Šumskoj, nego i Grčku vadi iz problema. :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#46372 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

čaika wrote:

Nevjerovatno je kako pojedinci ovdje neutemeljeno ljagaju Guardiana, bez ijednog dokaza! Niko nije koristio avion u privatne svrhe, pogotovo ne Guardian, niko nije obezbjeđivao privatne manifestacije, u Šumskoj nema autokratije, vladavina zakona i pravna država su iznad svega. :mrgreen:

Valjda su svi juče čuli da je počela sa radom grčka berza i da je odmah kljoknula duboko u ponor. I koga će Cipras pozvati da mu pomogne i dovede tržište u red, ako ne lidera Trećeg svijeta, socijalistu i bliskog prijatelja Guardiana? Za iskusnog tržišnog analitičara i stručnjaka kao što je Guardian rješavanje problema grčke berze predstavlja mačiji kašalj. U narednim danima grčka berza probiće sve rekorde rasta cijena.

Sigurno bi probosanci i Osmanlije voljeli da je Cipras pozvao Ivanića ili Čavića, onda bi Turci za par mjeseci kupili pola Grčke. Samo što te izdajnike mrzi njihov narod a kamoli da ih neko zove u inostranstvo da nešto rješavaju.

Pa neka sada neko pokuša ljagati Guardiana, čovjeka koji je donijeo prosperitet ne samo Šumskoj, nego i Grčku vadi iz problema. :mrgreen:
Predajem se....nisam tako daleko gledao....ali zato nas Precjednik jeste....i hvala mu na tome.....
I ovim putem se javno izvinjavam, ali ja sam samo pokusao pokazati koja je velicina ta gromada od covjeka 8-)
GAU8

#46373 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GAU8 »

nevjerovatan je nivo paćeništva na temi.... :lol: :lol: :lol:
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#46374 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Osim što će dovesti u red stanje sa grčkom berzom i pronaći modalitete za riješavanje svih problema Grčke,Guardian će iskoristiti priliku te
oploditi par hiljada grčkih nerotkinja.Sada kada je u šumskoj stanje savršeno,Guardian može odvojiti malo vremena da pomogne bratskim i
prijateljskim zemljama,vrijeme do slobodarskog referenduma treba popuniti korisnim radom,a ne kao Bosnićeve poturice koje su zauzele
busije po Teheranu i pljuju li pljuju šumsku i Guardiana,dok im se iz pobješnjelih usta cijedi krvava agda iz kadaifa. :mrgreen:
archi_a

#46375 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Kakva dramaturgija na Rači.
Šetnja čitavom dužinom mosta a sve snimljeno iz donjeg rakursa. :D
GuardiJan u svoj svojoj veličini.
Locked