ford gt, nije lose
Moderators: _BataZiv_0809, anex

U manađerskom smislu više...
citroen xm wrote: ↑01/02/2022 19:38
Pričali smo više puta na temu ovoga auta, slažemo se u potpunosti.Meni lično je ovo sex na točkovima. Možda jedno od 5 auta iz 21. vijeka za koje je trebalo imati baš poprilična muda pa izbaciti na tržište. Remek djelo.
Ali kupovina u ovaj vakat... Paaa možda kada bi mi auto bilo prioritet u životu i kada ne bi imao nikakvih drugih obaveza sem tog auta. To na sreću ili nesreću kod mene nije tako, ali rekao bih ipak na sreću.
Ovo što neko reče, kupiti pa vozati taman 3 dana. To ja nikada ne bih uradio. Ne bih mogao kupiti omiljeno auto, da bude i hobi, a da propada iz dana u dan. Mora to biti bar dobro pa da teži ka odličnom ili u startu odlično.
Na ovoj se vidi da je izvozana, ne može se sakriti. Kvalitetno kožno sjedište propalo, felge koje joj stoje gadno da gadnije ne može.... Ovoj je duša uzeta. Mada, jbg, 2000 KM će neko u dijelovima izvući dok kažeš keks.
Maseratiju ide, nikako.oruzana_pobuna wrote: ↑02/02/2022 12:32 ista sudbina ceka i Alfa Romeo - A i Fiat je vec na samrti.... nemam pojma kako ide Maseratiju - i jedinu FIATov brend koji jebe mater je Ferrari....a sa navalentnom konkurencijom i ponudom elektrike, SUVova i slicno - i to je pitanje hoce li tako ostat....
Prepakovane PSA modele.
Zlatno doba ITA auto industrije se završilo 1980ih godina.Evolution_IV wrote: ↑02/02/2022 19:03 mislim da nema goreg menaĐmenta od njihovog i engleskog, idioti ili sahrane ili prodaju fabrike
sta konkretno iz 90tih je zanimljivo , ako izuzmemo deltu integrale(u sustini 80 na 90te) i ferrari/lambo??
Jes,....ima da žive od klasika i legendi još dugo dugo....citroen xm wrote: ↑02/02/2022 18:20 Jebaji ga, ja volim taj talijanski duh, južnjački temperament.... Nešto kao i mi sa Balkana, naopaki u milion stvari ali ima duše, ima strasti.
Auto industrija sa toliko šeprtlja i toliko kvalitativnih promašaja nekim čudom još preživljava, a iza sebe je ostavila legendarna auta pored kojih se bilo kome jebe za kvalitet. Talijanska auto industrija iza sebe ima više klasika nego pola "sigurica" proizvođača. Ja im skidam kapu.
meni to ostalo nije_BataZiv_0809 wrote: ↑02/02/2022 19:06 Alfa Romeo GTV, Spider, 164, 156, Fiat Coupe, Barchetta, Lancia K coupe.
pa mlad si pa zatoEvolution_IV wrote: ↑03/02/2022 09:12meni to ostalo nije_BataZiv_0809 wrote: ↑02/02/2022 19:06 Alfa Romeo GTV, Spider, 164, 156, Fiat Coupe, Barchetta, Lancia K coupe.
sto li sam ja mislio da su 2000ta godista ti auti...