Nece biti bas tako ako Zeljo uzme bod u derbiju i sa pobjedom u zadnjem kolu 100% je prvak!PriNc_ba wrote:a sad krece carsijska level nema dalje![]()
![]()
![]()
mi ako izgubimo derbi bice da smo ga prodali da pomognemo komsijama, a ako ga dobijemo opet smo sampioni svih galaksija![]()
![]()
![]()
![]()
ali kako to obicno bude, zavrsit ce mrtvi x i pusi ga nas grad a zrinjski ode po titulu. ne znam fkt koji se djavo ne dogovore sve derbije bar narednih 1-2 sezone da domacin dobija. osvojit ce i jedni i drugi vise bodova tako u svakom slucaju
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#46301 Re: Premijer liga BiH
- PriNc_ba
#46303 Re: Premijer liga BiH
nisam gledao tekmu, ukljucio zadnjih 5 minuta. ima li materijala da ode i ovaj sudija na hladjenje? 
posto vidjeh da su bili neki komentari da navodno nije neki penal cist za krupu sviran ili je bila sprdnja?
posto vidjeh da su bili neki komentari da navodno nije neki penal cist za krupu sviran ili je bila sprdnja?
- leškarenje
#46304 Re: Premijer liga BiH
Buhahaha....to isto da ja kažem drago mi je što smo izgubili juce jer se pričalo da je dvicahrasno38 wrote:Ako nista drago mi je zbog pojedinih klosara i price o kupovanju utakmice!
- Charuga
- Globalni moderator
#46305 Re: Premijer liga BiH
Mislio sam da ću derbi gledati rahat, bez nerviranja, ali ovako opet šećer.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#46306 Re: Premijer liga BiH
Ako nam ne mozete bod uzeti (da ne kazem dobiti nas), a sve nakon revansa u Sirokom, onda jbg.hrasno38 wrote:eeeeeee al treba uzeti bod! ovakvi mrljavi uzet ce kurcinu!Tomahawk11 wrote:Nisam gledao utakmicu.
Dobar bod za komsije (sudeci po komentarima).
S bodom u derbiju su prvaci.
Ali i bez toga, Baka ce usrati u Bijeljini, ko sto gledam
- Charuga
- Globalni moderator
#46307 Re: Premijer liga BiH
Ja bih volio da smo dobili, pa neka svi pričaju kako smo kupili. Jebo ovo, ne valja za zdravlje ...leškarenje wrote:Buhahaha....to isto da ja kažem drago mi je što smo izgubili juce jer se pričalo da je dvicahrasno38 wrote:Ako nista drago mi je zbog pojedinih klosara i price o kupovanju utakmice!
- PriNc_ba
#46308 Re: Premijer liga BiH
a dobro, smetnuh s uma medjusobni i isti broj bodova. e onda mi dobijamo, nista bodhrasno38 wrote:Nece biti bas tako ako Zeljo uzme bod u derbiju i sa pobjedom u zadnjem kolu 100% je prvak!PriNc_ba wrote:a sad krece carsijska level nema dalje![]()
![]()
![]()
mi ako izgubimo derbi bice da smo ga prodali da pomognemo komsijama, a ako ga dobijemo opet smo sampioni svih galaksija![]()
![]()
![]()
![]()
ali kako to obicno bude, zavrsit ce mrtvi x i pusi ga nas grad a zrinjski ode po titulu. ne znam fkt koji se djavo ne dogovore sve derbije bar narednih 1-2 sezone da domacin dobija. osvojit ce i jedni i drugi vise bodova tako u svakom slucaju
a realno, treba nafatati kakvu live kladionicu na nasu ligu sljedece kolo... ocekujem preokret na tekmi zrinjskog u slucaju da zeljo bude vodio npr nakon 60-70 minuta na derbiju. ubilo se za namjestiti bar live
- animus
#46309 Re: Premijer liga BiH
Meni je drago da derbi odlucuje o svemu. Sad ce nekome da se razbije o glavu pravilo 5 %. Najbitnija tekma koha odlucuje o prvaku i to u tvom gradu a moze vas samo šaka jada uci da gleda i to nakon registracije da znamo ako ko bude krsio stolice jer rezultat mozda nece ici na ruku. Sve se placa sve se vraca. 
-
Tromblon
#46310 Re: Premijer liga BiH
Kakva bezmuda ekipa. Nema opravdanja. Kakav ba teren.Ili znaš,ili ne znaš. Niko nema da preuzme odgovornost, a ziheraš od početka drugog čuva rezultat umjesto da se napadnu i zabije drugi. Bježi ba.
- House
#46311 Re: Premijer liga BiH
raspali se u drugom poluvremenu. facepalm
bod ko džamija!
bod ko džamija!
- cvrčak_na_hedonizmu
#46312 Re: Premijer liga BiH
Pa jebiga, nismo pitari, to je njihov domenhrasno38 wrote:Ako nista drago mi je zbog pojedinih klosara i price o kupovanju utakmice!
- lijek-za-sve
#46313 Re: Premijer liga BiH
ma i sve i da dobijemo u derbiju sem nekog prestiza nama ta tekma ne igra nikakvu ulogu,matematicki igra ali......milion stvari se mora poklopiti kao sto nece pa da mi budemo prvi...neznam
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#46314 Re: Premijer liga BiH
Ova sezona je pokazatelj jednog: igracki kadar, pa cak i kod ekipa koje se bore za neki trofej, je karina.
Sto je najgore, ne vidim kako bi iduce sezone trebalo biti bolje.
I ono malo igraca sto valja ce najvjerovatnije otici.
Zamislimo samo Zelju bez Lendrica, Stevanovica, nas bez Duljevica....svaka utakmica ce biti troznak.
Umjesto toga, mi se smijemo jedni drugima kakva nam je posjeta, ko je od koga izgubio/remizirao i tako to. Tuga.
Treba se okrenuti sportskom aspektu. Treba ulagati u omladinske pogone i na tome graditi neku novu fudbalsku filozofiju.
Dovoditi igrace ne mozemo (za lovu), a dovodjenje isluzenih igraca ide po sistemu 1 valja, 20 ne valja.
Zamislimo samo Zelju bez Lendrica, Stevanovica, nas bez Duljevica....svaka utakmica ce biti troznak.
Umjesto toga, mi se smijemo jedni drugima kakva nam je posjeta, ko je od koga izgubio/remizirao i tako to. Tuga.
Treba se okrenuti sportskom aspektu. Treba ulagati u omladinske pogone i na tome graditi neku novu fudbalsku filozofiju.
Dovoditi igrace ne mozemo (za lovu), a dovodjenje isluzenih igraca ide po sistemu 1 valja, 20 ne valja.
-
MensurM
#46315 Re: Premijer liga BiH
Mastaj beboanimus wrote:Meni je drago da derbi odlucuje o svemu. Sad ce nekome da se razbije o glavu pravilo 5 %. Najbitnija tekma koha odlucuje o prvaku i to u tvom gradu a moze vas samo šaka jada uci da gleda i to nakon registracije da znamo ako ko bude krsio stolice jer rezultat mozda nece ici na ruku. Sve se placa sve se vraca.
-
todd_smith
#46316 Re: Premijer liga BiH
Ne sjecam se u zadnjih 7-8 godina da ce liga imati ovako mizernog prvaka ko god da je
Umjesto da bude na vrhu ekipa koja ja bolja od ostalih, ove sezone ce uzeti ekipa koja je samo malo manje losija nego ostale, sve u svemu nijasne
Jbt zeljo/sarajevo od prije par godina bi danas uzeo 3-0, mi bi jucer rijesili isto i vozdra.
Jebo ti ovog prvaka ko god da je ili oni ili mi ili hrvati
Umjesto da bude na vrhu ekipa koja ja bolja od ostalih, ove sezone ce uzeti ekipa koja je samo malo manje losija nego ostale, sve u svemu nijasne
Jbt zeljo/sarajevo od prije par godina bi danas uzeo 3-0, mi bi jucer rijesili isto i vozdra.
- lijek-za-sve
#46317 Re: Premijer liga BiH
ma meni poslije juce onakva dva primljena identicna gola,imao sam utisak da gledam slalom a ne fudbal,bolje da igramo evropa ligu nego LP,mada i evropa liga ce biti patnja sa ovim igracima
- Charuga
- Globalni moderator
#46318 Re: Premijer liga BiH
Da ti napišem i ovde. Bod u derbiju i 3 protiv Radnika = titula. Samo treba sad osvojiti i taj bod, kad su psihički u kurcu.lijek-za-sve wrote:ma i sve i da dobijemo u derbiju sem nekog prestiza nama ta tekma ne igra nikakvu ulogu,matematicki igra ali......milion stvari se mora poklopiti kao sto nece pa da mi budemo prvi...neznam
- hrasno38
#46319 Re: Premijer liga BiH
Koje crne omladinske pogone imate dragulja od 18 godina koji daje golove ko koseve a niko nema muda da ga stavi ni minute u prvih 11. Isto tako sadasnji Zeljo sve uvoz nigdje kupujmo domace.....pa zar je taj mali Zeric toliko los da ne moze odigrati postenih 10 minuta.Tomahawk11 wrote:Ova sezona je pokazatelj jednog: igracki kadar, pa cak i kod ekipa koje se bore za neki trofej, je karina.
- hrasno38
#46320 Re: Premijer liga BiH
Interesantno a kao predprosle godine prvaci su bili Galaktikositodd_smith wrote:Ne sjecam se u zadnjih 7-8 godina da ce liga imati ovako mizernog prvaka ko god da je
- lijek-za-sve
#46321 Re: Premijer liga BiH
ja govorim za nas ne za vas ali kad sve sagledas i igri je troznakCharuga wrote: Da ti napišem i ovde. Bod u derbiju i 3 protiv Radnika = titula. Samo treba sad osvojiti i taj bod, kad su psihički u kurcu.
- omega369
#46322 Re: Premijer liga BiH
Jos jednom zeljeznicari pokazali da ne mogu uzeti nikoga uzeti bez sudija. i da im koljic nije poklonio najveci promasaj ove sezone u ligi bila bi pusa... a treba malo istraziti ovog koljica, ko mu je menadzer, kakve su to veze 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#46323 Re: Premijer liga BiH
Morace se jednom i ta politika promijeniti.hrasno38 wrote:Koje crne omladinske pogone imate dragulja od 18 godina koji daje golove ko koseve a niko nema muda da ga stavi ni minute u prvih 11. Isto tako sadasnji Zeljo sve uvoz nigdje kupujmo domace.....pa zar je taj mali Zeric toliko los da ne moze odigrati postenih 10 minuta.Tomahawk11 wrote:Ova sezona je pokazatelj jednog: igracki kadar, pa cak i kod ekipa koje se bore za neki trofej, je karina.
Kod nas treneri ko da su zapeli u nekom starom sistemu, linijom manjeg otpora.
Taj momak od 18 godina je svakako trebao dobiti priliku, pogotovo kad se uzme u obzir forma prvog napadaca, ali eto Cala to nije uradio.
Isto tako, Zeljo je dosta dobro radio do momenta kad se prodase Bajic, Hadziahmetovic, onda se okrenulo identicnoj politici kao i mi, dovodi, dovodi, dovodi....gdje god ima kakav slobodan igrac (a bio je dobar, jel), daj ga ovamo....onda poslije, kad krene nizbrdo, najuri se trener, pa se dovede novi da to pocisti....i hajmo ponovo.
Mora se to mijenjati, jer smo fudbalski dotakli dno. Sto je najgore, mogli bi mi jos u blato potonuti.
-
todd_smith
#46324 Re: Premijer liga BiH
Daleko od toga ali smo barem skoro svaki derbi kola rastavljali ekipe od Borca pa i do vas na Grbavici gdje da je Duljevic imalo pametniji igrac bio bi genocid gdje je cak i Adzem rekao novinaru "suti dobro smo prosli kako je moglo biti". Ali ista ekipa se patila protiv Obarske i slicno, ali ovo ove sezone, ne znas ko je gori konkurenthrasno38 wrote:Interesantno a kao predprosle godine prvaci su bili Galaktikositodd_smith wrote:Ne sjecam se u zadnjih 7-8 godina da ce liga imati ovako mizernog prvaka ko god da je
Jebo ti ovog prvaka ko god da je ili oni ili mi ili hrvatiDa mi je samo na pola sata okrenuti situaciju pa da ste vi na mjestu Zelje samo da citam hvalospjeve.
- hrasno38
#46325 Re: Premijer liga BiH
Nasli pricat navijaci kluba kome je Krupa uzela bod na Kosevu......treba sve to istraziti ali kad se istrazi afera Punac!omega369 wrote:Jos jednom zeljeznicari pokazali da ne mogu uzeti nikoga uzeti bez sudija. i da im koljic nije poklonio najveci promasaj ove sezone u ligi bila bi pusa... a treba malo istraziti ovog koljica, ko mu je menadzer, kakve su to veze