zna li neko šta je s ovim papagajem, jel porijeđen, pa je na klupi?
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Na klupi je. Valjda nece ulaziti.hrastov žižak wrote:
zna li neko šta je s ovim papagajem, jel porijeđen, pa je na klupi?
Bolje i to, nego da udje, pa ne da...onda nista ne dobijeshrastov žižak wrote:ma vidio sam to, valjda neće napadača uvodit. a vamo sporting prekinutoskresa mi dobitak pravo ako neymar ne uđe
ma jaštaTomahawk11 wrote:Bolje i to, nego da udje, pa ne da...onda nista ne dobijeshrastov žižak wrote:ma vidio sam to, valjda neće napadača uvodit. a vamo sporting prekinutoskresa mi dobitak pravo ako neymar ne uđe
Sporting nestalo struje
Bilo je ... bilo bi jos vise da onaj glavonja ne dade go protiv bayerna a stavio sam bio na Xkaranana wrote:bilo dobitaka veceras izgleda. haj nek je neko uzeo.
moze se reci jos jedno solidno kolo lige...samo je shakhtar zezno i da je nije majmunisalo sa kornerima, bilo bi mrakmO k3 wrote:Bilo je ... bilo bi jos vise da onaj glavonja ne dade go protiv bayerna a stavio sam bio na Xkaranana wrote:bilo dobitaka veceras izgleda. haj nek je neko uzeo.
Reuf-Refko wrote:moze se reci jos jedno solidno kolo lige...samo je shakhtar zezno i da je nije majmunisalo sa kornerima, bilo bi mrakmO k3 wrote:Bilo je ... bilo bi jos vise da onaj glavonja ne dade go protiv bayerna a stavio sam bio na Xkaranana wrote:bilo dobitaka veceras izgleda. haj nek je neko uzeo.
kad vec spomenu costuPriNc_ba wrote:jebo me kosta mrtvi
fino pripremim messi, kun, levandovski i ibra i timovi daju gol... bio je tu i jackson ali kontam bolje da preskocim da ne ljuljnem u 6i onda u pola 9 promjena plana
prvo skinem kuna pa stavim kavanija i 2+ na psg umjesto samo da ce dati gol
i na kraju sve sklonim i odigram messi, levandovski ibra i naravno diego kosta mrtvi
a udje drogba gospodin i odmah pokaze da je tata... jebem mu pleme ono odvratno spansko brazilsko

Otkud ti da Rosea nema sigurno? Covjek sinoc igrao. Vece su sanse da Noah nece igrati veceras.PriNc_ba wrote:ubio te doslovno sakama i nogamaisutao te ko kuravu kakvu hahahaha
nema wadea... pa bujrum bosha ili denga forsirajte. mada bosh standardno dobro igra protiv njih pa ga ocekujem preko... walla sam isforsirao i njemu se fkt nikad ne zna al eto...
rosea nema sigurno tako da je i butler uz manju granicu nego sinoc gotovo siguran pa cak i ako pau nastupi ali sam ga ja izbjegao jer me lik nervira i nije mi privlacan za odigrati nikako.
curry obicno satire a s obzirom da nema wadea i da mu je granica "srozana" na 22,5 ocekujem ga preko osim ako ne bude kakav teski blowout.
cousins vs davis ... ovaj drugi je u strasnoj formi ali je nedavno u medjusobnom okrsaju imao 5 licnih iako je presao danasnju granicu ja nesto mislim da ce prvi otici u over a davis ostati ispod i to samo zbog licnih.... ako ne bude licnih (a ja ih ocekujem) onda vjerovatno lagano prelazi...
chandler uzima veliki broj trica i realno ubode li 2-3 ide i on lagano preko... a u formi je tako da
mojih 5 izbora su redom bosh, curry, wall, deng i chandler sve overipa eto nadam se da ce se potrefiti veceras
iako je ovaj forum uklet al eto