FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Kemal Malovčić

#4626 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Kemal Malovčić »

Senad H. je najveći kreten u historiji svemira.
shiljak

#4627 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by shiljak »

AutoPijaca na FACE u! :razz:

Da nisam slao link pitanje je da li bi sad tema bila otključana
Last edited by shiljak on 02/02/2014 20:54, edited 3 times in total.
karanana

#4628 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

sve na kvadrat wrote:[youtube] http://www.youtube.com/watch?v=oyO_Ce6KBNM [/youtube] Hoće li ovaj Senad ikad se naučiti da ne upada gostima u riječ kad pričaju?! Gdje tu novinarstvo ako nisi spreman saslušati do kraja i biti saslušan ? Fala chmoljo
sa ovom se kritikom slazem.
a neke gore neutemeljene komentare necu ni komentarisati jer nemam sta reci jer je sve nesto rekla-kazala ili proizvoljni komentar tipa da je kreten. bez ikakvih obrazlozenja.

fine dojkice cini mi se.

mozete zatvoriti sada onu temu sto sam sinoc otvorio.
Last edited by karanana on 02/02/2014 20:54, edited 2 times in total.
navedeni

#4629 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by navedeni »

shiljak wrote:AutoPijaca na FACE u! :razz:

:lol: :lol: hahahah, je li me neko zeza...
shiljak

#4630 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by shiljak »

Ovako će i klix uskoro :D
Kal El

#4631 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Kal El »

shiljak wrote:Ovako će i klix uskoro :D
Već su počeli :mrgreen: Mislim reklamiraju šta ima na Market.ba i tu stranicu stalno

Sent from my LT26i using Tapatalk
PIMP-Meister-2000

#4632 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by PIMP-Meister-2000 »

Kemal Malovčić wrote:Senad H. je najveći kreten u historiji svemira.
Image
shiljak

#4633 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by shiljak »

Kal El wrote:
shiljak wrote:Ovako će i klix uskoro :D
Već su počeli :mrgreen: Mislim reklamiraju šta ima na Market.ba i tu stranicu stalno

Sent from my LT26i using Tapatalk
to je njihova :D
StupskaBitanga

#4634 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

shiljak wrote:AutoPijaca na FACE u! :razz:

Da nisam slao link pitanje je da li bi sad tema bila otključana
šokiran sam :shock:
ExNihilo

#4635 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ExNihilo »

Nažalost, Senad je totalno šenuo. :D

Neki dan pita Komšića: "Imaš li ljubavnicu?". Ja se shebo. :shock:

Sjećam se kad je, prije nekoliko godina, to isto pitao Dodika. Samo što je Dodik dovoljno lud, pa mu odgovorio: "Imaš li ti" :lol:

Uvlačenje u pakaš pojedinim gostima, poput Sušića, postaje pravo degutantno. Najbolji, najveći, najpametniji. Ohani, kralju.

Vrhunac je, ipak, bio ono sa izborom ličnosti godine. Paranoja, sugeriranje neke teorije zavjere, insinuacija kako je Bakir, eto, brže-bolje povukao veze u Telecomu da prestigne Radončića da bi osvojio "prestižnu nagradu" FACE TV ličnost godine. :lol: Mislim, zar frajer stvarno misli kako je ta nagrada vrijedna nekih "intervencija" ili da utiče na...bilo šta?

Šta je bilo s tim na kraju, nisam upratio?
__Phoenix__

#4636 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by __Phoenix__ »

Kad iz centrale SDA stigne zelena torta na adresu Facetv-a, onda se može zaključiti da je taj izbor bio u sferi interesovanja...
Brat

#4637 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Brat »

Na šta je spao ovaj Senad, pa to je sjajno. Ne zna se ko je veći idiot, on ili veliki patriJota Sejfudin. :lol:

Ipak, Senad. Profesionalni novinar se ne ponaša onako. Da je sto puta njegova televizija, njegova emisija i njegovi gosti.
matic.ivan

#4638 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by matic.ivan »

ne znam, meni nije losa TV FACE.
navedeni

#4639 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by navedeni »

Bjezanija na fejsu... Onaj srbin Dragan im sve ljude pokupio :lol: , jedan dan ce samo nestati svi kad krene N1 hahah :lol: :run:
StupskaBitanga

#4640 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

ko im je pobjegao? Jedina vrijedna je ona nekakva Bojičić što vodi Dnevnik i Erna
navedeni

#4641 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by navedeni »

StupskaBitanga wrote:ko im je pobjegao? Jedina vrijedna je ona nekakva Bojičić što vodi Dnevnik i Erna
Par novinara urednima i tehnika, 10 tak ljudi sve xajedno, ali sute i trpe dok ne krene N1 , sitna raja, jedino sto bi bilo fora je da Senad predje na N1, i pusti face tv da u miru umre hahah :lol:
StupskaBitanga

#4642 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

ako ništa nadati se da će u Telemachu-N1 imati platu
navedeni

#4643 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by navedeni »

StupskaBitanga wrote:ako ništa nadati se da će u Telemachu-N1 imati platu
Skeptican sam oko tog srpskog projekta N1
Edin H.

#4644 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Edin H. »

Pichi Senad danas sa izvjestajima i intervjuima kao CNN, a nigdje reklama. :-)

I onda se zalite da ne dobijate plate, pa poradite malo na tom marketingu.
afannedim

#4645 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by afannedim »

Senade j.bo ti radončić mater usta. Ja sam bio svjedok juće oko 11 sati u Nahorevu oko 30 momaka onako starijih jbg spremaju se na demonstracije kažu idu da ruše vladu da bi mogli doći njihovi, pitam jednog koji su to njihovi pa kaže Fahrudin radončić i naši iz stranke i onda on sere sinoć nešto,sjetite se ko je najavljivao bosanski cunami i bosansko proljeće. MRŠ svi ste vi isti sad se kao prepucavaju stranke ko je kriv za juće i proteste. Sve ih treba otjerati.

Zaboravih i ovo ser.m ti se u centralno pitanje "protesti,šta je ovo" budala se praviš Senade.
Nero Histrion

#4646 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Nero Histrion »

afannedim wrote:Senade j.bo ti radončić mater usta. Ja sam bio svjedok juće oko 11 sati u Nahorevu oko 30 momaka onako starijih jbg spremaju se na demonstracije kažu idu da ruše vladu da bi mogli doći njihovi, pitam jednog koji su to njihovi pa kaže Fahrudin radončić i naši iz stranke i onda on sere sinoć nešto,sjetite se ko je najavljivao bosanski cunami i bosansko proljeće. MRŠ svi ste vi isti sad se kao prepucavaju stranke ko je kriv za juće i proteste. Sve ih treba otjerati.

Zaboravih i ovo ser.m ti se u centralno pitanje "protesti,šta je ovo" budala se praviš Senade.
Navina ti je prica, jarane. Sto da ti vjerujemo kako si vidio te " :? starije" momke koji izlaprdase kako idu rusiti vlast da bi doveli FaHraona? Znaci, sav onaj narod sto je jucer izasao na ulice je u sluzbi Radoncica? Ma daj ... :skoljka: Osim toga, Radoncic je pricao citav dan po drugim studijima. A koga bi ti da je SH pozvao? Baketa? Cojk se sjebo niz stepenice. Zlocka? Zlocko ceka da mu spinuju prvo. Niksica? Niksic ceka da Zlocku spinuju, pa da on ponovi. Zeljkovica? Zeljkovic se vec istak'o saljuci novinarku Hayata u finu materinu - ima snimka na drugoj temi :izet: . Ko se odazvao pozivu da dodje u CD, taj je i dosao, to je najlogicniji odgovor.
afannedim

#4647 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by afannedim »

Nero Histrion wrote:
afannedim wrote:Senade j.bo ti radončić mater usta. Ja sam bio svjedok juće oko 11 sati u Nahorevu oko 30 momaka onako starijih jbg spremaju se na demonstracije kažu idu da ruše vladu da bi mogli doći njihovi, pitam jednog koji su to njihovi pa kaže Fahrudin radončić i naši iz stranke i onda on sere sinoć nešto,sjetite se ko je najavljivao bosanski cunami i bosansko proljeće. MRŠ svi ste vi isti sad se kao prepucavaju stranke ko je kriv za juće i proteste. Sve ih treba otjerati.

Navina ti je prica, jarane. Sto da ti vjerujemo kako si vidio te " :? starije" momke koji izlaprdase kako idu rusiti vlast da bi doveli FaHraona? Znaci, sav onaj narod sto je jucer izasao na ulice je u sluzbi Radoncica? Ma daj ... :skoljka: Osim toga, Radoncic je pricao citav dan po drugim studijima. A koga bi ti da je SH pozvao? Baketa? Cojk se sjebo niz stepenice. Zlocka? Zlocko ceka da mu spinuju prvo. Niksica? Niksic ceka da Zlocku spinuju, pa da on ponovi. Zeljkovica? Zeljkovic se vec istak'o saljuci novinarku Hayata u finu materinu - ima snimka na drugoj temi :izet: . Ko se odazvao pozivu da dodje u CD, taj je i dosao, to je najlogicniji odgovor.
Paša moj vjerovao ili ne uovo što sam rekao, al moj je takav posao da radim po terenu i tako je bilo, dalja rasprava me ne zanima. vozdrica
karanana

#4648 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

sve u svemu, dobar centralni. relevantni gosti. e ne znam sto je doveo ovog malog vuchicha. ne vidim poentu, mislim da opet nije uradio domacu zadacu na njemu.
l33t

#4649 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by l33t »

karanana wrote:sve u svemu, dobar centralni. relevantni gosti. e ne znam sto je doveo ovog malog vuchicha. ne vidim poentu, mislim da opet nije uradio domacu zadacu na njemu.
jest ovaj mladi ekstreman, sta je ovo? supljira do maximuma
karanana

#4650 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

nije uradio zadacu ni sa ovim drugim mladim gostom. a i ovaj gost mi je malo poshupalj.
Locked