GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
mali_balon

#4626 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by mali_balon »

sorcerer wrote:
mali_balon wrote: Nisam htio ali si mi se popeo na neku stvar.
zelim ti da svom djetetu kazes sine nema tata para da ti kupi cokoladu.
Lako je tudjim kurcem gloginje maltit, vidi se da si balavac koji je na kazanu kod babe i matere.
glupane otvoris moj profil i pise ti koliko imam godina ,a to sto zelis nece se nikad desiti jer ja to necu dopustiti..ja imam para i imacu uvijek jer sam osvijesten i rizikovao sam i profitirao ....ne mogu bit na kazanu kod penzionera sigurno....

Jah...
pathyeshme

#4627 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by pathyeshme »

sorcerer wrote:
mali_balon wrote: Nisam htio ali si mi se popeo na neku stvar.
zelim ti da svom djetetu kazes sine nema tata para da ti kupi cokoladu.
Lako je tudjim kurcem gloginje maltit, vidi se da si balavac koji je na kazanu kod babe i matere.
glupane otvoris moj profil i pise ti koliko imam godina ,a to sto zelis nece se nikad desiti jer ja to necu dopustiti..ja imam para i imacu uvijek jer sam osvijesten i rizikovao sam i profitirao ....ne mogu bit na kazanu kod penzionera sigurno....
Oholo se ponašaš, ne valja to. Vjeruj mi, u sekundi možeš izgubiti sve što imaš, zato ti je bolje budi skroman.. I jednostavno ne možeš reći da ćeš uvijek imati para, jer već sutra život može spremiti novi scenario za tebe.

Sent from my XT701 using Tapatalk 2
sorcerer

#4628 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by sorcerer »

mali_balon wrote:

Jah...
sta bi?
Ja sam korisnik

#4629 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by Ja sam korisnik »

Treba napomenitu da su vodeci ljudi ovog sindikata, aktivni clanovi SDP-a, da je sasvim slucajno i bivsi v.d. direktor SDP-ovac.
sorcerer

#4630 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by sorcerer »

pathyeshme wrote:
Oholo se ponašaš, ne valja to. Vjeruj mi, u sekundi možeš izgubiti sve što imaš, zato ti je bolje budi skroman.. I jednostavno ne možeš reći da ćeš uvijek imati para, jer već sutra život može spremiti novi scenario za tebe.

Sent from my XT701 using Tapatalk 2
svi mozemo izgubiti ,meni se okrenulo par puta u zivotu pa sam pocinjao iznova ,ali nisam nigdje pisao na forumima niti pitao za savjete vec sutio i borio se ...
mali_balon

#4631 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by mali_balon »

sorcerer wrote:
mali_balon wrote:

Jah...
sta bi?
Dobar, ti??
drug_profi

#4632 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by drug_profi »

@sorcerer
nije svako ko ti da moze uzimati za sat posla stoju. Ima ljudi koji posteno zarade te pare rintajuci tri dana.
A to sto si rekao da se vecina proteze duze od jorgana, to stoji. ALi ni to ne znaci da im mozes reci da su smecari, vec si to prije ti koji si kao sa neke visine tu nasao da pametujes kako bi nko trebao svoje pare trositi.
Hajd ako si siguran da ce posla uvijek biti napisi ovdje koji ti je servis, pa da znamo.
sorcerer

#4633 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by sorcerer »

mali_balon wrote:
sorcerer wrote:
mali_balon wrote:

Jah...
sta bi?
Dobar, ti??
odlicno evo lezim na kaucu
respo

#4634 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by respo »

nicaze_072 wrote:
zateznistub wrote:
nicaze_072 wrote:Zatezni ajd priznaj ko u GRAS-u radi?
Otac rahmetli u FDS-u, mati zaradila penziju u opcini centar, ja radim u Energoinvest-u.

Dovoljno? Ili trebam ici dalje u istoriju?
A sa zenine strane? :lol:
zena :D
sorcerer

#4635 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by sorcerer »

drugi profil wrote:@sorcerer
nije svako ko ti da moze uzimati za sat posla stoju. Ima ljudi koji posteno zarade te pare rintajuci tri dana.
A to sto si rekao da se vecina proteze duze od jorgana, to stoji. ALi ni to ne znaci da im mozes reci da su smecari, vec si to prije ti koji si kao sa neke visine tu nasao da pametujes kako bi nko trebao svoje pare trositi.
Hajd ako si siguran da ce posla uvijek biti napisi ovdje koji ti je servis, pa da znamo.
ja nisam na visini uopste ,ja sam niko i nista ,svjestan odavno toga...nebitan sam...kao i svi ,samo sto se neki nikad nece osvijestiti,zamjena kvacila nije sat vremena ....nikome ne pametujem iznjeo sam cinjenice samo.ako vas pogadjaju ja vam tu ne mogu pomoc.samo mi reci kako ces trosit nesto sto nemas ? vrlo jednostavno pitanje...servis se zove fušer u ulici sandzackih grofova 17
DiplomataSaSela

#4636 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by DiplomataSaSela »

Ja sam korisnik wrote:Treba napomenitu da su vodeci ljudi ovog sindikata, aktivni clanovi SDP-a, da je sasvim slucajno i bivsi v.d. direktor SDP-ovac.
U tome i jeste citav problem...
drug_profi

#4637 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by drug_profi »

@sorcerer
Nisi ti daleko od istine, ali ti logika ne valja. Cuj ne bi za 500 radio.
Nemoj bracika, ako ne moras. A da moras pitao bih te.
sorcerer

#4638 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by sorcerer »

Jaguar84 wrote: kokosi dobre maloprije frisak ospen otvorio,golobove prodao safetu saji sa hrida jebaji ga ima dobar golubarnik all inclusive ....on topic:ni sutra nista od prevoza predlazem da se svi ćuneri u gradu organiziraju pogotovo ovi stariji od preko 37 pa nek voze raju po markicu kao centro mozda sta i zarade u životu----
hahhaha nisam ja cuner ,ovo na slici mi je idol...drkas pojmove bezveze :D
video

#4639 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by video »

sorcerer wrote: ja nisam na visini uopste ,ja sam niko i nista ,svjestan odavno toga...nebitan sam...kao i svi ,samo sto se neki nikad nece osvijestiti,zamjena kvacila nije sat vremena ....nikome ne pametujem iznjeo sam cinjenice samo.ako vas pogadjaju ja vam tu ne mogu pomoc.samo mi reci kako ces trosit nesto sto nemas ? vrlo jednostavno pitanje...servis se zove fušer u ulici sandzackih grofova 17
:shock: :shock: :shock:
Sjedi 1
respo

#4640 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by respo »

blesava wrote:a zasto bi se jedno preduzece koje je moguce postaviti na noge kako treba i koje je neophodno ovom gradu stavilo u stecaj, pa makar bili ispunjeni svi uvjet za to?
ja ovo necu nikad shvatiti. zasto nesto sto moze da funkcionise staviti u stečaj i na kraju likvidirati? sta imamo od toga?
zato jer je u minusu vise nego sto preduzece vrijedi
od cega ce otplacivati kredite?
fino stecaj pa jovo na novo bar ce se znati ko pije ko placa
drug_profi

#4641 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by drug_profi »

neka ba, grammar nazzi, ima on vecih fula od gramatickih...
sorcerer

#4642 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by sorcerer »

radio u privatnoj firmi plata bila 1300,pa spala na 700,pa na 500,sta mislis da sam ostao radit? samo se mora umrijet.
promijenio sam zanimanje a ne posao ,samo trebas imat muda da rizikujes....
sorcerer

#4643 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by sorcerer »

video wrote:
:shock: :shock: :shock:
Sjedi 1
nije ovo skola ni pismena vjezba,vec forum ,ako nemas sta pametno rec ne fataj se pravopisa jer me za to boli q
Faruk
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga

#4644 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by Faruk »

postoji li način da se GRAS riješi dijela radnika?
njih je koliko vidim 1700, a realno bi ih trebalo biti bar pola od tog broja
respo

#4645 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by respo »

sorcerer wrote:
Jaguar84 wrote: Pošto jako poštujem ovaj forum i sebe neću ti reći šta si ti,da legnem a?Pa ko ce mi platiti racune,napuniti frizider,registrovati auto,napuniti ga,ko ce mi platiti pivu u kafani,kupiti tene?Mama i tata izgleda i tetka iz austrije......rade ljudi jer moraju to je zivot buraz...nadam se da ce doci vrijeme da ovako ne bude a do tada jbg...
Ps:ima li čistača ovdje na ovoj temi svega se nakotilo u pm :sax:
ajde reci mi sta sam ,da cujem? istina te boli kao i sviju uvijek ,cim se kaze istina admine prizivate ,kopajte i radite za 500 kad ste glupi i nesposobni za bolje i tipkajte po forumima i zalite se na sve oko vas ... to ce vam pravo pomoc u zivotu...
ne seri svako bi volio da radi za 5000 maraka
ovaj koji zeli da radi za 500 maraka zeli to posteno odraditi
onaj koji prihvati posao za 500 kod privatnika koji ga jebe u zdrav mozak on je problem a ne ovaj koji posteno hoce u grasu da radi za 500 maraka
kao i taj moler vodoinstalater elektricar itd koji radi za 500 maraka
konkurencija je majka
dosta je vise i onih ja jedini znam napraviti bmw-a pa je zamjena lafete 1000 maraka i sta treba da raju klepa po usima
a u hr to isto mjenjanje recimo 200 maraka
drug_profi

#4646 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by drug_profi »

sorcerer wrote:
radio u privatnoj firmi plata bila 1300,pa spala na 700,pa na 500,sta mislis da sam ostao radit? samo se mora umrijet.
promijenio sam zanimanje a ne posao ,samo trebas imat muda da rizikujes....
nisi ti jedini al ja ne trcim sa takvim izjavama. I ja sam mijenjao firme ali ne zato sto nisam htio da radim za 500 (bukvalno toliko) nego zato sto sam MOGAO za vise.
E da nisam mogao, jos bi se krpio sa 5 joja i bio bih sretan.
Rizikovao i ja ali sa dvoje djece i zenom na minimalcu. Imao sam za plan B nekretninu za prodati, ali na svu srecu nije trebalo.
Ali nikad necu reci da je neko smecar jer ne zaradjuje po mom ukusu, i ide tamo gdje je usluga jeftinija. Tu se sa tobom necu nikad sloziti.
zambaklija

#4647 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by zambaklija »

Gray wrote: Hajd majke ti ne miješaj se više u stvari o kojima nemaš nikakve veze...

šooo :-) :angry: :music:šifijo otaj gras i oti grasovci :skoljka:
Paranoid

#4648 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by Paranoid »

Slika na avataru, profil, a pogotovo šuplja priča kažu sve... Namirišeš ih na kilometar, a mjuzikl sa dobro poznatim "Djesi Djesi..." se čuje odmah nakon mirisa jeftinog parfema kupljenog na nekoj od hauba autopijace...

Hajd i to sve nego je najgore kad ima umjesto muda "tik-tak" bombone, a u zadnjem dzepu je "šara" i ako se začuje dobro poznati huk "naroda" bilo to da krene od slučaja "GRAS" ili nekog drugog...puče hemoroid na GP "Izačić"..
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#4649 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by sabina1 »

DiplomataSaSela wrote:...sad evo pominju i SDU da ne valja...jadni mi sa svima njima...
Izvinjavam se svim forumašima i moderaciji zbog trolanja teme. Nemam običaj ali ovo sam morala citirati.....
Uopšte neću o političkim principijelnostima partije koju sam izdvojila....

Neshvatljivo mi je da postoje ljudi koji vjeruju da u političkom hrvanju već dvadeset i kusur godina egzistiraju partije "koje valjaju" a još mi je neshvatljivije to da nekoga u isto ubjeđuju... :roll: ..OMG...i to još SDU... :roll:

GRAS - banda ljenjivaca kojima TREBA gazda, ali onaj klasični prototip gazde tranzicionog kapitalizma (zbog kojih nažalost ispaštaju mnogi naši sugrađani :roll: ) pa bi oni ljubili stope svakom građaninu Kantona nakon par mjeseci "gazdovanja"...

Još jednom dužno izvinjenje zbog trolanja.
Hvala.
Last edited by sabina1 on 12/01/2013 20:55, edited 1 time in total.
sorcerer

#4650 Re: GRAS se raspada a Vlada ni mukajet

Post by sorcerer »

.
Last edited by sorcerer on 12/01/2013 21:10, edited 2 times in total.
Post Reply