Sad mi objasni kako je bijednik Fahro,neobrazovani momcic iz Crne Gore stekao ovoliko bogastvo?Sigurno je radio u rudniku i pronasao zlato pa je naglo postao bogat.Stvarno ne razumijem sta on ima prigovoriti SDA-ovcima oko privatizacije kad je i on njihovih ruku djelo.I njega je SDA stvorila i dala mu sve sto ima.On je obicno djubre od covjeka i ne znam kako neko njegove rijeci moze uzimati za ozbiljno.Mirad je ozbiljnija licnost od njega...-LIBERO- wrote:Svjesni su i oni toga, zato je ovolika borba za fotelje i bila. Onaj strah u ocima i istupima jucer se ne moze odglumitiJoseMujica wrote:tačno Libero jedino zbog čega me raduje Fahro kao ministar sigurnosti...će da ih podere ko zvečku![]()
Ne podrzavam osvetnistvo samo radi osvete, ali nisam bas siguran da ce Fahro biti blagonaklon prema SDA kadrovima i privatizaciji. Opasne dvije godine su pred nama. Nebi me cak zacudilo da bude i politickih atentata i slicnih radikalnih stvari. Velike su pare u pitanju, a brutalnost je obostrana.
Show tek treba da pocne
SDA-All about
-
Bosnjak333
#4626 Re: SDA-All about
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#4627 Re: SDA-All about
Pa ja ne amnestiram Fahru, niti sam naklonjen njemu i njegovom "poslovno-politickom" usponu. Ali sasvim sam siguran da on kada preuzme poluge vlasti, kolike god da one budu, nece sjediti skrstenih ruku i sa informacijama i podatcima u ladicama koje bi diskreditovale sami vrh SDA.
Ili mislis da tih informacija i dokumenata nema

Ili mislis da tih informacija i dokumenata nema
Last edited by -LIBERO- on 23/10/2012 18:45, edited 1 time in total.
- madner
#4628 Re: SDA-All about
Ne znam, mislim da bi trebao pitati ove iz SDA oni su tada bili na vlasti i tako to. 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#4629 Re: SDA-All about
jucer nakon smjene SDA ministara odem na HB forum, da vdim sta oni kazuprljavi Hare wrote:plain vanilla wrote:
Normalno da će biti trećeg,sada kada nema Sulje,Sadika,Fuada i ostalih zlatnih ljiljana u državnoj
vlasti da to spriječe.
niko, ali niko ne spominje Treci
ali zato Suljicevi, gluho bilo
sutra kad bi refendum kakav bio, mensecini da bi oni prvi glasali za Treci, samo da nesto dokazu
- Bosanski_hibrid
#4630 Re: SDA-All about
Nego, možda ovo bude i nafakali za SDA. Ako SDA sada pokrene proceduru smjenjivanja vlasti u Kantonima i na Federalnom nivou, Zlaja i Duduk bi dobili ono što zaslužuju: vlast na državnom nivou sa manjim budžetom od entitetskog 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#4631 Re: SDA-All about
borba za svaku mrvu vlasti je već ljetos počela.....ovo što se dešava ovih dana je tek treća četvrtina
za nas najzanimljivije sekvence za posljednje četvrtine su vlast na federalnom nivou i vlast u KS
-
Propast i katastrofa
#4632 Re: SDA-All about
S kim ce je pokrenut i "sucim"?Bosanski_hibrid wrote:Nego, možda ovo bude i nafakali za SDA. Ako SDA sada pokrene proceduru smjenjivanja vlasti u Kantonima i na Federalnom nivou, Zlaja i Duduk bi dobili ono što zaslužuju: vlast na državnom nivou sa manjim budžetom od entitetskog
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#4633 Re: SDA-All about
Fol je što su informacije "obostrane" i veliko je pitanje da li će taj "rat" i dalje išta dobro donijeti? Napaćenim podanicima-LIBERO- wrote:Pa ja ne amnestiram Fahru, niti sam naklonjen njemu i njegovom "poslovno-politickom" usponu. Ali sasvim sam siguran da on kada preuzme poluge vlasti, kolike god da one budu, nece sjediti skrstenih ruku i sa informacijama i podatcima u ladicama koje bi diskreditovale sami vrh SDA.
Ili mislis da tih informacija i dokumenata nema![]()
![]()
- ultima_palabra
#4634 Re: SDA-All about
Pa nije SDA bilo kakva stranka... oni su ovisni o budžetskim korisnicima i obrnuto. Gubitak institucija i javnih preduzeća vrlo brzo rezultirala bi gubitkom većine glasača. Džaba ti i IZ i Erdogan, ako Fahro zadrma Telecomom-LIBERO- wrote:Ne bih se bas slozio da je panika na icima iskljucivo zbog gubitka njihovih fotelja u vlasti. Ima tu i panike sto znaju da ce u te fotelje doci slicni njima, po beskrupuloznosti, koji su spremni da opale po SDA iz svih oruzija..a to su ovi iz SBBBiH.
A nije bas da vecina iz vrha SDA nema "oraha u dzepovima", tako da ce fahrovci & CO. imati itekako sta da prozivaju i kakve dokumente i transkripte da prezentiraju javnosti.
A dvije godine i nije bas malo. U sekundi se gubi i dobija naklonost 100 000 glasaca, za i protiv.
Vidjet cemo sta ce se desavati kada SDA i zvanicno sjase sa vlasti, a ovi drugi preuzmu njihova mjesta i poluge odlucivanja.
-
Bosnjak333
#4635 Re: SDA-All about
Imaju jedni druge u saci,ali propast SDA znaci i Fahrina propast i obratno...tvsabina wrote:Fol je što su informacije "obostrane" i veliko je pitanje da li će taj "rat" i dalje išta dobro donijeti? Napaćenim podanicima-LIBERO- wrote:Pa ja ne amnestiram Fahru, niti sam naklonjen njemu i njegovom "poslovno-politickom" usponu. Ali sasvim sam siguran da on kada preuzme poluge vlasti, kolike god da one budu, nece sjediti skrstenih ruku i sa informacijama i podatcima u ladicama koje bi diskreditovale sami vrh SDA.
Ili mislis da tih informacija i dokumenata nema![]()
![]()
![]()
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#4636 Re: SDA-All about
sad ce Dodik traziti Bakirovu smjenu, a SDA podrzatiIzetbegović optužio Nikolića da vrijeđa građane BiH
- Alfons Kauders
#4637 Re: SDA-All about
Samo da mi je da Telecom popuse, za sva sranja s internetom... Koliko izgubljenih radnih dana, para i zivaca... Sjednemo da radimo - kita, po grada ostane bez neta, i tako svakih nekoliko sedmica... I naravno idioti nisu u stanju rijesiti probleme vec tri i kusur godine. A kostali su mene i kolege makar po jednu il dvije mjesecne plate u tom periodu, ne racunajuci hiljade drugih ljudi u istim il slicnim govnima... Evo i danas smo zijanili nekoliko radnih sati radi hajvana.ultima_palabra wrote:Pa nije SDA bilo kakva stranka... oni su ovisni o budžetskim korisnicima i obrnuto. Gubitak institucija i javnih preduzeća vrlo brzo rezultirala bi gubitkom većine glasača. Džaba ti i IZ i Erdogan, ako Fahro zadrma Telecomom-LIBERO- wrote:Ne bih se bas slozio da je panika na icima iskljucivo zbog gubitka njihovih fotelja u vlasti. Ima tu i panike sto znaju da ce u te fotelje doci slicni njima, po beskrupuloznosti, koji su spremni da opale po SDA iz svih oruzija..a to su ovi iz SBBBiH.
A nije bas da vecina iz vrha SDA nema "oraha u dzepovima", tako da ce fahrovci & CO. imati itekako sta da prozivaju i kakve dokumente i transkripte da prezentiraju javnosti.
A dvije godine i nije bas malo. U sekundi se gubi i dobija naklonost 100 000 glasaca, za i protiv.
Vidjet cemo sta ce se desavati kada SDA i zvanicno sjase sa vlasti, a ovi drugi preuzmu njihova mjesta i poluge odlucivanja.
Kad bi meni dali Telecom na 15 minuta, ja im ne bi dijelio otkaze, vec bi ih vjesao po banderama, od portira do direktora, jebem li im dje god sta imaju...
- JoseMujica
#4638 Re: SDA-All about
- saibaba
#4639 Re: SDA-All about
SDA mora prvo da pocne da rasciscava svoje kadrova
Tihic bi trebao malo da obrati paznju koga postavlja za ministre ... Ko ce zaliti za Sadikom Ahmetovicem i onim sto stalno pljuje to Spriricu ...
SDA nakon ovoga ima dobre sanse na izborima ali sa ovakvim kadrovima dabogda ...
Tihic bi trebao malo da obrati paznju koga postavlja za ministre ... Ko ce zaliti za Sadikom Ahmetovicem i onim sto stalno pljuje to Spriricu ...
SDA nakon ovoga ima dobre sanse na izborima ali sa ovakvim kadrovima dabogda ...
-
Diox
#4640 Re: SDA-All about
Nemoj ba na Telekom nisu oni krivi sto imaju tu "sretju" da finansiraju kampanje Sulejmana Tihica i princeve prohtjeve.Alfons Kauders wrote: Samo da mi je da Telecom popuse, za sva sranja s internetom... Koliko izgubljenih radnih dana, para i zivaca... Sjednemo da radimo - kita, po grada ostane bez neta, i tako svakih nekoliko sedmica... I naravno idioti nisu u stanju rijesiti probleme vec tri i kusur godine. A kostali su mene i kolege makar po jednu il dvije mjesecne plate u tom periodu, ne racunajuci hiljade drugih ljudi u istim il slicnim govnima... Evo i danas smo zijanili nekoliko radnih sati radi hajvana.
Kad bi meni dali Telecom na 15 minuta, ja im ne bi dijelio otkaze, vec bi ih vjesao po banderama, od portira do direktora, jebem li im dje god sta imaju...
Ko drzi BH Telekom i EP BIH, taj ima najvise love za kampanju i taj pobjedjuje kod Bosnjaka. Inace ako SDA izgubi to, onda jadne opstine i kantoni gdje su na lokalnim izborima dobili vlast, jer ce to biti "sretnici" koji ce finansirati sljedecu Tihicevu kampanju.
Hoce li Zlaja poklopiti Telekom, a Fahro EP BIH ili obrnuto ipak se Zlaja kod Adil beja vec nadomirio, a i Fahri ce trebati love za drugi toranj.
-
Diox
#4641 Re: SDA-All about
Sa Tihicem i da mu Bosnjaci daju 100% glasova, opet ce ici Dodiku u Bakince i nositi poklone i opet ce na kraju ispusiti.saibaba wrote:SDA mora prvo da pocne da rasciscava svoje kadrova
- Alfons Kauders
#4642 Re: SDA-All about
Ne zanima mene pozadina problema, vec sto me njihova nesposobnost kosta... I ne samo mene vec ostatak firme, kao i druge ljude koji se oslanjaju na net radi posla. Zaboli me za strankama i onim koji su ih uhljebili, nek nauce raditi svoj jebeni posao i tacka.Diox wrote:Nemoj ba na Telekom nisu oni krivi sto imaju tu "sretju" da finansiraju kampanje Sulejmana Tihica i princeve prohtjeve.Alfons Kauders wrote: Samo da mi je da Telecom popuse, za sva sranja s internetom... Koliko izgubljenih radnih dana, para i zivaca... Sjednemo da radimo - kita, po grada ostane bez neta, i tako svakih nekoliko sedmica... I naravno idioti nisu u stanju rijesiti probleme vec tri i kusur godine. A kostali su mene i kolege makar po jednu il dvije mjesecne plate u tom periodu, ne racunajuci hiljade drugih ljudi u istim il slicnim govnima... Evo i danas smo zijanili nekoliko radnih sati radi hajvana.
Ko drzi BH Telekom i EP BIH, taj ima najvise love za kampanju i taj pobjedjuje kod Bosnjaka. Inace ako SDA izgubi to, onda jadne opstine i kantoni gdje su na lokalnim izborima dobili vlast, jer ce to biti "sretnici" koji ce finansirati sljedecu Tihicevu kampanju.
Hoce li Zlaja poklopiti Telekom, a Fahro EP BIH ili obrnuto ipak se Zlaja kod Adil beja vec nadomirio, a i Fahri ce trebati love za drugi toranj.
Do tad, sve bi ih na bandere.
- kiky
#4643 Re: SDA-All about
največi problem tihića i sda i jest gubitak javnih preduzeča i kriminal koji može bit procesuiran kad oni više nisu na vlasti tj nisu u stanju da kontrolišu i prikrivaju stvari ...
- JoseMujica
#4644 Re: SDA-All about
tačno...to ih najviše i boli
kad nisu digli guzice kad im je predsjednik stranke poklonio 49% države i legalizirao rezultate genocida nad nesrbima u BiH sad se lafo patriotski uskukali
kad nisu digli guzice kad im je predsjednik stranke poklonio 49% države i legalizirao rezultate genocida nad nesrbima u BiH sad se lafo patriotski uskukali
- saibaba
#4645 Re: SDA-All about
Lagumdzija je isao na noge kod Dodika da spasi kožu... Trenenutno je uspio ali ovo mu je veliki minus ... Dodikova podrska sigurno nije besplatna ....Diox wrote:Sa Tihicem i da mu Bosnjaci daju 100% glasova, opet ce ici Dodiku u Bakince i nositi poklone i opet ce na kraju ispusiti.saibaba wrote:SDA mora prvo da pocne da rasciscava svoje kadrova
- Bosanski_hibrid
#4646 Re: SDA-All about
A gdje je Zlaja, nema ga ziva?
- JoseMujica
#4647 Re: SDA-All about
eno ga stravu saljeva.....ufatio ga PTSD nakon brilijantne pobjede Kod ministarske fotelje kako će one 22 tačke ispuniti + skrivenih 12, a bez sretne, crvene kravate koju je mučki, u žaru borbe, zdipio vlastelin Zukić od TurkovićaBosanski_hibrid wrote:A gdje je Zlaja, nema ga ziva?
- Bosanski_hibrid
#4648 Re: SDA-All about
Jok, krenuo Zlaja u nabavku o drzavnom trosku

- JoseMujica
#4649 Re: SDA-All about
šta će mu vazelin
...to je za početnike...njega i Sulju je drug Mića već razradio 
- Bosanski_hibrid
#4650 Re: SDA-All about
JoseMujica wrote:šta će mu vazelin...to je za početnike...njega i Sulju je drug Mića već razradio
Ma ne, nije to za njega vec one koji mu vjeruju