The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- jasko_ba
#4626 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Glenova pozicija u onom trenutku
Tek sad vidjeh da je jos jedan zombi krenuo iza. I junak prezivio

- irac300
#4627 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Haj' sve, nego je l' kome jasno kako se Morgan pretvorio u Nea iz Matrixa vrsnog poznavaoca kung fu vještine?
Frajer razbaca onu dvojicu k'o Bruce Lee svojevremno. 
- Kyuss
#4628 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Biće da je posudio mithril od Frodajasko_ba wrote:Glenova pozicija u onom trenutkuTek sad vidjeh da je jos jedan zombi krenuo iza. I junak prezivio
![]()
- Logovan
#4629 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Jedino logično objašnjenje.Kyuss wrote:Biće da je posudio mithril od Froda
- Tito_i_Partija
#4630 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ima veze. Mislim, da sam ja na njegovom mjestu, ja bih prvo opalio metak u arhitektu. Vec je umro, i pitanje je sekundi kad ce se preobratit' u Walkera i pocet' okolo zijan pravit'.Pismonosa wrote:Hmm, da li je?RIZVA wrote:Jedva je Rick dočekao da ga rokne u vugla
Nakon što joj je muž pao zaklan, stara se obratila Ricku sa "Učini to!"
I Rick vadi pištolj, i BUUM!!
Pitanje je da li je Rick otreso onog zlostavljača žena, ili je ustvari smjestio metak u glavu arhitektu, da se ovaj ne bi pretvorio u ono govno?![]()
Mogla bi to biti mala fora
A Morgan se dobro marise sa onom oklagijom, mores mislit' kaku coj'k pitu pravi.
Ja sam se nad'o da ce ga Glen zaplatit', jer mi stvarno ide na kurac, al' haman je on jedan od onih koji nikad nece riknut'.
Sasha i pop na terapiji kod Maggie.
-
bull21
#4631 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Kako je loša ova sezona... užas. Jučer epizoda - isto k'o dnevnik. Idu sve prilozi po 5 minuta.
Daryl i onaj lik - samo čekam kad se će humpat u onom autu.
Morgan mi je presmješan bio sa onom oklagijom - niđe veze.
Maggie mi je <3
Na glenna tipujem da neće daleko, i u stripu zagine (bar koliko se sjećam, nisam odavno čitao).
Daryl i onaj lik - samo čekam kad se će humpat u onom autu.
Morgan mi je presmješan bio sa onom oklagijom - niđe veze.
Maggie mi je <3
Na glenna tipujem da neće daleko, i u stripu zagine (bar koliko se sjećam, nisam odavno čitao).
- ćiribiribela
#4632 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Sad ce napad za spoiler.

- IcedMFEarth
#4633 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ne znam, meni je bila dosta dobra sezona. Prve 3 epizode s terminus ekipom su bile odlične, onda 7. i 8. su bile dobre i od epizode s Aaronom na ovamo su mi bile sve dobre.
- Pismonosa
#4634 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ima smisla ova moja teorija, jel'eTito_i_Partija wrote: Ima veze. Mislim, da sam ja na njegovom mjestu, ja bih prvo opalio metak u arhitektu. Vec je umro, i pitanje je sekundi kad ce se preobratit' u Walkera i pocet' okolo zijan pravit'.
Al eto ubjediše me da je fizički bilo nemoguće da to Rick izvede.
A inače je u seriji sve ostalo vrlo lako fizički izvodljivo
- ExNihilo
#4635 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ima smisla koliko i ona teorija da je Plavka zlostavljač...dakle, nula. 
- Pismonosa
#4636 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
De, ba
Očekivao sam masovniju podršku
Edit: Čekaj, ti si onaj što je čitao romane? Ok, onda. Očigledno sam fulao sa teRorijom.
Očekivao sam masovniju podršku
Edit: Čekaj, ti si onaj što je čitao romane? Ok, onda. Očigledno sam fulao sa teRorijom.
- Pismonosa
#4637 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Sad će ti mnogi poželit da i ti zaginešbull21 wrote: Na glenna tipujem da neće daleko, i u stripu zagine (bar koliko se sjećam, nisam odavno čitao).
- ExNihilo
#4638 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Hajd kad je lik već spoilao ovo za Glenna, da kažem kako mi je to najdraža smrt u stripu, vjerovatno i najdraža scena. Frajer je izginuo poetski. 
Nadam se da će u seriji reproducirati scenu od-do.
- Pitarrr82
- Pismonosa
#4640 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
PoštenoExNihilo wrote:Hajd kad je lik već spoilao ovo za Glenna, da kažem kako mi je to najdraža smrt u stripu, vjerovatno i najdraža scena. Frajer je izginuo poetski.
- ExNihilo
#4641 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ipak, vjerujem da će pičke, koje stoje iza serije, poštediti Glenna i tu scenu rezervisati za nekog drugog. Čisto zato što je Glenn, u seriji, jedan od "glavnijih" među glavnim likovima.
- korisnik.1
#4642 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Serija mi sve više liči na moj fakultet. Kad sam tek upisao ma top, prva liga, provodi zayebancije i to. Eh onda su došli na red ispiti i učenje, i sve je izgubilo smisao kao i u seriji
tu i tamo se desi neki pozitivni bljesak, kao u sezoni jedna dobra epizoda
Epizoda kao epizoda nije toliko loša, bilo je i gorih, ali za jedno finale je promašaj totalni. Jedva čekam da ona Saša bude pokojna, toliko je iritantna i još njoj psihički poremećenoj dali najbolje oružje i to u krugu kampa ga nosi
Po mojem nekom mišljenju grand finale bi bilo bolje da se ova epizoda desila ranije, pa da Rik i ekipa preuzmu vlast i u finalu ih odbrane od Vukova (s Otoke
). Isto mislim da je bilo bolje da su malo razradili priču u Aleksandriji, kao što je bio slučaj sa Guvernerom.
Lista želja za odstrel: Saša, poremećeni svećenik, Glen, onaj nosonja što ga Glen izdera.
Epizoda kao epizoda nije toliko loša, bilo je i gorih, ali za jedno finale je promašaj totalni. Jedva čekam da ona Saša bude pokojna, toliko je iritantna i još njoj psihički poremećenoj dali najbolje oružje i to u krugu kampa ga nosi
Po mojem nekom mišljenju grand finale bi bilo bolje da se ova epizoda desila ranije, pa da Rik i ekipa preuzmu vlast i u finalu ih odbrane od Vukova (s Otoke
Lista želja za odstrel: Saša, poremećeni svećenik, Glen, onaj nosonja što ga Glen izdera.
-
bull21
#4643 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ne bi bilo prvi putPismonosa wrote:Sad će ti mnogi poželit da i ti zaginešbull21 wrote: Na glenna tipujem da neće daleko, i u stripu zagine (bar koliko se sjećam, nisam odavno čitao).
Jbg, ja mislio da se ne smije serija spojlati.
- ExNihilo
#4644 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Seriju i jesi spoilao. 
- cyprus
#4645 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Vala meni Glen jedan od dražih likova
Nek zaginu Carol i Sasha... Svećeniku je također vakat...
Last edited by cyprus on 31/03/2015 16:13, edited 1 time in total.
-
bull21
#4646 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Fakat nisam skontao. Ako jesam (a nisam, jer ne prate strip ali opet, ko će ga znati), vidimo se za par sedmica ;DExNihilo wrote:Seriju i jesi spoilao.
- Tito_i_Partija
#4647 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Pa i nije bas, spoilao je strip.ExNihilo wrote:Seriju i jesi spoilao.
Ja mislim da nemaju muda da ubiju Glena, kao sto nisu uradili jos mnogo nekih stvari sto su uradili u stripu, tako da me ne bi cudilo da Glen prezivi i do 10 sezone.
- ExNihilo
#4648 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Pa čuj, spoilao je strip koji je template za seriju. I to, u posljednje vrijeme, skoro pa copy/paste. Dakle,...Tito_i_Partija wrote:Pa i nije bas, spoilao je strip.ExNihilo wrote:Seriju i jesi spoilao.![]()
Ja mislim da nemaju muda da ubiju Glena, kao sto nisu uradili jos mnogo nekih stvari sto su uradili u stripu, tako da me ne bi cudilo da Glen prezivi i do 10 sezone.
- janje_
#4649 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
završi li kad fakultet ili su pojedinačni bljeskovi postali rijetkost?korisnik.1 wrote:Serija mi sve više liči na moj fakultet. Kad sam tek upisao ma top, prva liga, provodi zayebancije i to. Eh onda su došli na red ispiti i učenje, i sve je izgubilo smisao kao i u serijitu i tamo se desi neki pozitivni bljesak, kao u sezoni jedna dobra epizoda
- Tito_i_Partija
#4650 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Skroz drugi medium i skroz druga pravila, pogotovo kad je AMC u pitanju. Daryl je vec dugo u seriji zato sto ga producenti i fanovi serije vole. Isto se moze lahko desit' sa Glenom.ExNihilo wrote:
Pa čuj, spoilao je strip koji je template za seriju. I to, u posljednje vrijeme, skoro pa copy/paste. Dakle,...