Gdje u Sa......

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
amina_bl

#4626 Re: Gdje u Sa......

Post by amina_bl »

Gdje ima "krevet" na napuhavanje, varijanta za goste, tako to, ali da ima opciju da se koristi kao dva niska ili jedan visoki, rajfešlusom spojeni, krevet.

Ovako nešto, samo malo širi:
Image

I koliko para, otprilike? (Što manje, to bolje, naravno.)
pakica_

#4627 Re: Gdje u Sa......

Post by pakica_ »

amina_bl wrote:Gdje ima "krevet" na napuhavanje, varijanta za goste, tako to, ali da ima opciju da se koristi kao dva niska ili jedan visoki, rajfešlusom spojeni, krevet.

Ovako nešto, samo malo širi:
Image

I koliko para, otprilike? (Što manje, to bolje, naravno.)
jysk! imas ih od 30 do 160, pa proberes sta ti odg.
amina_bl

#4628 Re: Gdje u Sa......

Post by amina_bl »

pakica_ wrote:
jysk! imas ih od 30 do 160, pa proberes sta ti odg.
Hvala.

Kod njih je ono što mi treba od 130 do 170 KM, ali nisu odvojivi. Znam sigurno da ima ovo 2u1, ali ne mogu da lociram.
MajcinaDusica

#4629 Re: Gdje u Sa......

Post by MajcinaDusica »

CherryLips wrote:Ima fin izbor nocnih lampi,konkretno mi treba za bebaca?
Vidjela sam novu prodavnicu lampi u Wisi, nisam znala da ima. Pristojan izbor i pristojne cijene.
rudy81

#4630 Re: Gdje u Sa......

Post by rudy81 »

MajcinaDusica wrote:
Vidjela sam novu prodavnicu lampi u Wisi, nisam znala da ima. Pristojan izbor i pristojne cijene.

kad smo vec u Wisi... nekad davno je bio GAS butik, mozda i nije GAS al su prodavali njihove stvari...jel to jos uvijek postoji? nisam bila dole sto godina....
otherside

#4631 Re: Gdje u Sa......

Post by otherside »

merkur i obi. ja sam u merkuru kupila onu sto se utakne u uticnicu i pali se samo kad padne mrak :D
a u obiju sam kupila onu sminka hello kitty - pritisnes je a kitty otvori okice :lol:
_Reds_

#4632 Re: Gdje u Sa......

Post by _Reds_ »

Gdje ima kupiti, one tople zimske papucie, u obliku, meda, zeka i sl. ??
rudy81

#4633 Re: Gdje u Sa......

Post by rudy81 »

_Reds_ wrote:Gdje ima kupiti, one tople zimske papucie, u obliku, meda, zeka i sl. ??

mercator
charrrmed

#4634 Re: Gdje u Sa......

Post by charrrmed »

_Reds_ wrote:Gdje ima kupiti, one tople zimske papucie, u obliku, meda, zeka i sl. ??
U Mercatoru, oko 11KM :D
amina_bl

#4635 Re: Gdje u Sa......

Post by amina_bl »

otherside wrote: merkur i obi. ja sam u merkuru kupila onu sto se utakne u uticnicu i pali se samo kad padne mrak :D
a u obiju sam kupila onu sminka hello kitty - pritisnes je a kitty otvori okice :lol:
Ima li (i gdje) negdje neka svjetiljka/lampa s nekim senzorom da se sama pali kad se smrke, ili nešto što se može programirati da se u određeno vrijeme pali/gai, za kad me nema kući, da se ne skonta da me nema.
spadalo

#4636 Re: Gdje u Sa......

Post by spadalo »

amina_bl wrote:
otherside wrote: merkur i obi. ja sam u merkuru kupila onu sto se utakne u uticnicu i pali se samo kad padne mrak :D
Ima li (i gdje) negdje neka svjetiljka/lampa s nekim senzorom da se sama pali kad se smrke, ili nešto što se može programirati da se u određeno vrijeme pali/gai, za kad me nema kući, da se ne skonta da me nema.

conrad M.Dvor imaš raznih a nisu ni skupi
Michun

#4637 Re: Gdje u Sa......

Post by Michun »

_Reds_ wrote:Moze ko predloziti kakve restorancice za izac sa djevojkom na neku vecericu, onako da je ugodna atmosfera i da nisu paprene cijene, uglavom Sarajevo i okolina.
Koliki ti je budzet? Romantican je nelo na ciglanama, ima fin pogled. Zacin je sasvim ok. Tavola...
MajcinaDusica

#4638 Re: Gdje u Sa......

Post by MajcinaDusica »

amina_bl wrote:
Ima Conrad i u Interexu kod Hitne. A u Conradu raznih điđa, ja se raspametim. Imaju različite senzore, onaj na mrak/svjetlo mi imamo pred haustorom, samo se svjetlo upali kad se smrkne. A imaš i na tajmer da se u određeno vrijeme pali i gasi. Vidjela sam i onaj kao "lopov" za utičnicu na kojem je tajmer u koji možeš uključiti bilo koji uređaj (TV ili radio ili lampu) da se pali u određeno vrijeme. Htjela ga kupiti za bojler (da se pali sam kad je jeftina struja) a onda sam skontala da je prevelik potrošač da ga preko lopova uštekavam u utičnicu (a i nema utikač nego je direktno).
amina_bl

#4639 Re: Gdje u Sa......

Post by amina_bl »

MajcinaDusica wrote: Ima Conrad i u Interexu kod Hitne. A u Conradu raznih điđa, ja se raspametim. Imaju različite senzore, onaj na mrak/svjetlo mi imamo pred haustorom, samo se svjetlo upali kad se smrkne. A imaš i na tajmer da se u određeno vrijeme pali i gasi. Vidjela sam i onaj kao "lopov" za utičnicu na kojem je tajmer u koji možeš uključiti bilo koji uređaj (TV ili radio ili lampu) da se pali u određeno vrijeme. Htjela ga kupiti za bojler (da se pali sam kad je jeftina struja) a onda sam skontala da je prevelik potrošač da ga preko lopova uštekavam u utičnicu (a i nema utikač nego je direktno).
Hvala! :) :sax:
Mračajski proto

#4640 Re: Gdje u Sa......

Post by Mračajski proto »

Đe ima onih kožnih narukvica, i kol'ko su?
Chustaa

#4641 Re: Gdje u Sa......

Post by Chustaa »

Gdje u Sa... mogu naci post koji ce mi pomoci naci lijek prodiv prehlade?? (smrc) :mrgreen: :skoljka:
imam

#4642 Re: Gdje u Sa......

Post by imam »

Chustaa wrote:Gdje u Sa... mogu naci post koji ce mi pomoci naci lijek prodiv prehlade?? (smrc) :mrgreen: :skoljka:
tylol hot, litri čaja, deka i za 2-3 dana ko nov/a :D
Chustaa

#4643 Re: Gdje u Sa......

Post by Chustaa »

imam wrote:
Chustaa wrote:Gdje u Sa... mogu naci post koji ce mi pomoci naci lijek prodiv prehlade?? (smrc) :mrgreen: :skoljka:
tylol hot, litri čaja, deka i za 2-3 dana ko nov/a :D
Ty puuuno :mrgreen:
charrrmed

#4644 Re: Gdje u Sa......

Post by charrrmed »

Sarajevo_Grad wrote:Đe ima onih kožnih narukvica, i kol'ko su?
Prvo lancic pa sad narukvica...ccc :D
Mračajski proto

#4645 Re: Gdje u Sa......

Post by Mračajski proto »

charrrmed wrote:
Duga priča. Da ne pričam ovdje. :mrgreen:
_Reds_

#4646 Re: Gdje u Sa......

Post by _Reds_ »

Michun wrote:
_Reds_ wrote:Moze ko predloziti kakve restorancice za izac sa djevojkom na neku vecericu, onako da je ugodna atmosfera i da nisu paprene cijene, uglavom Sarajevo i okolina.
Koliki ti je budzet? Romantican je nelo na ciglanama, ima fin pogled. Zacin je sasvim ok. Tavola...
Ma nije sad nesto ogranicen bas, ali ne bih da nekome bas ostavljam pare iz zajebancije.
spadalo

#4647 Re: Gdje u Sa......

Post by spadalo »

_Reds_ wrote:
Michun wrote:
Ma nije sad nesto ogranicen bas, ali ne bih da nekome bas ostavljam pare iz zajebancije.
Velika Bašta nedaleko od velepekare
goshpar

#4648 Re: Gdje u Sa......

Post by goshpar »

gdje se u sarajevu moze kupiti belgijsko pivo "Duvel"???
lovorrr

#4649 Re: Gdje u Sa......

Post by lovorrr »

Gdje se mogu kupiti one tanke metalne vješalice što se dobiju u kemijskoj čistionici?
butterfly_01

#4650 Re: Gdje u Sa......

Post by butterfly_01 »

Sarajevo_Grad wrote:
charrrmed wrote:
Duga priča. Da ne pričam ovdje. :mrgreen:
kod Vjecne vatre... ima radnjica sa rukavicama.. kozne.. sexy odlicne
Post Reply