Ovako nešto, samo malo širi:

I koliko para, otprilike? (Što manje, to bolje, naravno.)

jysk! imas ih od 30 do 160, pa proberes sta ti odg.amina_bl wrote:Gdje ima "krevet" na napuhavanje, varijanta za goste, tako to, ali da ima opciju da se koristi kao dva niska ili jedan visoki, rajfešlusom spojeni, krevet.
Ovako nešto, samo malo širi:
I koliko para, otprilike? (Što manje, to bolje, naravno.)
Hvala.pakica_ wrote:
jysk! imas ih od 30 do 160, pa proberes sta ti odg.
Vidjela sam novu prodavnicu lampi u Wisi, nisam znala da ima. Pristojan izbor i pristojne cijene.CherryLips wrote:Ima fin izbor nocnih lampi,konkretno mi treba za bebaca?
MajcinaDusica wrote:Vidjela sam novu prodavnicu lampi u Wisi, nisam znala da ima. Pristojan izbor i pristojne cijene.CherryLips wrote:Ima fin izbor nocnih lampi,konkretno mi treba za bebaca?
merkur i obi. ja sam u merkuru kupila onu sto se utakne u uticnicu i pali se samo kad padne mrakCherryLips wrote:Ima fin izbor nocnih lampi,konkretno mi treba za bebaca?
_Reds_ wrote:Gdje ima kupiti, one tople zimske papucie, u obliku, meda, zeka i sl. ??
U Mercatoru, oko 11KM_Reds_ wrote:Gdje ima kupiti, one tople zimske papucie, u obliku, meda, zeka i sl. ??
Ima li (i gdje) negdje neka svjetiljka/lampa s nekim senzorom da se sama pali kad se smrke, ili nešto što se može programirati da se u određeno vrijeme pali/gai, za kad me nema kući, da se ne skonta da me nema.otherside wrote: merkur i obi. ja sam u merkuru kupila onu sto se utakne u uticnicu i pali se samo kad padne mrak![]()
a u obiju sam kupila onu sminka hello kitty - pritisnes je a kitty otvori okice
amina_bl wrote:Ima li (i gdje) negdje neka svjetiljka/lampa s nekim senzorom da se sama pali kad se smrke, ili nešto što se može programirati da se u određeno vrijeme pali/gai, za kad me nema kući, da se ne skonta da me nema.otherside wrote: merkur i obi. ja sam u merkuru kupila onu sto se utakne u uticnicu i pali se samo kad padne mrak![]()
Koliki ti je budzet? Romantican je nelo na ciglanama, ima fin pogled. Zacin je sasvim ok. Tavola..._Reds_ wrote:Moze ko predloziti kakve restorancice za izac sa djevojkom na neku vecericu, onako da je ugodna atmosfera i da nisu paprene cijene, uglavom Sarajevo i okolina.
Ima Conrad i u Interexu kod Hitne. A u Conradu raznih điđa, ja se raspametim. Imaju različite senzore, onaj na mrak/svjetlo mi imamo pred haustorom, samo se svjetlo upali kad se smrkne. A imaš i na tajmer da se u određeno vrijeme pali i gasi. Vidjela sam i onaj kao "lopov" za utičnicu na kojem je tajmer u koji možeš uključiti bilo koji uređaj (TV ili radio ili lampu) da se pali u određeno vrijeme. Htjela ga kupiti za bojler (da se pali sam kad je jeftina struja) a onda sam skontala da je prevelik potrošač da ga preko lopova uštekavam u utičnicu (a i nema utikač nego je direktno).amina_bl wrote:Ima li (i gdje) negdje neka svjetiljka/lampa s nekim senzorom da se sama pali kad se smrke, ili nešto što se može programirati da se u određeno vrijeme pali/gai, za kad me nema kući, da se ne skonta da me nema.otherside wrote: merkur i obi. ja sam u merkuru kupila onu sto se utakne u uticnicu i pali se samo kad padne mrak![]()
Hvala!MajcinaDusica wrote: Ima Conrad i u Interexu kod Hitne. A u Conradu raznih điđa, ja se raspametim. Imaju različite senzore, onaj na mrak/svjetlo mi imamo pred haustorom, samo se svjetlo upali kad se smrkne. A imaš i na tajmer da se u određeno vrijeme pali i gasi. Vidjela sam i onaj kao "lopov" za utičnicu na kojem je tajmer u koji možeš uključiti bilo koji uređaj (TV ili radio ili lampu) da se pali u određeno vrijeme. Htjela ga kupiti za bojler (da se pali sam kad je jeftina struja) a onda sam skontala da je prevelik potrošač da ga preko lopova uštekavam u utičnicu (a i nema utikač nego je direktno).
tylol hot, litri čaja, deka i za 2-3 dana ko nov/aChustaa wrote:Gdje u Sa... mogu naci post koji ce mi pomoci naci lijek prodiv prehlade?? (smrc)![]()
Ty puuunoimam wrote:tylol hot, litri čaja, deka i za 2-3 dana ko nov/aChustaa wrote:Gdje u Sa... mogu naci post koji ce mi pomoci naci lijek prodiv prehlade?? (smrc)![]()
Prvo lancic pa sad narukvica...cccSarajevo_Grad wrote:Đe ima onih kožnih narukvica, i kol'ko su?
Duga priča. Da ne pričam ovdje.charrrmed wrote:Prvo lancic pa sad narukvica...cccSarajevo_Grad wrote:Đe ima onih kožnih narukvica, i kol'ko su?
Ma nije sad nesto ogranicen bas, ali ne bih da nekome bas ostavljam pare iz zajebancije.Michun wrote:Koliki ti je budzet? Romantican je nelo na ciglanama, ima fin pogled. Zacin je sasvim ok. Tavola..._Reds_ wrote:Moze ko predloziti kakve restorancice za izac sa djevojkom na neku vecericu, onako da je ugodna atmosfera i da nisu paprene cijene, uglavom Sarajevo i okolina.
Velika Bašta nedaleko od velepekare_Reds_ wrote:Ma nije sad nesto ogranicen bas, ali ne bih da nekome bas ostavljam pare iz zajebancije.Michun wrote:Koliki ti je budzet? Romantican je nelo na ciglanama, ima fin pogled. Zacin je sasvim ok. Tavola..._Reds_ wrote:Moze ko predloziti kakve restorancice za izac sa djevojkom na neku vecericu, onako da je ugodna atmosfera i da nisu paprene cijene, uglavom Sarajevo i okolina.
kod Vjecne vatre... ima radnjica sa rukavicama.. kozne.. sexy odlicneSarajevo_Grad wrote:Duga priča. Da ne pričam ovdje.charrrmed wrote:Prvo lancic pa sad narukvica...cccSarajevo_Grad wrote:Đe ima onih kožnih narukvica, i kol'ko su?