Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
ex_libres

#4626 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by ex_libres »

felipe kajetano wrote:ma cista eSenesDizacija partije, i Dodik se pljuvo onomad sa Kacevendom i Grigorijem dok nije uvidio da mu oni mogu pomoci, onda sklopise omertu i od tada su nerazdvojni na svim osvecenjima, sasvecenjima i ostalim x-cenima.

Ove ilahije su izgleda uvod u slicna desavanja na federalnoj socijaldemokratskoj sceni, uostalom vidjecemo :)

Bas tako, SDP posljednjih godinu, dvije dana me podsjeca na SNSD od tamo negdje 2004,2005, 2006. godine. Dodik je bio oznacen kao vrag od tih Kacavendi i ostalih klerofasista (pojedinaca, nisu bas svi takvi). Onda je skontao da ga multi-kulti prica ogranicava na maksimalno 20% glasova. I nije tajna nadpolovicne pobjede 2006. godine. On je tada pokupio veci dio glasova desnice a i ljevice koja je mislila da je to samo predizborni trik i da ce nakon izbora raditi potpuno drugacije. Dakle, ljevica je tada PREVARENA u RS. To isto se moze desiti i sa SDP-om vrlo lako, a svakako ce pokazati postizborno vrijeme.
Zasto ne uciti na greskama drugih?
I to je kljuc ovih izbora. Sta ce napraviti ovi prevareni biraci 2006., hoce li izaci na izbore i glasati za NS-NSP ili ce odustati od glasanja?
Evo Krsmanovic i Miljevic prije svega, a i ostali iz ekipe su jako poznati u RS i iza njih su dobri rezultati u dosadasnjim karijerama. Na svakom koraku se vidi da snazno rade ovu kampanju i zaista su se namtenuli kao alternativa i SNSD-u i ovoj koaliciji SDS-PDP-Radikali. Mislim da je ulazak u parlament sa barem dva, tri poslanika u skupstinu RS iz regije Banjaluka i Foca siguran, a veci izlazak ovih gore prevarenih bi mogao zaista mogao donijeti iznenadjenje i najvecim optimistima.
U svakom slucaju, neko ko negira genocid vise ne moze ocekivati podsrku velikog broja ljudi.
Suti i trpi

#4627 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Suti i trpi »

Ex_libres

Svaka cast na komentarima. Ti si dokaz da u RS NISU svi isti.
ex_libres

#4628 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by ex_libres »

Suti i trpi wrote:Ex_libres

Svaka cast na komentarima. Ti si dokaz da u RS NISU svi isti.
Hvala, znas da i ja podrzavam tvoje komentare i libera, corto maltesea, strica, felipea, rahmanjina, depraubivepra...
I mozda nemamo iste poglede na bas sva pitanja iz proslosti, ali to se rjesava dijalogom i uvazavanjem. Nismo vise u jednoumlju, principi dogovora zamjenjuju nametnuto misljenje jednog covjeka. Ono sto je najvaznije, da imamo istu zelju za bolju buducnost i da smatramo da tu zelju trenutno najvise moze ostvariti koalicija Nasa stranka-Nova socijalisticka partija.
Pa i na ovom forumu ovo je koalicija gradjana u malom. Zar tu nisu ljudi iz Sarajeva, Banjaluke, Zenice, Doboja?
Mi smo dokaz da ova ideja ima potencijal!
Da ne zaboravim, dosta je vise svrstavanja u torove, odvojicu svaki slobodan trenutak kako bih napisao svoje stavove i odgovorio na provokacije, jer jos samo 8 dana je ostalo do 3. oktobra.
Alfons Kauders

#4629 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Alfons Kauders »

ex_libres wrote: Pa i na ovom forumu ovo je koalicija gradjana u malom. Zar tu nisu ljudi iz Sarajeva, Banjaluke, Zenice, Doboja?
Mi smo dokaz da ova ideja ima potencijal!
iz tuzle ocito nisu... :D jer tuzlaci mahom glasaju za nacionalisticki sdp... :D

a kad se objave rezultati za deset dana.... :D i kad ispadne da je tuzla dala vise glasova za ns od svih navedenih gradova zajedno... :D ja cu se samo slatko nasmijati... :D
DepraUbiVepra
Location: Previše smo voljeli zvijezde, da bismo se bojali noći!

#4630 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by DepraUbiVepra »

komeba wrote:Daleko od toga da sam ja melek,andjeo,a ovo "zlatkov","zlajin" je vec postala odredena vrsta psihoze kod onih koji to izgovaraju,valjda bih ja trebao da se nadem uvrijedenim :-)
Na Zlatkovu jednu manu da je narcis ide milion vrlina,a kod ovih sto unistavaju zemlju vec 20 godina na milion mana,ide jedna vrlina i svejedno im se zbog te jedne vrline oprasta tih milion mana i opet je problem Zlatko Lagumdzija :-)
Ne trazim od tebe da volis ni Lagumdziju,ni Komsica,ni SDP,ali cu barem na forumu odgovoriti na svako neargumentovano pljuvanje i zato savjetujem da se prestanete baviti SDP-om na ovoj temi,jer necete nista postici.
Halo, ba, pa ko forsira priču o Zlatku i SDP-u ovdje? Probaj ti apstinirati od te priče, pa da vidiš drastične razlike.

Puca mi sadržaj međunožja i za Zlatka i do Zlatka...
Abacija

#4631 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Abacija »

Pedja Kojovic wrote:Svako ima pravo na svoje misljenje.
Mi mislimo da su stranke nekvalitetne i da je njihov kvalitet odnosno nekvalitet lako provjeriti-izadjite na ulicu i okrenite se oko sebe. Zato je i osnovana Nasa stranka.
Po dosadasnjoj prici ja ne vidim nikakve razlike izmedju NS-a i vladajucih stranaka. Nije dovoljno govoriti kako ste progresivni a razlika od nacionalista vam je u 5 deka.
Pedja Kojovic wrote:Ja necu sada ponovo objasnjavati zbog cega pojedini forumasi dolaze na ovu temu da bi ubjedjivali druge da ne glasaju za Nasu stranku - to sam objasnio nekoliko puta na prethodnim stranicama.
Kao sto sam i tada rekao - ja ih razumijem - posao je posao i valja ga odradit.
Prvo, ne mozes biti siguran da su svi kriticari NS-a clanovi drugih stranaka. Ti nemas pravo komentirati moje postove na ovoj temi na isti nacin kao sto nemas pravo komentirati moje postove na temi o Dodiku. Znaci, ako ja nisam clan srpske nacionalsocijalisticke radnicke partije ja po tebi nemam pravo kritikovati Dodika. :-) A drugo, jedan je na slican nacin bio pokusao diskreditirati ostale clanove foruma pa je zbog toga dobio trajni ban.
klixober

#4632 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by klixober »

DepraUbiVepra wrote:
komeba wrote:Daleko od toga da sam ja melek,andjeo,a ovo "zlatkov","zlajin" je vec postala odredena vrsta psihoze kod onih koji to izgovaraju,valjda bih ja trebao da se nadem uvrijedenim :-)
Na Zlatkovu jednu manu da je narcis ide milion vrlina,a kod ovih sto unistavaju zemlju vec 20 godina na milion mana,ide jedna vrlina i svejedno im se zbog te jedne vrline oprasta tih milion mana i opet je problem Zlatko Lagumdzija :-)
Ne trazim od tebe da volis ni Lagumdziju,ni Komsica,ni SDP,ali cu barem na forumu odgovoriti na svako neargumentovano pljuvanje i zato savjetujem da se prestanete baviti SDP-om na ovoj temi,jer necete nista postici.
Halo, ba, pa ko forsira priču o Zlatku i SDP-u ovdje? Probaj ti apstinirati od te priče, pa da vidiš drastične razlike.

NS-ovci forsiraju pricu o Zlatku i SDP-u,ja sam samo replicirao.Probajte se vise baviti sobom,ne SDP-om,pa ces vidjeti koliko cu se puta javiti na temi...
DepraUbiVepra

#4633 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by DepraUbiVepra »

Abacija wrote:
Pedja Kojovic wrote:Svako ima pravo na svoje misljenje.
Mi mislimo da su stranke nekvalitetne i da je njihov kvalitet odnosno nekvalitet lako provjeriti-izadjite na ulicu i okrenite se oko sebe. Zato je i osnovana Nasa stranka.
Po dosadasnjoj prici ja ne vidim nikakve razlike izmedju NS-a i vladajucih stranaka. Nije dovoljno govoriti kako ste progresivni a razlika od nacionalista vam je u 5 deka.
Ma ja, napokon si razotkrio latentni nacionalizam Naše stranke!
Abacija wrote:
Pedja Kojovic wrote:Ja necu sada ponovo objasnjavati zbog cega pojedini forumasi dolaze na ovu temu da bi ubjedjivali druge da ne glasaju za Nasu stranku - to sam objasnio nekoliko puta na prethodnim stranicama.
Kao sto sam i tada rekao - ja ih razumijem - posao je posao i valja ga odradit.
Prvo, ne mozes biti siguran da su svi kriticari NS-a clanovi drugih stranaka. Ti nemas pravo komentirati moje postove na ovoj temi na isti nacin kao sto nemas pravo komentirati moje postove na temi o Dodiku. Znaci, ako ja nisam clan srpske nacionalsocijalisticke radnicke partije ja po tebi nemam pravo kritikovati Dodika. :-) A drugo, jedan je na slican nacin bio pokusao diskreditirati ostale clanove foruma pa je zbog toga dobio trajni ban.
Pa da, banirajmo Peđu - kako se drznuo otvarati ovdje temu o stranci koja se nekome ne sviđa.
Abacija

#4634 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Abacija »

Erzsebet wrote:
Bosnolog wrote:Ne zalim se ja zbog toga sto ti mislis vec spinovanja i izbjegavanja odgovora na mnoga pitanja,.....

MIslim da Bajic ne moze biti niti se porediti sa Karadzicem u kontekstu onog sto je Karadzic uradio kao i vremenskom razdoblju koja su razlicita,...u tim konteskstu smatram da je poredenje bilo neumjesno,ali su Bajiceva demograska prorocanstva i prebrojavanja koja Karadzc koristi u Hagu kao i sve nacionalisticke stranke bio povod takvom emotivnog i nekontrolisanog reagovanaj Ajanovica.On je ponovio i kod Senada da je protiv bilo kakvog etnickog prebrojavanja i plasenja jednih drugima po tom osnovu zbog tragedije rat koji je bio etnovjerski motivisan i manipulisan,sa tim veoma osjetljivim stvarima gdje emocije cesto nadvladaju razum.....

Ja Bajicu i njegovj stranci vise zamjeram sto on smatra i prihvata legitimnost Karadzcevog naslijeda i dbrane istog sto ga po tom pitanju ideoloski svrstava kao borca za odbranu i ocuvanje Karadzicevih tekovina a time cinom i na istu ideilosku stranu,.....Ti kako got hoces svati ovo ali on je to sam demonstratirao i pokazao svojom stranackom platformom i kampanjom,...Vezano za demografsko proricanje duducnosti BiH mislim da mu se to vratiilo kao bumerang neocekivano,mada nije imao namjeru da se koristi u svrhe kako se to njemu obilo o glavu,....

Obzirom da je Bajic mlad i okruzen neiskusnim ljudima pretpostavljam da je zelio time prije svega da alarmira BH Srbe da im je blijeda buducnost posljdicama demograske kataklizme ciji parametri pokazuju indeks odlivom i iseljavanjem iz BiH s namjerom da uspori i ublazi taj procenat on im je zelio poruciti da prihvatanjem BiH kao svoje domovine u punom i stvarnom kapacitetu vidi bolju i svijetliju buducnost za svoj narod u BiH,.....Medutim on im nije porucio da odbace Karadzcevu ostavstinu sa kojom Dodik prkosi u Srebenici i svakodnevno negira BiH jer je upravo ta politika koja im stvara prividnu zastitu sto se pokazalo i pokazuje potpuno neistinito a tako ce biti i u buducnosti a samim time vece frustracije,propadanja jer je neodrzivost iste pokazala pogubne rezultate koji ce biti samo gori u buducnosti sa Dodikom i onim sto radi,.....

Vezano za Ajanovica,mislim da se radi od maldom,iskenom i dobronamjernm covjeku kojeg emocije cesto ponesu i ne zna kada treba stati na loptu i uzeti pauzu,.....Iznosenje i pozivanje na tragediju Bosnjaka Srebrenice te zlocinaco kukavicko strijeljanje Skorpiona maloljetne dijece je zelio iskazati u kontekstu osporavanja prava javnog govora i bunta prema TV BiH koja mu je iskljucivala mikrofon i uskracivala pravo govora o istinitoj proslosti a sto se poklopila u vrijeme i konteksta rasprave sa Bajicevom prijavom CIK-u sto je po meni cin kukavicluka,jer je time Bajic dodatno produbio ranije zapoceti jaz izmedu njih dvojice.Ajanovic je bio bijesan na Bajica zbog tog tuzibabskog cina i zato je uzeo sudbinu strijeljanja onih nesretnika kao cin bunta i poruku da se ne smije zabranjvati govoriti o istini tragediji proslosti sto je Bajic i drugi prugacije shvatili i prihvatili,......

Ovo je moje zapazanje kao nekog ko je to gledao sa strane,....mada smatram da je i Senadov nacin vodenja emisije bio neprofesionalan jer je trebao emisiju kanalisati da opravda svrhu svoju svrhu a to je da gledaoci i glasaci cuju programsku platformu stranaka a ne nastavak prethodno zapocete svade na drugoj TV emisiji,....

Mislim da su obadvije stranke gubitnici i toga su trebali biti svijesni prije emisije pa cak su se trebali cuti prije emisije,sjesti i popiti skupa kafu i reci javnosti da su se pomirili i da im je zajednicki cilj rusenje sa vlasti dvodecenisjikih etnokleptomana,......
Nevjerovatno kakvih se gluposti načitah. Dobro bi bilo da malo s naučne strane pročitaš Bojanov tekst o "prebrojavanju naroda u BiH", pa ćeš vidjeti da je demografski potpuno tačan. On upravo u tom tekstu poziva Srbe i Hrvate da se okrenu svojoj domovini, Bosni i Hercegovini, i zaista ne vidim tu ništa loše.
Slab mu je taj poziv kad su ga velikosrbi i velikohrvati zloupotrijebili za potpirivanje svoje ksenofobije. Bajic se mora nauciti pametno i precizno izrazavati inace ce od poredjenja sa Karadzicem, preko ismijavanja kod naroda zavrsiti na ignore.
Corto Maltese

#4635 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Corto Maltese »

komeba wrote:
DepraUbiVepra wrote:

NS-ovci forsiraju pricu o Zlatku i SDP-u,ja sam samo replicirao.Probajte se vise baviti sobom,ne SDP-om,pa ces vidjeti koliko cu se puta javiti na temi...
Ako bi se ti probao malo više baviti sobom vrlo bi lako shvatio da ovdje udaraš repliku na repliku, to jest odgovaraš onima koji su se drznuli da prije toga komentiraju Nosarine, Šelnove i Adriaticove postove. Ako bi zanemarili njihovo pisanje, SDP se ovdje ne bi ni spominjao. Uostalom, svrati na teme vezane za SDP i ustanovićeš da simpaziteri NS tamo rijetko zalaze. Sad sam bacio pogled na jednu od tema i našao samo buzzer-a. A njegovi tekstovi, po mom mišljenju, ni tamo ni ovamo nisu podjebavački. I, koliko sam zaključio ne nastupa kao NS-ovac, nego kao bivši (a možda i budući) SDP-ovac.
Last edited by Corto Maltese on 25/09/2010 14:12, edited 1 time in total.
klixober

#4636 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by klixober »

Evo neka ovim zavrsimo moju habitaciju na ovoj temi,osim kad se bude pljuvalo po SDP-u...Na temi o SDP-u nema puno pljuvanja jer je svo koncentrisano ovdje,zato sam i rekao,ako imate pisati negativno o SDP-u,pisite na njihovoj temi,a ne u svrhu promovisanja svoje stranke.To se ne odnosi samo na forum,nego i politicfare NS...koncentrisite se na promociju svoje stranke...
nosara

#4637 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by nosara »

komeba wrote:Evo neka ovim zavrsimo moju habitaciju na ovoj temi,osim kad se bude pljuvalo po SDP-u...Na temi o SDP-u nema puno pljuvanja jer je svo koncentrisano ovdje,zato sam i rekao,ako imate pisati negativno o SDP-u,pisite na njihovoj temi,a ne u svrhu promovisanja svoje stranke.To se ne odnosi samo na forum,nego i politicfare NS...koncentrisite se na promociju svoje stranke...
Koje stranke...? ns ili nsrs...?

Odgovor na to pitanje je odgovor na sva pitanja...
felipe kajetano

#4638 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by felipe kajetano »

nosara wrote:
komeba wrote:Evo neka ovim zavrsimo moju habitaciju na ovoj temi,osim kad se bude pljuvalo po SDP-u...Na temi o SDP-u nema puno pljuvanja jer je svo koncentrisano ovdje,zato sam i rekao,ako imate pisati negativno o SDP-u,pisite na njihovoj temi,a ne u svrhu promovisanja svoje stranke.To se ne odnosi samo na forum,nego i politicfare NS...koncentrisite se na promociju svoje stranke...

Joj sto nam nosara moralise :D , kamaradu nosara jel RS jos uvijek administrativni dio BiH?Ako revolucionarni sud tvoje partije ne priznaje taj dio BiH bilo bi sasvim principijelno da povuku kadidatske liste za RS, neka i Enes Suljkanovic povuce svoju kadidaturu za mjesto potpredsjednika ozloglasenog entiteta, al' povuce znas vec sta :wink: ...nije sugava entiteska marka :wink:

Kako si ono odgovorio na moju opasku za slicno djelovanje SDP-a?..."ima vaznijih stvari"...pa ima kamaradu @nosara :)
nosara

#4639 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by nosara »

felipe kajetano wrote:
nosara wrote:

Joj sto nam nosara moralise :D , kamaradu nosara jel RS jos uvijek administrativni dio BiH?Ako revolucionarni sud tvoje partije ne priznaje taj dio BiH bilo bi sasvim principijelno da povuku kadidatske liste za RS, neka i Enes Suljkanovic povuce svoju kadidaturu za mjesto potpredsjednika ozloglasenog entiteta, al' povuce znas vec sta :wink: ...nije sugava entiteska marka :wink:

Kako si ono odgovorio na moju opasku za slicno djelovanje SDP-a?..."ima vaznijih stvari"...pa ima kamaradu @nosara :)
To su dvije razlicite stvari... Ne postoji SDPrs... Nema... SDP je SDP i u pederaciji i u rs...

nsrs ima i to na predizbornim plakatima... Samo me interesira znacenje... Ako je to specifican pristup specificnom birackom tijelu, neka kazu... Ako smiju... :D Ako je stamparska greska, postujem, ko radi taj i gresi... Ako je to, ipak, provlacenje nove politike na mala vrata, red bi bio da to znaju potencijalni glasaci ns u fBiH...
felipe kajetano

#4640 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

nosara wrote:
To su dvije razlicite stvari... Ne postoji SDPrs... Nema... SDP je SDP i u pederaciji i u rs...

nsrs ima i to na predizbornim plakatima... Samo me interesira znacenje... Ako je to specifican pristup specificnom birackom tijelu, neka kazu... Ako smiju... :D Ako je stamparska greska, postujem, ko radi taj i gresi... Ako je to, ipak, provlacenje nove politike na mala vrata, red bi bio da to znaju potencijalni glasaci ns u fBiH...
Ako malo pazljivije i bez zlobe pogledas vidjeces da nema razlike, nemoj mi samo reci da bi bez tog plakata gotivio NS :D ?Ajde bolan stipu to, naslo bi se vec nesto sto bi dokazalo toliko pozeljnu teoriju da su oni cisti sateliti velikosrpskog staba :)
Providan si ba ko flis papir :wink:

Jel treba da opet ponavljamo pricu o Enesu i ulici Draze Mihailovica?..Principijelnosti camaradu, principijelnosti :)
DepraUbiVepra

#4641 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by DepraUbiVepra »

nosara wrote:To su dvije razlicite stvari... Ne postoji SDPrs... Nema... SDP je SDP i u pederaciji i u rs...

Sporno je dakle što teritorijalna organizacija jedne stranke odgovara teritorijalnoj organizaciji države u kojoj djeluje?
nosara

#4642 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by nosara »

felipe kajetano wrote:
nosara wrote:

Ako malo pazljivije i bez zlobe pogledas vidjeces da nema razlike, nemoj mi samo reci da bi bez tog plakata gotivio NS :D ?Ajde bolan stipu to, naslo bi se vec nesto sto bi dokazalo toliko pozeljnu teoriju da su oni cisti sateliti velikosrpskog staba :)
Providan si ba ko flis papir :wink:

Jel treba da opet ponavljamo pricu o Enesu i ulici Draze Mihailovica?..Principijelnosti camaradu, principijelnosti :)
Ma kakvi velikosrbi... Samo lazni moralisti koji drugima sole pamet o postenju, a nisu u stanju organizovat ni obicnu kampanju na tom principu... Jedini razlog zbog kojeg mi nisu simpaticni...

Ali, uci ce u istoriju kao implementatori nove doktrine brisanja entitetskih granica na nacin da u jednom entitetu bidnu entitetska stranka, a u drugom drzavna... :lol:
buzzer

#4643 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by buzzer »

Corto Maltese wrote: Ako bi se ti probao malo više baviti sobom vrlo bi lako shvatio da ovdje udaraš repliku na repliku, to jest odgovaraš onima koji su se drznuli da prije toga komentiraju Nosarine, Šelnove i Adriaticove postove. Ako bi zanemarili njihovo pisanje, SDP se ovdje ne bi ni spominjao. Uostalom, svrati na teme vezane za SDP i ustanovićeš da simpaziteri NS tamo rijetko zalaze. Sad sam bacio pogled na jednu od tema i našao samo buzzer-a. A njegovi tekstovi, po mom mišljenju, ni tamo ni ovamo nisu podjebavački. I, koliko sam zaključio ne nastupa kao NS-ovac, nego kao bivši (a možda i budući) SDP-ovac.
a ovi starosjedioci ove teme prve postove su upisali vec na prvoj stranici. ni caska casili nisu, valja normu ispuniti. :D

ja sam pokusao ispostovati pedjin poziv na nenapadanje, ali onda nisam mogao podnijeti svu niskost nosarinih, selnovih & co napada, pa po onoj komsicevoj - kako oni nama tako i mi njima, odoh na njihovu temu da pisem. a ni tamo necu pisati na stetu, nego upravo u korist sdp-a. i necu lagati, nedajboze. nastupam kao glasac koalicije ns-nsp i bio bih presretan da su tu jos mnoge stranke, ustvari sve nenacionalisticke. nazalost...
felipe kajetano

#4644 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

nosara wrote: Ma kakvi velikosrbi... Samo lazni moralisti koji drugima sole pamet o postenju, a nisu u stanju organizovat ni obicnu kampanju na tom principu... Jedini razlog zbog kojeg mi nisu simpaticni...

Ali, uci ce u istoriju kao implementatori nove doktrine brisanja entitetskih granica na nacin da u jednom entitetu bidnu entitetska stranka, a u drugom drzavna... :lol:
Ipak napredak, sa velikosrba na lazne moraliste, po nekoj skali to je prihvatljivije, zar ne :-D
nosara

#4645 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by nosara »

buzzer wrote:
Corto Maltese wrote: Ako bi se ti probao malo više baviti sobom vrlo bi lako shvatio da ovdje udaraš repliku na repliku, to jest odgovaraš onima koji su se drznuli da prije toga komentiraju Nosarine, Šelnove i Adriaticove postove. Ako bi zanemarili njihovo pisanje, SDP se ovdje ne bi ni spominjao. Uostalom, svrati na teme vezane za SDP i ustanovićeš da simpaziteri NS tamo rijetko zalaze. Sad sam bacio pogled na jednu od tema i našao samo buzzer-a. A njegovi tekstovi, po mom mišljenju, ni tamo ni ovamo nisu podjebavački. I, koliko sam zaključio ne nastupa kao NS-ovac, nego kao bivši (a možda i budući) SDP-ovac.
a ovi starosjedioci ove teme prve postove su upisali vec na prvoj stranici. ni caska casili nisu, valja normu ispuniti. :D

ja sam pokusao ispostovati pedjin poziv na nenapadanje, ali onda nisam mogao podnijeti svu niskost nosarinih, selnovih & co napada, pa po onoj komsicevoj - kako oni nama tako i mi njima, odoh na njihovu temu da pisem. a ni tamo necu pisati na stetu, nego upravo u korist sdp-a. i necu lagati, nedajboze. nastupam kao glasac koalicije ns-nsp i bio bih presretan da su tu jos mnoge stranke, ustvari sve nenacionalisticke. nazalost...
Ja vise zucnut necu... Nece, siguran sam ni seln... Slijedeci put se cujemo kad bude kakvih rezultata izbora...

Da vas vidim sad...! :wink:
buzzer

#4646 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by buzzer »

nosara wrote: Ja vise zucnut necu... Nece, siguran sam ni seln... Slijedeci put se cujemo kad bude kakvih rezultata izbora...

Da vas vidim sad...! :wink:
casna pionirska? :D
rahmanjin

#4647 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by rahmanjin »

Evo izgleda da su prestala prepucavanja, pa da iskoristim priliku i da zamolim Pedju da nas informise o predizbornim aktivnostima stranke.
Pedja Kojovic

#4648 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Pedja Kojovic »

rahmanjin

Najvise informacija o svim nasim aktivnostima i pojavljivanjima mozete pronaci na facebook stranici Nase stranke.
http://www.facebook.com/nasastranka.ba?ref=ts

p.k.
Control panel

#4649 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Control panel »

Image

jeli ovo u Vasoj stranci normalna pojava da se favoriziraju neki kandidati?
red01

#4650 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by red01 »

kad me napadaju slobodarski tipovi kao @suti i trpi , @felipe i sl. onda doista nemam razloga da mislim da sam na krivom putu.
@ex libres
Tebi kao pojedincu koji zastupa ideologiju rusenja drzave BiH svojim primitivnim istupima, bi naravno odgovaralo da se u BL desio incident kako bi mogao nahraniti svoje rusilacke ambicije.
Ovo je doista riplejevski zaokret, još malo pa ti i Milokrad neće biti ravan sa konstatacijom da Bošnjaci ruše BiH a Mile je k'o brani, JADNO JADNO MO'Š TI TO I BOLJE.... :lol: :roll: :-)

Fino ti je i Željko i Haris poručio kako će to ići sa OTCEPLJENJEM PC, ponećete samo ono što bude moglo stat' u pokretno vozilo bilo na električni, motorni ili zaprežni pogon, i naravno ono grude zemlje što ponesete na OPANCIMA... posle to možete za uspomenu ostaviti negde u hormanu da znate kako izgleda zemlja Bosna(a bome i 'Ercegovina).....

Nego zanima me kako je prošla VELIKA ŠETNJA NS -NSP do Vilsonovog....... , jel' bilo gužve.....
Locked