Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
e vidiš, snyder je i od jokera napravio poluinvalida, što je pravi uspjeh...
@tito
ne brinem se, jebat će dizni majku ovome kad tad i ponovo će se stvari doći na svoje nekad su se štancali i Batman filmovi, pa je sve neslavno završilo
ovdje opet svi fale dark knight trilogiju...i dok filmovi ko filmovi nisu losi, meni je christian bale tako antipatican i odvratan, da mi ubija zelju da ih ikad opet pogledam ima lik facu ko jim carrey u glup i gluplji, s tom razlikom sto se jim potrudi da tako ispadne, a bale je prirodan
Raigor Stonehoof wrote:ovdje opet svi fale dark knight trilogiju...i dok filmovi ko filmovi nisu losi, meni je christian bale tako antipatican i odvratan, da mi ubija zelju da ih ikad opet pogledam ima lik facu ko jim carrey u glup i gluplji, s tom razlikom sto se jim potrudi da tako ispadne, a bale je prirodan
Raigor Stonehoof wrote:ovdje opet svi fale dark knight trilogiju...i dok filmovi ko filmovi nisu losi, meni je christian bale tako antipatican i odvratan, da mi ubija zelju da ih ikad opet pogledam ima lik facu ko jim carrey u glup i gluplji, s tom razlikom sto se jim potrudi da tako ispadne, a bale je prirodan
Christopher Nolan samo pokazao kako treba svoj posao raditi, ali djaba oni iz DC-a opet zasrali sa Snyder-om i Affleck-om
Jos gotivim ove superheroje, ne djelim to na marvel i dc. Pa fantasticna cetvorka mi je cool bio.
Ali ovo samo cekas da zavrsi. Betman vs superman je bolji. Wonderwoman necu ni gledati
nepass1 wrote:Jos gotivim ove superheroje, ne djelim to na marvel i dc. Pa fantasticna cetvorka mi je cool bio.
Ali ovo samo cekas da zavrsi. Betman vs superman je bolji. Wonderwoman necu ni gledati
Meni jedino Man of Steel bio gledljiv, ostalo sve tesko sranje, cak su TMNT bolje od ovoga
nepass1 wrote:Jos gotivim ove superheroje, ne djelim to na marvel i dc. Pa fantasticna cetvorka mi je cool bio.
Bože, Petra... F4 je odron. Ali, poštujem mišljenje.
Wonderwoman je dobar film Nije savršen niti sad nešto whoa, ali odgledaj. Bolji je od MArthe...
Tito_i_Partija wrote:Sceri, drz se ti Marvela. WW je smece ko i sve ostalo iz DC-ove post-Nolanske ere.
Dedo, nabavi naocale il nek ti unuk pročita napisano.
Ne pravim podjelu na Marvel i DC do te granice.
WW je naspram F4 i Marthe remek fuckin djelo.
E nemoj mi "naspram." Na taj nacin mozes opravdat' bilo koji sund sa platna.
To je k'o kad bi ja rek'o..."Zviz je naspram Bloo fakin remek djelo od forumasa". See what I mean?
Nekad bi te fakat namlatila onako od dragosti i jer ne pratiš konverzaciju
Napravih komparaciju jer lik napisa da neće da gleda WW, a gledao je F4 i bio mu je cool.