Mobile_Disco wrote:Stani ba na kraju ce jedino Arsenal poslovati u plusu i imat ce rinuka od cupova, pa ni liga kup da osvojis, petoligasi te izbacuju iz istog, ja se zivciram sto nemam godisnju kartu, zamisli kako je onom ko ima?
Neće jedini poslovati u plusu, ima još klubova koji isto rade.
Pljunes ne malu lovu za tu isti u gledas u 50% tekmu patnju sa tzv igracima tipa zervinjo i ostali. A vala ako je do para, neka rasprodaju sve, totenhemu neka prodaju stadion, i neka idu u bankare i prave pare. Ovo je FUDBALSKI/NOGOMETNI klub sve i jedan jebeni klub koji postoji se trosi kupuje igrace (nikad ne prodaje svoje najbolje igrace) i u minusu su pa opet igraju osvajaju, niko ih u zatvor nije odveo. Arsenal ima najskuplje karte na svijetu ja mislim, a sta dobijaju ti jadni navijaci zauzvrat? Obecanja svake godine, masa "talenata" a svako 5 utakmicu se povrijede i nema ih po godinu i pol. Pa pogledaj malo igracki kadar, par njih da valja ovo ostalo ni u viganu ne moze igrati, al bitno je da smo mi u fer pleyu prvi i da nismo duzni nikom nista, jebes kupove, ligu prvaka itd.
Nažalost, Arsenal FC jeste fudbalski klub, ali njihov vlasnik je Arsenal Holdings PLC i njima je cilje rast vrijednosti kompanije, a glavna vrijednost im je fudbalski klub Arsenal. Zato većina navijača treba biti svjesna da će se tu uvijek gledati financijski rezultati, kao što će kod Uniteda.... Samo je razlika ko koliko može uložiti, da bi povećavao vrijednost kompanije, a Arsenal bi od sljedeće sezone trebao biti u puno boljoj situaciji, nego je bio proteklih godina (mada su se mogli ove godine više isprsiti).
Btw. niste nikome ništa dužni, no imate kredite, kao što ima još dosta klubova (Man Utd recimo).