Ovo Ilidza, pa tu mozes uslikati sta god hocesAdias wrote:
"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- _Reds_
#4626 Re: "Majstori" parkiranja
-
Silent.Hunter
#4627 Re: "Majstori" parkiranja
Fis, lik je zauzeo 3 ili 4 mjesta

- Optimist
#4628 Re: "Majstori" parkiranja
Nije parkiranje ali je interesantna slika, preuzeta sa teme "Slicica dana"
Chuckie wrote:I ovo je Bosna.![]()
-
Mlad i Nevin
#4629 Re: "Majstori" parkiranja
Ovo je samo budalama smiješno....ljudi se snalaze kako moraju, valjda znate i sami koliko su visoke cijene šlepe. Meni klepili 60 KM za par kilometara što su mi dovezli auto. Zato najviše strahujem od kvara kad sam negdje dalje od kuće. Ne smijem zamisliti kako bih prošao da me ostavi 100 km dalje od kuće i sl.
-
citroen xm
#4630 Re: "Majstori" parkiranja
Zna se tačno tarifa po kilometru. Ovo nije za zajebanciju jer ovako pričvršćeno auto na ovakvoj prikolici može spasti bilo gdje na putu i ubiti nekog, a život je mnogo skuplji od šlep službe. Rađe ga šlepati užetom nego ovako.
- Optimist
#4631 Re: "Majstori" parkiranja
Ako ti je registrovano auto, imas pravo na besplatnu pomoc Bihamka u slucaju neke nezgode, ukljucujuci i slepanje. Mislim da je slepanje besplatno do najblizeg autoservisa a ako ces negdje dalje, placas iz svog dzepa.Mlad i Nevin wrote:Ovo je samo budalama smiješno....ljudi se snalaze kako moraju, valjda znate i sami koliko su visoke cijene šlepe. Meni klepili 60 KM za par kilometara što su mi dovezli auto. Zato najviše strahujem od kvara kad sam negdje dalje od kuće. Ne smijem zamisliti kako bih prošao da me ostavi 100 km dalje od kuće i sl.
A na ovoj slici iznad je komicno da je na frezu od 10-ak KS i nosivosti max 500kg natovario teret od 1000kg. Zar nije bilo jednostavnije uzetom slepati makar ga vukla i freza, nego tovariti auto na istu?
- O'zone
- Globalni moderator
#4632 Re: "Majstori" parkiranja
Ni na ulici ni na trotaru i često to ona ovako

-
photo
#4633 Re: "Majstori" parkiranja
ima eko policija: 125 KM po tocku na zelenoj povrsini. moj jaran je prije nekoliko godina platio 250 KM jer je parkirao dva tocka na blatnjavoj povrsini. za ovog sosona legla bi milja k'o budali samar
- shiljak
#4634 Re: "Majstori" parkiranja
Evo ovog puta sam napravio jedan video i koliko vidim moja greska u voznji 
Dakle ja na kraju umjesto da odem pravo na semaforu, ja odem desno
Tako da sam presao dosta auta i tako se ukljucio odma nakon semafora.
Inace ovo je onaj period kad se zaglavis odma nakon semafora kad odes desno, jer su radovi na putu.. tako da sam sigurno se spasio da ne cekam par semafora prije nego sto prodjem
Znaci nisam namjerno ovo uradio, cak nisam ni skontao da sam nesto pogresno uradio dok nisam pogledao ovaj video
Dakle ja na kraju umjesto da odem pravo na semaforu, ja odem desno
Inace ovo je onaj period kad se zaglavis odma nakon semafora kad odes desno, jer su radovi na putu.. tako da sam sigurno se spasio da ne cekam par semafora prije nego sto prodjem
Znaci nisam namjerno ovo uradio, cak nisam ni skontao da sam nesto pogresno uradio dok nisam pogledao ovaj video
-
--usnee--
#4635 Re: "Majstori" parkiranja
shiljak wrote:Evo ovog puta sam napravio jedan video i koliko vidim moja greska u voznji
Dakle ja na kraju umjesto da odem pravo na semaforu, ja odem desno![]()
Tu saobracajci vole stajat u zadnje vrijeme cisto da se zna
- Cholina_Lokica
#4636 Re: "Majstori" parkiranja
Kako mrzim kad ovo neko uradi ovdjeshiljak wrote:Evo ovog puta sam napravio jedan video i koliko vidim moja greska u voznji
- chelo
#4637 Re: "Majstori" parkiranja
Ja uzivam da ne dozvolim ovima iz lijeve da mi se uliju u trakushiljak wrote:Evo ovog puta sam napravio jedan video i koliko vidim moja greska u voznji
- Cholina_Lokica
#4638 Re: "Majstori" parkiranja
chelo wrote:Ja uzivam da ne dozvolim ovima iz lijeve da mi se uliju u trakushiljak wrote:Evo ovog puta sam napravio jedan video i koliko vidim moja greska u voznji
Posviramo se dobro.
-
goran16v
#4639 Re: "Majstori" parkiranja
Kako mrzim kad ovo neko uradi ovdjeCholina_Lokica wrote:
Bez imalo uvijanja, glumatanja civilizovanog vozaca i foliranja da ga nisam vidio, kad god vidim da ovo neko radi ja odmah idem u lijevu traku u Radicevoj tako da moze ili da produzi u Mis Irbinu, ili da ide na trotoar, ili da stane ali tesko da ce proci, a pocesto namjerno dijagnalno stanem na sred raskrsnice, zagradim obje trake i pustam pjesake (sto sam i obavezan jer im je zeleno) tako da se nareda kolona pa se ne moze uvaliti ni onima iz mene koji su se pravilno prestrojili. Veliko finale je kad tako ostane iza kolone i ugleda drota na izlazu iz garaze kako mu mase lizalom.
Last edited by goran16v on 14/06/2012 10:04, edited 1 time in total.
-
duboka_misao
#4640 Re: "Majstori" parkiranja
niko ne gleda sta pishe na ulici imaju nake strelice, to ko biva pokazuje neki smjer pozeljnog kretanja
- chelo
#4641 Re: "Majstori" parkiranja
Takodjegoran16v wrote:
Bez imalo uvijanja, glumatanja civilizovanog vozaca i foliranja da ga nisam vidio, kad god vidim da ovo neko radi ja odmah idem u lijevu traku u Radicevoj tako da moze ili da produzi u Mis Irbinu, ide na trotoar, ili da stane ali tesko da ce proci, a pocesto namjerno dijagnalno stanem na sred raskrsnice, zagradim obje trake i pustam pjesake (sto sam i obavezan jer im je zeleno) tako da se nareda kolona pa se ne moze uvaliti ni onima iz mene koji su se pravilno prestrojili. Veliko finale je kad tako ostane iza kolone i ugleda drota na izlazu iz garaze kako mu mase lizalom.
- Cholina_Lokica
#4642 Re: "Majstori" parkiranja
Lako je vama, ja kao zeMsko moram ocjeniti da me kreten u autu nece namlatiti kad mu to uradimchelo wrote:Takodjegoran16v wrote:
Bez imalo uvijanja, glumatanja civilizovanog vozaca i foliranja da ga nisam vidio, kad god vidim da ovo neko radi ja odmah idem u lijevu traku u Radicevoj tako da moze ili da produzi u Mis Irbinu, ide na trotoar, ili da stane ali tesko da ce proci, a pocesto namjerno dijagnalno stanem na sred raskrsnice, zagradim obje trake i pustam pjesake (sto sam i obavezan jer im je zeleno) tako da se nareda kolona pa se ne moze uvaliti ni onima iz mene koji su se pravilno prestrojili. Veliko finale je kad tako ostane iza kolone i ugleda drota na izlazu iz garaze kako mu mase lizalom.Tada onaj u lijevoj vec dobije lice djeteta na tuti.
-
goran16v
#4643 Re: "Majstori" parkiranja
Ne samo to, nego oni koji ovo rade namjerno, pa ascare ostanu nasukani, na sljedecem semaforu na Titovoj (buduci da tamo ceka crveno svjetlo) obicno ne smiju pogledati ni lijevo, ni desno, nego zamisljeno gledaju pravo ispred sebe ili saraju pogledom u nebo iznad nebodera u Trampinoj!chelo wrote:
TakodjeTada onaj u lijevoj vec dobije lice djeteta na tuti.
-
goran16v
#4644 Re: "Majstori" parkiranja
Ajd, sta je malo batina zarad' visih ciljeva i vece soc. i saobr. discipline!Cholina_Lokica wrote: Lako je vama, ja kao zeMsko moram ocjeniti da me kreten u autu nece namlatiti kad mu to uradim
-
duboka_misao
#4645 Re: "Majstori" parkiranja
posudim ti ja cekic ionako imam dva u autu , da vidis njezniji spol kad ga zavitla svi se kljucaju .Cholina_Lokica wrote: Lako je vama, ja kao zeMsko moram ocjeniti da me kreten u autu nece namlatiti kad mu to uradim
- Cholina_Lokica
#4646 Re: "Majstori" parkiranja
Meni na ruku stoji protivpozarni aparat za ne daj bozeduboka_misao wrote:posudim ti ja cekic ionako imam dva u autu , da vidis njezniji spol kad ga zavitla svi se kljucaju .Cholina_Lokica wrote: Lako je vama, ja kao zeMsko moram ocjeniti da me kreten u autu nece namlatiti kad mu to uradim
- shiljak
#4647 Re: "Majstori" parkiranja
Ma naravno. Samo sto je ovaj video ubrzan jedno 3-5 puta pa se cini brzo, inace sam vozio u prvoj, odnosno drugojCholina_Lokica wrote:Kako mrzim kad ovo neko uradi ovdjeshiljak wrote:Evo ovog puta sam napravio jedan video i koliko vidim moja greska u voznji
Pogotovo jer vecina koja to uradi haman uvijek hoce da se uvali u traku ti i onda te umal udari
Uglavnom ja postujem pravila i ne vozim brzo i ne uvaljujem se, osim ako pogrijesim pa mi je bas ovo cudno ispalo kako se uvali a nisam planirao
- testovi
-
Melami
- zateznistub