Iskreno, mene ljuti to što su jedno vrijeme govorili da će biti promjena. Da nisu, ne bih se nešto ni ljutio, hajde, snaći ću se kao i do sada, ali ovako....O'zone wrote:Pričao sa momkom iz HS kaže od novih kanala ništa u skorije vrijeme čak im iz centrale nisu dali nikakve instrukcije šta da kažu ljudima koji se budu raspitivali za FOX
HS kablovska
Moderator: anex
-
The Realist
#4626 Re: HS kablovska
- Damon.S
#4627 Re: HS kablovska
'Ajmo, šaljite im svi mail-ove 
- Pooll
#4628 Re: HS kablovska
Dajte kakav urnek da ne kucam 
-
smijesni_ste
#4629 Re: HS kablovska
Pooll wrote:Dajte kakav urnek da ne kucam
- maybelline
#4630 Re: HS kablovska
Jel im se ko javljao/bunio/ mailom i na koji mail? Dajte mi adresu, bunit cu se i ja, mozda reaguju ako nas se vise bude bunilo. Precesljala sam sve kanale sinoc tri puta, skontala da su uveli TLC, koji mi nije los kanal, ali sam usput skontala koliko debilnih kanala sve imaju...
Ja sam najcesce na Fox Life, ponekad 24 kitchen, eventualno Nova ili RTL Televizija pa i nemam pojma koje sve budalestine imaju...
A ima li iko informacije kakve ce serije pustati sad na Fox Life (ili ce nas u pojam ubijati reprizama Seksa i grada)? Mislim, hoce li tu pustati naredne sezone Dodira, Uvoda u anatomiju, Once upon a time ili ce to sve ici preko novog Foxa?
A ima li iko informacije kakve ce serije pustati sad na Fox Life (ili ce nas u pojam ubijati reprizama Seksa i grada)? Mislim, hoce li tu pustati naredne sezone Dodira, Uvoda u anatomiju, Once upon a time ili ce to sve ici preko novog Foxa?
- maybelline
#4632 Re: HS kablovska
Sta ste im sve nagovorili da i ja krenem sa slicnim izljevima, ono, da vide da ozbiljno mislimo 
- Damon.S
#4633 Re: HS kablovska
Ukratko - da sam nezadovoljan 
-
The Realist
#4634 Re: HS kablovska
Ja nisam psovao, ali sam napisao šta mislim.maybelline wrote:Sta ste im sve nagovorili da i ja krenem sa slicnim izljevima, ono, da vide da ozbiljno mislimo
- maybelline
#4635 Re: HS kablovska
Otisao mail! 
- maybelline
#4637 Re: HS kablovska
Mogu ja poslatii jos mailova ako treba, sa drugih adresaDamon.S wrote:Već tri mail-a, dobri smo
- Pooll
#4638 Re: HS kablovska
Oitšao mail! 
između ostalog napisah
......moram izraziti svoje nezadovoljstvo kao dugogodišnji korisnik i uredan platiša...... S obzirom na ovakvo stanje, vrijedi razmisliti o ponudi konkurencije....
itd
između ostalog napisah
......moram izraziti svoje nezadovoljstvo kao dugogodišnji korisnik i uredan platiša...... S obzirom na ovakvo stanje, vrijedi razmisliti o ponudi konkurencije....
itd
- maybelline
#4639 Re: HS kablovska
Nemoj bolan/bona biti bijesan, smireno samo moramo reagovatiPooll wrote:Oitšao mail!
- Pooll
#4641 Re: HS kablovska
bolan (ne bio)maybelline wrote:Nemoj bolan/bona biti bijesan, smireno samo moramo reagovatiPooll wrote:Oitšao mail!
-
The Realist
#4642 Re: HS kablovska
Dok nas barem stotinjak ne nazove i pošalje mailove, ništa od toga, mada je i stotinjak malo, ali mi nije jasno kako im korisnici koji odlaze nisu jasan znak.
Jedino da stvarno ne planira prodaju, pa onda i ne želi da radi na ovome, mada eto, ušli su na područje Telemacha, pa to nije logično.
Jedino da stvarno ne planira prodaju, pa onda i ne želi da radi na ovome, mada eto, ušli su na područje Telemacha, pa to nije logično.
- chakany
#4643 Re: HS kablovska
Poslat cu i ja nije problem, racunajte i na mene
E sad, ima i ovaj e-mail: [email protected]
Je li im aktivan taj mail
?
E sad, ima i ovaj e-mail: [email protected]
Je li im aktivan taj mail
- Damon.S
- chakany
#4645 Re: HS kablovska
Poslano
Kad dobijem odgovor, napisat cu sta su mi odgovorili.
Ali kao da gledam, izgleda da cemo se nacekati na ove odgovore
Jedina kompanija koja odgovara na mailove sto se TV-a tice ono u globalu je HRT i RTL, jer sam njima slao par puta da ih pitam nesto u vezi programske sheme
Ali to su jake firme, koje imaju tim ljudi koji odgovara na pitanja gledatelja.
Kad dobijem odgovor, napisat cu sta su mi odgovorili.
Ali kao da gledam, izgleda da cemo se nacekati na ove odgovore
Jedina kompanija koja odgovara na mailove sto se TV-a tice ono u globalu je HRT i RTL, jer sam njima slao par puta da ih pitam nesto u vezi programske sheme
Ali to su jake firme, koje imaju tim ljudi koji odgovara na pitanja gledatelja.
- Damon.S
#4646 Re: HS kablovska
Imam osjećaj da će biti kao u filmovima: Nakon 12 mjeseci (bivši) korisnici su dobili odgovore na mail-ove. 
-
mehagga
#4647 Re: HS kablovska
Ma bio sam gore zato i pominjem SLONa!The Realist wrote:Jesi li išao u onu kuću nasuprot centrale, jer tamo je direktor, ili kako već?
Meni nikada radi jednog računa nisu isključili ništa, tako da stvarno ne znam kako to riješiti.
Sto se tice novih kanala jaran mi rece da ljudi pokusavaju da uvedu neke nove ali da ce Hajdarevic prije prodati firmu nego uvesti nesto novo.
Nadam se da me zeza jer on radi u Telemachu, ali mi je dao ovu adresu na koju treba slati primjedbe: [email protected].
-
bull21
#4649 Re: HS kablovska
Pa nek' je proda! Telemachu! Odmah. I neka harakiri izvrši da nam svima uslugu učini, hebo ga otac malograđanskimehagga wrote:Ma bio sam gore zato i pominjem SLONa!The Realist wrote:Jesi li išao u onu kuću nasuprot centrale, jer tamo je direktor, ili kako već?
Meni nikada radi jednog računa nisu isključili ništa, tako da stvarno ne znam kako to riješiti.
Sto se tice novih kanala jaran mi rece da ljudi pokusavaju da uvedu neke nove ali da ce Hajdarevic prije prodati firmu nego uvesti nesto novo.
Nadam se da me zeza jer on radi u Telemachu, ali mi je dao ovu adresu na koju treba slati primjedbe: [email protected].
- Damon.S
#4650 Re: HS kablovska
Otkud vam uopšte to da se HS prodaje?bull21 wrote:Pa nek' je proda! Telemachu! Odmah. I neka harakiri izvrši da nam svima uslugu učini, hebo ga otac malograđanskimehagga wrote:Ma bio sam gore zato i pominjem SLONa!The Realist wrote:Jesi li išao u onu kuću nasuprot centrale, jer tamo je direktor, ili kako već?