kakav status?Privatna poruka wrote:Decko prije sat vremena stavio status na fejs.
Ako je on to naravno uradio...
SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- minjonja
#4626 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- Privatna poruka
- Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!
#4627 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
samo_ovaj_put wrote:to je taj,vidis mu babinu facuPrivatna poruka wrote:Decko prije sat vremena stavio status na fejs.
Ako je on to naravno uradio...![]()
covek je nepobediv
Ako bude on kriv... nista od svega ovoga..nista od potencijalne kazne, icega. Dabogda me demantovali koliko je sutra al nesto sam takvog misljenja.
- Skyfox
#4628 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
O'zone wrote:Večeras u 18 sati i 35 minuta, došlo je do pucnjave kod Bezistana, u kojoj su ranjene tri osobe, saznaju -------.ba
Autor: -------.ba
Prema podacima koje smo dobili iz MUP-a KS, ranjena su tri slučajna prolaznika:
"Policija je identificirala osobu koja je upotrijebila vatreno oružje i za njom se intenzivno traga", potvrdio je za bhdani.ba Irfan Nefić, glasnovornik MUP-a Kantona Sarajevo.
Prema nezvaničnim i nepotvrđenim informacijama, radi se o Benjaminu Delaliću, sinu Ramiza Delalića, koji je policiji odranije poznat po izvršenju krivičnih djela.
U pucnjavi je, saznajemo, u ruku ranjen i nizozemski državljanin Frederick Tanihatu, gost hotela Astra.
strasno
-
bullmastiff
#4630 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Privatna poruka wrote:Decko prije sat vremena stavio status na fejs.
EDIT: I tvrdi da je "nepobediv"
hmm.cuj staivo na status..za nije uhapsen dosad...ima li ko da uradi copy paste?
- Privatna poruka
- Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!
#4631 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Otvoren je profil, tako da mozes vidjeti i ja sam dosao do doticnog preko searcha.bullmastiff wrote:Privatna poruka wrote:Decko prije sat vremena stavio status na fejs.
EDIT: I tvrdi da je "nepobediv"
hmm.cuj staivo na status..za nije uhapsen dosad...ima li ko da uradi copy paste?
- Alfons Kauders
#4632 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
maloljetan, niko nije poginuo... dobice jedno 2 godine i par godina uslova... izaci ce za 16 mjeseci... plus ce izlaziti za vikende vec nakon par mjeseci...Privatna poruka wrote:samo_ovaj_put wrote:to je taj,vidis mu babinu facuPrivatna poruka wrote:Decko prije sat vremena stavio status na fejs.
Ako je on to naravno uradio...![]()
covek je nepobediv
Ako bude on kriv... nista od svega ovoga..nista od potencijalne kazne, icega. Dabogda me demantovali koliko je sutra al nesto sam takvog misljenja.
-
halloweenedo
#4633 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
dajte ime i prezime tog lika?
- plejka2
#4635 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Nista ja odo sendvic napravitclav wrote:i sta sad?
Eto ti sve 5 postova iznad tvoghalloweenedo wrote:dajte ime i prezime tog lika?
- Cyrax
#4636 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
"Nepobediv" ko i babo mu nekad.
- cute poison
#4637 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Sto je najgore podrzavaju ga neke fufice i neki mangupcici koji jedva cekaju da kazu da se s njim druze... 
-
bullmastiff
#4638 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
m i on da je mangup isao bi sam protiv trojice ..a ne pistoljem..i ne bi uopste hodao sa pistoljem..da ga nije strahcute poison wrote:Sto je najgore podrzavaju ga neke fufice i neki mangupcici koji jedva cekaju da kazu da se s njim druze...
a jos gore su te fufice..i ostali debilcici koji se loze na ovakve
- plejka2
#4639 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Niko ne rece da li je onaj sjekac od juce uhapsen
Nesto se puno pise o ovom danas a juce ko da smo zaboravili?
- cute poison
#4640 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ovaj je imao pistolj, tako da je on u prednostiplejka2 wrote:Niko ne rece da li je onaj sjekac od juce uhapsen![]()
- johnny_blazze
#4641 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ima na piku da se kupi pancira
modna linija jesen/zima,majke mi ovdje radi ko sta hoce,samo neez sto ja postujem zakon kad to skoro niko ne radi 
- plejka2
#4642 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
To mozda jeste ali ako skontas da je slucajno kao sto rekose ranio tri prolaznika nam govori jedno a to je da decko nezna drzat pistoljcute poison wrote: Ovaj je imao pistolj, tako da je on u prednosti
Ovaj od juce je makar znao kako upotrijebiti noz tako da su ovi iskusniji po mom misljenju veci prioritet
- cute poison
#4643 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
hah ma znao ili ne znao trojicu je zakacio, vidis da je on u plusuplejka2 wrote:To mozda jeste ali ako skontas da je slucajno kao sto rekose ranio tri prolaznika nam govori jedno a to je da decko nezna drzat pistoljcute poison wrote: Ovaj je imao pistolj, tako da je on u prednosti![]()
Ovaj od juce je makar znao kako upotrijebiti noz tako da su ovi iskusniji po mom misljenju veci prioritet
- plejka2
#4644 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Mene vise interesuje kakav ce sutra bit belaj posto je vidim zaredalo 
- Bullet Tooth Tony
#4645 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Druze, bilo je lakse sve mi u rovu, oni u rovu, tu na puskomet
- cappy_tempo
#4646 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
sad fino u army shop i zahtjevat pancire i onda se idemo furat po gradu sa novom odjecom 
- nellington
#4647 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Kevlar, protecting peoplecappy_tempo wrote:sad fino u army shop i zahtjevat pancire i onda se idemo furat po gradu sa novom odjecom
-
Robben
#4648 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Nije naravno.plejka2 wrote:Niko ne rece da li je onaj sjekac od juce uhapsen![]()
-
EMH_V1.0
#4649 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Žao mi turiste i posljedica po turizam.
- amrica
#4650 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
havaz
Ćelin sin ranio trojicu slučajnih prolaznika
Iz policije je zvanično potvrđeno da je počinilac identifikovan te da se traga za jednom maloljetnom osobom
Tri osobe su povrijeđene sinoć u pucnjavi u Sarajevskom Bezistanu na Baščaršiji. Kako nam je potvrđeno u sarajevskoj bolnici Koševo u KUM su dovezeni Mladen Njegovanović (34) koji je zadobio prostrelnu ranu natkoljenice, Alen Šuman (32) kojeg je metak okrznuo u predjelu koljena te Fred Tamihatu (50) kojem je konstatirana ustrelna rana na nadlaktici.
Svi povrijeđeni su zbrinuti i zadržani na Odjelu ortopedije. Kako nam je potvrđeno u MUP-u Kantona Sarajevo, sve tri ranjene osobe su slučajni prolaznici.
Nezvanično saznajemo da su spomenute osobe povrijeđene u Bezistanu kada je 17-godišnji Benjamin D. iz pištolja pucao u pravcu Almera Inajetovića koji je bio u društvu sa Harisom Drljom. Njih dvojica su ostala nepovrijeđena, a ispaljeni hici ozljedili su slučajne prolaznike. Koliko je moguće saznati, u pitanju je sin Ramiza Delalića Ćele, ubijenog 2007. godine.
Iz policije je zvanično potvrđeno da je počinilac identifikovan te da se traga za jednom maloljetnom osobom. Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo obavili su uviđaj na mjestu događaj i sprovode daljnju istragu.

Ćelin sin ranio trojicu slučajnih prolaznika
Iz policije je zvanično potvrđeno da je počinilac identifikovan te da se traga za jednom maloljetnom osobom
Tri osobe su povrijeđene sinoć u pucnjavi u Sarajevskom Bezistanu na Baščaršiji. Kako nam je potvrđeno u sarajevskoj bolnici Koševo u KUM su dovezeni Mladen Njegovanović (34) koji je zadobio prostrelnu ranu natkoljenice, Alen Šuman (32) kojeg je metak okrznuo u predjelu koljena te Fred Tamihatu (50) kojem je konstatirana ustrelna rana na nadlaktici.
Svi povrijeđeni su zbrinuti i zadržani na Odjelu ortopedije. Kako nam je potvrđeno u MUP-u Kantona Sarajevo, sve tri ranjene osobe su slučajni prolaznici.
Nezvanično saznajemo da su spomenute osobe povrijeđene u Bezistanu kada je 17-godišnji Benjamin D. iz pištolja pucao u pravcu Almera Inajetovića koji je bio u društvu sa Harisom Drljom. Njih dvojica su ostala nepovrijeđena, a ispaljeni hici ozljedili su slučajne prolaznike. Koliko je moguće saznati, u pitanju je sin Ramiza Delalića Ćele, ubijenog 2007. godine.
Iz policije je zvanično potvrđeno da je počinilac identifikovan te da se traga za jednom maloljetnom osobom. Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo obavili su uviđaj na mjestu događaj i sprovode daljnju istragu.