Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
alijagoro wrote:Sta vi mislite o Andersonu,bez zezancije ,bas bih volio cuti vasa misljenja?
Ne gajim neke pretjerane nade u vezi njega.Mozda grijesim ali to je moje misljenje.Ne vidim u njemu ono sto vidim u Cleverleyu.Vec 4-5 godina je u Unitedu i ne vidim neki poseban progres.
Da li ce se Anderson uspijeti poboljsati ukoliko bude igrao redovno i ukoliko uspije odoljeti ozljedama ostaje da se vidi.
Mlad jeste i vjerovatno Fergie vidi neki potencijal u njemu.Problem je sto je veoma sklon ozljedama i sto izgleda jos nije u stanju pruziti nekoliko dobrih parija u nizu.
2-3 utakmice odigra dobro i onda se izgubi u nekoliko narednih.
Za sada nema elemenata u njegovoj igri koji me mogu uvjeriti da zasluzuje da igra u Unitedu.
Sad ćete osuti paljbu po meni, ali Fergie je najzaslužniji što Anderson nije postao klasa. Bio je baš novi Ronaldinho dok nije došao u United, a onda mu se karijera strmoglavila jer ga Fergie nije znao nikada iskoristiti na pravi način. A on brazilski parmak koji je mogao u onom periodu preći gdje god je htio i biti nosilac igre, odlučio da pređe u Englesku. More takvih je propalo, i on je.
Baudelaire wrote:Sad ćete osuti paljbu po meni, ali Fergie je najzaslužniji što Anderson nije postao klasa. Bio je baš novi Ronaldinho dok nije došao u United, a onda mu se karijera strmoglavila jer ga Fergie nije znao nikada iskoristiti na pravi način. A on brazilski parmak koji je mogao u onom periodu preći gdje god je htio i biti nosilac igre, odlučio da pređe u Englesku. More takvih je propalo, i on je.
Pa to... sjećam se njega iz Porta, bio klasična desetka sa dobrim pregledom, zadnjim pasom, šutom, driblingom. Fergie je od njega napravio radilicu, i to ne vrlo dobru.
Nema sta ko paljbu sasipati, ta dijagnoza je davno utvrđena.
Moguce je da ce dobiti nesto istureniju poziciju kad Cleverley pocne igrati. Nesto tako se desavalo na pocetku sezone. Andersonu je bilo dozvoljeno da cesto ide naprijed i vracale su se slike njegovih igara iz Porta. Pretrci 2-3 igraca, podvali neki pas, sutira i slicno. On je AM, a ne CM. Problem mu predstavlja i Rooney koji najbolje igra kad je na poziciji drugog napadaca. Moze se desiti da se tu sudaraju. Anderson nikad nece postati superstar, ali moze biti mnogo bolji nego sto je to sad. To je dovoljno sto se mene tice.
hladan.preminger wrote:
Dovoljno je da se Scholes mora vratiti iz penzije pored njega živog!
Anderson nije razlog zbog kojeg se Scholes vratio.Izrazio zelju-udovoljeno mu.I to zasluzuje.
Vjerujem da su i povrede i odsustva vecine veznih igraca (Cleverley,Anderson,Fletcher) doprinjele tome.
Riddle wrote:Scholes je htio da se vrati. I treba, jer je i dalje sjajan igrac. On je jedan od najboljih veznjaka ikad. To sto si rekao nije fer prema Andersonu.
Da je bilo kvalitenih igrača sredina terena na koje je ASF mogao računati nikad se Scholes ne bi vratio. SAF na Andu ne računa više i to je gotova stvar.
Nema veze je li fer ili ne, ali je činjenica.
Fergie nije htio da se Scholes povuce i stalno je govorio da je dovoljno dobar i zdrav da i dalje igra. Scholes nije obican igrac, pogotovo sto se Uniteda tice. Bio bi primljen nazad cak i da Xavi i Iniesta igraju u veznom redu. I koristiti takvog igraca da bi se popljuvao neki inferniorniji igrac nije fer. Anderson je cesto povrijeđen sto mu stalno sjecka napredak. Ne vidis ono sto vide ljudi koji su placeni za to. Cim ga oni jos uvijek drze, znaci da ima nesto da valja. Ista prica je bila i za Nania, ali su se po tom pitanju sad mnogi usutili.
Hvala ljudi na odgovorima ,ja mislim da je Anderson,Unitedov Diaby.Nije dovoljno dobar za odbrane kao ni za napada,tehnicki solidan igrac ali ipak nedovoljno dobar za ofanzivniju poziciju.Povrede ga takodze jebu maksimalno.
hladan.preminger wrote:
Dovoljno je da se Scholes mora vratiti iz penzije pored njega živog!
Anderson nije razlog zbog kojeg se Scholes vratio.Izrazio zelju-udovoljeno mu.I to zasluzuje.
Vjerujem da su i povrede i odsustva vecine veznih igraca (Cleverley,Anderson,Fletcher) doprinjele tome.
Cuj Scholes izrazio zelju. De bolan.
Covjek fino rekao na kraju prošle sezone da ne moze tijelo vise da izdrži, i to je to. Radio kao trener sa djecom. Pa njegove zadnje dvije sezone igranja se moglo vidjeti da se on fizički ne može nositi sa iole brzim igračima sredine terena boljih klubova. U svim tim utakmicama, koje nismo gubili, vidjelo se da godine čine svoje.
Zatrebao hitno igrac, SAF: "Žućo hoš igrat poluseznou?"
Scholes: "Moram li"?
SAF: "Moras. Jebiga. Ando nema pojma, Fletch ima proljev narednu godinu".
Scholes: "Haj dobro".
Riddle wrote:Fergie nije htio da se Scholes povuce i stalno je govorio da je dovoljno dobar i zdrav da i dalje igra. Scholes nije obican igrac, pogotovo sto se Uniteda tice. Bio bi primljen nazad cak i da Xavi i Iniesta igraju u veznom redu. I koristiti takvog igraca da bi se popljuvao neki inferniorniji igrac nije fer. Anderson je cesto povrijeđen sto mu stalno sjecka napredak. Ne vidis ono sto vide ljudi koji su placeni za to. Cim ga oni jos uvijek drze, znaci da ima nesto da valja. Ista prica je bila i za Nania, ali su se po tom pitanju sad mnogi usutili.
Nemoj biti ćorav pored očiju. Pusti nostalgiju i emocije, i mene ponesu, but then reality strucks!
SAF je tvrdoglav.
BHF_Manijak wrote:"Hodi vamo, dati ciko nesto kaze..."
Neka se ciko uhvati stale i svojih konja, posto mu na kraju ove sezone slijedi peMzija
Jebi ga druze, ja bi ipak s malo vise postovanja pricao o jednom od najboljih trenera u svijetu! Ne volim ni ja United, bas nikako, ali o ovom covjeku - sve najbolje!
hladan.preminger wrote:
Covjek fino rekao na kraju prošle sezone da ne moze tijelo vise da izdrži, i to je to. Radio kao trener sa djecom. Pa njegove zadnje dvije sezone igranja se moglo vidjeti da se on fizički ne može nositi sa iole brzim igračima sredine terena boljih klubova. U svim tim utakmicama, koje nismo gubili, vidjelo se da godine čine svoje.
Nemoj ti meni de bolan.Scholes je to javno rekao.Ako on laze onda i ja krivo prenosim vijesti.
A izgleda da vise ne moram pratiti vijesti.Ti izgleda sve znas.I sta da ga je SAF zamolio da se vrati?Jel to on uradio samo radi Andersona ili mozda radi krize zbog povreda u veznom redu?Ili radi nekog treceg razloga?Kako god,mi mozemo samo nagadjati.Meni je drago sto je tu,makar igrao po 20 minuta svaku utakmicu.
Ali glupo je misliti da je Anderson jedini razlog njegovog povratka.
SAF se i ranije na vrlo lak nacin rjesavao i najvecih igraca.Da SAF to hoce Anderson ne bi vidio Old Trafford.
mozda bi Fergie otjerao Andersona da ima viska kvalitetnih igraca.Ovako svaki klocko da tako kazem je bitan. Pa cak i Gibbson im indirektno donese bodove da ne govorim sta bi onda trebO raditi ostatak tima koji je u utd-u
hladan.preminger wrote:
Nemoj ti meni de bolan.Scholes je to javno rekao.Ako on laze onda i ja krivo prenosim vijesti.
A izgleda da vise ne moram pratiti vijesti.Ti izgleda sve znas.I sta da ga je SAF zamolio da se vrati?Jel to on uradio samo radi Andersona ili mozda radi krize zbog povreda u veznom redu?Ili radi nekog treceg razloga?Kako god,mi mozemo samo nagadjati.Meni je drago sto je tu,makar igrao po 20 minuta svaku utakmicu.
Ali glupo je misliti da je Anderson jedini razlog njegovog povratka.
SAF se i ranije na vrlo lak nacin rjesavao i najvecih igraca.Da SAF to hoce Anderson ne bi vidio Old Trafford.
De bolan šta se palis?
Pa, normalno da sve znam.
Ti se mene pogrešno skontao. Samo sam rekao/napisao da je u biti sramota za Andu da Scholes ima mjesto u timu prije njega. I meni je drago da je Žućo back, pa makar po 20 minuta. Također sam rekao/napisao isto sto i ti, da je manjak kvalitete na sredini glavni uzrok povratka Scholesa.
Jebo ga ti. Pa normalno da će Scholes reci da se htio vratiti. Nece valjda reci, nisam ja htio al' me SAF natjerao/namolio.
SAF se rješavao igrača, ali kad je imao zamjenu, ili u ManUtd, ili je ManUtd imao dogovor o dovođenju zamjene.
Budi mi dobar i u toplom Teufiče, brate!
hladan.preminger wrote:
De bolan šta se palis?
Pa, normalno da sve znam.
Ti se mene pogrešno skontao. Samo sam rekao/napisao da je u biti sramota za Andu da Scholes ima mjesto u timu prije njega. I meni je drago da je Žućo back, pa makar po 20 minuta. Također sam rekao/napisao isto sto i ti, da je manjak kvalitete na sredini glavni uzrok povratka Scholesa.
Jebo ga ti. Pa normalno da će Scholes reci da se htio vratiti. Nece valjda reci, nisam ja htio al' me SAF natjerao/namolio.
SAF se rješavao igrača, ali kad je imao zamjenu, ili u ManUtd, ili je ManUtd imao dogovor o dovođenju zamjene.
Budi mi dobar i u toplom Teufiče, brate!
GGMU
Ok.Izgleda da se prvobitno nismo razumjeli.Izvini ako sam zvucao preostro.
Ima da poludim ako ova utakmica bude otkazana. I prosle sezone se ista stvar desila, a ovaj put osim sto Chelsea nije u formi, fali im nekoliko vrlo vaznih igraca. United po svemu ima fine sanse za pobjedu.
I u Engleskoj pada snijeg i vrlo je hladno, ali nije ni blizu ovog sto se nama desava. Sinoc navijaci Fulhama pjevaju: "We wanna go home, it's fucking freezing, we wanna go home!"