Rockabilly - Psychobilly

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Nice Guy Eddie

#4626 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Nice Guy Eddie »

lab3352 wrote:Divljak sretno u Italiji ... ako budes mogao napravi koju sliku ili se javi odtamo ... valjda Italija ima internet :mrgreen: ... Sretno jos jednom ...
Ima...widows vista setovan na italijanskom...nisam znao da nađem "file open" komandu :lol: :lol:

Mario srećan put i lepo se provedi :dance: :dance:
lab3352 wrote: ...Nick odmori se malo, zasluzio si ... nisi ti kao onaj Čarli neradnik ... samo sjedi za miksetom i povlaci gore dole neke reglere i kulira :mrgreen:
U Čarlija da mi ne diraš. Pojavio mu se neki nadobudni klinja, šatro dj koji je trebalo da pušta muziku posle 24h i krenuo već oko 23.15 da mu bez pitanja sklanja diskove i montira svoje stvari :shock: :shock:
A ha ha...malo je falilo da mu izvuče uši
Jbg to su te nove generacije, no respect za starije i mrtvog Kralja :shock:
ПодкультурнаяДевочка

#4627 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by ПодкультурнаяДевочка »

Bilo bi lepo da se dok je josh lepo vreme,napravi josh koja matinee zhurka na vodi.
Zabavnije je i prijatnije nego svirke u zagushljivim klubovima koje pochinju u 12 i kasnije.
Nice Guy Eddie

#4628 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Nice Guy Eddie »

Grand Master Charlie and Furious 56....
Image
ПодкультурнаяДевочка wrote:Bilo bi lepo da se dok je josh lepo vreme,napravi josh koja matinee zhurka na vodi.
Zabavnije je i prijatnije nego svirke u zagushljivim klubovima koje pochinju u 12 i kasnije.
Biće, biće... 8-)
Nick Drag

#4629 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Nick Drag »

Image

Novi Sad Crew!!!!
Nick Drag

#4630 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Nick Drag »

Image

Retropack!!!
lab3352

#4631 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by lab3352 »

:thumbup: CHARLIE RULEZ :thumbup:

Ma nove generacije su, hmmmmmm, nekako van respekta svega, ali valjda to ide tako ... Ionako sam preko vikenda nesto kontao kako sve nove rockabilly ploce ne zvuce vise ni neo ni rockabilly (pravo tesko pronaci pravu rijec), vise sam uizivao u "Teddy Jive" od Crazy Cavana, nego u cijelom albumu Wild Rooster-a ... mada mislim da je to samo moje trenutno raspolozenje ... Naravno da ovdje ne mislim na neke velikane scene (kao sto su to albumi Rayburn Anthony-a) ... nekako vise nekog progresa vidim na psychobilly sceni, nego na neo-rockabilly sceni (auth rockabilly je uvijek isti, on se nemjenja, on je konstanta ;-) ) ...
sun56

#4632 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by sun56 »

lab3352 wrote:...vise sam uizivao u "Teddy Jive" od Crazy Cavana, nego u cijelom albumu Wild Rooster-a ...
ja sam jučer cijelo popodne vrtio 'Crazy Rhythm' album :thumbup:
i tužno rekao Dariji: 'Nema više ovakvih bandova'
lab3352 wrote:...nekako vise nekog progresa vidim na psychobilly sceni, nego na neo-rockabilly sceni (auth rockabilly je uvijek isti, on se nemjenja, on je konstanta ;-) ) ...
dijelim tvoje mišljenje, iako sajko baš i ne slušam ali se vidi da stalno ide napred i da se mijenja,
authentic se, doduše ne mjenja i može se reći da je konstanta, ali ima previše copy/paste bandova
i u auth rockabillyju (uključujući hillbilly, western swing...) se može biti poseban i originalan (High Noon, Hi-Winders, Dave & Deke Combo, Big Sandy, Wayne Hancock) ali 99% bandova zvući isto i to mi ide na k. tako da više skoro ništa ne skidam :(
jedini koji su me u zadnjih par godina oduševili su bili Bellfuries i Jason Lee Wilson i to si redovno vrtim doma

nema veze još malo pa će novi Setzerov album 8-)
CharlieMemphisMafia

#4633 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by CharlieMemphisMafia »

ПодкультурнаяДевочка wrote:Bilo bi lepo da se dok je josh lepo vreme,napravi josh koja matinee zhurka na vodi.
Biće verovatno i rokibili matine početkom septebra, ako bude lepo vreme....a biće.
Ako naravno ima još ovako zainteresovanih ljudi za popodnevnu žurku na otvorenom.
I ako nadjem security za dj kabinu, nemam ja živce više da se prepucavam sa raznima,
a nema smisla ni da pravimo tuče kad su nas lepo primili.
Nice Guy Eddie

#4634 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Nice Guy Eddie »

Eh da je tu bio "You know who" sa kriglom u ruci i da pita mlađanog dj-a: "Jel znaš ti ko je Crazy Cavan" :lol:

p.s. misliš da bi nam dozvolili da na onolikom šlepu okrenemo i neki barbicue ;-)
CharlieMemphisMafia

#4635 Re: Rockabilly - Psychobilly

Da, da, da..da je bio u know who, palo bi batinanje garant, nisu svi fini kao ja. :D

Ne znam šta da ti kažem za roštilj, obzirom da oni imaju svoju kuhinju tamo...
Mada su ljudi u principu opušteni tamo,... subotom uvek ima neka klopa, pa može da se dogovori.
Možda ne bi bilo loše da se napravi rokibili matine u subotu,
pa da mogu ljudi duže ostanu i izvetre se do ponedeljka.
Ako je raspoloženje medjui ljudima da se ponovi...
Nice Guy Eddie

#4636 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Nice Guy Eddie »

2-3 subota u septembru bi bila ok. Taman da se ljudi užele dešavanja.
Roštilj je veliko zezanje to možemo da okrenemo i na Adi/Košutnjaku.
Treba videti sa gazdom kakav mu je raspored subotom a idealno bi bilo navatati
i Luckija i Jovandeku za neki session 8-)
lab3352

#4637 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by lab3352 »

Upravo to "you know who" me podsjeti da sam zaboravio da pitam kako to nije bilo Vojkana na derneku ... ili nisam dobro vidio ili ga foto aparat ne voli ?

Nick, uzivaj dole i "don't be so much in chase for a white line" :wink: Sretno u studiju ...

@Fitz: Potpuno se slazem s tobom ... Ja sam prosli vikend malo slagao muziku kuci i stavim da slusam Wild Rooster (ne ide mi), stavim The Accelerators (ne ide nikako), stavim Kings Of Hell (nije lose, ali zena nevoli to, pa ni meni ne ide tada) i onda prebacim na Crazy Cavan i album rasturi predivno subotnje jutro (kafa, Cavan, pa malo flashback iz Medulina, pa razgovor o oktobru i bi super). Authentic rockabilly ima dosta copy/paste, ali to je to i nema tu nekog velikog progresa iskreno, ali neo rockabilly (koji se meni pravo sviđa) je u k#$&u u posljednje vrijeme ...
Sto se tice psychobilly, nekako u posljednje vrijeme su neke grupe pravo otisle u punkbilly (Millwakuee Wildmen, jedni meni od drazih) ili u HC čak, tako da se vidi progres, ali ta scena ima mjesta za razvoj. Ja iskreno jos uvijek volim psychobilly zvuk iz druge polovine osamdesetih godina (da kazem Klub Foot zvuk), mada ni ovo novo nije lose, ima pravo dobrih albuma (Caravans "No Mercy", Vince Ray i drugi)

A ja cekam da mi se vrati kolega na posao kako bih mogao da uradim novi dizajn za majice (sada L za vecinu, sem Divljaka i Srđana XXL i mene i Charlija XL) ... :thumbup: :run: posao
CharlieMemphisMafia

#4638 Re: Rockabilly - Psychobilly

Nice Guy Eddie wrote:2-3 subota u septembru bi bila ok. Taman da se ljudi užele dešavanja.
8-)
To sam i mislio..za ovo ostalo čisto sumnjam.

Omare, da sam na tvom mestu, ja bi slušao samo bend 'Omar & the StringPoppers' ...
sun56

#4639 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by sun56 »

CharlieMemphisMafia wrote:
Nice Guy Eddie wrote:2-3 subota u septembru bi bila ok. Taman da se ljudi užele dešavanja.
8-)
To sam i mislio..za ovo ostalo čisto sumnjam.

Omare, da sam na tvom mestu, ja bi slušao samo bend 'Omar & the StringPoppers' ...
nije da nije dobar band ali ipak :lol: :lol: :lol:
CharlieMemphisMafia

#4640 Re: Rockabilly - Psychobilly

A Karlo's Bandidos.... ? :D
Gde si Karlo, 100god te nisam čuo!
Don Karlos

#4641 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Don Karlos »

lab3352 wrote:Upravo to "you know who" me podsjeti da sam zaboravio da pitam kako to nije bilo Vojkana na derneku ... ili nisam dobro vidio ili ga foto aparat ne voli ?

Nick, uzivaj dole i "don't be so much in chase for a white line" :wink: Sretno u studiju ...

@Fitz: Potpuno se slazem s tobom ... Ja sam prosli vikend malo slagao muziku kuci i stavim da slusam Wild Rooster (ne ide mi), stavim The Accelerators (ne ide nikako), stavim Kings Of Hell (nije lose, ali zena nevoli to, pa ni meni ne ide tada) i onda prebacim na Crazy Cavan i album rasturi predivno subotnje jutro (kafa, Cavan, pa malo flashback iz Medulina, pa razgovor o oktobru i bi super). Authentic rockabilly ima dosta copy/paste, ali to je to i nema tu nekog velikog progresa iskreno, ali neo rockabilly (koji se meni pravo sviđa) je u k#$&u u posljednje vrijeme ...
Sto se tice psychobilly, nekako u posljednje vrijeme su neke grupe pravo otisle u punkbilly (Millwakuee Wildmen, jedni meni od drazih) ili u HC čak, tako da se vidi progres, ali ta scena ima mjesta za razvoj. Ja iskreno jos uvijek volim psychobilly zvuk iz druge polovine osamdesetih godina (da kazem Klub Foot zvuk), mada ni ovo novo nije lose, ima pravo dobrih albuma (Caravans "No Mercy", Vince Ray i drugi)

A ja cekam da mi se vrati kolega na posao kako bih mogao da uradim novi dizajn za majice (sada L za vecinu, sem Divljaka i Srđana XXL i mene i Charlija XL) ... :thumbup: :run: posao

Šta...da ne šmrče koku? :lol:
CharlieMemphisMafia

#4642 Re: Rockabilly - Psychobilly

Ma to ti je kamiondžijski sleng..... :mrgreen:
lab3352

#4643 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by lab3352 »

:zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz: :zzzz:
Don Karlos

#4644 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Don Karlos »

NE SPAVAJ ZA KOMPJUTEROM!!!!
CharlieMemphisMafia

#4645 Re: Rockabilly - Psychobilly

Evo da se i ja javim od kuće, posle ...pa ...po prvi put... :D
Omare nemoj spavati za kompjuterom, tako je jedna baba pušila u krevetu i zaspale i izgoreo joj krevet.
Tebi može izgoreti kompjuter.
sun56

#4646 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by sun56 »

Omare kako idu kokice?
lab3352

#4647 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by lab3352 »

Ma slabo ... nisam uspio uvaliti Mickey-u košpe pa da ih ponese u Holivud ... A i onako je dosao pun botoxa na sebi ... a zato dobra agentica Scully je bolje nego ikada ... volio bih da me malo, samo malo, istraži :mrgreen: ... Onako treba da izgleda zena od 40 i koju godinu ...

A evo kako je Sarajevo docekalo Mickey Rourke-a, tacnije MC "Rajvosa" ... bilo ih super vidjeti zajedno:

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 2#p2925472

Jos malo na poslu, pa onda put stadiona Koševo ... igramo protiv Cluj-a, pa da vidimo gdje smo ...

@Karlo: Nadam se da si napokon dosao do knjige koju sam ti ostavio kod Pita, jos u Medulinu?
Don Karlos

#4648 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Don Karlos »

Na jesen Omare...Sad je još pre vruće i prevelika gužva za ići u ZG..
Nick Drag

#4649 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Nick Drag »

Image

Moja devojka nije imala shta drugo rechi ......................i eto!!!!

Svadba,Svadba,Svadba!!!!

Ne znam 'de se nalazim!!!
Nick Drag

#4650 Re: Rockabilly - Psychobilly

Post by Nick Drag »

Image
Post Reply