komi wrote:hm pogriješio sam forum
gaće su farmerke kod nas na selu
komi ti si meni hit i legenda
sa Lotrom u gaćama
Moderator: Chloe
komi wrote:hm pogriješio sam forum
gaće su farmerke kod nas na selu
Pročitala,bolji filmMimm wrote:Mostovi u okrugu Madison
evo ti jedna sf preporuka...komi wrote:Herbert_-_The_Dune_Encyclopedia.pdf
puko samovo na poslu čitam
![]()
![]()
kao uvertiru za 6 knjiga pješčane planete... kao da sam pojo bobu iz filma limitless
komi wrote:ta scientološka stranja me ne zanimaju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bolje vam je da ne znate što sada čitam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ima veze s patarenima i vjeriskim dualzimom
![]()
![]()

ma jok nešto za poso više kao istorija bihFilter wrote: zvjerski dualizam, patareni, albigenzi ?? nesto krvavo ??
ne kužim ovo za mladinsku ..... prošle godine kpila na sajmu Enciklopediju biljaka od RHS UK, uz nju gratis dobils enciklopedijsko izdanje "Sve o svemu" .... 2 knjige koje skupa koštaju cca 400-500 KM dobila po cijeni od cca 250 KMdoktor78 wrote:Ako ocekujes kakav sajamski popust - nista od toga. Govorim za enciklopedije Mladinske knjige, za ostale ne znamEleonora wrote:Sad ce sajam, bas me zanima ponuda.Sarajevski_Marlboro wrote:To se čini dobro,ali skupe su enciklopedije
''Depresiju'' od svega sto ste citali...Eborg wrote:"Depresiju" od pročitanog ili običnu fazu nečitanja?
Haj ne seri.Sarajevski_Marlboro wrote:Danas mi se to desilo
Da, do je to, dešava se, vjerovatno zbog diskrepance tog i ovog života, jednostavno u knjizi sve ide svojim tokom i nalazi se rješenje, u stvarnom životu nema drugih da za tebe tako jednostavno donesu te odluke.Eleonora wrote:''Depresiju'' od svega sto ste citali...Eborg wrote:"Depresiju" od pročitanog ili običnu fazu nečitanja?
Ja u periodu kada sam malo vise citala, narocito ''tezu'' literaturu, znala sam upasti u neku neobjasnjivu tjeskobu.
Recimo dok citam, sve je ok. Ali kada prodje neki period, i pocnem zivjeti u stvarnosti, dolaze mi ''neke stvari'' iz procitanog, i pravo cudno djeluju na psihu.
Bas sam o tome pricala neki dan s jednom osobom.
Vecini koja voli da cita i fan je knjiga, to se zna desiti. E sad, pitanje je zasto.![]()
Hmm...who knows...