ali moram ponoviti jer sam se osjećala super
tako da se moram pridružiti ovoj temi
(ali me pustite da danas oseferam ovu kutiju što imam)
Moderator: anex
Kupices ti novu kutiju.eluna wrote:pretprošli vikend izdžala sa samo 1 cigaretom iako sam se kvalitetno iznervirala
ali moram ponoviti jer sam se osjećala super
tako da se moram pridružiti ovoj temi
(ali me pustite da danas oseferam ovu kutiju što imam)
Pa bas iz tog razloga i jesam stavio navodnike, naravno da sam mislio na to da je manje stetnije pusiti 10 cigara, nego 20 cigara...drugi profil wrote:@joint
zdravije![]()
I iz te tvoje recenice se da vidjeti kako ovisnik sam sebe zavarava.
Nije zdravije, nego je samo malo manje stetno, u istom smislu kao sto je manje stetno kad te pogodi samo jedan metak a ne dva. Zdravije je dobiti metak u nogu nego u glavu, logicno, jel?![]()
Zelim ti da sto prije shvatis kolika je patnja i ubleha to sto radis pa da konacno uradis onaj pravi potez, a da prije toga ne napravis nepopravljivu stetu za zdravlje.
Big Ang wrote:19-og novembra biti će tačno godina dana od kad sam prestala pušiti. Dakle, može se prestati. Kad ja mogu, može svak'![]()
tamam tako .........vidjela taj vikend kada nisam duvanilaBig Ang wrote:I nemojte se zavaravati...da cigarete treba smanjivati, po malo, pa ćete kao onda vremenom prestati, jer nećete. Nemojte vjerovati da će organizam doživjeti šok kada ostane bez nikotina. Jok vala. Samo ćete se bolje osjećati. I nemojte misliti da morate zapaliti kada se iznervirate, glupost , jer milini ljudi se nerviraju, najnormalnije, a ne puše. Samo bacite ***na
E, prica je super. Neka se prijavi na forum.shmizlica wrote:danas se trebala naći sa kolegom s kojim sam nekad radila......eee, tad smo dimili ko turčinikad se zalaufamo u neki posao znali smo po kutiju oboje spiriti.....i poslije se svaki sastanak svodio na paljenje cigare na cigar....i vrtim ja film u glavi prije susreta kako ću TO da predeveram i trpaj Fishermans u džep, strategija izbjegavanja, spremnost na zahebavanje i juriš.....i sjeli mi na kafu kaže on ''hej šmiz kako s cigarama? ja prest'o''......suze me oblile od smijeha
kaže ne puši dva dana ko da je dvije godine....velim ja ''buraz, bolja sam od tebe''
naravno, ceka te kao i sherbe ako ostavishmizlica wrote: p.s. ja nisam zaboravila ni čokoladu, shandi

svaka čast....samo naprijedPooll wrote:Meni? Jasta nego jeste... nema vise one 'gladi' za cigarom i fizicki sam skroz ok... prodje nekad i dva-tri-cetiri sata i ne padne mi na pamet... u drustvu pusaca mi ide odlicno
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
shmizlica wrote:svaka čast....samo naprijedPooll wrote:Meni? Jasta nego jeste... nema vise one 'gladi' za cigarom i fizicki sam skroz ok... prodje nekad i dva-tri-cetiri sata i ne padne mi na pamet... u drustvu pusaca mi ide odlicno
Pooll wrote:Meni? Jasta nego jeste... nema vise one 'gladi' za cigarom i fizicki sam skroz ok... prodje nekad i dva-tri-cetiri sata i ne padne mi na pamet... u drustvu pusaca mi ide odlicno
ima po hercegovini još takvih, ali oni duvane domaći duhan, hemisjki neprerađen, đubren samo stajskim đubrivom i dozrijevan samo na hercegovačkom suncuartime wrote:Slažem se da treba odmah prestati, to je jedini efektan način. Čudno kako baš čitam članke kako naucnici su otkrili kako cigare zapravo i nisu štetne, i onda izvuku nekog koji je dimio što godina..
Sjetila sam se Kubanke stare 100 i kusur godina koja puši njihov duhan od neke 15eluna wrote:ima po hercegovini još takvih, ali oni duvane domaći duhan, hemisjki neprerađen, đubren samo stajskim đubrivom i dozrijevan samo na hercegovačkom suncuartime wrote:Slažem se da treba odmah prestati, to je jedini efektan način. Čudno kako baš čitam članke kako naucnici su otkrili kako cigare zapravo i nisu štetne, i onda izvuku nekog koji je dimio što godina..
a mi što duvanimo cigarete sa filterom čiji je duvan prošao i sito i rešeto - e to je već nešto drugo