Uhapšena dvojica policajaca u Sarajevu, terete se za spolno uznemiravanje i zloupotrebu djeteta
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /251102032
BiH - Crna hronika
- Rejhana
#4626 Re: BiH - Crna hronika
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#4627 Re: BiH - Crna hronika
Vrlo moguce da je inicirano ovom u tuzli.Rejhana wrote: ↑02/11/2025 11:15Uhapšena dvojica policajaca u Sarajevu, terete se za spolno uznemiravanje i zloupotrebu djeteta
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#4628 Re: BiH - Crna hronika
Hoces reci da su znaliChmoljo wrote: ↑02/11/2025 11:25Vrlo moguce da je inicirano ovom u tuzli.Rejhana wrote: ↑02/11/2025 11:15Uhapšena dvojica policajaca u Sarajevu, terete se za spolno uznemiravanje i zloupotrebu djeteta
- Billy The Pljuc
#4629 Re: BiH - Crna hronika
Nisi ni mnogo daleko od istine, kakvih sam se faca uglednih ili neuglednih nagledao kao pripadnik STOP tima UN-a svojevremeno, nakon racija po javnim kućama. Za neke nikad ne bih pomislio, ugledni ljudi, sa ženskom djecom, karijerom a o njihovoj suprotnosti da i ne pišem. Danas je to nažalost u jednom drugom obliku jer se odavno atakuje kao u ovom slučaju na nezaštićene dijelove populacije kao ove dvije djevojčice a ordinira se kao u ovom primjeru po kafanama ili vikendicama, vilama, stanovima u većim sredinama itd.
Iskreno ne znam šta bi ovom društvu moglo pomoći, legalizacija prostitucije? Skeptičan sam jer monstrumi postoje i njima to nije isto a i nemaju svi primanja da isprate, lakše je valjda pronaći žrtvu i iživljavati se na istoj.
Upravo ovo što @muha_sa postavi dokazuje da je društvo devijantno, izopačeno i da nam treba reset ali baš baš.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#4630 Re: BiH - Crna hronika
Moguce, pitanje je koliko je trajalo i je li bilo organizacije ili je individualno. U clanku pise da ova dvojica nemaju veze jedan sa drugim.
-
mehoxy
#4631 Re: BiH - Crna hronika
Ne znam kako bi legalizacija prostitucije mogla pomoci bilo kome. Mi smo konzervativno drustvo, bar na povrsini, i sumnjam da se velika vecina zena umijesana u to kod nas tim bavi svojom voljom ,nego su prisiljene na to.Billy The Pljuc wrote: ↑02/11/2025 11:32Nisi ni mnogo daleko od istine, kakvih sam se faca uglednih ili neuglednih nagledao kao pripadnik STOP tima UN-a svojevremeno, nakon racija po javnim kućama. Za neke nikad ne bih pomislio, ugledni ljudi, sa ženskom djecom, karijerom a o njihovoj suprotnosti da i ne pišem. Danas je to nažalost u jednom drugom obliku jer se odavno atakuje kao u ovom slučaju na nezaštićene dijelove populacije kao ove dvije djevojčice a ordinira se kao u ovom primjeru po kafanama ili vikendicama, vilama, stanovima u većim sredinama itd.
Iskreno ne znam šta bi ovom društvu moglo pomoći, legalizacija prostitucije? Skeptičan sam jer monstrumi postoje i njima to nije isto a i nemaju svi primanja da isprate, lakše je valjda pronaći žrtvu i iživljavati se na istoj.
Upravo ovo što @muha_sa postavi dokazuje da je društvo devijantno, izopačeno i da nam treba reset ali baš baš.
- Billy The Pljuc
#4632 Re: BiH - Crna hronika
Ma više se hipotetički pitam da li bi pomoglo, vjerujem da ima svega kod nas, izrabljivanja vjerovatno više nego dobrovoljne osnove.mehoxy wrote: ↑02/11/2025 12:01Ne znam kako bi legalizacija prostitucije mogla pomoci bilo kome. Mi smo konzervativno drustvo, bar na povrsini, i sumnjam da se velika vecina zena umijesana u to kod nas tim bavi svojom voljom ,nego su prisiljene na to.Billy The Pljuc wrote: ↑02/11/2025 11:32Nisi ni mnogo daleko od istine, kakvih sam se faca uglednih ili neuglednih nagledao kao pripadnik STOP tima UN-a svojevremeno, nakon racija po javnim kućama. Za neke nikad ne bih pomislio, ugledni ljudi, sa ženskom djecom, karijerom a o njihovoj suprotnosti da i ne pišem. Danas je to nažalost u jednom drugom obliku jer se odavno atakuje kao u ovom slučaju na nezaštićene dijelove populacije kao ove dvije djevojčice a ordinira se kao u ovom primjeru po kafanama ili vikendicama, vilama, stanovima u većim sredinama itd.
- Peacean
#4633 Re: BiH - Crna hronika
Policijski komesar Fatmir Hajdarević i glavna kantonalna tužiteljica Meliha Dugalija obratit će se u ponedjeljak javnosti na vanrednoj konferenciji za medije gdje će govoriti o detaljima slučaja hapšenja dvojice pripadnika Uprave policije MUP-a KS.
Konferencija za medije, kako je najavljeno, održat će se u Bazi Sektora za policijsku podršku Nahorevo, a tom prilikom će govoriti o daljim koracima koji se odnose na dvojicu policajaca.
Također, Vlada Kantona Sarajevo na čelu s Nihadom Ukom sazvala je vanrednu sjednicu te je navedeno kako će biti u permanentnom zasjedanju povodom ovog skandaloznog slučaja.
"Sazvao sam hitnu sjednicu Vlade Kantona Sarajevo povodom hapšenja dvojice policajaca koji se terete za spolno uznemiravanje i zloupotrebu djeteta. Bit ćemo u permanentnom zasjedanju, pokrećemo istragu, a javnost ćemo već danas informisati o daljim aktivnostima", rekao je Uk
-
HelaS
#4634 Re: BiH - Crna hronika
Da nisu otkriveni monstrumi policajci iz TK, niti bi se u ponedjeljak obratili javnosti komesar ni tužiteljica, a ni vanredne sjednice Vlade KS ne bi bilo. Tačno jad i bijeda vlasti koju plaćamo i trpimo, jeftin populizam. Strah od protesta i socijalnih nemira, umjesto da se u kontinuitetu radi i otkrivaju loši policajci.Peacean wrote: ↑02/11/2025 12:33Policijski komesar Fatmir Hajdarević i glavna kantonalna tužiteljica Meliha Dugalija obratit će se u ponedjeljak javnosti na vanrednoj konferenciji za medije gdje će govoriti o detaljima slučaja hapšenja dvojice pripadnika Uprave policije MUP-a KS.
Konferencija za medije, kako je najavljeno, održat će se u Bazi Sektora za policijsku podršku Nahorevo, a tom prilikom će govoriti o daljim koracima koji se odnose na dvojicu policajaca.
Također, Vlada Kantona Sarajevo na čelu s Nihadom Ukom sazvala je vanrednu sjednicu te je navedeno kako će biti u permanentnom zasjedanju povodom ovog skandaloznog slučaja.
"Sazvao sam hitnu sjednicu Vlade Kantona Sarajevo povodom hapšenja dvojice policajaca koji se terete za spolno uznemiravanje i zloupotrebu djeteta. Bit ćemo u permanentnom zasjedanju, pokrećemo istragu, a javnost ćemo već danas informisati o daljim aktivnostima", rekao je Uk
- mk ultra
#4635 Re: BiH - Crna hronika
Samo radari spasavaju
Pa jos jednu pozitivnu o katici spomenite
Pa jos jednu pozitivnu o katici spomenite
-
Ci-Nick
#4636 Re: BiH - Crna hronika
Zenica.Chmoljo wrote: ↑02/11/2025 10:54Ovaj u tuzli ili ovaj na Bjelavama?Ci-Nick wrote: ↑01/11/2025 10:26Svi su krivi osim njega.Chloe wrote: ↑01/11/2025 09:55
Sinoć sam čitala, previše mi je dedo iritantan, ostavila da ponovo ujutro pročitam, pripisujući umoru odbojnost prema njemu.
Međutim, ni jutros - njegova priča " ne priča" istinu. Sve sa velikim rezervom uzimam, do nekih zvaničnih podataka istražitelja i tužioca.
Ali jeste, sve zajedno razočaravajuće.
Optužuje i socijalne radnice.
Ja sam živio pored doma za nezbrinutu djecu. Često sam bio u komunikaciji s njima, i sa djecom i sa odgojiteljima i meni su ti ljudi divni. Nema tu nikakvog deranja, vrijeđanja od strane odgajatelja. Razgovaraju sa djecom normalno. I ja sam razgovarao sa tom djecom normalno, djeca traže "roditelja" u svakoj punoljetnoj osobi. Jer to je jedino što im nedostaje u domu. Sve ostalo imaju.
- dječak sa šibicama
#4637 Re: BiH - Crna hronika
Ja bih se recimo kladio, da ima negdje u ponudi, da su svi ovi pohapseni u prvim safovima na dzumi 
-
HelaS
#4638 Re: BiH - Crna hronika
Nije to taj profil ljudi, znaš i sam. Ne provociraj bezzedječak sa šibicama wrote: ↑02/11/2025 13:26 Ja bih se recimo kladio, da ima negdje u ponudi, da su svi ovi pohapseni u prvim safovima na dzumi![]()
- sefket_ramadani
#4639 Re: BiH - Crna hronika
kvota 1,01dječak sa šibicama wrote: ↑02/11/2025 13:26 Ja bih se recimo kladio, da ima negdje u ponudi, da su svi ovi pohapseni u prvim safovima na dzumi![]()
-
last mohicans
#4640 Re: BiH - Crna hronika
Neka se oglase šta je bilo i sa onim što su mito uzimali, banda kriminalna, ni penzije im ne treba dati. Jos sa 50tak godina idu u penziju, a nahapali se. Ne bave se pravim kriminalom, nego sitnim prekrsajima.HelaS wrote: ↑02/11/2025 12:53Da nisu otkriveni monstrumi policajci iz TK, niti bi se u ponedjeljak obratili javnosti komesar ni tužiteljica, a ni vanredne sjednice Vlade KS ne bi bilo. Tačno jad i bijeda vlasti koju plaćamo i trpimo, jeftin populizam. Strah od protesta i socijalnih nemira, umjesto da se u kontinuitetu radi i otkrivaju loši policajci.Peacean wrote: ↑02/11/2025 12:33Policijski komesar Fatmir Hajdarević i glavna kantonalna tužiteljica Meliha Dugalija obratit će se u ponedjeljak javnosti na vanrednoj konferenciji za medije gdje će govoriti o detaljima slučaja hapšenja dvojice pripadnika Uprave policije MUP-a KS.
- Danguba
#4641 Re: BiH - Crna hronika
Jel postoji razlog da se postuje drzava i da se ispunjavaju obaveze prema istoj kada znamo da nam je kriminal i korupcija na svakom mjestu?
Sudovi i tuzilastva ne rade svoje poslove a evo sada i policija.
Svi optuzeni tuzioci budu oslobodjeni nakon izvjesnog vremena, gdje tuzioci zmire na otvoren kriminal i korupciju, gdje tuzioc bude oslobodjen za primanje mita a onaj ko je dao bude osudjen...
Ko ce nas zastititi od policije?
-
PM72
#4642 Re: BiH - Crna hronika
Onaj što je volio dečkiće i što sjeba "pantere" je hadžija i redovno u prvom safu...HelaS wrote: ↑02/11/2025 13:28Nije to taj profil ljudi, znaš i sam. Ne provociraj bezzedječak sa šibicama wrote: ↑02/11/2025 13:26 Ja bih se recimo kladio, da ima negdje u ponudi, da su svi ovi pohapseni u prvim safovima na dzumi![]()
![]()
- dječak sa šibicama
#4643 Re: BiH - Crna hronika
HelaS wrote: ↑02/11/2025 13:28Nije to taj profil ljudi, znaš i sam. Ne provociraj bezzedječak sa šibicama wrote: ↑02/11/2025 13:26 Ja bih se recimo kladio, da ima negdje u ponudi, da su svi ovi pohapseni u prvim safovima na dzumi![]()
![]()

ma gdje bi oni, bili
- Njanjavi
#4644 Re: BiH - Crna hronika
Vi mensecini ko da ste se juce tek stvorili naprasno na ovoj planeti pa vas ovo tako plaho sablaznjava.
A ovakve stvari mocnici rade od pamtivjeka, doslovno od antike.
Svi nesto gledaju, svi nesto pametni a niko da vidi dalje od nosa.
Problem je sto kao društvo i pojedinci niste evoluirali dalje od ovcjeg mentaliteta.
Trazite odgovornosti cobana a vi ovcice jedni drugima za vratove skacete ciji je coban bolji i cijeg je cobana livada zelenija.
I sve dok je tako, coban vam ima pravo radit sta zeli, jer ste sami potpisali izlaskom na glasanje da ste ovce i da vam treba coban.
Sjecam se ja dobro i kako je velika većina vas ovdje, pametnjakovica, sprdala raju svojevremeno kad se spominjao epstein i mnogi poznati sa tog spiska.
Sjecam se vremena i kad ste kao rulja dosta raje zbog tih prica i banovali sa ovog foruma.
Cuj klinton pedo, moze jbat koju hoce, i tako te nebuloze.
I sta bi petnaestak godina poslije?
Pa i dan danas se pojedini upale kad im se spomene da je hawking bio dio te pedo elite.
Pa i dan danas kad izadje zrtva iz tih sistema i progovori, velika vecina vas, rulje, je okarakterise na prvu kao teoreticara zavjera.
Najbolji primjer za to je ally carter.
Zeni vidis traumu u ocima al jok, to je teorija zavjere jelde.
Sljepci od do.
I fol cudno vam nesto, fol iscudjavate se.
A ovakve stvari mocnici rade od pamtivjeka, doslovno od antike.
Svi nesto gledaju, svi nesto pametni a niko da vidi dalje od nosa.
Problem je sto kao društvo i pojedinci niste evoluirali dalje od ovcjeg mentaliteta.
Trazite odgovornosti cobana a vi ovcice jedni drugima za vratove skacete ciji je coban bolji i cijeg je cobana livada zelenija.
I sve dok je tako, coban vam ima pravo radit sta zeli, jer ste sami potpisali izlaskom na glasanje da ste ovce i da vam treba coban.
Sjecam se ja dobro i kako je velika većina vas ovdje, pametnjakovica, sprdala raju svojevremeno kad se spominjao epstein i mnogi poznati sa tog spiska.
Sjecam se vremena i kad ste kao rulja dosta raje zbog tih prica i banovali sa ovog foruma.
Cuj klinton pedo, moze jbat koju hoce, i tako te nebuloze.
I sta bi petnaestak godina poslije?
Pa i dan danas se pojedini upale kad im se spomene da je hawking bio dio te pedo elite.
Pa i dan danas kad izadje zrtva iz tih sistema i progovori, velika vecina vas, rulje, je okarakterise na prvu kao teoreticara zavjera.
Najbolji primjer za to je ally carter.
Zeni vidis traumu u ocima al jok, to je teorija zavjere jelde.
Sljepci od do.
I fol cudno vam nesto, fol iscudjavate se.
- Danguba
#4645 Re: BiH - Crna hronika
Kakve veze ima vjera sa pedofilima?dječak sa šibicama wrote: ↑02/11/2025 13:26 Ja bih se recimo kladio, da ima negdje u ponudi, da su svi ovi pohapseni u prvim safovima na dzumi![]()
Treba li sada izvlaciti pedofile iz crkve?
Nema to veze sa vjerom.
To su jednostavno monstrumi.
-
HelaS
#4646 Re: BiH - Crna hronika
Ne, ne branim takve jude, ali sam ubijeđen da vjernici imaju neku granicu u ponašanju spram djecePM72 wrote: ↑02/11/2025 13:35Onaj što je volio dečkiće i što sjeba "pantere" je hadžija i redovno u prvom safu...HelaS wrote: ↑02/11/2025 13:28Nije to taj profil ljudi, znaš i sam. Ne provociraj bezzedječak sa šibicama wrote: ↑02/11/2025 13:26 Ja bih se recimo kladio, da ima negdje u ponudi, da su svi ovi pohapseni u prvim safovima na dzumi![]()
![]()
- Danguba
#4647 Re: BiH - Crna hronika
dječak sa šibicama wrote: ↑02/11/2025 13:36HelaS wrote: ↑02/11/2025 13:28Nije to taj profil ljudi, znaš i sam. Ne provociraj bezzedječak sa šibicama wrote: ↑02/11/2025 13:26 Ja bih se recimo kladio, da ima negdje u ponudi, da su svi ovi pohapseni u prvim safovima na dzumi![]()
![]()
ma gdje bi oni, bili
Ovo iz vremena Konakovica, Zvizdica i Campara...i onda ide SDFA bla bla a ocito podmecete.
Ovo samo radi istine.
Nema to veze u kojoj stranci je ili bio, to su zvijeri.
-
PM72
#4648 Re: BiH - Crna hronika
- skrbavi-admin
#4649 Re: BiH - Crna hronika
bogami, ja mislim da leglo ovog razvrata ide puno vise u visinu, samo sto se sad trude zivotom pocistit ove na dnu lanca..... a kao slucajno, Fatjka, koji je mljeo o tome, pociste u tvorza bas nekako sad....i to ekspresno...
- mk ultra
#4650 Re: BiH - Crna hronika
Pa zato kazem, ko su korisniciskrbavi-admin wrote: ↑02/11/2025 13:54 bogami, ja mislim da leglo ovog razvrata ide puno vise u visinu, samo sto se sad trude zivotom pocistit ove na dnu lanca..... a kao slucajno, Fatjka, koji je mljeo o tome, pociste u tvorza bas nekako sad....i to ekspresno...
Ove ste sada pohapsili ali korisnici traze dalje...