BiH - Crna hronika

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Rejhana

#4626 Re: BiH - Crna hronika

Post by Rejhana »

Uhapšena dvojica policajaca u Sarajevu, terete se za spolno uznemiravanje i zloupotrebu djeteta

https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /251102032
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#4627 Re: BiH - Crna hronika

Post by Chmoljo »

Rejhana wrote: 02/11/2025 11:15
Uhapšena dvojica policajaca u Sarajevu, terete se za spolno uznemiravanje i zloupotrebu djeteta

Vrlo moguce da je inicirano ovom u tuzli.
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#4628 Re: BiH - Crna hronika

Post by mk ultra »

Chmoljo wrote: 02/11/2025 11:25

Hoces reci da su znali :oops:
Billy The Pljuc

#4629 Re: BiH - Crna hronika

Post by Billy The Pljuc »

mehoxy wrote: 02/11/2025 10:35 Sve vise sam uvjeren da je ovo uglavnom drustvo monstruma sa pokojim normalnim covjekom
Nisi ni mnogo daleko od istine, kakvih sam se faca uglednih ili neuglednih nagledao kao pripadnik STOP tima UN-a svojevremeno, nakon racija po javnim kućama. Za neke nikad ne bih pomislio, ugledni ljudi, sa ženskom djecom, karijerom a o njihovoj suprotnosti da i ne pišem. Danas je to nažalost u jednom drugom obliku jer se odavno atakuje kao u ovom slučaju na nezaštićene dijelove populacije kao ove dvije djevojčice a ordinira se kao u ovom primjeru po kafanama ili vikendicama, vilama, stanovima u većim sredinama itd.

Iskreno ne znam šta bi ovom društvu moglo pomoći, legalizacija prostitucije? Skeptičan sam jer monstrumi postoje i njima to nije isto a i nemaju svi primanja da isprate, lakše je valjda pronaći žrtvu i iživljavati se na istoj.

Upravo ovo što @muha_sa postavi dokazuje da je društvo devijantno, izopačeno i da nam treba reset ali baš baš.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#4630 Re: BiH - Crna hronika

Post by Chmoljo »

mk ultra wrote: 02/11/2025 11:28
Chmoljo wrote: 02/11/2025 11:25
Hoces reci da su znali :oops:
Moguce, pitanje je koliko je trajalo i je li bilo organizacije ili je individualno. U clanku pise da ova dvojica nemaju veze jedan sa drugim.
mehoxy

#4631 Re: BiH - Crna hronika

Post by mehoxy »

Billy The Pljuc wrote: 02/11/2025 11:32
mehoxy wrote: 02/11/2025 10:35 Sve vise sam uvjeren da je ovo uglavnom drustvo monstruma sa pokojim normalnim covjekom
Nisi ni mnogo daleko od istine, kakvih sam se faca uglednih ili neuglednih nagledao kao pripadnik STOP tima UN-a svojevremeno, nakon racija po javnim kućama. Za neke nikad ne bih pomislio, ugledni ljudi, sa ženskom djecom, karijerom a o njihovoj suprotnosti da i ne pišem. Danas je to nažalost u jednom drugom obliku jer se odavno atakuje kao u ovom slučaju na nezaštićene dijelove populacije kao ove dvije djevojčice a ordinira se kao u ovom primjeru po kafanama ili vikendicama, vilama, stanovima u većim sredinama itd.

Iskreno ne znam šta bi ovom društvu moglo pomoći, legalizacija prostitucije? Skeptičan sam jer monstrumi postoje i njima to nije isto a i nemaju svi primanja da isprate, lakše je valjda pronaći žrtvu i iživljavati se na istoj.

Upravo ovo što @muha_sa postavi dokazuje da je društvo devijantno, izopačeno i da nam treba reset ali baš baš.
Ne znam kako bi legalizacija prostitucije mogla pomoci bilo kome. Mi smo konzervativno drustvo, bar na povrsini, i sumnjam da se velika vecina zena umijesana u to kod nas tim bavi svojom voljom ,nego su prisiljene na to.
Billy The Pljuc

#4632 Re: BiH - Crna hronika

Post by Billy The Pljuc »

mehoxy wrote: 02/11/2025 12:01
Billy The Pljuc wrote: 02/11/2025 11:32

Ne znam kako bi legalizacija prostitucije mogla pomoci bilo kome. Mi smo konzervativno drustvo, bar na povrsini, i sumnjam da se velika vecina zena umijesana u to kod nas tim bavi svojom voljom ,nego su prisiljene na to.
Ma više se hipotetički pitam da li bi pomoglo, vjerujem da ima svega kod nas, izrabljivanja vjerovatno više nego dobrovoljne osnove.
Peacean

#4633 Re: BiH - Crna hronika

Post by Peacean »

Policijski komesar Fatmir Hajdarević i glavna kantonalna tužiteljica Meliha Dugalija obratit će se u ponedjeljak javnosti na vanrednoj konferenciji za medije gdje će govoriti o detaljima slučaja hapšenja dvojice pripadnika Uprave policije MUP-a KS.
Konferencija za medije, kako je najavljeno, održat će se u Bazi Sektora za policijsku podršku Nahorevo, a tom prilikom će govoriti o daljim koracima koji se odnose na dvojicu policajaca.

Također, Vlada Kantona Sarajevo na čelu s Nihadom Ukom sazvala je vanrednu sjednicu te je navedeno kako će biti u permanentnom zasjedanju povodom ovog skandaloznog slučaja.

"Sazvao sam hitnu sjednicu Vlade Kantona Sarajevo povodom hapšenja dvojice policajaca koji se terete za spolno uznemiravanje i zloupotrebu djeteta. Bit ćemo u permanentnom zasjedanju, pokrećemo istragu, a javnost ćemo već danas informisati o daljim aktivnostima", rekao je Uk
HelaS

#4634 Re: BiH - Crna hronika

Post by HelaS »

Peacean wrote: 02/11/2025 12:33
Policijski komesar Fatmir Hajdarević i glavna kantonalna tužiteljica Meliha Dugalija obratit će se u ponedjeljak javnosti na vanrednoj konferenciji za medije gdje će govoriti o detaljima slučaja hapšenja dvojice pripadnika Uprave policije MUP-a KS.
Konferencija za medije, kako je najavljeno, održat će se u Bazi Sektora za policijsku podršku Nahorevo, a tom prilikom će govoriti o daljim koracima koji se odnose na dvojicu policajaca.

Također, Vlada Kantona Sarajevo na čelu s Nihadom Ukom sazvala je vanrednu sjednicu te je navedeno kako će biti u permanentnom zasjedanju povodom ovog skandaloznog slučaja.

"Sazvao sam hitnu sjednicu Vlade Kantona Sarajevo povodom hapšenja dvojice policajaca koji se terete za spolno uznemiravanje i zloupotrebu djeteta. Bit ćemo u permanentnom zasjedanju, pokrećemo istragu, a javnost ćemo već danas informisati o daljim aktivnostima", rekao je Uk
Da nisu otkriveni monstrumi policajci iz TK, niti bi se u ponedjeljak obratili javnosti komesar ni tužiteljica, a ni vanredne sjednice Vlade KS ne bi bilo. Tačno jad i bijeda vlasti koju plaćamo i trpimo, jeftin populizam. Strah od protesta i socijalnih nemira, umjesto da se u kontinuitetu radi i otkrivaju loši policajci.
mk ultra

#4635 Re: BiH - Crna hronika

Post by mk ultra »

Samo radari spasavaju :(

Pa jos jednu pozitivnu o katici spomenite
Ci-Nick

#4636 Re: BiH - Crna hronika

Post by Ci-Nick »

Chmoljo wrote: 02/11/2025 10:54
Ci-Nick wrote: 01/11/2025 10:26
Chloe wrote: 01/11/2025 09:55

Sinoć sam čitala, previše mi je dedo iritantan, ostavila da ponovo ujutro pročitam, pripisujući umoru odbojnost prema njemu.
Međutim, ni jutros - njegova priča " ne priča" istinu. Sve sa velikim rezervom uzimam, do nekih zvaničnih podataka istražitelja i tužioca.
Ali jeste, sve zajedno razočaravajuće.
Svi su krivi osim njega.
Optužuje i socijalne radnice.
Ja sam živio pored doma za nezbrinutu djecu. Često sam bio u komunikaciji s njima, i sa djecom i sa odgojiteljima i meni su ti ljudi divni. Nema tu nikakvog deranja, vrijeđanja od strane odgajatelja. Razgovaraju sa djecom normalno. I ja sam razgovarao sa tom djecom normalno, djeca traže "roditelja" u svakoj punoljetnoj osobi. Jer to je jedino što im nedostaje u domu. Sve ostalo imaju.
Ovaj u tuzli ili ovaj na Bjelavama?
Zenica.
dječak sa šibicama

#4637 Re: BiH - Crna hronika

Post by dječak sa šibicama »

Ja bih se recimo kladio, da ima negdje u ponudi, da su svi ovi pohapseni u prvim safovima na dzumi :oops:
HelaS

#4638 Re: BiH - Crna hronika

Post by HelaS »

dječak sa šibicama wrote: 02/11/2025 13:26 Ja bih se recimo kladio, da ima negdje u ponudi, da su svi ovi pohapseni u prvim safovima na dzumi :oops:
Nije to taj profil ljudi, znaš i sam. Ne provociraj bezze :-)
sefket_ramadani

#4639 Re: BiH - Crna hronika

Post by sefket_ramadani »

dječak sa šibicama wrote: 02/11/2025 13:26 Ja bih se recimo kladio, da ima negdje u ponudi, da su svi ovi pohapseni u prvim safovima na dzumi :oops:
kvota 1,01
last mohicans

#4640 Re: BiH - Crna hronika

Post by last mohicans »

HelaS wrote: 02/11/2025 12:53
Peacean wrote: 02/11/2025 12:33

Da nisu otkriveni monstrumi policajci iz TK, niti bi se u ponedjeljak obratili javnosti komesar ni tužiteljica, a ni vanredne sjednice Vlade KS ne bi bilo. Tačno jad i bijeda vlasti koju plaćamo i trpimo, jeftin populizam. Strah od protesta i socijalnih nemira, umjesto da se u kontinuitetu radi i otkrivaju loši policajci.
Neka se oglase šta je bilo i sa onim što su mito uzimali, banda kriminalna, ni penzije im ne treba dati. Jos sa 50tak godina idu u penziju, a nahapali se. Ne bave se pravim kriminalom, nego sitnim prekrsajima.
Danguba

#4641 Re: BiH - Crna hronika

Post by Danguba »

mk ultra wrote: 02/11/2025 10:32
Jel postoji razlog da postujemo policiju i njene sluzbenike?
Jel postoji razlog da se postuje drzava i da se ispunjavaju obaveze prema istoj kada znamo da nam je kriminal i korupcija na svakom mjestu?
Sudovi i tuzilastva ne rade svoje poslove a evo sada i policija.
Svi optuzeni tuzioci budu oslobodjeni nakon izvjesnog vremena, gdje tuzioci zmire na otvoren kriminal i korupciju, gdje tuzioc bude oslobodjen za primanje mita a onaj ko je dao bude osudjen...

Ko ce nas zastititi od policije?
PM72

#4642 Re: BiH - Crna hronika

Post by PM72 »

HelaS wrote: 02/11/2025 13:28
Onaj što je volio dečkiće i što sjeba "pantere" je hadžija i redovno u prvom safu...
dječak sa šibicama

#4643 Re: BiH - Crna hronika

Post by dječak sa šibicama »

Image

ma gdje bi oni, bili
Njanjavi

#4644 Re: BiH - Crna hronika

Post by Njanjavi »

Vi mensecini ko da ste se juce tek stvorili naprasno na ovoj planeti pa vas ovo tako plaho sablaznjava.

A ovakve stvari mocnici rade od pamtivjeka, doslovno od antike.

Svi nesto gledaju, svi nesto pametni a niko da vidi dalje od nosa.

Problem je sto kao društvo i pojedinci niste evoluirali dalje od ovcjeg mentaliteta.

Trazite odgovornosti cobana a vi ovcice jedni drugima za vratove skacete ciji je coban bolji i cijeg je cobana livada zelenija.

I sve dok je tako, coban vam ima pravo radit sta zeli, jer ste sami potpisali izlaskom na glasanje da ste ovce i da vam treba coban.

Sjecam se ja dobro i kako je velika većina vas ovdje, pametnjakovica, sprdala raju svojevremeno kad se spominjao epstein i mnogi poznati sa tog spiska.

Sjecam se vremena i kad ste kao rulja dosta raje zbog tih prica i banovali sa ovog foruma.

Cuj klinton pedo, moze jbat koju hoce, i tako te nebuloze.

I sta bi petnaestak godina poslije?

Pa i dan danas se pojedini upale kad im se spomene da je hawking bio dio te pedo elite.

Pa i dan danas kad izadje zrtva iz tih sistema i progovori, velika vecina vas, rulje, je okarakterise na prvu kao teoreticara zavjera.

Najbolji primjer za to je ally carter.

Zeni vidis traumu u ocima al jok, to je teorija zavjere jelde.

Sljepci od do.

I fol cudno vam nesto, fol iscudjavate se.
Danguba

#4645 Re: BiH - Crna hronika

Post by Danguba »

Kakve veze ima vjera sa pedofilima?
Treba li sada izvlaciti pedofile iz crkve?

Nema to veze sa vjerom.
To su jednostavno monstrumi.
HelaS

#4646 Re: BiH - Crna hronika

Post by HelaS »

PM72 wrote: 02/11/2025 13:35
Onaj što je volio dečkiće i što sjeba "pantere" je hadžija i redovno u prvom safu...
Ne, ne branim takve jude, ali sam ubijeđen da vjernici imaju neku granicu u ponašanju spram djece
Danguba

#4647 Re: BiH - Crna hronika

Post by Danguba »

dječak sa šibicama wrote: 02/11/2025 13:36
Image

ma gdje bi oni, bili

Ovo iz vremena Konakovica, Zvizdica i Campara...i onda ide SDFA bla bla a ocito podmecete.
Ovo samo radi istine.
Nema to veze u kojoj stranci je ili bio, to su zvijeri.
PM72

#4648 Re: BiH - Crna hronika

Post by PM72 »

HelaS wrote: 02/11/2025 13:42
PM72 wrote: 02/11/2025 13:35

Ne, ne branim takve jude, ali sam ubijeđen da vjernici imaju neku granicu u ponašanju spram djece
A ja sam ubjeđen da ima vrlo malo vjernika.
skrbavi-admin

#4649 Re: BiH - Crna hronika

Post by skrbavi-admin »

bogami, ja mislim da leglo ovog razvrata ide puno vise u visinu, samo sto se sad trude zivotom pocistit ove na dnu lanca..... a kao slucajno, Fatjka, koji je mljeo o tome, pociste u tvorza bas nekako sad....i to ekspresno...
mk ultra

#4650 Re: BiH - Crna hronika

Post by mk ultra »

skrbavi-admin wrote: 02/11/2025 13:54 bogami, ja mislim da leglo ovog razvrata ide puno vise u visinu, samo sto se sad trude zivotom pocistit ove na dnu lanca..... a kao slucajno, Fatjka, koji je mljeo o tome, pociste u tvorza bas nekako sad....i to ekspresno...
Pa zato kazem, ko su korisnici

Ove ste sada pohapsili ali korisnici traze dalje...
Post Reply