Povorka ponosa u Sarajevu
-
todd_smith
#4626 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
pa zar nije meho puzic pjevao "Neka ljubi, Ko god koga hoće. Ako neće
Nek se ne nameće", to mi je uvijek alaudiralo da je nesto u vezi gejeva tu
Nek se ne nameće", to mi je uvijek alaudiralo da je nesto u vezi gejeva tu
-
allem_77
#4627 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Škobo Habu wrote:
Po čemu homoseksualizam nije prirodan
Anatomija anusa i rektuma
U anatomiji, anus (iz latinskog ānus "prsten, anus"), jest posljednji dio probavnog trakta, i konačni otvor rektuma. Sam se otvor zove čmar.
Uloga anusa
Kada je rektum pun, povećanje "tlaka" tjera na širenje analne cijevi kako bi izmetina dospijela u cijev. Rektum se smanjuje a izmetine putuju analnom cijevi do anusa valovito pomoću peristaltike, to se zove peristaltika crijeva.
Vazno je i oprati analni otvor,da ne bi doslo do bolesti i problema celog debelog crijeva.
Analni kancer
Infekcija sa humanim papiloma virusom (HPV), analni seksualni odnos i veći broj seksualnih partnera povećavaju rizik od razvoja analnog kancera.
-
r_faruk
#4628 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
drug, jel tebi zena ikad pusila qrac, pardon, pruzala oralni sex?allem_77 wrote:Škobo Habu wrote:
U anatomiji, anus (iz latinskog ānus "prsten, anus"), jest posljednji dio probavnog trakta, i konačni otvor rektuma. Sam se otvor zove čmar.
Uloga anusa
Kada je rektum pun, povećanje "tlaka" tjera na širenje analne cijevi kako bi izmetina dospijela u cijev. Rektum se smanjuje a izmetine putuju analnom cijevi do anusa valovito pomoću peristaltike, to se zove peristaltika crijeva.
Vazno je i oprati analni otvor,da ne bi doslo do bolesti i problema celog debelog crijeva.
Analni kancer
Infekcija sa humanim papiloma virusom (HPV), analni seksualni odnos i veći broj seksualnih partnera povećavaju rizik od razvoja analnog kancera.
-
Škobo Habu
#4629 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
allem_77 wrote:
-
allem_77
#4630 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Spolne bolesti se također mogu prenijeti putem oralnog seksa, a veći je rizik kada nekoga oralno zadovoljavate, nego kada ste vi koji ste oralno zadovoljeni. Razlog tome je što ste tada izloženi vaginalnoj, odnosno sjemenoj tekućini. Svakako je važno da budete iskreni s vašim partnerom/icom i upoznati s mogućnošću da su zaraženi spolno prenosivom bolešću.r_faruk wrote:drug, jel tebi zena ikad pusila qrac, pardon, pruzala oralni sex?allem_77 wrote:Škobo Habu wrote:
Uloga anusa
Analni kancer
- Diwan
#4631 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
TobejaRabbi. ćuj obučariplain vanilla wrote:
Sarajevo, Večernja pošta, 7. februar 1925.
Mora da je šifra bila 'potpetica'
-
r_faruk
#4632 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
ne kontam sta vas briga ko ga gdje meće, ko s kim hoda... kao brinu se za djecu, ma brinete se... garantujem vam da u zgradi u kojoj zivite ima makar jedno dijete koje je svaki dan izlozeno pijanom ocu ili majci koja ga maltretira ili vec nekoj drugoj vrsti nasilja, a vi se naravno ogradjujete od svega i kazete nije to moja stvar, necu se ja mijesati u to, garantujem da vam je ispred ulaza parkiran bezbroj automobila zbog kojih cete svi izgoriti u slucaju pozara (jer necete moci pobjeci iz zgrade, a ni vatrogasci nece moci prici), garantujem da je na 50 metara od vase zgrade parkirano najmanje 5 automobila na trotoaru dok roditelji guraju kolica s djecom po cesti (valjda zato sto je trotoar rezervisan za auta), i garantujem vam isto tako da u svakom naselju ima makar jedno auto parkirano ispod znaka koji to parkiranje i zaustavljanje zabranjuje, garantujem da ste hiljadu puta vidjeli dijete da kupuje alkohol i cigare i da igra kladionicu i isto tako garantujem da niste nista po tom pitanju uradili, ali eto, skupicete par kamenica da gadjate pedere jer vam oni kvare djecu, a garantujem i da niste nikada ni bili na toj paradi koja je mnogo kulturniji i prihvatljiviji dogadjaj od teferica i raznih manifestacija koje se organizuju u ovoj zemlji.
-
r_faruk
#4633 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
deder ti nama odgovori na pitanje, nisam te pitao ovo sto si napisao. podrazumijevam da si musko, ako si zensko samo obrni... ako si popusio ili su ti popusili, onda odmah da prestanes s tim nezdravim navikamaallem_77 wrote:
Spolne bolesti se također mogu prenijeti putem oralnog seksa, a veći je rizik kada nekoga oralno zadovoljavate, nego kada ste vi koji ste oralno zadovoljeni. Razlog tome je što ste tada izloženi vaginalnoj, odnosno sjemenoj tekućini. Svakako je važno da budete iskreni s vašim partnerom/icom i upoznati s mogućnošću da su zaraženi spolno prenosivom bolešću.
Last edited by r_faruk on 28/08/2019 12:57, edited 1 time in total.
- Sara03
#4634 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
C/P Muslim strikes again.

- tranquil
#4635 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Dakle, ne valja oralno, ne valja analno, znači samo je vaginalni seks 100% siguran, i sa njim se apsolutno ne može desiti ama baš nikakav prenos neželjenih mikroorganizama?allem_77 wrote:Spolne bolesti se također mogu prenijeti putem oralnog seksa, a veći je rizik kada nekoga oralno zadovoljavate, nego kada ste vi koji ste oralno zadovoljeni. Razlog tome je što ste tada izloženi vaginalnoj, odnosno sjemenoj tekućini. Svakako je važno da budete iskreni s vašim partnerom/icom i upoznati s mogućnošću da su zaraženi spolno prenosivom bolešću.r_faruk wrote:drug, jel tebi zena ikad pusila qrac, pardon, pruzala oralni sex?allem_77 wrote:Anatomija anusa i rektuma
Uloga anusa
Analni kancer
Pitam za druga.
- S4mpion
#4636 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pretjeruješ.r_faruk wrote:ne kontam sta vas briga ko ga gdje meće, ko s kim hoda... kao brinu se za djecu, ma brinete se... garantujem vam da u zgradi u kojoj zivite ima makar jedno dijete koje je svaki dan izlozeno pijanom ocu ili majci koja ga maltretira ili vec nekoj drugoj vrsti nasilja, a vi se naravno ogradjujete od svega i kazete nije to moja stvar, necu se ja mijesati u to, garantujem da vam je ispred ulaza parkiran bezbroj automobila zbog kojih cete svi izgoriti u slucaju pozara (jer necete moci pobjeci iz zgrade, a ni vatrogasci nece moci prici), garantujem da je na 50 metara od vase zgrade parkirano najmanje 5 automobila na trotoaru dok roditelji guraju kolica s djecom po cesti (valjda zato sto je trotoar rezervisan za auta), i garantujem vam isto tako da u svakom naselju ima makar jedno auto parkirano ispod znaka koji to parkiranje i zaustavljanje zabranjuje, garantujem da ste hiljadu puta vidjeli dijete da kupuje alkohol i cigare i da igra kladionicu i isto tako garantujem da niste nista po tom pitanju uradili, ali eto, skupicete par kamenica da gadjate pedere jer vam oni kvare djecu, a garantujem i da niste nikada ni bili na toj paradi koja je mnogo kulturniji i prihvatljiviji dogadjaj od teferica i raznih manifestacija koje se organizuju u ovoj zemlji.
U 99.9999% slučajeva sve ostaje na nepružanju podrške takvom događaju i eventualnoj osudi, što je svačije pravo.
A te kamenice... kad bi bilo tako kako reče, pa ne bi nijedan učesnik parade živ ost'o.
-
r_faruk
#4637 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
samo je desanka sigurna, ali moras ruke oprat'tranquil wrote:
Dakle, ne valja oralno, ne valja analno, znači samo je vaginalni seks 100% siguran, i sa njim se apsolutno ne može desiti ama baš nikakav prenos neželjenih mikroorganizama?
Pitam za druga.
-
allem_77
#4638 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Sumnjiva si mi? Najaktivnija si na ovoj temi.Sara03 wrote:C/P Muslim strikes again.![]()
-
Škobo Habu
#4639 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ispade da svi ovi koji su protiv Pride - a nikada nisu probali ni analani, ni oralni sex!?
Bored.
Bored.
- tranquil
#4640 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Možda fura nešto kinky, dakle nešto za 2+ osobe, ali bez bakterioločki nesigurnog mećanja. Pokušavam ispipati šta bi moglo da bude.r_faruk wrote:samo je desanka sigurna, ali moras ruke oprat'tranquil wrote:
Dakle, ne valja oralno, ne valja analno, znači samo je vaginalni seks 100% siguran, i sa njim se apsolutno ne može desiti ama baš nikakav prenos neželjenih mikroorganizama?
Pitam za druga.
Naravno, iz čisto edukacijskih razloga. Čovjek se uči dok je živ, a naročito kada je u pitanju seksualno obrazovanje.
- Darh Wader
#4641 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Homosexualizam je bolest i kao takva se treba tretirati.Ljudska prava se ne smiju korisiti kao paravan za širenje ove bolesti al' kao što vidimo u svijetu upravo se to i radi.
- tranquil
#4642 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Od jutros kišem, i imam temperaturu 38,2. Kada će početi idući simptomi, npr. da mi se sviđaju mjuzikli, ili da počnem davati modne savjete?Darh Wader wrote:Homosexualizam je bolest i kao takva se treba tretirati.Ljudska prava se ne smiju korisiti kao paravan za širenje ove bolesti al' kao što vidimo u svijetu upravo se to i radi.
-
r_faruk
#4643 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
drug, ako je homoseksualizam bolest, ja cu se sutra izjasniti da sam homoseksualac i odoh na bolovanje do kraja zivota, a vi poreski obveznici ima da mi placate rehabilitaciju na nekom pederskom otoku...Darh Wader wrote:Homosexualizam je bolest i kao takva se treba tretirati.Ljudska prava se ne smiju korisiti kao paravan za širenje ove bolesti al' kao što vidimo u svijetu upravo se to i radi.
- Sara03
#4644 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Nemoj tako, ipak su braća malo aktivnija.allem_77 wrote:Sumnjiva si mi? Najaktivnija si na ovoj temi.Sara03 wrote:C/P Muslim strikes again.![]()
Evo gay sam, perdoname, moli se za mene.
-
allem_77
#4645 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Darh Wader wrote:Homosexualizam je bolest i kao takva se treba tretirati.Ljudska prava se ne smiju korisiti kao paravan za širenje ove bolesti al' kao što vidimo u svijetu upravo se to i radi.
Kao karantenske bolesti prema međunarodnim zdravstvenim propisima iz 1974. godine važe: kuga, kolera, žuta groznica, boginje i ako Bog da homoseksualizam.
Ove zadnje sve iseliti na neko pusto ostrvo. I napraviti jedan eksperiment.
- Sara03
#4646 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Samra, jesi li to ti?
-
r_faruk
#4647 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
allem_77 wrote: Kao karantenske bolesti prema međunarodnim zdravstvenim propisima iz 1974. godine važe: kuga, kolera, žuta groznica, boginje i ako Bog da homoseksualizam.
-
allem_77
#4648 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Neću da se molim za tebe.Sara03 wrote:Nemoj tako, ipak su braća malo aktivnija.allem_77 wrote:Sumnjiva si mi? Najaktivnija si na ovoj temi.Sara03 wrote:C/P Muslim strikes again.![]()
![]()
Evo gay sam, perdoname, moli se za mene.![]()
Dođeš k meni, i ja ću da te izliječim?
- Darh Wader
#4649 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Možeš se izjasniti i kao Marsovac što se mene tiče ali od toga ne treba praviti povorke i voditi neke debate o ljudskim pravima.r_faruk wrote:drug, ako je homoseksualizam bolest, ja cu se sutra izjasniti da sam homoseksualac i odoh na bolovanje do kraja zivota, a vi poreski obveznici ima da mi placate rehabilitaciju na nekom pederskom otoku...Darh Wader wrote:Homosexualizam je bolest i kao takva se treba tretirati.Ljudska prava se ne smiju korisiti kao paravan za širenje ove bolesti al' kao što vidimo u svijetu upravo se to i radi.
- tranquil
#4650 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Karantenskeallem_77 wrote:Darh Wader wrote:Homosexualizam je bolest i kao takva se treba tretirati.Ljudska prava se ne smiju korisiti kao paravan za širenje ove bolesti al' kao što vidimo u svijetu upravo se to i radi.![]()
Kao karantenske bolesti prema međunarodnim zdravstvenim propisima iz 1974. godine važe: kuga, kolera, žuta groznica, boginje i ako Bog da homoseksualizam.
E to nisam znao, hvala ti na novom revidiranom stavu.
Ako je karantenska, onda tu mora biti mikrobioločki prenosilac. Koji mikroorganizam je tačno prenosnik tog "homoseksualizma", kako se detektuje i kako se tretira? Antibioticima? Tylol-Hot?
Poznajem više homoseksualaca, a nisam znao da je prenosivo
I ima li šta novije od 1974., čisto da bismo bili up-to-date?