Novi selektor reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4626 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Znači, i Prosinečki out.
-
Nadzorna_ploca
#4627 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Dno dnoova sto bi rekli.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4628 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Rekoh ja odmah da je taj uslov Roberta nemoguć, pederi iz saveza su rekli da oni biraju jednog pomoćnika i tu nema kompromisa.
Ovo znači i da je uloga Misimovića i Kajtaza ništavna, a svakako da je i upitna, obzirom da se treći član distancirao.
Trebaju se i oni zahvaliti, ponavljam, nema svrhe, otići će danas pro forme na razgovor....jedino ako ne bude još jedna runda sjednica za šuplju.
Ovo znači i da je uloga Misimovića i Kajtaza ništavna, a svakako da je i upitna, obzirom da se treći član distancirao.
Trebaju se i oni zahvaliti, ponavljam, nema svrhe, otići će danas pro forme na razgovor....jedino ako ne bude još jedna runda sjednica za šuplju.
- Point.
#4629 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ne vjerujem nasim sugavnim novinarima ni sekunde, moze se lako desiti da je ovo dimna. Bude li tacno, onda nam je jadna majka. Selektor koji nije vidio ozbiljnog fudbala i kojem je jedini internacionalni domet poraz od Newcastla prije 15 godina.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4630 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Poraz je da se diskvalifikuje kandidat jer hoće svoje ljude oko sebe? Koji će mu klinac Tulić i kompanija? Šta da radi s njima? Da ih vodi onako sa sobom?Point. wrote:Ne vjerujem nasim sugavnim novinarima ni sekunde, moze se lako desiti da je ovo dimna. Bude li tacno, onda nam je jadna majka. Selektor koji nije vidio ozbiljnog fudbala i kojem je jedini internacionalni domet poraz od Newcastla prije 15 godina.
Ne bi trebao ni Amar na to pristati. Ne bi trebao niko. Hoćeš da radim, hoćeš rezultat, uvaljuješ mi trutove.
-
Nadzorna_ploca
#4631 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Valjda je razlika sto Prosinecki i Kodro ili imaju timove ili mogu nekoga voditi. Sto se za Amara bas i ne moze reci.
- Logovan
#4632 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Biće da je tako.Tomahawk11 wrote:Znači, i Prosinečki out.
- Dino Djurbuzovic
#4633 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Jel to odjednom Sinanov portal pun ekskluzivnih i provjerenih informacija ?Logovan wrote:Biće da je tako.Tomahawk11 wrote:Znači, i Prosinečki out.
- Logovan
#4634 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ne govorim samo zbog njegovog portala.Dino Djurbuzovic wrote:Jel to odjednom Sinanov portal pun ekskluzivnih i provjerenih informacija ?Logovan wrote:Biće da je tako.Tomahawk11 wrote:Znači, i Prosinečki out.
Sve ide na to....
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4635 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Nadam se da nije.Dino Djurbuzovic wrote:Jel to odjednom Sinanov portal pun ekskluzivnih i provjerenih informacija ?Logovan wrote:Biće da je tako.Tomahawk11 wrote:Znači, i Prosinečki out.
- Point.
#4636 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Nesto ne mogu da se sjetim jesu li Baljica uvalili kao pomocnika Papetu i koga je Mesa imao za pomocnike osim onog francuza kojeg je licno placao?Tomahawk11 wrote:Poraz je da se diskvalifikuje kandidat jer hoće svoje ljude oko sebe? Koji će mu klinac Tulić i kompanija? Šta da radi s njima? Da ih vodi onako sa sobom?Point. wrote:Ne vjerujem nasim sugavnim novinarima ni sekunde, moze se lako desiti da je ovo dimna. Bude li tacno, onda nam je jadna majka. Selektor koji nije vidio ozbiljnog fudbala i kojem je jedini internacionalni domet poraz od Newcastla prije 15 godina.
Ne bi trebao ni Amar na to pristati. Ne bi trebao niko. Hoćeš da radim, hoćeš rezultat, uvaljuješ mi trutove.
Amar ce pristati da mu i Dragan Skrba bude pomocnik, jer je ocito da je desperatan da se docepa para kakve u Zelji nece dobiti ni u snu.
- Dino Djurbuzovic
#4637 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Amar desperatan Osim 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4638 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Bio je i kod Papeta i kod Meše jedan savezov pomoćnik. Ne znam je li to bio Baljić ili ko je već bio kod Papeta, kod Meše je, pored Francuza, bio Dragan Perić.
- Dino Djurbuzovic
#4639 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Kod Safeta, Elvir Baljic, Borce Sredojevic i Tomislav Piplica, kratko vrijeme i Elvir Rahimic. Kod Bazdarevica, Francuz, Igor Jankovic, Dragan Peric i Enver Lugusic a kasnije Adnan Guso.
- kakotakonikako
#4640 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Jedno pitanje: Sta je tebi uradio Amar pa imas ovakve komentare i animozitet prema njemu ?Point. wrote:Nesto ne mogu da se sjetim jesu li Baljica uvalili kao pomocnika Papetu i koga je Mesa imao za pomocnike osim onog francuza kojeg je licno placao?Tomahawk11 wrote:Poraz je da se diskvalifikuje kandidat jer hoće svoje ljude oko sebe? Koji će mu klinac Tulić i kompanija? Šta da radi s njima? Da ih vodi onako sa sobom?Point. wrote:Ne vjerujem nasim sugavnim novinarima ni sekunde, moze se lako desiti da je ovo dimna. Bude li tacno, onda nam je jadna majka. Selektor koji nije vidio ozbiljnog fudbala i kojem je jedini internacionalni domet poraz od Newcastla prije 15 godina.
Amar ce pristati da mu i Dragan Skrba bude pomocnik, jer je ocito da je desperatan da se docepa para kakve u Zelji nece dobiti ni u snu.
- spree
#4641 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
robi dovede svoja dva i savez mu doda jednog. mislim da tu nema problema. a ovim piskaranjima novinarcica nesto ne vjerujem.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#4642 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Kakva samo propaganda i medijska kampanja za Osima, pa Gebels ne bi ovoliko srao za Firera da se kandidovao za selektora Treceg Rajha.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#4643 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Nisam ni ocekivao drukciji komentar s obzirom na tvoje reference.Logovan wrote:Čuj ko sam ja, ko si ti.hrasno38 wrote: OK ajde da normalno se krvimoTko si ti da kazes da Amar nije strucnjak i ko sam ja da kazem da jeste
Koje su to tvoje i moje reference, iskustvo, skola ma ne znam sta god hoces??? Koliko smo to ti i ja vodili utakmica sa klupe nekog fudbalskog kluba i koliko smo ozbiljnih fudbalskih utakmica odigrali u zivotu? Eno ih tamo u savezu to im je posao i za to dobijaju masne plate.
Reference, iskustvo, škola, vođenje i igranje utakmica.
Čekaj da ti kažem nešto, slušaj sada....
Jesmo li navijači reprezentacije? Jesmo.
Da li navijači komentarišu sva dešavanja u vezi reprezentacije? Da, komentarišu.
Ima li problema, zabrana sa razmjenom mišljenja? Nema.
Da li je slučaj svugdje u svijetu da se pametuje? Jeste.
Ne vidim problem uopšte.
Pa jeste posao saveza da odaberu selektora, nije moj, ni tvoj, niti bilo čiji sa ovog foruma. Samo komentarišemo, nećemo birati.![]()
Ovo oko vođenja i igranja utakmica ti je najbolje.Odoh sutra započeti fudbalsku karijeru. Dogurat ću do Premijer lige, a kasnije i do jače lige. Kasnije ću se posvetiti trenerskom poslu. Nakon svega ovoga, steći ću pravo da kažem da Amar nije stručnjak.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4644 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Čuj u savezu, ona bagra što sjedi tamo da ima imalo obraza, davno bi otkaze dali.
Kome su oni neka referenca, pitam se. Sve nesposobniji od nesposobnijeg.
- hrasno38
#4645 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Jesi li tako pisao i kada je Pape postavljen?Tomahawk11 wrote:Čuj u savezu, ona bagra što sjedi tamo da ima imalo obraza, davno bi otkaze dali.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4646 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ne sjećam se, ali reci mi kakve to ima veze?hrasno38 wrote:Jesi li tako pisao i kada je Pape postavljen?Tomahawk11 wrote:Čuj u savezu, ona bagra što sjedi tamo da ima imalo obraza, davno bi otkaze dali.
Kad je Pape postavljen, nismo ni mogli znati da će biti ovakvi.
Znaš da su tu bili na početku.
Tebi ako je ovo dobro, ne znam. Ljudi cirkus prave.
Ali prva im je greška bila što nisu prepoznali kad treba Pape otići, nego mu produžili ugovor.
- Logovan
#4647 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Dobro, neka dođe Malkočević, a niko od nas neće reći da nije stručnjak, jer ko smo mi da govorimo kakav je on trener. Ili još bolje Tulić. Možda je čovjek vrhunski stručnjak, samo što to još ne znamo. Nećemo pametovati jer nemamo referenci, nismo vodili nijedan klub, itd.hrasno38 wrote: Nisam ni ocekivao drukciji komentar s obzirom na tvoje reference.
Ovo tvoje "ko smo mi, koje su reference, itd." treba primijeniti i na klubove.
- hrasno38
#4648 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ali vidim dosta vas vec zna unaprijed da ce Amar biti los selektorTomahawk11 wrote:Ne sjećam se, ali reci mi kakve to ima veze?hrasno38 wrote:Jesi li tako pisao i kada je Pape postavljen?Tomahawk11 wrote:Čuj u savezu, ona bagra što sjedi tamo da ima imalo obraza, davno bi otkaze dali.
Kad je Pape postavljen, nismo ni mogli znati da će biti ovakvi.
Znaš da su tu bili na početku.
Tebi ako je ovo dobro, ne znam. Ljudi cirkus prave.
Ali prva im je greška bila što nisu prepoznali kad treba Pape otići, nego mu produžili ugovor.
- manijak1
#4649 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Gori vatra
Možda bi Himler
reći će , a onda će o njegovim stručnim kvalifikacijama , jedno sam pet šest puta naveo reference Osima juniora , međutim ne jede pite to .
ali daleko je od očaja on protivnicima na terenu stvara stanje beznađa.
Nepravda , pa to ti je

Ima još nade
04.01.2018 zadimiće bijeli dim Amar Amar Osim 
EDIT: Bespotreban komentar.
Jimmy McNulty wrote:Kakva samo propaganda i medijska kampanja za Osima, pa Gebels ne bi ovoliko srao za Firera da se kandidovao za selektora Treceg Rajha.
Možda bi Himler
NištaJedno pitanje: Sta je tebi uradio Amar pa imas ovakve komentare i animozitet prema njemu ?
BaškaAmar ce pristati da mu i Dragan Skrba bude pomocnik, jer je ocito da je desperatan da se docepa para kakve u Zelji nece dobiti ni u snu.
Nepravda , pa to ti je
Ima još nade
EDIT: Bespotreban komentar.
- jazzer
#4650 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...
Ispada da se sve vrijeme priprema Amara za selektora, pa su sva ova imena koja su se pojavljivalaProsinečki se gospodski povlači iz kandidature za selektora
Iako su za četvrtak zakazani pregovori s Prosinečkim u Gradišci, Sportske.ba saznaju od svojih izvora iz Zagreba, kako je “Žuti” shvatio poruku iz Sarajeva. Navodno je on svjesno postavio neke “neprihvatljive” uslove NSBiH, a na pregovore kani doći samo iz pristojnosti.
Čak je i jedan autoritativni član Radne grupe izrazio nadu u “nepovoljan” ishod pregovora s Prosinečkim.
“Nadam se da će Prosinečki tražiti ono što mi ne možemo ispuniti”…
ustvari samo maska nekog ''aktivnog rada'' u pronalazenju ''najboljeg rjesenja''.
Kao, civije iz saveza su dale sve od sebe da izaberu najboljeg. Ako je Amar taj,
vidjecemo koliko su uspjeli.