Ako stranci puste da bude rata, ratovat ce se i te kako. Jer je mnogima dopizdilo,a mnogo se toga nakupilo u narodu mnogo.edo_79 wrote:Vjerujem da će ratovati, ali sumnjam da će biti u tolikoj mjeri kao u prethodnom ratu, narodu je dopizdilo više belaja, svako bi najviše volio stat na zelenu granu i da okusi malo i rahatluka od života a ne samo rata kredita, dugova, akciza, reformi i ostalih sranja .....julisiz es grant wrote:U Srba nema "šuti nek ne puca"...ono će jesti korijenje, ali će ratovat, samo ako ih se dobro potpaliA pale ih evo već koliko dugo.
Volio bih vidjet barikade /balvanijadu na cestama koji vode u PC, sa kalasima, maramama na licu i visoko podignutim tropstasima,kao sto su naucili aaaa joj ima da ih pokokamo ko zeceve.. A kako ih pumpaju bit ce ih garant. Nije mi do rata i mislim da nikom pametnom nije al ovo fakat jedva cekam, naki me trnci uz ledza kad pomislim na to....
Nece ni ovim nasim minderasima biti veselo ako pukne nije ni njihovi maslo za ramazana. Ako se pametno odradi, jednim udarcem 2 muhe.