L u c i f e r wrote:madner wrote:L u c i f e r wrote:
pa onda mi nije jasno šta ima neko nekog ovde ubjeđivati da je budala ili nacionalista ili mudžahedin što se izjasnio kao bošnjak, a bio bi kao cool da je bosanac
ne fakat, ova priča je stvarno bezze
prosvijetlite brate na bl i hb forumu kojeg bh hrvata ili srbina da treba da se izjašnjava kao bosanac
ja vam govorim da je glupi merhametli Musliman nestao, a da je nastao vrlo jeben boošnjo koji se ne da baš tako lahko prevesti žedan preko vode, i to su rezultati popisa upravo pokazali
Kako lupate ofrlje, nacionalista bi se izjasnio kao Bosanac, mudzahedin se ne bi izjasnio. Budala ne bi znao sta koja opcija predstavlja.
Jedini nacin na koji mozes doci do tvog zakljucka jeste ako mislis da se ljudi izjasnjavaju drugacije od svog osjecaja. Sto je tvoj zakljucak.
tvoj post je hrpa nepovezanih besmislica
kladim se u stoju da ni sam ne znaš šta hoćeš da kažeš
Puno ti je to, vidim da tesko i mukotrpno moras sve steci. Pare, znanje. No naravno nije problem posto placas 100 KM da ti objasnim sa vise rijeci, kako bi imao vise mogucnosti da skontas.
Kazem ti da pored toga sto je cool, elitno i nadasve superiorno se izjasniti kao Bosanac, to ujedno jeste i opcija nacionaliste. Jer se negiraju specificnosti etnickih grupa, njihove posebne zelje i pozdravi i sve svodi u jednu gradjansku ravnu. Sa druge strane je Bosnjak izbor za multikulturalnog sveckog covjeka, jer osim sto se izjasnjava kao takav i afirmira polozaj i prave druge dvije etnije.
Tako da bi bio minimalni minimum kritikovati u skladu sa onim sto se govori, umjesto da se ofrlje lupa u nadi da ce neki od pojmova slucajno biti povezan. Mada, sve u skladu sa mogucnostima.