Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Monsieur, trebalo bi da se stidite!
Sramota...
Da sam mladji, svakako bih ovog casa od Vas trazio zadovoljstinu - pa za boga miloga, nismo sami na temi, tu su mesdames, les enfants... les animaux - da, da...
Monsieur, ja Vas najljubaznije molim da se obuzdate!
think of the chiiiiiiiiiiiiiiildreeeeeeeen
(ne koristim taj jezik frog eatera, god save the Queen and death to the House of Plantagenet!)
Da sam viša, svakako bih bila Vaš sekundant, mesje de Maupassant
Monsieur, trebalo bi da se stidite!
Sramota...
Da sam mladji, svakako bih ovog casa od Vas trazio zadovoljstinu - pa za boga miloga, nismo sami na temi, tu su mesdames, les enfants... les animaux - da, da...
Monsieur, ja Vas najljubaznije molim da se obuzdate!
think of the chiiiiiiiiiiiiiiildreeeeeeeen
(ne koristim taj jezik frog eatera, god save the Queen and death to the House of Plantagenet!)
Da sam viša, svakako bih bila Vaš sekundant, mesje de Maupassant
Ej ja nikada nisam rekao da sam protiv jebačine, krkačine odnosno tarabljenja (pardon my french ),
nego nisam fan sexa sa bićima iz noćnih mora.
Bend za koji neko napisa: Depeche Mode and Interpol Made She Want's Revenge in a secret underground synth lab! apparently Gary Newman oversaw the experiment while performing a sacred robot dance.
I give you She Wants Revenge! Sint i heavy beat, darkwavey, tako ritmično seksi (sorry Ommi, I will wash my mouth with soap later), da poželite da sjednete na ogromni zvučnik i pojačate bas do kraja kao u filmu Private Parts o Sternu.
Aktivni su bili veoma kratko od 2004 do 2012, te je utjecaj Joy Divisiona, New Ordera, Bauhausa, i Depeche Modea i više nego prepoznatljiv u njihovom zvuku.
dale cooper wrote:Jebiga... meni jeste poznata melodija, ali nisam siguran da je neko od naših ovo podžonio.
Zaklela bih se da sam slušala na nekom drugom jeziku...
To je moguće.
U nekom jeziku mora postojati riječ za ove situacije: ..kada te proganja melodija koju si negdje čuo i podsjeća te na nešto drugo, i na vrhu ti je jezika, ali ti konstantno izmiče...