Kladionica - vol. 2

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Daryl Dixon

#46201 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Daryl Dixon »

.
Last edited by Daryl Dixon on 22/05/2016 02:51, edited 2 times in total.
PriNc_ba

#46202 Re: Kladionica - vol. 2

Post by PriNc_ba »

bosh over glat veceras osim ako ne bude kakvog teskog blowouta u prvom poluvremenu :)

nema wadea a ni colea tako da... a i tradicionalno dobro igra protiv njih.

od ostalih mi je lamarkus primamljiv s obzirom da mrtvi boston tesko njega moze zaustaviti. kobi i curry i chandler bi se mogli raspucavati veceras pa samo ako bude bas silovanje s promasajima a currya su i spustili granicu pa je jos primamljiviji.

ibaka me isutao nogama u dosadasnjem dijelu sezone ali zbog tradicije i dobrih igara cak i kad je kd tu mislim da ce preci lagano ovo osim ako jackson opet ne bude glumio jordana.

zeko randolph je takodjer tradicionalno dobar protiv klipersa ali me strah licnih pa bih ga preskocio na vece uloge...

i ko nece bosha moze onda denga pokusati jer je manja granica ali bosh je po meni sigurica veceras.

sve u svemu nesto kao sigurno bi bilo bosh, ibaka, curry overi. obicno kad sta postavim ovde to i padnem ali eto to je onako sto sam ja malo prosnjuhao nba za veceras :) 3 listica sam odigrao zbog dosta ranijih tekmi pa se moze odgledati i naspavati :)

noc i sretno ljudi :) ko igra nba :)
hrastov žižak

#46203 Re: Kladionica - vol. 2

Post by hrastov žižak »

moji favoriti za večeras su portland preko 107, aflalo preko 14, grifin manje od 22 :run:
Daryl Dixon

#46204 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Daryl Dixon »

.
Last edited by Daryl Dixon on 22/05/2016 02:51, edited 1 time in total.
hrastov žižak

#46205 Re: Kladionica - vol. 2

Post by hrastov žižak »

onaj osjećaj kad vidiš da si pao nakon prve četvrtine lilard i olridž 0-11 :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#46206 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Velkoski »

abondanzieri wrote:Gledam jutros parove nase lige i dodjem do para Slavija-Drina,pogledam tabelu ni jednoj ekipi utakmica ne znaci nista posebno u rezultatskom smislu i sjetim se navodne namjestaljke od prije nekoliko godina na utakmici Leotar -Slavija prelaz i 7 i vise golova,a i padne mi na pamet da je Slavija nekoliko utakmica na pocetku sezone igrala na stadionu Drine u Zvorniku sa kojom su sigurno u prijateljskim odnosima,te odmah pomislim kako bi se vrlo lako moglo desiti da se dogovore da namjeste utakmicu kako bi uzeli sto vise love na kladionici.Pogledam ponudu da vidim koji je najveci koeficijent vezan za ovu utakmicu i vidim da je to onaj vezan za specijalno kladjenje da ce biti 7 i vise golova na utakmici,koeficijent 20.I onda tamo-vamo predjem na ostale parove i ne odigram nista vezano za tu utakmicu.Ostatak price znate :D
Slavija je igrala u Foči, ne u Zvorniku.
Daryl Dixon

#46207 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Daryl Dixon »

.
Last edited by Daryl Dixon on 22/05/2016 02:51, edited 1 time in total.
pirmin

#46208 Re: Kladionica - vol. 2

Post by pirmin »

Daryl Dixon wrote:
Tomahawk11 wrote:
pirmin wrote:Ko je sigurniji veceras, Memphis(-3,5) ili GSW(-7,5)?
Prije Memphis.
Smradovi iz premijera izbacili Memphis (-3,5) iz ponude.. Da igram keca 1.65?
Ja sam na tipico.at , tamo nema tih zavrzlama da tek tako izbace neku ponudu.
PriNc_ba

#46209 Re: Kladionica - vol. 2

Post by PriNc_ba »

kobi, aldrige, ibaka, thompson, jefferson, bradley :-) sve underi na granicama i bilo ih je jos par na 2 poena od granice... fkt bas gutava noc... haj sve al kobi da ne predje i da stane lafo na 27 :zid:
Kinesko prkno

#46210 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Kinesko prkno »

Ponedelnik
aston vila manje od 2,5
Troyes nancy x2
almeria x2
zvijezda ispod 79

:vozdra:
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#46211 Re: Kladionica - vol. 2

Post by bordo gandalf »

Jel izasla mobilna verzija stranice premier-a ili neki app za live kladjenje?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#46212 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Velkoski »

bordo gandalf wrote:Jel izasla mobilna verzija stranice premier-a ili neki app za live kladjenje?
MOBILNA APLIKACIJA
Premier kladionica od sada i na Vašem smartphoneu!

PREUZMI NA: mobile.premier-kladionica.com

VAŽNA NAPOMENA: Aplikacija nije dostupna na TRG PLAY. Za skidanje u internet pretraživač upisati mobile.premier-kladionica.com (bez www.))

Poštovani igrači, Sportska kladionica Premier sa zadovoljstvom može objaviti kako smo našu ponudu prošili i mobilnom aplikacijom.

Razvijena i dizajnirana isključivo vlastitim snagama, usklađena prema Vašim željama, sigurni smo da će naša mobilna aplikacija od prvog trenutka naići na oduševljenje korisnika i užitak klađenja podignuti na jednu sasvim novu, višu razinu.

Pomno prateći i uvažavajući Vaše sugestije, naši dizajneri su stvorili proizvod koji će biti jednostavan i praktičan za korištenje, ali istovremeno i zanimljiv i dinamičan - pravi 'gušt' za sve igrače koji Premier kladionicu vole uvijek imati 'pri ruci'.

U nastavku možete pročitati upute za preuzimanje, instalaciju i korištenje aplikacije, a ukoliko od nas trebate još neke informacije, vezano za aplikaciju ili bilo što iz ponude naše kladionice, stojimo Vam na raspolaganju 0-24h na našoj Facebook stranici, na e-mail adresi [email protected] ili na broj telefona 063/994-603.

Jer, kladimo se da smo najbolji, od sada i na Vašem smartphoneu.

1. Preuzimanje i instalacija aplikacije
Preuzimanje i instalacija aplikacije jednostavno je i obavlja se u svega nekoliko koraka. Najprije, važno je da u postavkama Vašeg smartphonea, ako već nije uključena, uključite dozvolu izvorima izvan Trgovine Play.
Da biste to napravili, idite na: POSTAVKE > SIGURNOST i pored NEPOZNATI IZVORI označite kvadratić (na nekim smartphonima: POSTAVKE > VIŠE > SIGURNOST > NEPOZNATI IZVORI.
Ukoliko je postavljeni jezik Vašeg smartphonea engleski, onda: SETTINGS > SECURITY > UNKNOWN SOURCES ili: SETTINGS > MORE > SECURITY > UNKNOWN SOURCES.
Vaš uređaj sada je spreman za preuzimanje aplikacije, koju možete preuzeti na mobile.premier-kladionica.com

Nakon preuzimanja, instalirajte aplikaciju i ista je spremna za korištenje. Aplikaciju, naravno, mogu koristiti članovi Premier kluba za direktno uplaćivanje listića preko smartphonea, ali mogu i oni igrači koji još nisu članovi, tako što će, recimo, u društvu u omiljenom kafiću pripremiti listić za uplatu u poslovnici (nakon čega dobiveni kod prepisuju i nose u poslovnicu).

2. Upute za korištenje aplikacije
Pri ulasku na aplikaciju čeka Vas jednostavan izbornik. Možete izabrati opciju PRIJAVA (za članove Premier kluba) ili GOST (za igrače koji još nisu članovi Premier kluba). Nakon što se prijavite, čekaju Vas izbornici PONUDA, REZULTATI, MOJI LISTIĆI, MOJ RAČUN i ODJAVA.
2.1. PONUDA
U izborniku PONUDA nalazi se dnevna i tjedna ponuda sportskih događanja.
Napomena: ulaskom u određenu grupu događaja, npr. NOGOMET, dalje grupe događaja (sportove) možete mijenjati (prelistati) potezima lijevo ili desno po ekranu uređaja. Isto tako, nakon što otvorite pojedinačni događaj i njegove specijalne igre, nije potrebno vraćati se natrag na grupu događaja kako biste otvorili specijalne igre drugog pojedinačnog događaja, nego opet možete koristiti poteze lijevo-desno po ekranu uređaja.
2.2. REZULTATI
U izborniku REZULTATI, kao što samo ime govori, nalaze se rezultati završenih događaja.
2.3. MOJI LISTIĆI
U izborniku MOJI LISTIĆI članovi Premier kluba imaju prikaz odigranih listića.
2.4. MOJ RAČUN
U izborniku MOJ RAČUN članovi Premier kluba imaju uvid u sve transakcije (uplate na račun, uplate listića, isplate listića i isplate s računa).
2.5. ODJAVA
I na kraju, izbornik ODJAVA, naravno služi za odjavu s Vašeg računa za Klađenje na daljinu.

ALATNA TRAKA
Na alatnoj traci imate mogućnost izabrati vremensko razdoblje na koje se prikaz ponude odnosi (danas, sutra, 1 sat, 3 sata, itd). Imate i mogućnost paralelnog sastavljanja više listića u isto vrijeme (ABC), a aktualni listić uvijek možete pogledati odabirom ikone LISTIĆ.

LISTIĆ
Na listiću uvijek imate prikaz odigranih događaja, kvote, tipove, datum i satnicu, itd. Visinu uplate mijenjate na izborniku IZNOS, a listić uplaćujete odabirom izbornika UPLATA. Kod paralelnog ispunjavanja više listića u isto vrijeme, listiće možete izmjenjivati potezima lijevo-desno na ekranu uređaja.

SISTEMSKI LISTIĆ
Ukoliko želite odigrati sistemski listić, parove koje želite staviti u razradu označite tako što ćete 'kliknuti' na kružić s njihove lijeve strane te odabrati opciju U SISTEM. Parovi koji nisu bili označeni ostaju kao fiksni. U izborniku KOMBINACIJE birate koji sistem želite, a u izborniku DETALJI prikazan je uvid u detalje sistemskog listića. Ukoliko se predomislite te ipak želite iz sistemskog listića povratak u 'obični listić', trebate označiti sve parove u razradi i izabrati opciju U FIKSNE.

REZERVACIJA ISPLATE
Rezervaciju isplate obavljate tako da idete na izbornik MOJ RAČUN, zatim na opciju REZERV. gdje će Vam biti ponuđeno da izaberete iznos isplate te grad i poslovnicu u kojoj dobitak želite isplatiti. Rezervaciju isplate potvrđujete odabirom opcije POŠALJI.
Samo ovo, nema lajva :D
Muskarac From Odakle

#46213 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Muskarac From Odakle »

Dobra aplikacija za nas koji se ne kladimo :P
Ne treba konacno flash player i cekanje na ucitavanje 5 minuta.
Reuf-Refko

#46214 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Reuf-Refko »

i wwin isto uveo app za android....woow, konačno normalan pristup, zasto ne samo igraj :D :lol:
evo neki brzinski parovi za danas :
Al Jefferson over 23,5
portland over 107,5
toronto-phenix over 207,5
ny islanders-philadalphia over 5,5
uk. kvota 9,85 da isprobamo te nove app hocel krenut kako treba :D
Reuf-Refko

#46215 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Reuf-Refko »

Muskarac From Odakle wrote:Dobra aplikacija za nas koji se ne kladimo :P
muškarac...bla bla, po svemu sudeci, kako gledam da si insider kladionice,
jednostavno oduderas,
zato najbolje da se makneš sa ovog sajta... :izet:
Tomahawk11
Globalni moderator

#46216 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Tomahawk11 »

Reuf-Refko wrote:i wwin isto uveo app za android....woow, konačno normalan pristup, zasto ne samo igraj :D :lol:
evo neki brzinski parovi za danas :
Al Jefferson over 23,5
portland over 107,5
toronto-phenix over 207,5
ny islanders-philadalphia over 5,5
uk. kvota 9,85 da isprobamo te nove app hocel krenut kako treba :D
Padas na Portlandu. Ostalo bi moglo.
Muskarac From Odakle

#46217 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Muskarac From Odakle »

Reuf-Refko wrote:
Muskarac From Odakle wrote:Dobra aplikacija za nas koji se ne kladimo :P
muškarac...bla bla, po svemu sudeci, kako gledam da si insider kladionice,
jednostavno oduderas,
zato najbolje da se makneš sa ovog sajta... :izet:
Najbolje bi tebi bilo da ne pises gluposti i da se ne provaljujes :D
groove

#46218 Re: Kladionica - vol. 2

Post by groove »

pirmin wrote:
najbolji ti je pinnacle ako igras hc.
na tipicu si imao za memphis -3,5 kvotu od 1,9 a kod ovih oko 2,15
groove

#46219 Re: Kladionica - vol. 2

Post by groove »

Partijaner wrote:
Partijaner wrote:Jucer katastrofa, danas ocekujem bolju realizaciju. :-D

Image
I tako to. :-D

Image

U ovaj par sam bio najsigurniji sto se tice golova i ne znam sta im bi.
igraj pojedinacno, ovako samo sebi trgas zivce
pirmin

#46220 Re: Kladionica - vol. 2

Post by pirmin »

groove wrote:
pirmin wrote:
Vjerujem da ima boljih :thumbup: ali ovi imaju filijalu nedaleko od mene pa su mi najprakticniji.
Imam njihovu karticu, uplatim direktno kod njih a kad je dizati opet znam kome se usmeno obratiti.

A nisam nikad ni bio neki lovac na kvote posto vecinom igram singlove.
Ono jeste da je bolje dici 215 nego 190 ali ja sam i sa 190 zadovoljan. Samo da je ubosti. :D

Nisam znao da si i ti Spieler. :wink:
duminjo

#46221 Re: Kladionica - vol. 2

Post by duminjo »

Servere dg1 1.20 ovi igraju sa puno golova i medjusobni dueli su im isto sa puno golova
Detroit - otawa 1X 1.35 more bit svega a realno je detroit jaci
Klivlend kp1 1.15 jebeni klivlend ako ovo ne uzme nek se rasprodaju
Huston KP 1 1.20 huston IMO kiks protiv lejkersa kuci pa ne bi opet trebali padat protiv ovih levata

Ukupno 2.2 :pusi2:
noviclan

#46222 Re: Kladionica - vol. 2

Post by noviclan »

duminjo wrote:Servere dg1 1.20 ovi igraju sa puno golova i medjusobni dueli su im isto sa puno golova
Detroit - otawa 1X 1.35 more bit svega a realno je detroit jaci
Klivlend kp1 1.15 jebeni klivlend ako ovo ne uzme nek se rasprodaju
Huston KP 1 1.20 huston IMO kiks protiv lejkersa kuci pa ne bi opet trebali padat protiv ovih levata

Ukupno 2.2 :pusi2:
jel ovo kao mladic iz gracanice :D
groove

#46223 Re: Kladionica - vol. 2

Post by groove »

pirmin wrote:
groove wrote:
pirmin wrote:
Vjerujem da ima boljih :thumbup: ali ovi imaju filijalu nedaleko od mene pa su mi najprakticniji.
Imam njihovu karticu, uplatim direktno kod njih a kad je dizati opet znam kome se usmeno obratiti.

A nisam nikad ni bio neki lovac na kvote posto vecinom igram singlove.
Ono jeste da je bolje dici 215 nego 190 ali ja sam i sa 190 zadovoljan. Samo da je ubosti. :D

Nisam znao da si i ti Spieler. :wink:
pa kvota ti je najvazniji faktor.
imas npr. winrate od 50% onda si sa kvotom od 1,9 u minusu a sa >2,00 u plusu.
ako si i dobar kod pinnaclea nema limita a kod tipica dobijes hausverbot :D
Partijaner

#46224 Re: Kladionica - vol. 2

Post by Partijaner »

Ma pinnacle je najbolji, uzmi i ulazi koliko hoces, nece ti srezati limit na uplatu. :wink:
noviclan

#46225 Re: Kladionica - vol. 2

Post by noviclan »

pa bem mu sve crnacko

Image
Post Reply