Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zateznistub wrote:Ja znam jer sam ih viđao u magacinima...
Vjerujem, ja kazem da ima takvih slucajeva a nikad nisam rekao da ne postoji ama bas nikakva mogusnost dok su s druger strane to simijavali a daleko cesce se bas na ovoj temi zale da im je oprema sprzena nakon udara groma. Kontas sad poentu.
Telemah je davno poceo sa ugradjivanjem prenaponske zastite, dakle pruzena je dodatna sigurnost korisnicima
Hajde sad fino priznajte ko je voditelj emisije Na rubu znanosti, ko je bio statista u Dosijeima X, a ko je zavrsio banderasku srednju. Jbt, samo vam jos Tesla fali da se ukljuci u diskusiju. Gdje su bolan minute, GB i poruke u paketima, od tog zracenja nema hajra?
rizibizi wrote:Hajde sad fino priznajte ko je voditelj emisije Na rubu znanosti, ko je bio statista u Dosijeima X, a ko je zavrsio banderasku srednju. Jbt, samo vam jos Tesla fali da se ukljuci u diskusiju. Gdje su bolan minute, GB i poruke u paketima, od tog zracenja nema hajra?
Od 1.7 je još gigabajta dodano, ali zrače to im je mana
Vjerujem, ja kazem da ima takvih slucajeva a nikad nisam rekao da ne postoji ama bas nikakva mogusnost dok su s druger strane to simijavali a daleko cesce se bas na ovoj temi zale da im je oprema sprzena nakon udara groma. Kontas sad poentu.
Telemah je davno poceo sa ugradjivanjem prenaponske zastite, dakle pruzena je dodatna sigurnost korisnicima
rizibizi wrote:Hajde sad fino priznajte ko je voditelj emisije Na rubu znanosti, ko je bio statista u Dosijeima X, a ko je zavrsio banderasku srednju. Jbt, samo vam jos Tesla fali da se ukljuci u diskusiju. Gdje su bolan minute, GB i poruke u paketima, od tog zracenja nema hajra?
Ovo ti pokusavas biti duhovit? Šta li?
Jok ovo ja pokusavam pitati gdje su moji GB i minute kod najboljeg telekom operatera u regiji (al u curcu). Bacate neke suplje s nekim zracenjima, ovo-ono, tamte-vamte, a PatriJote nas uzimaju zlatnim kasikama (one od bagera). Alija Sirotanovic poletarac koliko ovi zagrabe kad uzmu lopatu.
Super, a sigurno znas koliko korisnika je na pretplati, a koliko je na ultri, dakle kokuzna varijanta, gdje ste tu u poredjenju sa ostatkom sto bi se moderno reklo regiona. I mojne mi porediti cijene sa operaterima u BiH, cim to za jednim stolom sjedi i dogovara cijene i ponudu nema tu ni k od konkurencije.
rizibizi wrote:Super, a sigurno znas koliko korisnika je na pretplati, a koliko je na ultri, dakle kokuzna varijanta, gdje ste tu u poredjenju sa ostatkom sto bi se moderno reklo regiona. I mojne mi porediti cijene sa operaterima u BiH, cim to za jednim stolom sjedi i dogovara cijene i ponudu nema tu ni k od konkurencije.
A s kim ces porediti ako neces sa konkurencijom u BiH? Ali ako cemo vec porediti mozemo li porediti i cijene tripleplay usluga? Mislim kad vec poredimo cijene da ih poredimo u cijelosti? Sta kazes na osnovni tv paket telefon i do 4 Mbps za jedno 75 KM? Plus jos nekih 30 kn za osiguranje opreme?
A sto se tice ultre kod mene dvije imaju po 500 MB, 5 KM za trositi, po tri broja koja mogu zvati uz uspostavu od 0,05 KM i to sve za dopunu od 5 KM mjesecno.
rizibizi wrote:Super, a sigurno znas koliko korisnika je na pretplati, a koliko je na ultri, dakle kokuzna varijanta, gdje ste tu u poredjenju sa ostatkom sto bi se moderno reklo regiona. I mojne mi porediti cijene sa operaterima u BiH, cim to za jednim stolom sjedi i dogovara cijene i ponudu nema tu ni k od konkurencije.
A s kim ces porediti ako neces sa konkurencijom u BiH? Ali ako cemo vec porediti mozemo li porediti i cijene tripleplay usluga? Mislim kad vec poredimo cijene da ih poredimo u cijelosti? Sta kazes na osnovni tv paket telefon i do 4 Mbps za jedno 75 KM? Plus jos nekih 30 kn za osiguranje opreme?
A sto se tice ultre kod mene dvije imaju po 500 MB, 5 KM za trositi, po tri broja koja mogu zvati uz uspostavu od 0,05 KM i to sve za dopunu od 5 KM mjesecno.
covjek te pita samo za ultru a ti dodajes jos neke gluposti
sto se tice samo ultre tu vam nema premca, zadnji ste po ponudi i niko vas ne moze nadmasiti
a 700+k ultrasa vam stvaraju znacajan profit, a najmanje brige o njima
covjek te pita samo za ultru a ti dodajes jos neke gluposti
sto se tice samo ultre tu vam nema premca, zadnji ste po ponudi i niko vas ne moze nadmasiti
a 700+k ultrasa vam stvaraju znacajan profit, a najmanje brige o njima
Ima i preko 150.000 korisnika mojatv koji mogu ubaciti po 3 ultre u paket i tako im obezbjediti po 500 MB mobilnog interneta i besplatnu komunikaciju u grupi do 1.000 minuta uz uspostavu 0,05 KM. To ja bas ne bih nazvao gluposcu.