Dešavanja u Srbiji

RunnerX

#46201 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by RunnerX »

General War wrote: 05/07/2020 19:57 Kako mi stojimo za njemacku i madjarsku? Zafalilo mi vaj krema...pa kontam skoknut do Harkaja...
Mi ne možemo u zemlje EU, osim Hrvatske i savršeno smo svjesni toga. Ne kurčimo se i ne lažemo da smo najbolji u Evropi.

Image
General War

#46202 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

RunnerX wrote: 05/07/2020 20:05
General War wrote: 05/07/2020 19:57 Kako mi stojimo za njemacku i madjarsku? Zafalilo mi vaj krema...pa kontam skoknut do Harkaja...
Mi ne možemo u zemlje EU, osim Hrvatske i savršeno smo svjesni toga. Ne kurčimo se i ne lažemo da smo najbolji u Evropi.

Image
Cekaj, de pitaj te novine jel samo mogu u madjarsku a mi u Hrvatsku ili oni mogu u malo vise zemalja EU od madjarske?
RunnerX

#46203 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by RunnerX »

Ne trolaj đenerale.
Hemel

#46204 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Hemel »

RunnerX wrote: 05/07/2020 20:35 Ne trolaj đenerale.
ne trola, on otvoreno brani srbiju.
RunnerX

#46205 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by RunnerX »

Hemel wrote: 05/07/2020 20:45 ne trola, on otvoreno brani srbiju.
On ti je kao Sarić, bi ali ne umije.
kox

#46206 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by kox »

General War wrote: 05/07/2020 19:41
kox wrote: 05/07/2020 16:32
General War wrote: 05/07/2020 15:28
Meni je smjesna tvoja logika i drustva sto se upelo ko fazan...da nesto pokaze velicinu...Ima doktora za novi pazar a prije par mjeseci u sarajevu nije imao ko da lijeci pacijente jer se skrivali doktori, a sad eto ohrabili se...i ti to sve znas ali prodajes lafinu.
Takoe, hoce da posalju 20 ljekara zbog svoje dzihadlijske propagande. I to sigurno sa diplomama iz Travnika posto nemaju drugih. Mozda ponekog hirurga da suneti ko ne pazi.
Odbiti, nego sta !
Aaa ne ne, samo salji..nek vide ceTnici kakose ginezadomovinu...haParata ima... reko je Fadil da ce jopet angazovat Fikreta ako sta treba da bude i za koronu a ako jos koga treba dosunetit znaci jos konca i makaza...nejma da fali...vec se sije novi LOT beretki (zelenih naravno) i ljiljana...tu je izgleda angazovan KM Trade, ko je osunecen ili to sto nasih dvaJst doktora kad pometu koronu osuneti na pauzi...dobiju na poklon znaci beretke, bradice, i ljiljane. jel posteno? Ha jaba..oni ce nama branit bracu da podebljamo...dosta smo usrecili Bosnu sad je na redu da i drugi osjete merhametluk, da djaba ne dolze 'vamo kad mi mozemo tamo :thumbup:
Jašta, ti doktori mudzaedini idu svi da izginu za domovinu, šta bi drugo radili u Srbiji ? Nemačka nam zavidi na bolnici a oni bi da kao pomažu ljudima, bagra. Sigurno će i oba respiratora da nam pokvare samo da nam napakoste. Il' će da ih ukradu i preprodaju sa Fikrom, samo to znaju.
Pa ti si se ovim kvalifikovao za ministra zdravstva Srbije, nema dalje.
General War

#46207 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

kox wrote: 05/07/2020 23:14
General War wrote: 05/07/2020 19:41
kox wrote: 05/07/2020 16:32
Takoe, hoce da posalju 20 ljekara zbog svoje dzihadlijske propagande. I to sigurno sa diplomama iz Travnika posto nemaju drugih. Mozda ponekog hirurga da suneti ko ne pazi.
Odbiti, nego sta !
Aaa ne ne, samo salji..nek vide ceTnici kakose ginezadomovinu...haParata ima... reko je Fadil da ce jopet angazovat Fikreta ako sta treba da bude i za koronu a ako jos koga treba dosunetit znaci jos konca i makaza...nejma da fali...vec se sije novi LOT beretki (zelenih naravno) i ljiljana...tu je izgleda angazovan KM Trade, ko je osunecen ili to sto nasih dvaJst doktora kad pometu koronu osuneti na pauzi...dobiju na poklon znaci beretke, bradice, i ljiljane. jel posteno? Ha jaba..oni ce nama branit bracu da podebljamo...dosta smo usrecili Bosnu sad je na redu da i drugi osjete merhametluk, da djaba ne dolze 'vamo kad mi mozemo tamo :thumbup:
Jašta, ti doktori mudzaedini idu svi da izginu za domovinu, šta bi drugo radili u Srbiji ? Nemačka nam zavidi na bolnici a oni bi da kao pomažu ljudima, bagra. Sigurno će i oba respiratora da nam pokvare samo da nam napakoste. Il' će da ih ukradu i preprodaju sa Fikrom, samo to znaju.
Pa ti si se ovim kvalifikovao za ministra zdravstva Srbije, nema dalje.
...Naravno a tvoje kvalifikacije definitivno se podudaraju za kadra u FUCZ, trebao bi se prijaviti, vidi se na tebi da si jedan stvarni humanitarac...ali nemoj zaboraviti kakvu firmu otvoriti uz put.
kox

#46208 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by kox »

Pa već sam tamo zaposlen, i to u propagandnom odjeljenju u kojem sa obavještajcima iz CIA-e i Vatikana samo izmišljamo probleme u slobodarskim zemljama i šaljemo ljekare na lažne humanitarne misije.
Baš planiramo na Kubu da ih pošaljemo, valjda oni neće prozreti naš pakleni plan.
General War

#46209 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

kox wrote: 06/07/2020 07:16 Pa već sam tamo zaposlen, i to u propagandnom odjeljenju u kojem sa obavještajcima iz CIA-e i Vatikana samo izmišljamo probleme u slobodarskim zemljama i šaljemo ljekare na lažne humanitarne misije.
Baš planiramo na Kubu da ih pošaljemo, valjda oni neće prozreti naš pakleni plan.
Koliko si sposoban, ni iz kantona sarajevo ne mozes izac...kakav ti i pakleni plan...dvije ovce neko da vam da da cuvate, jednu bi...ukrali.
Nego imas li sta konkretno za reKti...ili nastaviti sa salama i posalicama koje me nasmiju...ali radi moderatora...da nece sta zahatariti.
RunnerX

#46210 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by RunnerX »

Sjeverna Koreja.

Direktorka Pulmologije u Nišu smenjena jer se žalila Vučiću?
Dosadašnja direktorka niške Klinike za plućne bolesti Tatjana Pejčić, koja je sredinom juna uputila dopis predsedniku Aleksandru Vučiću da ta klinika više ne želi da ima status kovid bolnice jer to može dovesti do „gašenja njene osnovne delatnosti“, razrešena je sa te funkcije, potvrđeno je Danasu.

https://www.danas.rs/drustvo/direktorka ... la-vucicu/
kox

#46211 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by kox »

General War wrote: 06/07/2020 08:27
kox wrote: 06/07/2020 07:16 Pa već sam tamo zaposlen, i to u propagandnom odjeljenju u kojem sa obavještajcima iz CIA-e i Vatikana samo izmišljamo probleme u slobodarskim zemljama i šaljemo ljekare na lažne humanitarne misije.
Koliko si sposoban, ni iz kantona sarajevo ne mozes izac...kakav ti i pakleni plan...dvije ovce neko da vam da da cuvate, jednu bi...ukrali.
Nego imas li sta konkretno za reKti...ili nastaviti sa salama i posalicama koje me nasmiju...ali radi moderatora...da nece sta zahatariti.
I moderatori su dio našeg propagandnog rata koji vodimo protiv Srbije. Imamo 20 ljekara samoubica, 5 vozača hitne i par Klix moderatora na sve spremnih.
I ove što prave fotomontaže kako se na livadi u Sandžaku daju djeci infuzije.
Al' srećom ste prozreli naše namjere i vratili nas da krademo respiratore po Sarajevu i Tuzli. Mislim, ako dodjemo do Tuzle, pošto ne možemo izaći iz Kantona Sarajevo.

A evo i naših stranih plaćenika, zli rukopis Federalne uprave civilne zaštite se jasno prepoznaje:
https://avaz.ba/vijesti/bih/579866/bosn ... in-sjenicu
DonieBrasco

#46212 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by DonieBrasco »

I mi cemo u novembru opet SDA, HDZ, SNSD, a onda se pitamo sto nas u zdrav mozak i sto nam je tesko.
Hemel

#46213 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Hemel »

DonieBrasco wrote: 06/07/2020 11:41 I mi cemo u novembru opet SDA, HDZ, SNSD, a onda se pitamo sto nas u zdrav mozak i sto nam je tesko.
Pa sta ocekujes?
Ja ne glasam da se odmah ogradim. Sta nudi opozicija da bi smijenila SDA, sta nudi neko da bi skinuo HDZ, koje su to stranke koje mogu skinuti SNSD sa 8 satelitskih stranaka?
Sve je to strasno ali je tako.
RunnerX

#46214 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by RunnerX »

Hemel wrote: 06/07/2020 11:56Sta nudi opozicija da bi smijenila SDA
Šta bi to po tebi trebali da ponude? Kako bi izgledala ta 'ponuda' kojom bi ti bio zadovoljan? Opozicija je u Kantonu Sarajevo pokazala da može drugačije, transparentno i bez lopovluka.

Čuj šta nudi opozicija, kao da smo Norveška pa da se glasa po programu partije.
Hemel

#46215 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Hemel »

RunnerX wrote: 06/07/2020 12:00
Hemel wrote: 06/07/2020 11:56Sta nudi opozicija da bi smijenila SDA
Šta bi to po tebi trebali da ponude? Kako bi izgledala ta 'ponuda' kojom bi ti bio zadovoljan? Opozicija je u Kantonu Sarajevo pokazala da može drugačije, transparentno i bez lopovluka.

Čuj šta nudi opozicija, kao da smo Norveška pa da se glasa po programu partije.
Prvo, opozicija se ne moze da ujedini da bi skinula ove uhljupe jer su skoro svi kompleksasi i svi bi htjeli da ONI budu prvi i glavni. Preko svega treba preci da bi se ovi skinuli sa vlasti.
Drugo, da trebaju da ponude narodu nesto drugacije od ovoga sto servira SDA.

...i nije ovdje mjesto da o tome raspravljamo.
RunnerX

#46216 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by RunnerX »

SSP: Pravosnažna zabrana Informeru da naziva Dragana Đilasa lopovom
„Viši sud u Beogradu je jos 08. juna doneo privremenu meru kojom je zabranio Informeru da Dragana Đilasa označava kao osobu koja je opljačkala stotine miliona evra od građana Srbije, što su mediji preneli“, saopštila je danas Stranka slobode i pravde (SSP).

https://www.danas.rs/drustvo/ssp-pravos ... a-lopovom/

:lol: :lol:
horkesh

#46217 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by horkesh »

Od koronavirusa preminuo otac Nebojše Stefanovića

https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1703788
Stefanović, inače, nije prisustvovao postizbornom veselju SNS-a.
General War

#46218 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

kox wrote: 06/07/2020 09:40
I moderatori su dio našeg propagandnog rata koji vodimo protiv Srbije. Imamo 20 ljekara samoubica, 5 vozača hitne i par Klix moderatora na sve spremnih.
Al' srećom ste prozreli naše namjere i vratili nas da krademo respiratore po Sarajevu i Tuzli. Mislim, ako dodjemo do Tuzle, pošto ne možemo izaći iz Kantona Sarajevo.

A evo i naših stranih plaćenika, zli rukopis Federalne uprave civilne zaštite se jasno prepoznaje:
Evo izgleda da sam uspio sa propagandnim ratom doci do onoga sto sam htio...orden Nemanjica mi ne gine, a imam stelu kod jedne nene sto saljeva strave pa mozemo nju angazovati u nedostatku dok ovi ne prozriju moje namjere :D

https://www.klix.ba/vijesti/bih/radnici ... /200706058

Znaci ostaje samo Seka od kvalificiranih ljekara...ako moze da proguli do tamo, mada tesko pored friskih bespilotnih letjelica iz Kine i osamnest rakeTla...vala na Seku cemo potrosit makar dvije :D ...pa kolko kosta da kosta...dace braca kinezi jos jedan kredit.
Sto se tice izlaska iz KS, jbg, kod kladnja jos rasciscavaju one sjeline i klizista preko aVtoputa...tako probaj ici na zenicu i naoruzaj se strpljenjem. :thumbup:
Last edited by General War on 06/07/2020 13:02, edited 1 time in total.
RunnerX

#46219 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by RunnerX »

Kakvo je ovo ludilo, šta je ovo ljudi moji.

kox

#46220 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by kox »

General War wrote: 06/07/2020 12:58
kox wrote: 06/07/2020 09:40

Evo izgleda da sam uspio sa propagandnim ratom doci do onoga sto sam htio...orden Nemanjica mi ne gine, a imam stelu kod jedne nene sto saljeva strave pa mozemo nju angazovati u nedostatku dok ovi ne prozriju moje namjere :D

https://www.klix.ba/vijesti/bih/radnici ... /200706058

Znaci ostaje samo Seka od kvalificiranih ljekara...ako moze da proguli do tamo, mada tesko pored friskih bespilotnih letjelica iz Kine i osamnest rakeTla...vala na Seku cemo potrosit makar dvije :D ...pa kolko kosta da kosta...dace braca kinezi jos jedan kredit.
Sto se tice izlaska iz KS, jbg, kod kladnja jos rasciscavaju one sjeline i klizista preko aVtoputa...tako probaj ici na zenicu i naoruzaj se strpljenjem. :thumbup:
Da, u četvrtak će nas od 12 do 13 sati liječiti samo Sebija. Ovih 20 ljekara je zapravo htjelo da emigrira u Srbiju pod krinkom pružanja pomoći ugroženim samo da bi izbjegli taj dugotrajni i iscrpljujući štrajk. Neki će kažu i glađu štrajkovati tih sat vremena, ko bi to istrpio.
Zavjera se otkriva, u Sandžaku ljudi izašli na ulice da iskažu zadovoljstvo radom državnih organa i odbiju svaku pomoć sa strane:
RunnerX

#46221 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by RunnerX »

Zemlje potpisnice pisma podrške Kini po pitanju Ujgura,

Image
Kikibombona

#46222 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Kikibombona »

RunnerX wrote: 06/07/2020 13:01 Kakvo je ovo ludilo, šta je ovo ljudi moji.

Socipata 100%. Ne podnosi kriticki postavljeno pitanje.

Odvratna cetnicka njuska.
Bloo
Globalna šefica

#46223 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Bloo »

horkesh wrote: 06/07/2020 12:30
Od koronavirusa preminuo otac Nebojše Stefanovića

https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1703788
Stefanović, inače, nije prisustvovao postizbornom veselju SNS-a.
Divna vijest.
Kad vec pravosude se nije moglo.pobrinuti da.ode.iza.resetaka, raduje me sto se priroda pobrinula da ode pod zemlju.
Duka Dizel II

#46224 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Duka Dizel II »

kox wrote: 06/07/2020 13:22
Zavjera se otkriva, u Sandžaku ljudi izašli na ulice da iskažu zadovoljstvo radom državnih organa i odbiju svaku pomoć sa strane:
:lol:
Vidi se odmah da ovi Suljini vape za životom i vazduhom.
escobar__

#46225 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by escobar__ »

Fašistička prčija osudila nekadašnjeg komandanta Armije Republike Bosne i Hercegovine na 10 godina zatvora.
Post Reply