Milorad Dodik ALL ABOUT
- sWeeT_Companion
#46176 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Previše ste vi konzervativni. Uz to dajete epitete sagovorniku i time unaprijed donosite zaključke.
Ne glasam, kao što rekoh. Ne znači da neću sledeće godine, možda iz fazona, kao to je in.
Što se ostalog tiče, SDS je svoju šansu propustio na prošlim izborima. Sami sebi su uspjeli zabiti gol. Tadić nije smio biti u još jednom ciklusu. Da ne pominjem neke druge ljude koji su i osnovali SDS i koji bi svakako doprinijeli u biračkom tijelu, a koje je Bosić otjerao... I tako jednom dubljom analizom, koja bi smorila ostatak foruma, pa kratim, SDS je još jedanput pokazao svu nemoć. A i Mladjo je na kraju pobjedio zahvaljujući glasovima komšija povratnika. I nije član SDS.
Dakle pred najvećom opozicionom strankom u Srpskoj je dug put, ustvari relativno dug. Nemaju mnogo vremena, neophodne su promjene. Da li će do njih doći, teško je reći. Tim prije jer se dodatno zakuvala čorba nakon izbora na relaciji Mladjo vs Mićo. Traže se lisice.
Ne glasam, kao što rekoh. Ne znači da neću sledeće godine, možda iz fazona, kao to je in.
Što se ostalog tiče, SDS je svoju šansu propustio na prošlim izborima. Sami sebi su uspjeli zabiti gol. Tadić nije smio biti u još jednom ciklusu. Da ne pominjem neke druge ljude koji su i osnovali SDS i koji bi svakako doprinijeli u biračkom tijelu, a koje je Bosić otjerao... I tako jednom dubljom analizom, koja bi smorila ostatak foruma, pa kratim, SDS je još jedanput pokazao svu nemoć. A i Mladjo je na kraju pobjedio zahvaljujući glasovima komšija povratnika. I nije član SDS.
Dakle pred najvećom opozicionom strankom u Srpskoj je dug put, ustvari relativno dug. Nemaju mnogo vremena, neophodne su promjene. Da li će do njih doći, teško je reći. Tim prije jer se dodatno zakuvala čorba nakon izbora na relaciji Mladjo vs Mićo. Traže se lisice.
-
razonoda
#46177 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
momak FIN nije Miletov, vi kako 'ocete.mayab wrote:
- čaika
#46178 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Hare je sjedio između patrijarha i Cece, pristojno se ponašao i nije mnogo cugao. Vidio sam da je poludio kad je Guardian zapjevao "ne može nam niko ništa...", a zadnji put sam ga vidio kada je nestao u mraku sa Pantelijom Ćurguzom.JoseMujica wrote:dže Hare? jel se oporavio od svadbe?
Nije valjda da ga Guardian nije zvao
- p206
#46180 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ovi što pričaju na Precjednika nek znaju da je mislio i na njih i imao obzira, organizovao je svadbu na Bajram, jer kao što se zna, ne valja između Bajrama
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#46181 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
čaika wrote:Hare je sjedio između patrijarha i Cece, pristojno se ponašao i nije mnogo cugao. Vidio sam da je poludio kad je Guardian zapjevao "ne može nam niko ništa...", a zadnji put sam ga vidio kada je nestao u mraku sa Pantelijom Ćurguzom.JoseMujica wrote:dže Hare? jel se oporavio od svadbe?
Nije valjda da ga Guardian nije zvaoVjerujem da se radi o bezbjednosnim konsultacijama.
Ja sam se kratko zadržao tamo.Pa ne može Dževad sam motriti na 100 000 vehabija naseljenih u federalnoj Đamahiriji,na granicama šumske.
-
Juliuscezar
#46182 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ne radi se o 100 00 vehabija nego o nekih 1.500. 000 do 2 000 000 i cesto se nazivaju Bosnjacima. Dzevo nije htio da stvara paniku pa je smanjio broj. Moglo je ispasti da Gurdian ima nesto protiv bosnjaka osim toga sto su lose sudije.
- mO k3
#46183 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ček ba , jeste vi to odma bili prvi dan na svadbi znaci prvi saf ???prljavi Hare wrote:čaika wrote:Hare je sjedio između patrijarha i Cece, pristojno se ponašao i nije mnogo cugao. Vidio sam da je poludio kad je Guardian zapjevao "ne može nam niko ništa...", a zadnji put sam ga vidio kada je nestao u mraku sa Pantelijom Ćurguzom.JoseMujica wrote:dže Hare? jel se oporavio od svadbe?
Nije valjda da ga Guardian nije zvaoVjerujem da se radi o bezbjednosnim konsultacijama.
![]()
![]()
![]()
Ja sam se kratko zadržao tamo.Pa ne može Dževad sam motriti na 100 000 vehabija naseljenih u federalnoj Đamahiriji,na granicama šumske.
Drugi dan je bio za shupke
- prljavi Hare
#46184 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Bili smo ja i @čaika,i prvi i drugi dan.Onoliko koliko treba da se provjere gosti.Pa jel' trebalo da se Naser preruši u nekoga i infiltrira na svadbu guardianskog mladunca?mO k3 wrote:Ček ba , jeste vi to odma bili prvi dan na svadbi znaci prvi saf ???prljavi Hare wrote:čaika wrote:
Hare je sjedio između patrijarha i Cece, pristojno se ponašao i nije mnogo cugao. Vidio sam da je poludio kad je Guardian zapjevao "ne može nam niko ništa...", a zadnji put sam ga vidio kada je nestao u mraku sa Pantelijom Ćurguzom.Vjerujem da se radi o bezbjednosnim konsultacijama.
![]()
![]()
![]()
Drugi dan je bio za shupke
bhnapoleon1 wrote:Ne radi se o 100 00 vehabija nego o nekih 1.500. 000 do 2 000 000 i cesto se nazivaju Bosnjacima. Dzevo nije htio da stvara paniku pa je smanjio broj. Moglo je ispasti da Gurdian ima nesto protiv bosnjaka osim toga sto su lose sudije.
Potpuno tačno.kolega.Bošnjaci ne ni trebali pravom da se bave,naučno je dokazano da su u šumskoj ljudi prirodno nadareni za pravne nauke,dok bi Bošnjaci trebalo da.....Šta ja znam?Dobro prave pite,roštilj,kolače i razne
peksimete.
- madner
#46185 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nisam vas primjetio, sve sam podrume pretrazio trazeci medovacu. Ja mislim da ste se vi malo opustili, ja sam 8 sati sam morao burence svesti na prihvatljivu mjeru. 
- biske
#46186 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
dok su neki cugali na svadbi, prava raja je bila na karambolKi otaĐbine. 
-
155_mm
#46187 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
dok je preCednikov mali radio u toj firmi ovakvih problema nije bilo.Skandal u Tošibi težak 1,2 milijarde dolara
- BHCluster
- General War
#46189 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
http://www.rtvbn.com/351787/Dodik-Moze- ... eferenduma
A u PM, nas guariJan postao ko rahmetli aljo, do podne ovako, od podne onako...otpade mi cuna po jadranu nebi li osigurao jos jedan investicioni ciklus, kad cpcka posttane drzavetina u zamjenu za oplodju unutar EU...kad ono corak izgleda...
A u PM, nas guariJan postao ko rahmetli aljo, do podne ovako, od podne onako...otpade mi cuna po jadranu nebi li osigurao jos jedan investicioni ciklus, kad cpcka posttane drzavetina u zamjenu za oplodju unutar EU...kad ono corak izgleda...
-
Labirint
#46190 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
http://www.srpskatribina.net/forum/view ... start=6940
Za vas, ljubitelje Dževada samo da se uvjerite da se dobar glas daleko čuje. Poštovalaca kao iz priče

Za vas, ljubitelje Dževada samo da se uvjerite da se dobar glas daleko čuje. Poštovalaca kao iz priče
- mO k3
#46191 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
A ne hocemo referendum , ako ga povuce onda je najveca pussy sto postoji )General War wrote:http://www.rtvbn.com/351787/Dodik-Moze- ... eferenduma
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#46192 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Sad je dao ideju onima iz Pederacije, sad kad udare kontra-referendum....samo dok se skontaju sta ce biti na dnevnom redu

- Danguba
#46193 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Samo se nas preCednik trijezni rakijom.
Kom zna Šta su mu u Beogradu podvaliti prije referenduma
Kom zna Šta su mu u Beogradu podvaliti prije referenduma
- dobojlija81
#46194 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ко је Џевад Галијашевић и одакле се појави ? Лик прича већ данима у медијима скроз коректно и баш како и јесте тачно, да не кажем про српски, а чини ми се да је муслиман ?Labirint wrote:http://www.srpskatribina.net/forum/view ... start=6940
Za vas, ljubitelje Dževada samo da se uvjerite da se dobar glas daleko čuje. Poštovalaca kao iz priče![]()
- prljavi Hare
#46195 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
dobojlija81 wrote:Ко је Џевад Галијашевић и одакле се појави ? Лик прича већ данима у медијима скроз коректно и баш како и јесте тачно, да не кажем про српски, а чини ми се да је муслиман ?Labirint wrote:http://www.srpskatribina.net/forum/view ... start=6940
Za vas, ljubitelje Dževada samo da se uvjerite da se dobar glas daleko čuje. Poštovalaca kao iz priče![]()
![]()
Samo po imenu,kolega.Samo,po imenu!Mada to nije bilo lako prepoznati.
gramziv i lakom.Za samo 2700 pišljivih KM mjesečno,Dževad je svoje znanje i svoju struku stavio na branik pravde i slobode.
Godinama Dževad je izučavao sve vrste terorista,zna kako dišu i svaki njihov potez u stanju je danima predvijeti unaprijed.U Guardianu
je prepoznao svijetlo slobode i prosperiteta na ovim prostorima,i nimalo se nije dvoumio kada se pružila prilika da stane na stranu pravde,
istine i odbrane nejači od povamirenih islamista.

Dževadova ideja vodilja je sloboda.Prezire ovozemaljska dobra,ali mora i on od nečega živjeti!

Noćna mora svakog teroriste,ISIL-ovca,vehabije,poturica i izdajnika.
-
zrakomlat
#46196 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
A odgovor?dobojlija81 wrote:Ко је Џевад Галијашевић и одакле се појави ? Лик прича већ данима у медијима скроз коректно и баш како и јесте тачно, да не кажем про српски, а чини ми се да је муслиман ?Labirint wrote:http://www.srpskatribina.net/forum/view ... start=6940
![]()
Inače, pitanje je postavio neko pod nikom archibald_rajs. Možda nema nikakve veze, ali lik s tim nikom je donedavno mjesecima srao po komentarima na klixu, razne bolesne i ravnogorske fore. Banovan, pa sad sere s drugog nika.Стручњак за тероризам. Увијек реално прича, и поред тога што је њихов. Баш често се појављивао на телевизијама у БиХ и скроз је реалан и коректан, не знам како до сада није имао проблем с њима. Водио је неку експертску групу која се залагала за то да се Алији дигне оптужница у Хагу. Иначе је из Маглаја.
Никада се на тв није појавио без црних наочара
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#46197 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Ko to sinoć Semberijom prođe,
to je Dodik, nema boljeg vođe.
Milorade, milo ime, narod ti se divi
jer sa tobom bolje će da živi.
Široko je Lijevče polje, stanica junaka,
da svoj narod vodi, rodila ga majka.
Milorade diko naša junačkoga roda
ne slušaj šta drugi kažu kraj svoga naroda.
Oj Laktaši neka vam je dika
što narodu dadoste Dodika.
Milorade, rodila te nana,
narod kliče, vođa si bez mana.
Romanijo, vita jelo, i ti se ponosi
jer naš Mile prave odluke donosi.
Milorade, milo ime, narod ti se divi
jer sa tobom bolje će da živi.
Ide Mile u Trebinje, i tamo ga vole,
Nevesinje i Ljubinje za njega se mole.
Milorade diko naša junačkoga roda,
ne slušaj šta drugi kažu kraj svoga naroda.
Bannjaluko, lijepi grade i ti Banski dvori,
sve utihne, sve zašuti, kad Dodik govori.
Što naumi on sigurno pretvori u djela,
tebe voli Srpska Republika cijela.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#46198 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Nas dva brata oba ratujemo,
Ne plac majko ako poginemo.
-
razonoda
-