BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
zateznistub

#46151 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

Benq wrote:
zateznistub wrote: Nisi u pravu. Ni na jednoj drugoj temi koja definise uslugu jednog operatera nemai ismijavanja i besplatnog reklamiranja drugih kao na ovoj ovdje...
Haka cim neko pomene android na temi o ajfonu leti bez po muke...ovdje pise ko sta hoce bez da se iko pocese po glavi...Mirza ako nece pomoci nece sigurno odmoci i nabijati njemu na nos pridejve koje mu se nabijaju (nekaznjeno ) opet moze samo na ovoj temi... :-)
Niti sam ismijavao niti Boze sacuvaj reklamirao nekoga , samo sam rekao kako jeste na sta se mirza_15 upalio ko kutnjak i poceo me nazivati trolom , inace primijetio sam to se ovdje masovno radi cim neko nesto spomene a da ne ide njemu u korist , valjda se tako bjezi od istine i okrece tema u suprotnom smjeru kao sto je on to i uradio. A ja opet sa druge strane nisam balavac pa da se pocnem prepucavat do iznemoglosti.
Osvrnuo sam se na tvoj post, ali sam generalno mislio na pisanja na ovoj temi...

jedini ekvivalent na drugoj temi je crni vvrag covjek, kao i mirza i inžEnjer pomazu koliko su u mogućnosti...ali velika vecina samo trola i spinuje bezze temu..
Benq

#46152 Re: BHTelecom All About

Post by Benq »

zateznistub wrote: Osvrnuo sam se na tvoj post, ali sam generalno mislio na pisanja na ovoj temi...

jedini ekvivalent na drugoj temi je crni vvrag covjek, kao i mirza i inžEnjer pomazu koliko su u mogućnosti...ali velika vecina samo trola i spinuje bezze temu..
Znam to za ovu temu jer pratim svaku temu vezano za operatere i njihove usluge, iako pomazem samo na jednoj ciji sam korisnik kao i crni vrag.

Inace kao sto si mogao i sam vidjeti , moj post nije imao namjeru bilo koga uvrijediti , ismijavati , provocirati ili trolovati , nego je sasvim normalno napisano. Ako je nesto pogresno u onom mom prvom postu ovdje vezano za internet i HD kanale , slobodno reci , ali ja mislim da nije.
mirza_15

#46153 Re: BHTelecom All About

Post by mirza_15 »

Otkrivanje identiteta forumasa je strogo zabranjeno koliko ja znam. To sto se ti sada pravis naivan je drugi par cipela.
febo_acm

#46154 Re: BHTelecom All About

Post by febo_acm »

hakazvaka wrote:
mirza_15 wrote:
hakazvaka wrote:Da dobijes brzinu koju si platio, moras ganjati uposlenike po forumu :D :D znaci prevrhunska firma...
Ja ne dobih odgovor na onu prijavu. Vidim samo da mu je komentar izbrisan. Cini mi se da je nekada za ono isao cak i trajni.
Bice da moderatori foruma ne rade u drzavnim firmama, pa nemaju vremena da daju obrazlozenja za prijave...

:mrgreen:
Benq

#46155 Re: BHTelecom All About

Post by Benq »

mirza_15 wrote:Otkrivanje identiteta forumasa je strogo zabranjeno koliko ja znam. To sto se ti sada pravis naivan je drugi par cipela.
Eto covjek je obrisao , ja dobio opomenu i sta jos hoces ? Druga stvar napisao sam nadimak a ne ime i prezime , adresu stanovanja i td ;)
mirza_15

#46156 Re: BHTelecom All About

Post by mirza_15 »

Benq wrote:
mirza_15 wrote:Otkrivanje identiteta forumasa je strogo zabranjeno koliko ja znam. To sto se ti sada pravis naivan je drugi par cipela.
Eto covjek je obrisao , ja dobio opomenu i sta jos hoces ? Druga stvar napisao sam nadimak a ne ime i prezime , adresu stanovanja i td ;)
Nadimak po kojem me svi znaju.

A i ranije si iznosi detalje (i to jos netacne) iz mog RL-a na ovoj temi pokusavajuci me diskreditovati. Dakle, nije ti prvi put.
Last edited by mirza_15 on 26/06/2016 14:35, edited 1 time in total.
hakazvaka

#46157 Re: BHTelecom All About

Post by hakazvaka »

haj dobro je sad... nazad na temu o ovoj vrhunskoj :D kompaniji
Benq

#46158 Re: BHTelecom All About

Post by Benq »

mirza_15 wrote: Nadimak po kojem me svi znaju.
Puka slucajnost ;). No , da ne zatrpavam temu ovim glupostima , i'm out..
supercali

#46159 Re: BHTelecom All About

Post by supercali »

Tema je takva da moras spomenuti nekad bilo telemach bilo mtel ili eronet
Fazonje kad god neko kaze bolje je nesto u drugih odmah mirza krakatoa I jos cini.mi se jedan se dignu.i pocne prica trol patriotizam fazoni
Boli.me briga za to hocu tamo gdje je jeftiniji pa makar se zvao dzehenem telecom
Sto se tice interneta bht ne moze sa telemachom
Sto se tice mobilne kad dodje ovo novo mini 15 giga 30 3 gige cini.mi se.onda ce biti diskutabilno ko je bolji ero ili mtel I sl do tada bar ero je sa koplje bolji od bht a oni mogu pisati sta hoce
U tome je bit
Svaka cast na.mirzinom zalaganju al to treba odvojiti od njegove "propagande" kome da se prilagodjavamo mi smo naj niko drugi itd itd

Zasto ing nikad nije dosao u takvu situaciju? Jer je svestan da bht u necemu je bolji a u necemu drugom gori
supercali

#46160 Re: BHTelecom All About

Post by supercali »

mirza_15 wrote:
Benq wrote:
Nadimak po kojem me svi znaju.

A i ranije si iznosi detalje (i to jos netacne) iz mog RL-a na ovoj temi pokusavajuci me diskreditovati. Dakle, nije ti prvi put.
Pa sta ti smeta javni nadimak ako te svi znaju :D
Laertes

#46161 Re: BHTelecom All About

Post by Laertes »

I nemoj ko da Mirzi ovdje kakvu ružnu riječ kaže, imaće posla sa mnom, jel' jasno?
drug_profi

#46162 Re: BHTelecom All About

Post by drug_profi »

sencobih wrote:
probook wrote:
sencobih wrote:Mora biti jeb.croacija i srbija nedostizna za nas kada njihove firme rade kod nas sta hoće i kako hoće uz podrsku i svrsavanje ovdje prisutnih
:lol: Ko brani "postenom i patriJotskom" BHT da ponudi npr za 20 KM 300 min prem svima, 1000 por i 4 Gb neta?

Mora da su Hrvati i Srbi i to zakocili :lol:
Hajde mi reci koji to operater odjednom da najnižu cijenu? Cijene svi doziraju lagano tako da uvijek imaju nekih novina. Evo sad ja na mini 15 imam gigu neta i 15 maraka da potrosim na sta hoću, ako zatreba dokupim jos gigu za 5 maraka. Na kraju sta fali da meni onaj u intersportu proda ono biciklo od 5 stoja za stoju, ko ga sprečava privatnik je pa sto ne da? Eto kakva ti pitanja postavljaš?
Niko da te poklopi na ovu izvalu.
Kad u nekoj drugoj prodavnici taj biciklo bude za stoju onda ides tamo kupiti. Ako nigdje na svijetu nema za stoju ne mozes ni ocekivati.
Bolje receno - znamo i vidimo da moze jeftinije ali toliko je jeboguza na kazanu da se ne moze.... a ti sad okrivi za to SH zavjeru.
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#46163 Re: BHTelecom All About

Post by heat »

Sta nude u paketima Mini, Midi i Maxi ? minute ? net ? sms ?
ne vidim nigdje taj podatak na stranici njihovoj :-?
sencobih

#46164 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

@drugi profil
Sam si rekao u svijetu. Kod nas u BiH telekom ima najbolju ponudu uz to najlegalniju sto je meni vrlo bitno, posebno u odnosu na firme sa kajmana i paname.
Ne znam kod vas u evropi kako je?
smartXL

#46165 Re: BHTelecom All About

Post by smartXL »

A bazne stanice po zgradama i skolama... ;-)
escobar__

#46166 Re: BHTelecom All About

Post by escobar__ »

Govnanje na temi i dalje se nastavlja... Na Eronetovoj i m:telovoj temi se ne poteže pitanje postavljanje baznih stanica ali je kod BH Telekoma evo i to postao problem. Paćeništvo level pro. :lol:
smartXL

#46167 Re: BHTelecom All About

Post by smartXL »

S razlogom je bas tako, jer samo korisnicima telekoma smetaju kablovi telemaha i smatraju ga velikim problemom a problem BS ne smatraju nikakvim problemom. Tabu tema :thumbup:
kakaljin

#46168 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

smartXL wrote:S razlogom je bas tako, jer samo korisnicima telekoma smetaju kablovi telemaha i smatraju ga velikim problemom a problem BS ne smatraju nikakvim problemom. Tabu tema :thumbup:

Postoje propisi kako se šta provodi i postavlja.

Svako ko je postavio bilo šta mimo propisa treba da se to ukloni.

A kada se pogleda telemach bi onda a isključio veliki broj svojih korisnika sa kablovske. Dok ne provede kablove po propisu.

A što se tiče baznih stanica, koliko sam ja upoznat ona je morala za svaku da se prodje procedura za njeno postavljanje.

A druga je stvar što u ovoj državi ne primjenjuju zakoni koji ostaje i kada neko to spomene odmah ide drvlje i kamenje na njega.
Last edited by kakaljin on 26/06/2016 19:40, edited 1 time in total.
escobar__

#46169 Re: BHTelecom All About

Post by escobar__ »

smartXL wrote:S razlogom je bas tako, jer samo korisnicima telekoma smetaju kablovi telemaha i smatraju ga velikim problemom a problem BS ne smatraju nikakvim problemom. Tabu tema :thumbup:
Telekom svoje vodove, bazne stanice i sl. postavlja u skladu sa zakonima ove države, Telemach ih reda po šljivama, električnim stubovima i sl. tako da porediš neuporedivo.

No korisnici Telekoma svakako ni privirit ne smiju na temu Telemacha pošto moderacija promptno reaguje, za razliku od ove teme gdje se o glupostima priča evo već mjesecima, pa se od nekad korisne teme napravio živi cirkus u kom su se koliko vidim i lične stvari počele iznosit na vidjelo.
mirza_15

#46170 Re: BHTelecom All About

Post by mirza_15 »

kakaljin wrote: Postoje propisi kako se šta provodi i postavlja.

Svako ko je postavio bilo šta mimo propisa treba da se to ukloni.
Pusti ba lika. On ne zna razliku izmedju radio talasa i x zraka. A voli i teorije u rangu troje u hercegovini. Alternativa ga je uvijek interesovala.
mirza_15

#46171 Re: BHTelecom All About

Post by mirza_15 »

escobar__ wrote:
Telekom svoje vodove, bazne stanice i sl. postavlja u skladu sa zakonima ove države, Telemach ih reda po šljivama, električnim stubovima i sl. tako da porediš neuporedivo.

No korisnici Telekoma svakako ni privirit ne smiju na temu Telemacha pošto moderacija promptno reaguje, za razliku od ove teme gdje se o glupostima priča evo već mjesecima, pa se od nekad korisne teme napravio živi cirkus u kom su se koliko vidim i lične stvari počele iznosit na vidjelo.
:thumbup:
smartXL

#46172 Re: BHTelecom All About

Post by smartXL »

Telemah nije postavljao infrastrukturu nego naslijedio. To nikom nije smetalo dok je bilo u vlasnistvu eloba, hs...nego bas kad je telemah preuzeo te operatere.

Apropo BS, kod nas zakon nije jasno definisan i to su zloupotrijebili svi telekom operateri. Kontinuirano izlaganje EMP je stetno za ljudsko zdravlje i dolazi do malignih oboljenja a dokaz je uvecana stopa smrtnosti nakon sirenja mobilne mreze i postavljanja BS gdje god stignu. Podmite kucni savjet malim parama nausrrb zdravlja ljudi.
Na drugoj gimnaziji postavljeno cak 18 antena, aj nadjite negdje drugo gdje ih ima toliko, eto HR, SRB... U Bosni moze kako hoce
zateznistub

#46173 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

smartXL wrote:Telemah nije postavljao infrastrukturu nego naslijedio. To nikom nije smetalo dok je bilo u vlasnistvu eloba, hs...nego bas kad je telemah preuzeo te operatere.

Apropo BS, kod nas zakon nije jasno definisan i to su zloupotrijebili svi telekom operateri. Kontinuirano izlaganje EMP je stetno za ljudsko zdravlje i dolazi do malignih oboljenja a dokaz je uvecana stopa smrtnosti nakon sirenja mobilne mreze i postavljanja BS gdje god stignu. Podmite kucni savjet malim parama nausrrb zdravlja ljudi.
Na drugoj gimnaziji postavljeno cak 18 antena, aj nadjite negdje drugo gdje ih ima toliko, eto HR, SRB... U Bosni moze kako hoce
Naravno, samo i iskljucivo u Bosni... :-)

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/dr ... g-zracenja

http://www.foti.co.rs/index.php?option= ... &Itemid=92

http://www.politika.rs/scc/clanak/33472 ... ih-stanica

http://www.zagrebinfo.hr/da-bi-napakost ... a-krovove/

smartXL

#46174 Re: BHTelecom All About

Post by smartXL »

Ja postavih pitanje gdje to jos ima da je ma nekoj skoli postavljeno 18 antena koje emituju EMP a ti nesto drugo. Al super nek ovi neuki i to procitaju, korisno ce im bit

Svi pricaju da je to problem a ovdke njih par smatraju da je problem veci kod kablova na sljivama... Ne mozes vjerovat
sencobih

#46175 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

Ovog smarta je izgleda dobro ozračilo :)
Locked