Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne bi me čudilo da Savez ponovo javnost pravi budalama sa nekim krivim linijama i da kaže da nije bio ofsajd. Nama bi više odgovaralo da je ostalo 2-2, ali šta je tu je. Na nama je sutra da pobijedimo.
Pitari da nisu sramno oštećeni i da su im svirani penali na Grbavici, protiv Širokog i danas u Mostaru bili bi prvi, a bogme i dupla kruna bi kucala na vrata
Odbrana ispadala kao iz tramvaja, ideje u napadu je slabo bilo, itd.
Meni se čini da opet nismo dobili penal, ali dobro, standardno je postalo da nas zakidaju, tako da me ne bi čudilo da je i sada tako bilo. Ista stvar i sa prvi golom Zrinjskog. Moguće da je bio ofsajd.
prvi gol zrinjskog nije offside. treba gledati linije u travi a ne crtati neke svoje. penali su vec diskutabilni ( prvi ruka a drugi nokaut pirica nad kovacevicem ), uz sve to crveni cali koji poremeti cijelu ekipu, jer ostane bez vojskovodje a dadne zuti igracu na klupi - hodzicu, smijesno.
steta sto nije bio x, jer zrinjski nije bio bolji od malenih.
Meni se čini da opet nismo dobili penal, ali dobro, standardno je postalo da nas zakidaju, tako da me ne bi čudilo da je i sada tako bilo. Ista stvar i sa prvi golom Zrinjskog. Moguće da je bio ofsajd.
Jel se još nadaš duploj? Niste ništa dalje danas nego prošle sedmice.
Moguce je i da nije. A penal niste dobili, nema ti se sta ciniti. No, jos ima da se igra, ne treba se predavati, ako uzmete 6 boba, Zeljo i Zrinjski sve izgube i dobijete Siroki dva razlike eto duple.
Dead Man Walking wrote:Moguce je i da nije. A penal niste dobili, nema ti se sta ciniti. No, jos ima da se igra, ne treba se predavati, ako uzmete 6 boba, Zeljo i Zrinjski sve izgube i dobijete Siroki dva razlike eto duple.
Čuj penal, ne budi skroman, tri penala ( Grbavica, Kosevo i BB ).
"Kakva utakmica? Sa Partizanom? To je prošlost i nije to nikakvo iznenađenje. Trenutno smo bolji i kvalitetniji od Partizana. Naš tim je trenutno jedan od najjačih na Balkanu. U Partizanu su zbunjeni, potcenjivali su nas, a onda smo im otvorili oči", rekao je Ibraković.
Dead Man Walking wrote:Moguce je i da nije. A penal niste dobili, nema ti se sta ciniti. No, jos ima da se igra, ne treba se predavati, ako uzmete 6 boba, Zeljo i Zrinjski sve izgube i dobijete Siroki dva razlike eto duple.
Možeš pod ruku zajedno sa Mensurom.
Ako ništa, ja ne volim povlačenje i odustajanje za razliku od vas koji sada fol nešto pametujete.
Greška kolega, Širokog mogu dobiti 1:2 i kup je njihov
Također kombinatorika ti nema veze s vezom u vezi mogućnosti osvajanja šampionske titule. Željezničar uzme bod u Krupi, Zrinjski izgubi u Bijeljini, Sarajevo dobije derbi, Željezničar odigra remi protiv Radnika na Grbavici, Sarajevo dobije Krupu i eto ga, dupla kruna.
Vrijeme je da se Ibraković vrati, ovaj put kao šef stručnog štaba, da se osvoji titula prelaznog roka i da rahat fks ne smatramo konkurentom ni naredne sezone
Grean wrote:Docekala i tampon ekipa nakon dvije sezone svojih pet minuta... .......samo da ne bude uranili, zoru prevarili
samo nek @charuga objasni da li je ovo dozvoljeno pa da opet pocnemo pricati o nekim ekstremnim sportovima inace imas dezurnu apoteku kod hitne pomoci...kazu ima Gastala
Last edited by hrasno38 on 13/05/2017 21:52, edited 1 time in total.
Greška kolega, Širokog mogu dobiti 1:2 i kup je njihov
Također kombinatorika ti nema veze s vezom u vezi mogućnosti osvajanja šampionske titule. Željezničar uzme bod u Krupi, Zrinjski izgubi u Bijeljini, Sarajevo dobije derbi, Željezničar odigra remi protiv Radnika na Grbavici, Sarajevo dobije Krupu i eto ga, dupla kruna.
Baš si amater, kolega
Jebo te led, put do duple je puno laksi nego sto sam mislio.