Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
jeza u ledja

#46151 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

I kao savrsen kraj utakmice, odem popiti nesto za glavu, otvaram flasu kisele, isprska me skroz... :roll:

pu

poceo se cerekati, zena me gleda kao jesi lud, jer sam je malo prije toga mrsno kad je tomic dao gol. :D
avetinja

#46152 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Ne bi me čudilo da Savez ponovo javnost pravi budalama sa nekim krivim linijama i da kaže da nije bio ofsajd. Nama bi više odgovaralo da je ostalo 2-2, ali šta je tu je. Na nama je sutra da pobijedimo.
UnKnownBA

#46153 Re: Premijer liga BiH

Post by UnKnownBA »

Bod iz Krupe, bod sa Koševa i tri sa Grbavice a Baka neka gleda mojuTV u pravom Mostaru i uči kako se pehari dižu. :D
Last edited by UnKnownBA on 13/05/2017 21:29, edited 2 times in total.
cvrčak_na_hedonizmu

#46154 Re: Premijer liga BiH

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Pitari da nisu sramno oštećeni i da su im svirani penali na Grbavici, protiv Širokog i danas u Mostaru bili bi prvi, a bogme i dupla kruna bi kucala na vrata :(

Stvarno sramota
Logovan

#46155 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Jebi ga vala. :roll:

Odbrana ispadala kao iz tramvaja, ideje u napadu je slabo bilo, itd.

Meni se čini da opet nismo dobili penal, ali dobro, standardno je postalo da nas zakidaju, tako da me ne bi čudilo da je i sada tako bilo. Ista stvar i sa prvi golom Zrinjskog. Moguće da je bio ofsajd.
lakilaka

#46156 Re: Premijer liga BiH

Post by lakilaka »

prvi gol zrinjskog nije offside. treba gledati linije u travi a ne crtati neke svoje. penali su vec diskutabilni ( prvi ruka a drugi nokaut pirica nad kovacevicem ), uz sve to crveni cali koji poremeti cijelu ekipu, jer ostane bez vojskovodje a dadne zuti igracu na klupi - hodzicu, smijesno.
steta sto nije bio x, jer zrinjski nije bio bolji od malenih.
LSD

#46157 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

Image

Nije im lako :(

Pravda za Janjoša i Repuha.
MensurM

#46158 Re: Premijer liga BiH

Post by MensurM »

Logovan wrote:Jebi ga vala. :roll:

Meni se čini da opet nismo dobili penal, ali dobro, standardno je postalo da nas zakidaju, tako da me ne bi čudilo da je i sada tako bilo. Ista stvar i sa prvi golom Zrinjskog. Moguće da je bio ofsajd.
Jel se još nadaš duploj? Niste ništa dalje danas nego prošle sedmice.

Iste su vam šanse.
MensurM

#46159 Re: Premijer liga BiH

Post by MensurM »

leškarenje wrote:Nema veze :thumbup: dokaz da igramo pošteno,popisali se po svima koji danima govore da smo kupili utakmicu.

Sad ostaje čekanje :mrgreen: da vidimo hoće li biti 5+ bodova razlike.
Jesi ti pripremio keš za cvrčka kad sa mnom nisi smio u puno jače se kladiti?
Dead Man Walking

#46160 Re: Premijer liga BiH

Post by Dead Man Walking »

Moguce je i da nije. A penal niste dobili, nema ti se sta ciniti. No, jos ima da se igra, ne treba se predavati, ako uzmete 6 boba, Zeljo i Zrinjski sve izgube i dobijete Siroki dva razlike eto duple.
LSD

#46161 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

Dead Man Walking wrote:Moguce je i da nije. A penal niste dobili, nema ti se sta ciniti. No, jos ima da se igra, ne treba se predavati, ako uzmete 6 boba, Zeljo i Zrinjski sve izgube i dobijete Siroki dva razlike eto duple.
:lol: :lol: :lol:

Nemoj ih više, nema smisla.
cvrčak_na_hedonizmu

#46162 Re: Premijer liga BiH

Logovan wrote:Jebi ga vala. :roll:

Čuj penal, ne budi skroman, tri penala ( Grbavica, Kosevo i BB ).

Kažem ja, neviđena, pljačka stoljeća :(
MensurM

#46163 Re: Premijer liga BiH

Post by MensurM »

"Kakva utakmica? Sa Partizanom? To je prošlost i nije to nikakvo iznenađenje. Trenutno smo bolji i kvalitetniji od Partizana. Naš tim je trenutno jedan od najjačih na Balkanu. U Partizanu su zbunjeni, potcenjivali su nas, a onda smo im otvorili oči", rekao je Ibraković.

Otišao si Ibra, otišli su i trofeji.
Logovan

#46164 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

MensurM wrote: Jel se još nadaš duploj? Niste ništa dalje danas nego prošle sedmice.

Iste su vam šanse.
Kako ti kažeš. :thumbup:
Ti si vjerovatno jedan od onih koji su predavali titulu Zrinjskom kada je odmakao na 10+ bodova prednosti.
Šibicar

#46165 Re: Premijer liga BiH

Post by Šibicar »

Dead Man Walking wrote:Moguce je i da nije. A penal niste dobili, nema ti se sta ciniti. No, jos ima da se igra, ne treba se predavati, ako uzmete 6 boba, Zeljo i Zrinjski sve izgube i dobijete Siroki dva razlike eto duple.
Realan put do duple krune. :thumbup:
MensurM

#46166 Re: Premijer liga BiH

Post by MensurM »

Logovan wrote:
MensurM wrote: Jel se još nadaš duploj? Niste ništa dalje danas nego prošle sedmice.

Iste su vam šanse.
Kako ti kažeš. :thumbup:
Ti si vjerovatno jedan od onih koji su predavali titulu Zrinjskom kada je odmakao na 10+ bodova prednosti.
Čovječe, i tad sam znao da Željo ima najjaču ekipu, ali i ublehu na klupi. Ti i dalje misliš da Sarajevo ima ekipu za trofej. Kontaš razliku?

Pomiri se s tim da ste prokockali keš, a da ste Gazdi bitni kao folija na daljinskom.
Logovan

#46167 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Možeš pod ruku zajedno sa Mensurom.

Ako ništa, ja ne volim povlačenje i odustajanje za razliku od vas koji sada fol nešto pametujete. :thumbup:
leškarenje

#46168 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

MensurM wrote:
leškarenje wrote:Nema veze :thumbup: dokaz da igramo pošteno,popisali se po svima koji danima govore da smo kupili utakmicu.

Sad ostaje čekanje :mrgreen: da vidimo hoće li biti 5+ bodova razlike.
Jesi ti pripremio keš za cvrčka kad sa mnom nisi smio u puno jače se kladiti?
Pa vidis sta pise :D cekam da vidim hoce li biti 5+ kako rece cvrcak :skoljka:
cvrčak_na_hedonizmu

#46169 Re: Premijer liga BiH

Greška kolega, Širokog mogu dobiti 1:2 i kup je njihov :mrgreen:

Također kombinatorika ti nema veze s vezom u vezi mogućnosti osvajanja šampionske titule. Željezničar uzme bod u Krupi, Zrinjski izgubi u Bijeljini, Sarajevo dobije derbi, Željezničar odigra remi protiv Radnika na Grbavici, Sarajevo dobije Krupu i eto ga, dupla kruna.

Baš si amater, kolega
lakilaka

#46170 Re: Premijer liga BiH

Post by lakilaka »

Image

pravda za calu. heroj a ne zlocinac. samo kupljeni sudija moze dati onakav crveni. to su odradili ovi iz sirokog.
Grean

#46171 Re: Premijer liga BiH

Post by Grean »

Docekala i tampon ekipa nakon dvije sezone svojih pet minuta... :D .......samo da ne bude uranili, zoru prevarili
rumenige_brajtner

#46172 Re: Premijer liga BiH

Post by rumenige_brajtner »

Vrijeme je da se Ibraković vrati, ovaj put kao šef stručnog štaba, da se osvoji titula prelaznog roka i da rahat fks ne smatramo konkurentom ni naredne sezone
decko_sa_kovaca

#46173 Re: Premijer liga BiH

Post by decko_sa_kovaca »

Hocel doc pitari na zeljinu proslavu titule na kosevo
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#46174 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Grean wrote:Docekala i tampon ekipa nakon dvije sezone svojih pet minuta... :D .......samo da ne bude uranili, zoru prevarili
samo nek @charuga objasni da li je ovo dozvoljeno pa da opet pocnemo pricati o nekim ekstremnim sportovima :D inace imas dezurnu apoteku kod hitne pomoci...kazu ima Gastala :D
Last edited by hrasno38 on 13/05/2017 21:52, edited 1 time in total.
Dead Man Walking

#46175 Re: Premijer liga BiH

Post by Dead Man Walking »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Greška kolega, Širokog mogu dobiti 1:2 i kup je njihov :mrgreen:

Također kombinatorika ti nema veze s vezom u vezi mogućnosti osvajanja šampionske titule. Željezničar uzme bod u Krupi, Zrinjski izgubi u Bijeljini, Sarajevo dobije derbi, Željezničar odigra remi protiv Radnika na Grbavici, Sarajevo dobije Krupu i eto ga, dupla kruna.

Baš si amater, kolega
Jebo te led, put do duple je puno laksi nego sto sam mislio.
Locked