SDP
- GeeTnT
#46127 Re: SDP
..ima i onaj naklon sa sastavljenim rukama dok izgovara „izvoli dušo“...kmirsad wrote:GeeTnT wrote:Izvoli dušo....![]()
![]()
ja pokušavao da se sjetim... neče da izađe, da ga jebem...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#46128 Re: SDP

hajd recite da se salite allahavam
- Prpa.ba
#46129 Re: SDP
SDP i FGR na slatkim mukama. 
- insomnia78
#46130 Re: SDP
Top prijedlogsvi u napad wrote:Dobar glumac. Los covjek. Zivi i radi u inostranstvu i smijesno je kakve ideje dolaze iz SDP. Vjerovatno im SDA dadne malo love da dodju sa ovakvim prijedlozima. Prosli put Bakir H. "veliki" novinar patriota koji sad uredno druka za sumnjivog (da ne upotrijebim neke bolje izraze) Tornjaka. Kad vec traze nekog stranca onda bi mogli pogledati nekog politicara iz Njemacke ili neke druge jace zemlje. Moj prijedlog bi bi Obama. Slobodan trenutno, polumusliman, radio kao predsjednik tj. ima iskustva na istim ili slicnim poslovima, nobelovac, crnac i jos bar 10 dobrih stvari da bude SDP kandidat. Zivjeli.
-
Heller
#46131 Re: SDP
Pa gdje je on dobar glumac, neki usiljeni humor, Šemso/Viza za budućnost. Dobar za glumit glupog Bosamca, ubacit ba đe i to je to.svi u napad wrote:Dobar glumac.
- kmirsad
#46132 Re: SDP
GeeTnT wrote:..ima i onaj naklon sa sastavljenim rukama dok izgovara „izvoli dušo“...kmirsad wrote:GeeTnT wrote:Izvoli dušo....![]()
![]()
ja pokušavao da se sjetim... neče da izađe, da ga jebem...
Last edited by kmirsad on 11/03/2018 13:24, edited 1 time in total.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#46133 Re: SDP
GeeTnT wrote:Izvoli dušo....
-
megaman4
#46134 Re: SDP
Lijepo bogami. Mogu komotno u predsjednistvo Jala brat, Bozo Vreco i Thompson.GeeTnT wrote:Enis je prije svega dobar covjek, onda profesionalac u svom poslu, siguran sam da ce uspjeti i sa privatnom firmom....medjutim, ovo mu ne treba i nanijet ce mu vise stete nego koristi.
Prije svake sjednice Jala bi malo repovao za dobrobit sirokih narodnih masa, Bozo bi bacio koju sevdalinku na sebi svojstven nacin, a Thompson bi bacio koju cavoglavu kako ne bi bilo majorizacije.
-
Heller
#46135 Re: SDP
Bolje Don Almira nego Jalumegaman4 wrote:Lijepo bogami. Mogu komotno u predsjednistvo Jala brat, Bozo Vreco i Thompson.GeeTnT wrote:Enis je prije svega dobar covjek, onda profesionalac u svom poslu, siguran sam da ce uspjeti i sa privatnom firmom....medjutim, ovo mu ne treba i nanijet ce mu vise stete nego koristi.
Prije svake sjednice Jala bi malo repovao za dobrobit sirokih narodnih masa, Bozo bi bacio koju sevdalinku na sebi svojstven nacin, a Thompson bi bacio koju cavoglavu kako ne bi bilo majorizacije.
- GeeTnT
#46136 Re: SDP
Nisam ni ja odusevljen sdp prijedlogom, ali ni Bozo, a ni thompson nisu u par rijeci mogli objasniti politicarima (javno i u lice) kao sto je to Enis ucinio....naravno, te rijeci su ga kostale glumackog posta 2 godine..megaman4 wrote:Lijepo bogami. Mogu komotno u predsjednistvo Jala brat, Bozo Vreco i Thompson.GeeTnT wrote:Enis je prije svega dobar covjek, onda profesionalac u svom poslu, siguran sam da ce uspjeti i sa privatnom firmom....medjutim, ovo mu ne treba i nanijet ce mu vise stete nego koristi.
-
megaman4
#46137 Re: SDP
Cirkus sta rade od politike. Citav svijet nam se smije.Heller wrote:Bolje Don Almira nego Jalumegaman4 wrote:Lijepo bogami. Mogu komotno u predsjednistvo Jala brat, Bozo Vreco i Thompson.GeeTnT wrote:Enis je prije svega dobar covjek, onda profesionalac u svom poslu, siguran sam da ce uspjeti i sa privatnom firmom....medjutim, ovo mu ne treba i nanijet ce mu vise stete nego koristi.
-
megaman4
#46138 Re: SDP
Govorim opcenito da mi od smrti rah. Durakovica nemamo ozbiljnog politicara. Ima jos Bogicevic ali covjek je bolestan i ne zanima ga vise politika kao nekad.GeeTnT wrote:Nisam ni ja odusevljen sdp prijedlogom, ali ni Bozo, a ni thompson nisu u par rijeci mogli objasniti politicarima (javno i u lice) kao sto je to Enis ucinio....naravno, te rijeci su ga kostale glumackog posta 2 godine..megaman4 wrote:Lijepo bogami. Mogu komotno u predsjednistvo Jala brat, Bozo Vreco i Thompson.GeeTnT wrote:Enis je prije svega dobar covjek, onda profesionalac u svom poslu, siguran sam da ce uspjeti i sa privatnom firmom....medjutim, ovo mu ne treba i nanijet ce mu vise stete nego koristi.
Lagumdzija i slicni su unistili ljevicu.
Nemam nista protiv Enisa boze sacuvaj ali mi nemamo odavno jakih ljudi u politici. Bolje receno kod nas se ne vodi politika nego borba za pare i moc. Drustveni interes vise ne postoji.
-
Heller
#46139 Re: SDP
Zildzic, Konakovic, Srna, Serbezovski, Cardzic, nek se i ovaj zajebava sta fali.megaman4 wrote: Cirkus sta rade od politike. Citav svijet nam se smije.![]()
Moj prijedlog za precjednistvo, Merlin, Baja Mali i Majko Pejkovic
- pici
#46140 Re: SDP
Djeca nam se smiju moj Reufe
- pici
#46141 Re: SDP
trebaju SDA i izetbegovici JAzlaJA da mu dignu turbe u carevoj dzamiji...megaman4 wrote:
Govorim opcenito da mi od smrti rah. Durakovica nemamo ozbiljnog politicara. Ima jos Bogicevic ali covjek je bolestan i ne zanima ga vise politika kao nekad.
Lagumdzija i slicni su unistili ljevicu.
Nemam nista protiv Enisa boze sacuvaj ali mi nemamo odavno jakih ljudi u politici. Bolje receno kod nas se ne vodi politika nego borba za pare i moc. Drustveni interes vise ne postoji.
enis je moj drug al nije za politike i šlus
- Skijaš
#46142 Re: SDP
Duraković je veći dio svog života proveo polupijan i zaglavljen u teoriji. Ozbiljni su oni koji iz ničega naprave nešto, poput Tita ili Izetbegovića starijeg, a ne dobiješ kompletan aparat partije na raspolaganje i za deset godina te nema u partiji.megaman4 wrote:Govorim opcenito da mi od smrti rah. Durakovica nemamo ozbiljnog politicara
- cyprus
#46143 Re: SDP
Vala ja se evo odavno nećkam dal da napišem šta o Nijazu Durakoviću, jer su mi malo nejasni ovi silni posthumni hvalospjevi za njega... Tačno, imao je on dobrih i lucidnih izjava i stavova, ali vala da me nešto naročito zadivio kao čovjek koji bi mogao uraditi nešto više za ljevicu nego što je urađeno - baš i nije...
- Maraschino
#46144 Re: SDP
pici wrote:
trebaju SDA i izetbegovici JAzlaJA da mu dignu turbe u carevoj dzamiji...
enis je moj drug al nije za politike i šlus
u divljini medju vukovima ONI izvuku ja'nje.
-
ušće
#46145 Re: SDP
SDP -Banja luka ...Jeste da se neće pikati ...ali je važno malo razmisliti o prijedlogu

-
palermo
#46146 Re: SDP
e, moj Skijaš kad bi to ovi mlađi znali.....Skijaš wrote:Duraković je veći dio svog života proveo polupijan i zaglavljen u teoriji. Ozbiljni su oni koji iz ničega naprave nešto, poput Tita ili Izetbegovića starijeg, a ne dobiješ kompletan aparat partije na raspolaganje i za deset godina te nema u partiji.megaman4 wrote:Govorim opcenito da mi od smrti rah. Durakovica nemamo ozbiljnog politicara
živio mi
- vatrogasac
#46147 Re: SDP
Kad je mogao ovaj Ameriku voditi moći će i Enis biti trećina onoga što vodi Bosnu. Pomagat će mu Mile što ne bude znao.Heller wrote:Pa gdje je on dobar glumac, neki usiljeni humor, Šemso/Viza za budućnost. Dobar za glumit glupog Bosamca, ubacit ba đe i to je to.svi u napad wrote:Dobar glumac.

-
Heller
#46148 Re: SDP
Regan je bio precjednik sindikata glumaca, vojnik, guverner kalifornije a ovaj je glumio (?) glupog bosanskog portira u losoj hrvatskoj seriji
- Prpa.ba
#46149 Re: SDP
Nemoj tako, makar je promijenio karijeru jer je u TV prostoru opala potraznja za ulogama glupih bosnji sto mu cini CV drasticno debljim od ostatka SDP-a i DF-a.

- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#46150 Re: SDP
De vi nama mladimapalermo wrote:e, moj Skijaš kad bi to ovi mlađi znali.....Skijaš wrote:Duraković je veći dio svog života proveo polupijan i zaglavljen u teoriji. Ozbiljni su oni koji iz ničega naprave nešto, poput Tita ili Izetbegovića starijeg, a ne dobiješ kompletan aparat partije na raspolaganje i za deset godina te nema u partiji.megaman4 wrote:Govorim opcenito da mi od smrti rah. Durakovica nemamo ozbiljnog politicara
živio mi