SDP

insomnia78

#46126 Re: SDP

Post by insomnia78 »

:-D
GeeTnT

#46127 Re: SDP

Post by GeeTnT »

kmirsad wrote:
GeeTnT wrote:Izvoli dušo.... :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: ja pokušavao da se sjetim... neče da izađe, da ga jebem... :lol:
..ima i onaj naklon sa sastavljenim rukama dok izgovara „izvoli dušo“... :mrgreen:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#46128 Re: SDP

Post by pici »

Image

hajd recite da se salite allahavam
Prpa.ba

#46129 Re: SDP

Post by Prpa.ba »

SDP i FGR na slatkim mukama. :lol:
insomnia78

#46130 Re: SDP

Post by insomnia78 »

svi u napad wrote:Dobar glumac. Los covjek. Zivi i radi u inostranstvu i smijesno je kakve ideje dolaze iz SDP. Vjerovatno im SDA dadne malo love da dodju sa ovakvim prijedlozima. Prosli put Bakir H. "veliki" novinar patriota koji sad uredno druka za sumnjivog (da ne upotrijebim neke bolje izraze) Tornjaka. Kad vec traze nekog stranca onda bi mogli pogledati nekog politicara iz Njemacke ili neke druge jace zemlje. Moj prijedlog bi bi Obama. Slobodan trenutno, polumusliman, radio kao predsjednik tj. ima iskustva na istim ili slicnim poslovima, nobelovac, crnac i jos bar 10 dobrih stvari da bude SDP kandidat. Zivjeli.
Top prijedlog :thumbup: :lol:
Heller

#46131 Re: SDP

Post by Heller »

svi u napad wrote:Dobar glumac.
Pa gdje je on dobar glumac, neki usiljeni humor, Šemso/Viza za budućnost. Dobar za glumit glupog Bosamca, ubacit ba đe i to je to.
kmirsad

#46132 Re: SDP

Post by kmirsad »

GeeTnT wrote:
kmirsad wrote:
:lol: :lol: :lol: ja pokušavao da se sjetim... neče da izađe, da ga jebem... :lol:
..ima i onaj naklon sa sastavljenim rukama dok izgovara „izvoli dušo“... :mrgreen:
:lol: jes jes... poslije ljubljenja ruku nanama u Đindić mahali, uz Bajram... obavezno, puni petobanku u đepovima, išli u limenku...naručuš tri velike, jednu partizanku i dvije male, šest jogurta... ode do šube i odmah se vrača s narušđom... nigdje i nikad brže nisi dobivao naruđbu... :-D
Last edited by kmirsad on 11/03/2018 13:24, edited 1 time in total.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#46133 Re: SDP

Post by plain vanilla »

:lol:
megaman4

#46134 Re: SDP

Post by megaman4 »

GeeTnT wrote:Enis je prije svega dobar covjek, onda profesionalac u svom poslu, siguran sam da ce uspjeti i sa privatnom firmom....medjutim, ovo mu ne treba i nanijet ce mu vise stete nego koristi.
Lijepo bogami. Mogu komotno u predsjednistvo Jala brat, Bozo Vreco i Thompson.

Prije svake sjednice Jala bi malo repovao za dobrobit sirokih narodnih masa, Bozo bi bacio koju sevdalinku na sebi svojstven nacin, a Thompson bi bacio koju cavoglavu kako ne bi bilo majorizacije.
Heller

#46135 Re: SDP

Post by Heller »

megaman4 wrote:
GeeTnT wrote:Enis je prije svega dobar covjek, onda profesionalac u svom poslu, siguran sam da ce uspjeti i sa privatnom firmom....medjutim, ovo mu ne treba i nanijet ce mu vise stete nego koristi.

Prije svake sjednice Jala bi malo repovao za dobrobit sirokih narodnih masa, Bozo bi bacio koju sevdalinku na sebi svojstven nacin, a Thompson bi bacio koju cavoglavu kako ne bi bilo majorizacije.
Bolje Don Almira nego Jalu
GeeTnT

#46136 Re: SDP

Post by GeeTnT »

megaman4 wrote:

Nisam ni ja odusevljen sdp prijedlogom, ali ni Bozo, a ni thompson nisu u par rijeci mogli objasniti politicarima (javno i u lice) kao sto je to Enis ucinio....naravno, te rijeci su ga kostale glumackog posta 2 godine..
megaman4

#46137 Re: SDP

Post by megaman4 »

Heller wrote:
megaman4 wrote:

Bolje Don Almira nego Jalu
Cirkus sta rade od politike. Citav svijet nam se smije. :oops1: :zid:
megaman4

#46138 Re: SDP

Post by megaman4 »

GeeTnT wrote:
megaman4 wrote:

Nisam ni ja odusevljen sdp prijedlogom, ali ni Bozo, a ni thompson nisu u par rijeci mogli objasniti politicarima (javno i u lice) kao sto je to Enis ucinio....naravno, te rijeci su ga kostale glumackog posta 2 godine..
Govorim opcenito da mi od smrti rah. Durakovica nemamo ozbiljnog politicara. Ima jos Bogicevic ali covjek je bolestan i ne zanima ga vise politika kao nekad.

Lagumdzija i slicni su unistili ljevicu.

Nemam nista protiv Enisa boze sacuvaj ali mi nemamo odavno jakih ljudi u politici. Bolje receno kod nas se ne vodi politika nego borba za pare i moc. Drustveni interes vise ne postoji.
Heller

#46139 Re: SDP

Post by Heller »

megaman4 wrote: Cirkus sta rade od politike. Citav svijet nam se smije. :oops1: :zid:
Zildzic, Konakovic, Srna, Serbezovski, Cardzic, nek se i ovaj zajebava sta fali.

Moj prijedlog za precjednistvo, Merlin, Baja Mali i Majko Pejkovic :bih:
pici

#46140 Re: SDP

Post by pici »

Djeca nam se smiju moj Reufe
pici

#46141 Re: SDP

Post by pici »

megaman4 wrote:
Govorim opcenito da mi od smrti rah. Durakovica nemamo ozbiljnog politicara. Ima jos Bogicevic ali covjek je bolestan i ne zanima ga vise politika kao nekad.

Lagumdzija i slicni su unistili ljevicu.

Nemam nista protiv Enisa boze sacuvaj ali mi nemamo odavno jakih ljudi u politici. Bolje receno kod nas se ne vodi politika nego borba za pare i moc. Drustveni interes vise ne postoji.
trebaju SDA i izetbegovici JAzlaJA da mu dignu turbe u carevoj dzamiji...

enis je moj drug al nije za politike i šlus
Skijaš

#46142 Re: SDP

Post by Skijaš »

megaman4 wrote:Govorim opcenito da mi od smrti rah. Durakovica nemamo ozbiljnog politicara
Duraković je veći dio svog života proveo polupijan i zaglavljen u teoriji. Ozbiljni su oni koji iz ničega naprave nešto, poput Tita ili Izetbegovića starijeg, a ne dobiješ kompletan aparat partije na raspolaganje i za deset godina te nema u partiji.
cyprus

#46143 Re: SDP

Post by cyprus »

Vala ja se evo odavno nećkam dal da napišem šta o Nijazu Durakoviću, jer su mi malo nejasni ovi silni posthumni hvalospjevi za njega... Tačno, imao je on dobrih i lucidnih izjava i stavova, ali vala da me nešto naročito zadivio kao čovjek koji bi mogao uraditi nešto više za ljevicu nego što je urađeno - baš i nije...
Maraschino

#46144 Re: SDP

Post by Maraschino »

pici wrote:
trebaju SDA i izetbegovici JAzlaJA da mu dignu turbe u carevoj dzamiji...

enis je moj drug al nije za politike i šlus
:lol: :lol:

u divljini medju vukovima ONI izvuku ja'nje.
ušće

#46145 Re: SDP

Post by ušće »

SDP -Banja luka ...Jeste da se neće pikati ...ali je važno malo razmisliti o prijedlogu :mrgreen: :-)
palermo

#46146 Re: SDP

Post by palermo »

Skijaš wrote:
megaman4 wrote:Govorim opcenito da mi od smrti rah. Durakovica nemamo ozbiljnog politicara
Duraković je veći dio svog života proveo polupijan i zaglavljen u teoriji. Ozbiljni su oni koji iz ničega naprave nešto, poput Tita ili Izetbegovića starijeg, a ne dobiješ kompletan aparat partije na raspolaganje i za deset godina te nema u partiji.
e, moj Skijaš kad bi to ovi mlađi znali.....

živio mi
vatrogasac

#46147 Re: SDP

Post by vatrogasac »

Heller wrote:
svi u napad wrote:Dobar glumac.
Pa gdje je on dobar glumac, neki usiljeni humor, Šemso/Viza za budućnost. Dobar za glumit glupog Bosamca, ubacit ba đe i to je to.
Kad je mogao ovaj Ameriku voditi moći će i Enis biti trećina onoga što vodi Bosnu. Pomagat će mu Mile što ne bude znao.

Image
Heller

#46148 Re: SDP

Post by Heller »

Regan je bio precjednik sindikata glumaca, vojnik, guverner kalifornije a ovaj je glumio (?) glupog bosanskog portira u losoj hrvatskoj seriji
Prpa.ba

#46149 Re: SDP

Post by Prpa.ba »

Nemoj tako, makar je promijenio karijeru jer je u TV prostoru opala potraznja za ulogama glupih bosnji sto mu cini CV drasticno debljim od ostatka SDP-a i DF-a. :mrgreen: :mrgreen:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#46150 Re: SDP

Post by plain vanilla »

palermo wrote:
Skijaš wrote:
e, moj Skijaš kad bi to ovi mlađi znali.....

živio mi
De vi nama mladima :mrgreen: recite koji su to bolji politicari? Ja sam rekla da je Nijaz Tito za Lagumdziju, i stojim iza toga.
Post Reply