BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Forsaken

#46126 Re: BHTelecom All About

Post by Forsaken »

Ima li neko objasnjenje zasto paypal ne radi na ADSLu BH Telecoma(ne moze da resolva sajt)? Tacnije, DNS serveri ne rade lookup, kada promjenim na googleove DNS mogu pristupiti paypalu ali je onda sve sporije. Na telemachu sve normalno radi .....

Smjesno
zateznistub

#46127 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

smartXL wrote:
Ti si ovako neki filozof
I ti ovo nekome kazes i ostanes ziv...genijalno...
smartXL

#46128 Re: BHTelecom All About

Post by smartXL »

zateznistub wrote: I ti ovo nekome kazes i ostanes ziv...genijalno...
Jesi vidio. Nisi ni ti nista bolji :thumbup:
zateznistub

#46129 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

smartXL wrote:
zateznistub wrote: I ti ovo nekome kazes i ostanes ziv...genijalno...
Jesi vidio. Nisi ni ti nista bolji :thumbup:
Ja to nikome nisam rekao. samo konstatirao tvoj unos... :wink:
smartXL

#46130 Re: BHTelecom All About

Post by smartXL »

zateznistub wrote: Ja to nikome nisam rekao. samo konstatirao tvoj unos... :wink:
Ne moras nikom rec, ali takav stav si zauzeo.
kakabanja213

#46131 Re: BHTelecom All About

Post by kakabanja213 »

krakatoa wrote:Ma po meni treba postaviti 4G bazne, pojacati na maksimum i udri. Boli me briga za BHRT-ov analogni tv signal i ostalo. Briga me i za dozvolu RAK-a. RS odavno ne postuje RAK i nikom nista. Na Kozari PTPC postavio digitalne TV predajnike, pustio u pogon i niko da se pocese zbog toga (jos MPEG-2 sto je suprotno strategiji o digitalizaciji). Takodjer mtel u centru Banja Luke pustio 4G a RAK ni mukajet. Samo blesavi i naivni Bosnjaci moraju postovati sve. Od odluka Ustavnog suda (citaj slucaj Mostar-dan RS-a) pa do dozvola RAK-a. Sve ovo treba otici u PM, baciti atomsku i cekati da za 100 izraste cvijece. Ukleta smo mi zemlja.
:thumbup:
Laertes

#46132 Re: BHTelecom All About

Post by Laertes »

Image
Sa 7.5 na skoro 25, i to sa 3 stb-a uključena, samo zahvaljujući caru, kralju, šahu - mirza_15. Tuzlanska direkcija ti treba dio plate poslati. Hvala, druže. Javim ti se kad budem u Sarajevu da te počastim.
irac300

#46133 Re: BHTelecom All About

Post by irac300 »

Mirzi i inžinjeru trebaju duplu platu davati. Ljudi rade tuđe poslove. I da, pozdrav za direkciju Tuzla. :izet:
hakazvaka

#46134 Re: BHTelecom All About

Post by hakazvaka »

Da dobijes brzinu koju si platio, moras ganjati uposlenike po forumu :D :D znaci prevrhunska firma...
zateznistub

#46135 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

hakazvaka wrote:Da dobijes brzinu koju si platio, moras ganjati uposlenike po forumu :D :D znaci prevrhunska firma...
Nesto slicno kao i na ovom forumu...
hakazvaka

#46136 Re: BHTelecom All About

Post by hakazvaka »

zateznistub wrote:
hakazvaka wrote:Da dobijes brzinu koju si platio, moras ganjati uposlenike po forumu :D :D znaci prevrhunska firma...
nesto si platio pa morao ganjati nekoga da dobijes? :-)
mirza_15

#46137 Re: BHTelecom All About

Post by mirza_15 »

Laertes wrote:Image
Sa 7.5 na skoro 25, i to sa 3 stb-a uključena, samo zahvaljujući caru, kralju, šahu - mirza_15. Tuzlanska direkcija ti treba dio plate poslati. Hvala, druže. Javim ti se kad budem u Sarajevu da te počastim.
Mi iz drzavnih firmi volimo poklone, darove, mito i korupciju :lol: :lol:

Ma nek je sada sve kako treba. Zao mi sto i ircu ne mogu pomoci :sad: To bi bilo jos jedno cascenje :lol:
mirza_15

#46138 Re: BHTelecom All About

Post by mirza_15 »

Ja ne dobih odgovor na onu prijavu. Vidim samo da mu je komentar izbrisan. Cini mi se da je nekada za ono isao cak i trajni.
jarobot

#46139 Re: BHTelecom All About

Post by jarobot »

Mi ostali gdje mirza i ingg nemogu djelovati izgleda možemo se uhvatiti za uši i igrati. Ne fermaju i Telekomu ni prijave smetnji i mailove.. :-?
hakazvaka

#46140 Re: BHTelecom All About

Post by hakazvaka »

mirza_15 wrote:
Ja ne dobih odgovor na onu prijavu. Vidim samo da mu je komentar izbrisan. Cini mi se da je nekada za ono isao cak i trajni.
Bice da moderatori foruma ne rade u drzavnim firmama, pa nemaju vremena da daju obrazlozenja za prijave...
Benq

#46141 Re: BHTelecom All About

Post by Benq »

mirza_15 wrote: Ja ne dobih odgovor na onu prijavu. Vidim samo da mu je komentar izbrisan. Cini mi se da je nekada za ono isao cak i trajni.
Mislim da bi sve korisnike foruma koji ne dijele isto misljenje s tobom , i cim neko bilo sta spomene u vezi telecom usluga a da se to tebi ne svidja , trebalo odstraniti sa foruma ;) .. druze evo vrijeme je privatizacija , pa se pokusaj nagoditi sa KLIX-om da privatizujes BH Telecom temu i banujes svakog ko bilo sta spomene a da tebi nije po cejfu.
zateznistub

#46142 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

hakazvaka wrote:
zateznistub wrote:
nesto si platio pa morao ganjati nekoga da dobijes? :-)
Nije sve u placanju. Postulati ne ovise o tome...
zateznistub

#46143 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

Benq wrote:
mirza_15 wrote: Ja ne dobih odgovor na onu prijavu. Vidim samo da mu je komentar izbrisan. Cini mi se da je nekada za ono isao cak i trajni.
Mislim da bi sve korisnike foruma koji ne dijele isto misljenje s tobom , i cim neko bilo sta spomene u vezi telecom usluga a da se to tebi ne svidja , trebalo odstraniti sa foruma ;) .. druze evo vrijeme je privatizacija , pa se pokusaj nagoditi sa KLIX-om da privatizujes BH Telecom temu i banujes svakog ko bilo sta spomene a da tebi nije po cejfu.
Nisi u pravu. Ni na jednoj drugoj temi koja definise uslugu jednog operatera nemai ismijavanja i besplatnog reklamiranja drugih kao na ovoj ovdje...
Haka cim neko pomene android na temi o ajfonu leti bez po muke...ovdje pise ko sta hoce bez da se iko pocese po glavi...Mirza ako nece pomoci nece sigurno odmoci i nabijati njemu na nos pridejve koje mu se nabijaju (nekaznjeno ) opet moze samo na ovoj temi... :-)
mirza_15

#46144 Re: BHTelecom All About

Post by mirza_15 »

Benq wrote:
Znas ti dobro sta si uradio i to nema veze sa kritikom bh telecoma, niti ti je komentar zbog toga pobrisan. Ujedno si svojim komentarom otkrio i da si uposlenik telemacha.
mirza_15

#46145 Re: BHTelecom All About

Post by mirza_15 »

zateznistub wrote:
Benq wrote:
Nisi u pravu. Ni na jednoj drugoj temi koja definise uslugu jednog operatera nemai ismijavanja i besplatnog reklamiranja drugih kao na ovoj ovdje...
Haka cim neko pomene android na temi o ajfonu leti bez po muke...ovdje pise ko sta hoce bez da se iko pocese po glavi...Mirza ako nece pomoci nece sigurno odmoci i nabijati njemu na nos pridejve koje mu se nabijaju (nekaznjeno ) opet moze samo na ovoj temi... :-)
Niste vi skontali sta je on uradio u tom komentaru. Znamo ja, on i moderator. Nekada se za to letilo sa foruma.
probook

#46146 Re: BHTelecom All About

Post by probook »

sencobih wrote:Mora biti jeb.croacija i srbija nedostizna za nas kada njihove firme rade kod nas sta hoće i kako hoće uz podrsku i svrsavanje ovdje prisutnih
:lol: Ko brani "postenom i patriJotskom" BHT da ponudi npr za 20 KM 300 min prem svima, 1000 por i 4 Gb neta?

Mora da su Hrvati i Srbi i to zakocili :lol:
Benq

#46147 Re: BHTelecom All About

Post by Benq »

mirza_15 wrote: Znas ti dobro sta si uradio i to nema veze sa kritikom bh telecoma, niti ti je komentar zbog toga pobrisan. Ujedno si svojim komentarom otkrio i da si uposlenik telemacha.
Uposlenik Telemacha ? Niti sam , niti sam bio , niti sam spominjao druge provajdere na ovoj temi niti cu to raditi , eto sad ih ti spominjes a ja ne. Samo imamo zajednicke prijatelje koji znaju o tebi sve , a na tu temu sam sasvim slucajno dosao s njima. Nemoj da te ganjaju paranoje bez veze ;)
Last edited by Benq on 26/06/2016 14:07, edited 1 time in total.
Benq

#46148 Re: BHTelecom All About

Post by Benq »

zateznistub wrote: Nisi u pravu. Ni na jednoj drugoj temi koja definise uslugu jednog operatera nemai ismijavanja i besplatnog reklamiranja drugih kao na ovoj ovdje...
Niti sam ismijavao niti Boze sacuvaj reklamirao nekoga , samo sam rekao kako jeste na sta se mirza_15 upalio ko kutnjak i poceo me nazivati trolom , inace primijetio sam to se ovdje masovno radi cim neko nesto spomene a da ne ide njemu u korist , valjda se tako bjezi od istine i okrece tema u suprotnom smjeru kao sto je on to i uradio. A ja opet sa druge strane nisam balavac pa da se pocnem prepucavat do iznemoglosti.
sencobih

#46149 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

probook wrote:
sencobih wrote:Mora biti jeb.croacija i srbija nedostizna za nas kada njihove firme rade kod nas sta hoće i kako hoće uz podrsku i svrsavanje ovdje prisutnih
:lol: Ko brani "postenom i patriJotskom" BHT da ponudi npr za 20 KM 300 min prem svima, 1000 por i 4 Gb neta?

Mora da su Hrvati i Srbi i to zakocili :lol:
Hajde mi reci koji to operater odjednom da najnižu cijenu? Cijene svi doziraju lagano tako da uvijek imaju nekih novina. Evo sad ja na mini 15 imam gigu neta i 15 maraka da potrosim na sta hoću, ako zatreba dokupim jos gigu za 5 maraka. Na kraju sta fali da meni onaj u intersportu proda ono biciklo od 5 stoja za stoju, ko ga sprečava privatnik je pa sto ne da? Eto kakva ti pitanja postavljaš?
mirza_15

#46150 Re: BHTelecom All About

Post by mirza_15 »

Benq wrote:
mirza_15 wrote: Znas ti dobro sta si uradio i to nema veze sa kritikom bh telecoma, niti ti je komentar zbog toga pobrisan. Ujedno si svojim komentarom otkrio i da si uposlenik telemacha.
Uposlenik Telemacha ? Niti sam , niti sam bio , niti sam spominjao druge provajdere na ovoj temi niti cu to raditi , eto sad ih ti spominjes a ja ne. Samo imamo zajednicke prijatelje koji znaju o tebi sve , a na tu temu sam s njima sasvim slucajno dosao s njima. Nemoj da te ganjaju paranoje bez veze ;)
Ma sasvim sigurno.
Locked