Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
el_bake007 wrote: ↑17/05/2023 05:33
ovakvu sutersku noc ce denver tesko ponoviti u seriji, na granici nemoguceg, upadalo im je sve kad je trebalo , najvece probleme im je pravio davis i ova utakmica moze ici na dusu russelu koji je pojacao nuggetse i lebronu, previse pokusaja za 3 poena pogotovo kada je na 3 razlike silio trojku + promasena slobodna bacanja u 4/4
Da, slazem se.
Denver ce jako tesko dobiti ovu seriju, mislim da su Lejkersi u toku utakmice pronasli dobitnu taktiku, to se pokazalo u zadnjoj cetvrtini i vjerovatno ce se pokazati i u sledecim tekmama.
el_bake007 wrote: ↑17/05/2023 05:33
ovakvu sutersku noc ce denver tesko ponoviti u seriji, na granici nemoguceg, upadalo im je sve kad je trebalo , najvece probleme im je pravio davis i ova utakmica moze ici na dusu russelu koji je pojacao nuggetse i lebronu, previse pokusaja za 3 poena pogotovo kada je na 3 razlike silio trojku + promasena slobodna bacanja u 4/4
I Lejkersi su noćas šutirali nikad bolje u ovom playofu.
Presudila je nadmoć u skokovima Denvera.
Vidjećemo da li je recept iz 4/4 gdje Hachimura čuva Jokića ujedno i recept za cijelu utakmicu.
Primjetno je ipak da se Jokić umorio i da mu je falilo tih nekoliko uobičajenih minuta na klupi u 4/4.
Ne pratim NBA, a pogledah njegovu kompilaciju od sinoć. Nevjerovatna igra, pa on toliko ima rješenje da je to začuđujuće, fenomenalan pregled igre, skok, a tek mehku ruku što ima. Kako pogodi onu jednu tricu,kao iz zajebancije s ramena. Dugo nisam kompletnijeg igrača vidio. Da dodam kako igra za ekipu, svaku ovu asistenciju je mogao sam završiti, ali on podjednako razigrava i saigrače.
Last edited by last mohicans on 17/05/2023 10:59, edited 1 time in total.
Sad spursi ima da se vrate gdje im je i mjesto u sam vrh lige. Vjerujem da ce ovaj put a to nije bio slucaj u duncanovom periodu uradit jedan veliki trade i uparit ga sa wembayamom. Na prvu mi pada siakam moglo bi se nesto iskombinirat keldon johnson + 1 igrac + 1 pick. Draymond green ako pozeli da napusti warriore da cuva wemby ledja dok ne ojaca bi lego ko budali samar. Onda tyrus jones iz memphisa jeftin plej istjecemu ugovor po meni najbolji rezevrni plej lige i sruder bi se dao dovest za pristojan ugovor. Obavezno ostavit devina vassella i zeka kolinsa kao rezervu po kosem i imas pristojnu ekipu za pocetak
Student_u_Ostavci wrote: ↑17/05/2023 11:10
Zaspao na poluvremenu, kontam bit će 30 razlike
Ove žilave Lakerse izgleda nikad ne treba otpisivati.
Našli su dobitnu kombinaciju kad su stavili Japanca na Jokica. Vidjećemo kako će se postaviti u drugoj tekmi.
Što se tiče Spursa i Wembayame, ja nešto mislim da će se desiti isto kao sa Kawhijem. Imao je on fine mentore, ali nakon što je njihovo vrijeme prošlo, nisu se trznuli na tržištu i čovjek otišao. Tako će i ovaj nakon nekoliko godina skontati da gubi vrijeme u Spursima.
Našli su dobitnu kombinaciju kad su stavili Japanca na Jokica. Vidjećemo kako će se postaviti u drugoj tekmi.
Što se tiče Spursa i Wembayame, ja nešto mislim da će se desiti isto kao sa Kawhijem. Imao je on fine mentore, ali nakon što je njihovo vrijeme prošlo, nisu se trznuli na tržištu i čovjek otišao. Tako će i ovaj nakon nekoliko godina skontati da gubi vrijeme u Spursima.
Nije ovo bilo ni blizu.
Ako mislite da ce Lebrun Davis i Japanac odigrati sutacki utakmicu blizu ovoj, bajke su na devetom a vrata balkona otvorena.
Forza Velez
Ne pratim NBA, a pogledah njegovu kompilaciju od sinoć. Nevjerovatna igra, pa on toliko ima rješenje da je to začuđujuće, fenomenalan pregled igre, skok, a tek mehku ruku što ima. Kako pogodi onu jednu tricu,kao iz zajebancije s ramena. Dugo nisam kompletnijeg igrača vidio. Da dodam kako igra za ekipu, svaku ovu asistenciju je mogao sam završiti, ali on podjednako razigrava i saigrače.
kakavdanakneiskustvu wrote: ↑17/05/2023 16:14Kao da je neko napisao statistiku Chamberlaina
Ja nimalo ne sumnjam da je košarka postala lakša, daleko je više napadački natrojena nego prije te da je takvo stanje igre učinilo da brojevi u prosjeku znatno porastu. Ali ovo što on radi nije normalno čak ni za takvo podneblje. Za ove brojeve na video igrici kažeš da su nestvarni i da si odigrao strašan meč. Čovjek to radi u stvarnom životu protiv najboljih igrača. Nije natrpao nekog kloca iz Detroita, nego je u pitanju Davis koji je zvijer u odbrani i koji je i sam ubacio 40. Jokić kao da igra košarku iz 2040. i daleko je ispred svog vremena.
Ne bih ja rekao da je ovo uporediva situacija.
Kawhi je uzeo prsten sa Spursima, a hem je želio Los Angeles, hem se narušio odnos sa Popom što mislim da je glavni razlog trejda.
Dzontra_Volta wrote: ↑17/05/2023 11:35
Ne bih ja rekao da je ovo uporediva situacija.
Kawhi je uzeo prsten sa Spursima, a hem je želio Los Angeles, hem se narušio odnos sa Popom što mislim da je glavni razlog trejda.
E pa tu smo. Pop je već neko vrijeme pogubio konce, nekako se čini da ni on ne zna šta radi. Svi vide da mu je vrijeme da se povuče, samo on to ne vidi. Mislim da je u Spursima vrijeme za nekog mlađeg, košarka se ipak malo promijenila u zadnje vrijeme. A njega neka eventualno postave kao nekog savjetnika, kao što je Pat bio Spoelestri.
Dobro, tek je prva. Boston je vec pokazao da se moze vratiti i igrati pod pritiskom. A, ko god batleru da samo 3 posto sanse za prolaz je teska neznalica. Ne samo u ovoj seriji. Jos ako se hero vrati....