Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Yahweh wrote:12/20. pogođeno 13, ukupan dobitak 17.500 KM , isplata 1.22 KM
ojjjj
Tako sam i ja za veceras bezveze nalupo 20 parova na sistem i stavio 13/20. Kad sam vidio dobitke malo mi falilo da pojedem tiket.
Bez 16 ili cak 17 pogodjenih nemam nista hajd reko da pratim al bice uzalud.
Veceras od hokeja buffalo- ny rangers X ili columbus-boston X. Prije ova druga jer prvu imam na sistemu a buffalo me mora jebat
raspali cikago ide portlandu bez paua, hinricha i rosea. kec ko ze-do kanton
minesota bez pekmana i martina tesko da nece biti naguzena 20ak razlike od strane san antonia. takodjer moguce mozda da ce odmarati parkera i dankana ali veliko mozda pa bi mogli ako budu igrali imati malu minutazu i automatski underi da budu
butler iz cikaga jedini moze tu meda pa ga treba pokusati over samo da ne bude blowout rani kakav
Je li moguće da si ti pao na kladionici Prosvjetitelju? Za ime Boga miloga jaaro, kaj se zbilo?
jos ta nekultura da mi moramo citati tude psovke, tu vulgarnost
To vam je kolega eksperiment zvani ogledalo. Gdje ja nastupam sa vasim psovkama a na vama je da uocite koliko je to ruzno i da pokusate to promijeniti i izbaciti psovke iz vaseg vokabulara.
Zeljoooo wrote:
Sudeci po tebi eksperiment je uspio.
To samo pokazuje da smo isti. Da nisi nista bolji od nas. Svoje psovke opravdavas nasim psovkama. Trebas jos raditi na sebi, priznati samom sebi ko si zapravo.
Zeljoooo wrote:
Sudeci po tebi eksperiment je uspio.
To samo pokazuje da smo isti. Da nisi nista bolji od nas. Svoje psovke opravdavas nasim psovkama. Trebas jos raditi na sebi, priznati samom sebi ko si zapravo.