sarajevoxxxx wrote:Civilna zaštita Idliba iznosi tijela sedmorice režimskih vojnika koji su pogubljeni prije povlačenja Asadovih formacija iz Arihe:
Ma ja sigurno.
Ubojice pacovi su ih spasilo od bijede zivotq
sarajevoxxxx wrote:Civilna zaštita Idliba iznosi tijela sedmorice režimskih vojnika koji su pogubljeni prije povlačenja Asadovih formacija iz Arihe:

Jedino ako si i prije rata zivio u Hrvatskoj pa govorio ajmo i urma. I cuj da prijavi post.walter kurtz wrote:Govorim kako sam govorio i prije ratahape wrote:@wk: sta ti znaci ajmo, urma? Jesi li gdje na putu izgubio slovo "h"? Ja ti fino kazem da ste ti i tvoji haveri hrvatski smijesni, a ti se pravis Englez i onda ti izlete ove rijeci. Jbg, karma je cudo.
A za te hurme da ti jos kazem da smo u ratu i od Turske dobivali oruzje, tako da tvoja opaska o Iranu ne vrijedi. Nabijem vala i Assada i IS i sve one sto misle da moraju navijati za jednu stranu.a post ce ti biti prijavljen radi inputiranja neistina
Vi izgleda mene niste shvatili ili se ja nisam dobro izrazio. Najvise pomoci smo sigurno dobili od Irana (ako izuzmemo kraj rat i americku pomoc). Ali govoriti da Turska nije pomagala ne bi odgovaralo istini.salik79 wrote:Tamam ga htjedoh pitati gdje je bio u ratu, ali se sjetih turskih "Herkulesa" koji su slijetali na tuzlanski aerodrom...Naravno, noseci iransko oruzjeasurbanipal wrote:
Od Turske smo u ratu dobili samo k***c. Kao što ga redovno dobijamo od 1737. godine. Pa najgore su u izbjeglištvu prošli oni što su bili u Turskoj. Čovjek mi priča kako je crnčio čitav dan, da bi na kraju dobio kesu jabuka.

sarajevoxxxx wrote:Haleb, Alshaar:Osam članova porodice Arab koji su se nalazili u ovom autu, danas su poginuli nakon pada barel-bombe.Četvero odraslih i četvero djece:
https://www.facebook.com/ShaamNetwork.A ... =1&theater
Nekakvi protesti u Istočnoj Goti. Kažu da protiv Islamskog Fronta i Zahrana Alousha... Najbolje bi bilo da Zahran podnese ostavku ako već narod protestuje protiv njega...walter kurtz wrote:bijeg iz istocne gute bolje kod diktatora zlocinca i ubice nego kod demokratski izabranog alusa![]()

Ovo ima smisla.Kikibombona wrote:A ko se bori za ideju Sirije?Challenger__ wrote:Bojim se da si me pomiješao sa nekim. Ja ne suprotstavljam ove navođene nesretnike, lažne "oslobodioce", Bašaru nego ideji. Ideji Sirije koja je živa uprkos svemu, evo već petu godinu rata.
Ako na kraju posustanu, pa, Bože moj...![]()
I veći su pali.
Pa pobogu si, vidis da velike gradove brani po par stotina ljudi umjesto par hiljada? Ispada da smo vise boraca imali mi ovdje nego drzava od 20 miliona stanovnika. Ovdje su tri naroda aktivno sudjelovala u ratu. U Siriji se sukobljavaju dvije mracne ideologije, NE NAROD.
Da je sirijski narod za jednu od dvije strans u sukobu, rat bi zavrsio za par mjeseci. Narod ocigledno ne zeli ginuti za diktatora i vjerske fanatike.
Čuo sam i ja ovo od osobe koja je bila tamo. Bili su u izbjegličkom kampu, okruženi žicom, koji je čuvala vojska. Uslovi katastrofa.asurbanipal wrote:Od Turske smo u ratu dobili samo k***c. Kao što ga redovno dobijamo od 1737. godine. Pa najgore su u izbjeglištvu prošli oni što su bili u Turskoj. Čovjek mi priča kako je crnčio čitav dan, da bi na kraju dobio kesu jabuka.hape wrote:
A za te hurme da ti jos kazem da smo u ratu i od Turske dobivali oruzje, tako da tvoja opaska o Iranu ne vrijedi. Nabijem vala i Assada i IS i sve one sto misle da moraju navijati za jednu stranu.
Prosjecni bosanac pojma nema gdje je sirija i ko je asad. I slazem se da je glupo rci da je svako ko je protiv asada vehabija ili za njega cetnik. Samo cetnik je jos gluplje. Kakve veze imaju cetnici sa bliskim istokomOpetja033 wrote:Polahko, to ja malo lozim (a vrlo ocito uspjesno) ove trolove koji sire propagandu genocidnog Assada i kepeca iz Moskve da je svako ko je protiv Assada - vehabija.Bodkin wrote:Opetja033 wrote:
Ko je za Assada cetnik je. Bio je jedan od rijetkih Slobinih saveznika medju muslimanskim zemljama. Ko je za Rusiju - cetnik je. Iran je tu kolaterlana steta, ko ih jebe.
jaraneeeko navija za zelju cetnik je. ko vise voli istru od makarske cetnik je. ko vise voli vino od piva cetnik je. kakve gluposti jebem ti zivot. ko god misli suprotno od mene cetnik je
Moze, ali onda daj da obrnemo pricu: svako ko podrzava Assada je cetnik - bilo da se radi o saloncu bilo o otvorenom genocidasu.
@Kiki prosjecan Bosanac (tu racunas naravno bh Srbe i Hrvate) mozda vecinski podrzava Assada, prosjecan Bosnjak apsolutno ne. Ako si mislio na Bosnjake molim te da ne lupetas gluposti.
Novak20 wrote: ........
Nekakvi protesti u Istočnoj Goti. Kažu da protiv Islamskog Fronta i Zahrana Alousha... Najbolje bi bilo da Zahran podnese ostavku ako već narod protestuje protiv njega...
Ako je ovo bio plansko povlacenje,kakvo li im je tek onda neplansko...Debakl pripadnika sirijskog režima između Arihe i Urum Al-Joza.Veliki broj poginulih pripadnika vojske ubica žena i djece:
18+
https://www.youtube.com/watch?v=WuDdN8At18M
Ima li ijedna "stravicna scena masakra" iz Jemena, koju si nam do sada mogao prenijeti (ovo te pitam po, bukvalno, hiljaditi put)?!!! Kako te, ba, nije stid!?sarajevoxxxx wrote:Najmanje 17 poginulih u novom masakru kojeg su počinile snage sirijskog režima u selu Bejlun u regionu Džebel ez-Zavijeh, u Idlibu!!!
Stravične scene masakra i raskomadana tijela na ulicama Bejluna (Idlib, Bejlun, 30.05.2015.) 18+
https://www.facebook.com/balyonalhorra/ ... 8/?fref=nf