Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nakon učestalih navoda o interesovanju West Hama za Edina Džeku, sinoć je engleski HITC objavio da je za usluge napadača Rome zainteresovan i Newcastle.
Pozivajući se na Tutto Mercato, u tekstu je navedeno da će Roma tokom zime gotovo sigurno prodati Džeku.
Pitanje je samo koliko je Newcastle spreman platiti. Jučer se pojavila informacija o navodnoj odšteti od 25 miliona eura na kojoj insistira Roma. S druge strane Newcastle bi mogao ponuditi ukupno deset miliona eura.
Za Svrake bi problem mogla predstavljati i Džekina sedmična plata. On danas u Romi zarađuje 75 hiljada funti sedmično.
25 miliona za igraca koji je napunio 33 god, igra sezonu sa 7 ligaskih golova, te ulazi u posljednju godinu ugovora . Pusi se neka dobra roba u Americi.
Ovom paloti je bolje da se drzi jacanja branda, skuplja lajkove na posalice i sega objave sa twitter naloga. Ko biva, vidju jesmo simpaticni. Sad ce Indijac porucit dres Dzeka.
Samo... Italija nije Amerika.
U italiji se ne ide na utakmice samo zato da se ubije vrijeme i usput pojede hamburger. U Evropa jos uvijek ima malo strasti, takmicarskog duha i tradicije.
Frustracije navijaca ce kad-tad prokuljati. A onda ide bojkot i sve ostalo...Novi stadion je samo kozmetika, iz ugla obicnog navijaca.
Sto se mene tice, volio da Dzeko ostane do kraja ugovora i da na njemu ne zarade ni eura. Nama kao navijacima BiH je svejedno da li igra za Romu ili Southampton, njegovo vrijeme igranja za relevantne klubove je proslo. Chelsea je bio posljednji voz, ali je ta sansa, makar i kratkorocna, ostala neiskoristena.
idol mu sevcenko, slike su negdje bile njegove sobe sa milanovim dresovima
i da ode u inter
mozda samo da ih sabotira namjerno
Nije to isto.
Ja da sam fudbaler zaigrao bih za Barcu, iako gotivim Real (osim u slučaju da napravim neku veliku karijeru u Realu). Strani klubovi k'o strani klubovi, nije to ta ljubav.