Ma daj... Dodik i čović ne mogu da postignu svoje ciljeve, podjelu BiH, koji god da bošnjak sjedi s njima...fosna2014 wrote:Zlaya je institucija. Pravi covjek u pravom vremenu na pravom mjestu! Namazan na sve strane i apsolutno odgovara situaciji. Kad zamislim da ce Dodik i Covic sjediti u predsjednistvu, onda znam da njima moze biti samo jedna osoba nocna mora.![]()
Zlaya for President i to mislim ozbiljno!
SDP
- kmirsad
#46001 Re: SDP
- fosna2014
#46002 Re: SDP
Moras imati nekoga ko njima dvojici moze odgovarati. Zlatko ima vanjskopoliticko iskustvo. Odlicno poznaje sve aktere u inozemstvu i jako je popularan kod stranih ambasadora. Greska mu je bila, kao sto je i sam rekao, sto je prihvatio koaliciju sa demonima.kmirsad wrote:Ma daj... Dodik i čović ne mogu da postignu svoje ciljeve, podjelu BiH, koji god da bošnjak sjedi s njima...fosna2014 wrote:Zlaya je institucija. Pravi covjek u pravom vremenu na pravom mjestu! Namazan na sve strane i apsolutno odgovara situaciji. Kad zamislim da ce Dodik i Covic sjediti u predsjednistvu, onda znam da njima moze biti samo jedna osoba nocna mora.![]()
Ja ne vidim nikoga ko bi mogao bolje odraditi taj posao od Zlatka. Bezobrazan, pismen, nacitan, politicki mozda najpotkovaniji politicar u BiH. Prica par jezika. Sta ces bolje.
- kmirsad
#46003 Re: SDP
Vjerovatno je to sve... ali mu za predsjedništvo to ništa ne treba... drečite , hodajte po svijetu, pričajte svahili... samo treba da govoti no, no, no... ne pristajem... svaki od njih koji je nešto pokušavao, protiv interesa onog drugog je popušio... štaš... dejton...Ustav...Korist od učešća u Predsjednišvu... može vidjet samo taj učesnik :DKoji bolan posao... svako može otić na blagajnu i podić pare...fosna2014 wrote:Moras imati nekoga ko njima dvojici moze odgovarati. Zlatko ima vanjskopoliticko iskustvo. Odlicno poznaje sve aktere u inozemstvu i jako je popularan kod stranih ambasadora. Greska mu je bila, kao sto je i sam rekao, sto je prihvatio koaliciju sa demonima.kmirsad wrote:Ma daj... Dodik i čović ne mogu da postignu svoje ciljeve, podjelu BiH, koji god da bošnjak sjedi s njima...fosna2014 wrote:Zlaya je institucija. Pravi covjek u pravom vremenu na pravom mjestu! Namazan na sve strane i apsolutno odgovara situaciji. Kad zamislim da ce Dodik i Covic sjediti u predsjednistvu, onda znam da njima moze biti samo jedna osoba nocna mora.![]()
Ja ne vidim nikoga ko bi mogao bolje odraditi taj posao od Zlatka. Bezobrazan, pismen, nacitan, politicki mozda najpotkovaniji politicar u BiH. Prica par jezika. Sta ces bolje.
- arzuhal
#46004 Re: SDP
Ja bih onda najviše volio Atifa Dudakovića za bošnjačkog člana. Nek' pobudale.
- ultima_palabra
#46005 Re: SDP
Zlatko je nova svjeza faca, nekompromitovan, principijelan do kraja, nikad ne bi napravio truli kompromis radi svoje pozicije... 
Last edited by ultima_palabra on 27/02/2018 20:09, edited 1 time in total.
- kmirsad
#46006 Re: SDP
Ili Nasera Orića...A rs bi bilo bolje da oni izaberu bošnjačkog člana ko mi hrvatskog... Kusturicu ili onog političkog eksperta, Galijaševića...bezobrazni, načitani...arzuhal wrote:Ja bih onda najviše volio Atifa Dudakovića za bošnjačkog člana. Nek' pobudale.
- XXS
#46007 Re: SDP
Ja, i sta nam je od svega sto nabroja poboljsalo zivotnu i drzavnu situaciju za cetiri godine dok je Sratko bio na vlasti?fosna2014 wrote: Ja ne vidim nikoga ko bi mogao bolje odraditi taj posao od Zlatka. Bezobrazan, pismen, nacitan, politicki mozda najpotkovaniji politicar u BiH. Prica par jezika. Sta ces bolje.
Najbolje bi mu bilo da predje u SDA. Uklopio bi se dok si rekao "narod zna".
- kmirsad
#46008 Re: SDP
Saš vidit kad neki SDA-ovac izvadi iz sahare njegovu počasnu člansku iskaznicu---
-
jefff
#46009 Re: SDP
Sjo sta vam se zeleni nagovorio. Ja bi mu jebo majku da je meni vako.
http://stav.ba/glas-za-sdp-glas-za-dodika/
http://stav.ba/glas-za-sdp-glas-za-dodika/
-
criticos
#46010 Re: SDP
Nažalost do sada se pokazalo da je SDP samo druga strana neuporabljive kovanice na kojoj je i SDA. Nije glava, jeste pismo i obrnuto. Suštinski nema nikakve razlike između ove 2 stranke, jer su im principi djelovanja naizgled drugačiji, a u srži identični. Motivi lica i naličja jesu drugačiji, ali ishod je isti jer kovanica je kovanica u konačnici.
-
jefff
#46011 Re: SDP
Oni pripremaju koaliciju nakon izbora 2018.
-
putokaz1
#46012 Re: SDP
Znači moj JEFF da je načelnik Lukavca Varka i ovih 5000 što je došlo na skup podrške Varka,da nas Načelnik SDP vara laže i krade,da sve ono što je rekao protiv SDA za ovu godinu Laž da će se nakon oktobra zagrliti s SDA i snjima u koaliciju a nas šutnuti,da je naš načelnik novi Rodončić
Ako dodđe do koalicije SDA SDP Lukavački SDP će napustiti i osbnovati novu stranku jer 1000 novih SDP članova nije tu radi koalicije s SDA
Ja prvi cu napustiti SDP iako nisam član,ja sma svugdje osim u SDA, i s njima u koaliciju ne idem
Ako dodđe do koalicije SDA SDP Lukavački SDP će napustiti i osbnovati novu stranku jer 1000 novih SDP članova nije tu radi koalicije s SDA
Ja prvi cu napustiti SDP iako nisam član,ja sma svugdje osim u SDA, i s njima u koaliciju ne idem
-
zippoo87
#46013 Re: SDP
otprilike su takve pameti biraci u BiH...nema te 2 godine na sceni i vec si "novi",podoban...nisi ukrao,nisi prevario ili ce bar reci da nisi krao kao ovi hahaultima_palabra wrote:Zlatko je nova svjeza faca, nekompromitovan, principijelan do kraja, nikad ne bi napravio truli kompromis radi svoje pozicije...
umjesto da se biraju politicari koji su proevropski orjentisani,koji zele povratiti izgubljene resurse BiH (rezidencije po moru,rezidencije po svijetu,srediti granice,naplatiti milijarde KM od Hrvatske za Busko jezero ,kao i od Srbije za ono Zvornicko jezero ili kako se vec zove)...ovdej nepismeni narod bira istog takvog nepismenog kabadahiju
tuzno i zalosno...meni najveca muka bude kada vidim koliko smo mi ustvari nepismeni i neobrazovani...sa ovakvim se srecem svaki dan
jadno
-
jefff
#46014 Re: SDP
Za sve njih postoji koaliciona matematika. Mislim da se tako izrazio Sarajlic neku noc. Ako bude dovoljno rucica bice i koalicija. I to je jedino na sta oni gledaju. Mogu se oni ujedati ko psi ali...putokaz1 wrote:Znači moj JEFF da je načelnik Lukavca Varka i ovih 5000 što je došlo na skup podrške Varka,da nas Načelnik SDP vara laže i krade,da sve ono što je rekao protiv SDA za ovu godinu Laž da će se nakon oktobra zagrliti s SDA i snjima u koaliciju a nas šutnuti,da je naš načelnik novi Rodončić
-
putokaz1
#46015 Re: SDP
Da je tako Davno bi postojala većina u OV Lukavac SDP i SDA
A Ruke
A)SDA+SDP=SDP Nestaje
B)SDA+''Nezavisni''=Nezavisni nestaju
C)SDP+''Nezavisni''=Zavisi kako budu radili eh to su zasad snovi
SDP(SDP+NS+GS) i ''Nezavisni''(NZBLOK I BHNL) IMAJU SVE U SVOJIM RUKAMA
dA LI ĆE IZVRŠITI SAMOUBIVSTVO KOALICIJOM S SDA ILI-Njihov izbor
A Ruke
A)SDA+SDP=SDP Nestaje
-
baxul
#46016 Re: SDP
nemo'š gledat iz perspektive lukavca, jer iz perspektive gračanice onda bi sigurno bilo za očekivat SDA+SDP koaliciju, i to stabilnu. sve je stvar dogovora, mogućnosti i potreba.putokaz1 wrote:Da je tako Davno bi postojala većina u OV Lukavac SDP i SDA
A Ruke
A)SDA+SDP=SDP Nestaje
Delić u Lukavcu nema potrebu da koalira sa SDA jer mu je politički tako pametnije.
-
putokaz1
#46017 Re: SDP
Slažem se da Gračanica je posebna i jedni i drugi se boje NAŠE STRANKE
-
kosponovodjeluje
#46018 Re: SDP
Budžetski uhljeb i polupismeni vječiti student Irfan Čengić ne zna ni kome je bio u posjeti i pružio podršku pred beogradske izbore u nedjelju 4. marta.
Otišao je da pruži podršku centrističko-lijevoj Demokratskoj stranci Dragana Šutanovca, a na zvaničnom portalu SDP BiH stoji naslov kako je jebivjetar Čengić podržao desničarsku Demokratsku stranku Srbije, čiji je jedan od osnivača i dugogodišnji predsjednik bio nacionalistički mračnjak Vojislav Koštunica.

Politički nepismeni Čengić je trebao podržati Demokratsku stranku

Ali, podržao je pogrešnu, desničarsku Demokratsku stranku Srbije.

-
Heller
#46019 Re: SDP
Ko je od Čengića dobra vidio? Još od Huseina Kapetana
-
putokaz1
#46021 Re: SDP
Po meni morao je podržati Liberalno Demokratsku Partiju
-
Crvene_brigade
#46022 Re: SDP
ovom bahatom lažnom ljevičaru irfanu čengiču je najvažniji interes kako sebe uhljebiti na izmišljeno i nepotrebno mjesto zamjenika predsjedavajućeg općinskog vijeća stari grad sarajevo, ali i buduću punicu u računovodstvo u centrali sdp bih. na ovim pitanjima počinje i završava politički interes nesposobnog sekretara i desne ruke nekadašnjeg konjičkog opštinskog činovnika nermina nikšića.kosponovodjeluje wrote:Budžetski uhljeb i polupismeni vječiti student Irfan Čengić ne zna ni kome je bio u posjeti i pružio podršku pred beogradske izbore u nedjelju 4. marta.Otišao je da pruži podršku centrističko-lijevoj Demokratskoj stranci Dragana Šutanovca, a na zvaničnom portalu SDP BiH stoji naslov kako je jebivjetar Čengić podržao desničarsku Demokratsku stranku Srbije, čiji je jedan od osnivača i dugogodišnji predsjednik bio nacionalistički mračnjak Vojislav Koštunica.
![]()
Last edited by Crvene_brigade on 28/02/2018 18:00, edited 1 time in total.
-
putokaz1
#46023 Re: SDP
Hoćete da kažete da je
Irfan Čengić=Miladin=Jurić=Stojnić
Irfan Čengić=Miladin=Jurić=Stojnić