kakavdanakneiskustvu wrote:ja ih ni ne trpam,i ne kaze se sovke,nego psovke
Kralju.
Moderator: _BataZiv_0809
irac300 wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:ja ih ni ne trpam,i ne kaze se sovke,nego psovke![]()
Kralju.
kakavdanakneiskustvu wrote:postoje kinematografije i mimo holivudske i balkanske,a cak i u toj holivudskoj ima ,gle cuda ,filmova u kojima nema psovki,kao i u vakoj kinematografiji
kakavdanakneiskustvu wrote:ne znam ja je li neko nepismen ili nije kad nesto napiše,ali da izgleda nepismeno,izgleda
dragma wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:postoje kinematografije i mimo holivudske i balkanske,a cak i u toj holivudskoj ima ,gle cuda ,filmova u kojima nema psovki,kao i u vakoj kinematografijikakavdanakneiskustvu wrote:ne znam ja je li neko nepismen ili nije kad nesto napiše,ali da izgleda nepismeno,izgleda
skafiskafsnjak wrote:Nije jedno nego dva.
Pise se "ovakvoj" ahahahhaha
Ma idi bježi...irac300 wrote:Jbt, lik se upalio k'o kutnjak, jer neko ne voli balkansku kinematografiju.![]()
Ho's se pobit'?
Dva paracetamola i bices ko lampadragma wrote:Ma idi bježi...irac300 wrote:Jbt, lik se upalio k'o kutnjak, jer neko ne voli balkansku kinematografiju.![]()
Ho's se pobit'?![]()
Malo sam gripozan pa nako ležim i kratim vrijeme tipkanjem sa vama vrlim poznavaocima i konzumentima sedme umjetnosti. A osim toga ponešto sam i naučio što se gramatike i izgovora tiče

KB9 wrote:taman sam ovih dana konto opet gledat ranera
Bas kontam sta bi mogo s zenom veceras gledatjohnnykola wrote:KB9 wrote:taman sam ovih dana konto opet gledat ranera