1+2
1+3
2+3
sistem i onda bi se opet u plusu bilo
Moderator: anex
Kad kazes prebivaliste u BIH - da li se odnosi na FBIH ili RS?
Ne brate.. Ja igram za marku 18 parova, dobitak 2000+. Moja logika je da mi je dovoljno jednom godisnje da tako jedan uleti a ostalo je zabava i "zanimljivije gledanje utakmica". Ne pusim i ne pijem kafu, popijem 1-2 piva sedmicno. Dakle, manje trosim sedmicno nego pusac koji ide na kafu (od nerijetko 3+ BAM) dnevno
Svaki put kad se dotaknemo teme kladare, ti si jučer osvojio par hiljada maraka.gentoo wrote: ↑07/01/2024 22:42Ne brate.. Ja igram za marku 18 parova, dobitak 2000+. Moja logika je da mi je dovoljno jednom godisnje da tako jedan uleti a ostalo je zabava i "zanimljivije gledanje utakmica". Ne pusim i ne pijem kafu, popijem 1-2 piva sedmicno. Dakle, manje trosim sedmicno nego pusac koji ide na kafu (od nerijetko 3+ BAM) dnevno.
Naravno, da sam neki hercegovacki tajkun koji sad moze 10-20k da "halali" za "ulaganje" bio bih u debelom plusu do kraja iduce sedmice. Juce je od 18 parova proslo 14, dobitak je za 0.5BAM bio ~3500. Sad zamisli da sam imao 3 dionice EP-a kojih mi nije zao i da sam odigrao sistem 13 od 18 npr.![]()
Takodje, ja odgovore na ovoj temi, vezano za kladionicu, dajem onima koji sa 100k+ "za ulaganje" dodju na forum da traze savjet.. Dakle na neozbiljne upite, neozbiljni odgovori. @ArmaniMO je u plusu 90k jer me poslusao pocetkom mjeseca a sa NASDAQ i EP nikad ne bi bioa ja bih danas vjerovato (kad sam vidio kvote) promjenio Arsenal u Fener 2 i 3+
![]()

Nije realizovan naravno ali ni ovo sa slike ne predstavlja realizovane naloge ne ?
sase prikazuje najbolji kupovni i prodajni (ne racunam trzisne naloge i sl), tako da moze biti i puno vise na prodaji, ali se vidi samo od jednog naloga tj od ovoga koji netko prodaje 71 komad po xxx, isto tako i na kupovnoj. Tih tvojih xx komada će biti vidljivo kada to bude najbolja ponuda za kupca, i najstarija ako ih je vise po istoj cijeni. Iza ove cijene moze biti 555.555 komada, ali se ne vide na sase. Moras dokupiti aplikacije koje nude ili neke druge ako su besplatne da bi vidio dubinu svih naloga.gentoo wrote: ↑10/01/2024 18:02Nije realizovan naravno ali ni ovo sa slike ne predstavlja realizovane naloge ne ?
Kako ja shvatam:
- ima 71 komad dionica na prodaji
- najmanja trazena cijena (onih koji prodaju) je 13.49
- ima 380 komada u potraznji
- najveca cijena (od onih koji kupuju) je 13.00
Ili ?
Hvaladrug_profi wrote: ↑06/01/2024 13:59 Kontaktirajte VGT ili Unibroker.
Sve se moze mailom i postom zavrsiti.
Broker je u Sarajevu.