Eto nek si ti pametan i neka znaš. Bolje ti je ne prozivaj me dok sam još anoniman. Ako kažem ko sam, objaviću identitet i katarine i tebe i još nekih klonova. Znam vam sve od imena i prezimena, vrste posla koju obavljate na face-u do kafe koju volite da pijeteHavatar wrote:Lazu sve , nit su radili tamo nit znaju kako izgleda unutrasnjost FACE TV .
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
-
SamMot
#4601 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Last edited by SamMot on 16/01/2014 11:48, edited 1 time in total.
-
SamMot
#4602 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Hvala Bogu našao sam drugi posao al bolje je u i RAD-u biti nego tu. Jedina prednost Face-a je što su tople kancelarije i ne mrzneš se dok nisi na snimanju.karanana wrote:a kao ti ljudi su imali drugih opcija, i da se nisu kod robovlasnika zadrzali, bolje bi prosli?SamMot wrote:To je gore od lanaca. Kad se zaposlis nadajući se da ćes platiti školovanje i prehraniti se, a on ti fino da **rac od ovce. To je meni gore od lanaca. Ti si sigurno neko ko je imao sve u životu i koji svojim radom ništa nije stekao i sve te čekalo gotovo pa ti sad to čudno sve izgleda. Vjeruj mi, oni koji studiraju i još se sami izdržavaju, lanci dođu kao mehlem u odnosu na ovo i slične stvari.karanana wrote:ti bogami pricas kao da su vas lancima drzali tamo.
Koliko Senad vodi računa o svom kolektivu govori i ovaj podatak.
Od kamera posjeduju 6 poluispravnih Sony XDCAM ex i jednu XDCAM kameru. Ni jedna nije 100% ispravna jer jednoj ne radi dubinsko izoštravanje, drugoj ne radi servo, treća mješa boje, četvrta nekoliko puta pala sa stativa i sl...
Ne želi radnicima obezbjediti opremu a o platama da ne govorimo. Kad je bila utakmica protiv Litvanije, revijalni dnevnik se snimao jednom web i jednom go-pro kamerom.
U redu ako nemaš opreme snađi se, to je ok, ali kako jedna televizija koja za sebe kaže da je najbolja, najveća, najprofesionalnija, televizija koja prenosi utakmice repke sebi dopušta da nema opreme?
- Havatar
#4603 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
SamMot wrote:Eto nek si ti pametan i neka znaš. Bolje ti je ne prozivaj me dok sam još anoniman. Ako kažem ko sam, objaviću identitet i katarine i tebe i još nekih klonova. Znam vam sve od imena i prezimena, vrste posla koju obavljate na face-u do kafe koju volite da pijeteHavatar wrote:Lazu sve , nit su radili tamo nit znaju kako izgleda unutrasnjost FACE TV .
Sad sigurno znam da nije istina to sto pises
-
SamMot
#4604 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nemoj me iskušavati ozbiljno ti govorim.Havatar wrote:SamMot wrote:Eto nek si ti pametan i neka znaš. Bolje ti je ne prozivaj me dok sam još anoniman. Ako kažem ko sam, objaviću identitet i katarine i tebe i još nekih klonova. Znam vam sve od imena i prezimena, vrste posla koju obavljate na face-u do kafe koju volite da pijeteHavatar wrote:Lazu sve , nit su radili tamo nit znaju kako izgleda unutrasnjost FACE TV .![]()
- Styling
#4605 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sada bi stvarno bilo ofirno da ne ispunis svoju prijetnju. Zbog raje na forumu. Izgubices kredibilitet kao ozbiljan sagovornik. Nece te vise niko uzimati za ozbiljno.SamMot wrote:Nemoj me iskušavati ozbiljno ti govorim.Havatar wrote:SamMot wrote: Eto nek si ti pametan i neka znaš. Bolje ti je ne prozivaj me dok sam još anoniman. Ako kažem ko sam, objaviću identitet i katarine i tebe i još nekih klonova. Znam vam sve od imena i prezimena, vrste posla koju obavljate na face-u do kafe koju volite da pijete![]()
-
SamMot
#4606 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pošto je tema puna Senadovih satelita koji sigurno već znaju ko sam onda ću ovo napisati.
Dakle ovo pišem samo zbog ostalih forumaša koji možda sumnjaju da sam tu radio i da znam mnoge stvari koje se tu dešavaju.
Od jednog forumaša sam dobio ovo u PP:
Katarinino pisanje, stil pisanja i negacija svakog mogućeg argumenta me opasno podsjeća na "tetu Nenu" koja je glavna producentica na FACE i koja bukvalno teroriše kolege novinare. U to sam se par puta uvjerio i toliku galamu dotična proizvede da ti se nekad zna krv u žilama zalediti.
I za ovog drugog (Havatar) sam 99% siguran i to je kamerman koji je opsesivno vezan za "svoju" kameru br.9 koju nosi kući i stvara još veći problem kad zafali opreme. Inaće dotični često vrši mobing nad mlađim kolegama glumeći "velikog vođu" i jedan je od povlaštenih na FACE.
Svoje ime i prezime kao ime i prezime gore spomenutih forumaša/zaposlenika nisam naveo niti ću zbog toga što nisam 100% siguran već govorim sa velikom vjerovatnoćom (ipak je ovo medij pa nije dobro da nekoga spominjem po imenu ako nisam siguran 100%)
Ja sam radio na poslovima kamermana-snimatelja. Šef mi je bio Adnan Dokara, direktor tehnike. Inaće dobra je osoba ali mislim da neće doživjeti 50-tu godinu. Spucaće ga infarkt. Čovjek se toliko uzbudi, počne se udarati i praviti budalu od sebe kad se pojavi neki problem kao što je bio problem sa tonom iz Litvanije.
Kolege sa kojima sam radio (Tin, Nirves, Mirsad, Čodo) zatim tonci (Senad i Nijaz) pr. realizatori (Vedran, Alen i Amra koja otišla iz istog razloga kao i ja), grafičari (Zoka, Denis, Marko) su ljudi koji su zajedno sa par novinara svijetla strana FACE-a. Ljudi koji znaju svoj posao i koje često izrabljuju, ne daju im plate, i ljudi koji znaju po 20 sati da rade nizašta.
Oni koji su imali doticaja sa FACE-om znaju da je istina sve što sam rekao kao i ovo sad što sam napisao a ostalim Senadovim satelitima ću poručiti da mi ga p..... . Bolje da nagovore "velikog šefa" da mi isplati novac na račun koji sam mu poslao u dopisu nego da ovdje brane nešto što je neodbranjivo.
Dakle ovo pišem samo zbog ostalih forumaša koji možda sumnjaju da sam tu radio i da znam mnoge stvari koje se tu dešavaju.
E sad pošto sam dobio podršku od još nekoliko forumaša, red je i da kažem ovo:Druže,
Ja ti mogu progurati bilo šta na jedan internet medij. Nije neki veliki medij, ali se zna za njega i čuće se za Senadova sranja, ako želiš. Ja vrlo dobro znam kako to tamo ide, jer takođe imam poznanika koji su se opekli sa šupkom, ali teško je to dokazati dok neko ne progovori. Mislim da je svima u interesu da se propriča, jer će i dalje maltretirati ljude koji tamo rade.
Katarinino pisanje, stil pisanja i negacija svakog mogućeg argumenta me opasno podsjeća na "tetu Nenu" koja je glavna producentica na FACE i koja bukvalno teroriše kolege novinare. U to sam se par puta uvjerio i toliku galamu dotična proizvede da ti se nekad zna krv u žilama zalediti.
I za ovog drugog (Havatar) sam 99% siguran i to je kamerman koji je opsesivno vezan za "svoju" kameru br.9 koju nosi kući i stvara još veći problem kad zafali opreme. Inaće dotični često vrši mobing nad mlađim kolegama glumeći "velikog vođu" i jedan je od povlaštenih na FACE.
Svoje ime i prezime kao ime i prezime gore spomenutih forumaša/zaposlenika nisam naveo niti ću zbog toga što nisam 100% siguran već govorim sa velikom vjerovatnoćom (ipak je ovo medij pa nije dobro da nekoga spominjem po imenu ako nisam siguran 100%)
Ja sam radio na poslovima kamermana-snimatelja. Šef mi je bio Adnan Dokara, direktor tehnike. Inaće dobra je osoba ali mislim da neće doživjeti 50-tu godinu. Spucaće ga infarkt. Čovjek se toliko uzbudi, počne se udarati i praviti budalu od sebe kad se pojavi neki problem kao što je bio problem sa tonom iz Litvanije.
Kolege sa kojima sam radio (Tin, Nirves, Mirsad, Čodo) zatim tonci (Senad i Nijaz) pr. realizatori (Vedran, Alen i Amra koja otišla iz istog razloga kao i ja), grafičari (Zoka, Denis, Marko) su ljudi koji su zajedno sa par novinara svijetla strana FACE-a. Ljudi koji znaju svoj posao i koje često izrabljuju, ne daju im plate, i ljudi koji znaju po 20 sati da rade nizašta.
Oni koji su imali doticaja sa FACE-om znaju da je istina sve što sam rekao kao i ovo sad što sam napisao a ostalim Senadovim satelitima ću poručiti da mi ga p..... . Bolje da nagovore "velikog šefa" da mi isplati novac na račun koji sam mu poslao u dopisu nego da ovdje brane nešto što je neodbranjivo.
Last edited by SamMot on 16/01/2014 13:27, edited 3 times in total.
- Havatar
#4607 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Po tome sto pises ti veze nemas sa FACE TV
-
SamMot
#4608 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Tebi je posvećen ovaj zadnji pasos/paragrafHavatar wrote:Po tome sto pises ti veze nemas sa FACE TV
- Havatar
#4609 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
prijavljen ti je post pa psuj drugomSamMot wrote:Tebi je posvećen ovaj zadnji pasos/paragrafHavatar wrote:Po tome sto pises ti veze nemas sa FACE TV
-
SamMot
#4610 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Elmire Muliću pa kako se tako bolan sam otkri. Izvini nisam želio da ti objavljujem ime ali ovim zadnjim tvojim postovima sam postao 100% siguran. E moj "veliki" kamermanuHavatar wrote:prijavljen ti je post pa psuj drugomSamMot wrote:Tebi je posvećen ovaj zadnji pasos/paragrafHavatar wrote:Po tome sto pises ti veze nemas sa FACE TV
- It_is_a_Leclerc
#4611 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pozdravljam vas i podržavam vam da se borite do kraja za svoja prava protiv žohara Senada !SamMot wrote:Pošto je tema puna Senadovih satelita koji sigurno već znaju ko sam onda ću ovo napisati.
E sad pošto sam dobio podršku od još nekoliko forumaša, red je i da kažem ovo:Druže,
Ja ti mogu progurati bilo šta na jedan internet medij. Nije neki veliki medij, ali se zna za njega i čuće se za Senadova sranja, ako želiš. Ja vrlo dobro znam kako to tamo ide, jer takođe imam poznanika koji su se opekli sa šupkom, ali teško je to dokazati dok neko ne progovori. Mislim da je svima u interesu da se propriča, jer će i dalje maltretirati ljude koji tamo rade.
- Havatar
#4612 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Svakim postom tones sve dublje i pokazujes da nije istina to sto pises a moderatori to najbolje znaju posto znaju odakle pisem.SamMot
Elmire Muliću pa kako se tako bolan sam otkri. Izvini nisam želio da ti objavljujem ime ali ovim zadnjim tvojim postovima sam postao 100% siguran. E moj "veliki" kamermanu
SamMot
-
SamMot
#4613 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
I neću stati pisati, ne bojim se nikoga osim dragog Boga i uvijek ću govoriti ko je i šta je FACE. Prijavio sam ih inspekciji al sumnjam da će tu šta biti poznavajući korumpiranost našeg sistema. Ovo je jedini način da ljudim približim stanje FACE-a 
Havatar/Elmir - stavljan si na ignore i ne trudi se džaba
. Nisam ti više podređen i nije ti ovo studio A. Bye bye 
Havatar/Elmir - stavljan si na ignore i ne trudi se džaba
- Erzsebet
#4614 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa pišeš možda sad trenutno od kuće, jer si treća smjenaHavatar wrote:Svakim postom tones sve dublje i pokazujes da nije istina to sto pises a moderatori to najbolje znaju posto znaju odakle pisem.SamMot
Elmire Muliću pa kako se tako bolan sam otkri. Izvini nisam želio da ti objavljujem ime ali ovim zadnjim tvojim postovima sam postao 100% siguran. E moj "veliki" kamermanu
SamMot
- Erzsebet
#4615 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A i ovo dokazuje da te čovjek provalio, čim "znaš" kako izgleda unutrašnjost. Imaš li nam kakvu sliku ili ćeš kad i tebe Senči najuri?Havatar wrote:Lazu sve , nit su radili tamo nit znaju kako izgleda unutrasnjost FACE TV .
- Havatar
#4616 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne radim tamo ali po ovome sto je napisao mi je dokazao da ono sto pise nema veze sa realnoscu.Erzsebet wrote:A i ovo dokazuje da te čovjek provalio, čim "znaš" kako izgleda unutrašnjost. Imaš li nam kakvu sliku ili ćeš kad i tebe Senči najuri?Havatar wrote:Lazu sve , nit su radili tamo nit znaju kako izgleda unutrasnjost FACE TV .
- Erzsebet
#4617 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A kako ti to znaš ako ne radiš tamo? Ako već nisi dio ekipe, onda ni ti nemaš pojma šta se tamo dešava, što znači da ne možeš reći zna li on ili ne zna. I zašto bi ti uopšte bio nečiji advokat ako već nisi dio te priče? Nije logično.Havatar wrote:Ne radim tamo ali po ovome sto je napisao mi je dokazao da ono sto pise nema veze sa realnoscu.Erzsebet wrote:A i ovo dokazuje da te čovjek provalio, čim "znaš" kako izgleda unutrašnjost. Imaš li nam kakvu sliku ili ćeš kad i tebe Senči najuri?Havatar wrote:Lazu sve , nit su radili tamo nit znaju kako izgleda unutrasnjost FACE TV .
- hopcup
#4618 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
e, znaš onu s mujom, kockanjem, mujinom starom...?Havatar wrote: Ne radim tamo ali po ovome sto je napisao mi je dokazao da ono sto pise nema veze sa realnoscu.
- Havatar
#4619 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne znam.hopcup wrote:e, znaš onu s mujom, kockanjem, mujinom starom...?Havatar wrote: Ne radim tamo ali po ovome sto je napisao mi je dokazao da ono sto pise nema veze sa realnoscu.
- hopcup
#4620 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
vidimHavatar wrote: Ne znam.
- video
#4621 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Erzsebet wrote: ....... Komentarišem druge stvari, a to su njegov odnos prema radnicima (jer to znam, potvrđeno je i na ovom forumu više puta, nisam ja jedini koji to kaže, nego će ti to potvrditi i Stupska Bitanga, i još mnogi, ali naravno da neće lik iz Sent Luisa, jer ustvari nema pojma šta se dešava, zaglavio je u 1993. godini), komentarišem plaćene ankete koje su više nego očigledne (pogriješiti se može u nekoliko procenata, ali 28.000:600, a na izborima bude obrnuto, to je greška od 360 stepeni i teoretski je nemoguća), komentarišem plaćene intervjue koji su takođe više nego očigledni. Ko to ne vidi, ili je budala, ili voli Senada iz nekog nama nepoznatog razloga. Ja ne vjerujem da si ti Katarina budala, ali imaš svoje razloge da ga braniš i to je okej. Praviti dvosatni intervju s Fikretom Abdićem, intervjuisati Krajišnika, pa svojevremeno i Harisa Silajdžića, te mnoge druge, kojima nikad nije postavljao pitanja kako to radi recimo Aco Stanković; to je više nego providno. A zašto znam da je to plaćeno? Zato što sam u novinarskim vodama već dugo; nisam na FTV-u, nisam na FaceTV-u, ali jesam po internetu i ti to vrlo dobro znaš. Imam svoje izvore, mnogi pošteni ljudi su mi to rekli, ali zaista imam pametnije stvari nego da ga JA tužim, jer mene nikad nije oštetio. Ako to ne rade djeca kojima duguje, zašto bih ja to radio?
To što sam u Amsterdamu trenutno, nikakve veze nema, i ti to takođe znaš. Znaš i da sam barem 3-4 mjeseca godišnje u Sarajevu, jer pošto me stalkiraš po ovom forumu i sjećaš se postova od prije 4-5 godina, onda znaš i da sam vrlo upućen u medijska dešavanja u Bosni.
Ja nisam jedini koji piše takve stvari o Senadu; prelistaj malo ovu temu, pa ćeš vidjeti da nas ima još, čak je bilo i ljudi koji su direktno oštećeni.
Frajer ne plaća radnike, blati Javni servis koji je za njega svijet izmisio, blati Razvojnu banku kad ne dobije kredit, prodaje intervjue, namješta ankete, blati nekakvog Albanca koji zaboga nelegalno uzima njegov signal (može li biti veće dno od "rekao mi je šef da prenesem kako taj i taj nije Bosanac uopšte), pušta stream utakmice jer Boga pitaj šta je otkupio i kakvu mućku napravio, zatim laže kako je napravio 2.000 SVOJIH dnevnika, a uopšte nisu njegovi i svako to zna, itd. Pritom više nije u dobrim odnosima ni sa kim iz svijeta novinarstva, osim možda sa ljudima koji po prirodi žele biti dobri sa svima. Gladan je para, i para ima, ali ih Smrad ne da.
Btw, jedan od mojih boljih drugova je bio tehničar kod njega, čovjek platu nije dobio 10 mjeseci i tek je onda dobio otkaz. Nema vremena i para da se zajebaje po sudovima, i tako većina raje pusti da ih zezne, jer ovo je Bosna, on poznaje mnogo ljudi i u stanju je svašta napraviti kad mu se zamjeriš. E vidiš, ja sam finansijski nezavisan, i za razliku od tebe, ovo isto javno pričam. Ja se ne krijem ni na ovom forumu i svaki forumaš zna moje ime i prezime, a ti si Katarina Kosača već godinama, dok sam ja od početka tu imenom i prezimenom.
Što se Duške tiče, ne sjećam se tačno je li ona poslala nekoga u rudnik, ili je to bio neki drugi urednik, znam da je tada Duška tek došla na FTV, 2007. godine. Elem, razlika je u tome što je taj novinar koji jeste ili nije sišao u rudnik bio volonter i da mu se nešto desilo, niko ne bi odgovarao za to, jer nije imao nikakvog ugovora, niti osiguranja. Uslovi rada za volontere i honorarce su tada na FTV-u bili neljudski, i sam sam bio dio toga kao honorarac. Otišao sam i zaposlio se na drugom mjestu, jer nisam lik koji će raditi 3-4 godine dok zasluži status, dok se recimo Boris Bilić sa govornom i jezičkom manom odmah pojavi na ekranu. I pored toga, Dušku cijenim kao novinara, ali ne kao osobu. Senada ne cijenim ni kao novinara, jer nije u životu uradio novinarski prilog, nego je cijeli život čitao s idiota i govorio ljudima šta da rade. Njegov vrhunac karijere su kolažne emisije na SA3 prije rata. Ostalo je radio jer je tu bio igrom slučaja, ali bio je i Ivica Puljić, pa se ne kurči kao on godinama, a i danas je sjajan novinar.....
Sto se ovoga dijela tice, cestitke
Ovo potvrdjujem jer nas ima malo vise
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#4622 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
za ovo si ti sam kriv. ti, i samo ti. dobio si mali milion banova, ali nikad trajni, ali sada si ga više nego zaslužio.Erzsebet wrote:
Moje ime se ovdje jedinom zna, a niko nije banovan zbog toga.
glede "argumenata" koje pojedinci pominju, korisnik Havatar uopšte ne tipka iz BiH.
pozdrav
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma”
» Erzsebet, SamMot
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#4623 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
da vas vidimo sada... 
- sve na kvadrat
#4624 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
[youtube] http://www.youtube.com/watch?v=oyO_Ce6KBNM [/youtube] Hoće li ovaj Senad ikad se naučiti da ne upada gostima u riječ kad pričaju?! Gdje tu novinarstvo ako nisi spreman saslušati do kraja i biti saslušan ? Fala chmoljo
- navedeni
#4625 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sele ih iz Bosmala... ali se ne zna jos gdje.. Ima li neko vise info?