Daj jarancino ako nemas sta pametnije napisati nemoj ni sjediti za tim racunarom, jer da nemas tu konekciju nebi mogao pisati ovakve gluposti koje pises.opa22 wrote:od toliko "ostalih" ti navalio na konekciju, koja te svakodnevno vodi ka stranicama koje te truje glupostima svjetskim i nasim pa ti jos treba bolja konekcija da te jos vise truje.......e moj balkane i nesvrstani narode...bankok wrote:Od toliko kanala na ovom dunjaluku bosnje se uhvatile za CNN, eto nemamo jadni informativnih kanala koji nas svakodnevno
truju glupostima svijeskim i nasim pa nam treba jos i CNN, balkane balkane moj, daj popustite vise sa tim CNN-om.
Nek se malo zabave oko ove i ovakve konekcije koja je u najmanju ruku smijesna, you tube ne mogu da pogledam kako treba
koda sam u 90-tim o pucanju konekcije da ne govorim.![]()
![]()
nego daj CNN i mirna Bosna
O kakvim ti stranicama govoris daj mi to objasni ili lupetas gluposti po defaultu samo da nesto napises tu, prvo protumaci sta pise pa komentiraj jer ja nisam nigdje napisao da mi treba bolja konekcija a po tvom pisanju ispada da mi treba brza konekcija, ne jarancino pogresno tumacis jer si plitak izgleda ja govorim o stabilnosti te konekcije koja puca svakih deset minuta i koja je uzasno usporena da jednu stranicu ne mogu otvoriti a vrlo dobro se zna sta stoji i koja brzina u paketu koji placam i ja i svi ostali.
Mozda ti je sad malo jasnije kad ti se lijepo nacrta moj balkane, bosanci smo nismo ljudi jebiga, a sto se tice tog vaseg CNN-a zar bi Logosoft trebao ispunjavati zelje dvojice forumasa koji nemaju drugog posla nego satima sjediti pred tv-om i gledati tamo neke budale sto se ubijaju po Avganistanu i ostalim vukojebinama. Meni a ni mnogima to nije potrebno balkane moj, ako ti se gleda CNN preseli se u Ameriku pa gledaj do besvjesti.
Da se razumijemo ja nisam protiv uvodjenja CNN-a ali nek se onda ukinu ostali kanali slicnog karaktera i stave neki drugi sa drugacijim sadrzajem a ne da pored ovis trenutnih jos i CNN gledam, sto je puno puno je majku mu staru