The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Logovan

#4601 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Logovan »

Dobra epizoda. Meni nije toliko loša koliko neki govore.
Morgan :thumbup: Neka su ga više prikazali, bilo je i vrijeme. Sa onim štapom barata, k'o i Michone sa mačem. Nevjerovatno mi je koliko se loši ljudi pošteđuju u ovoj seriji. Svako malo neko od njih bude pošteđen i onda kasnije neko najebe od tih istih negativaca. :oops:
Malo je glupo što nisu prikazali kako se Glenn izvukao kada su ga dva zombija napala. Ono sa kamionima je bilo baš providno. Odmah sam skontao da su unutra i da će biti belaja.
Rick jedva dočekao da ubije onog levata. On to odmah po kratkom postupku. :skoljka:
Cybernetic

#4602 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Cybernetic »

.
Last edited by Cybernetic on 09/10/2015 14:49, edited 1 time in total.
Šveđanin

#4603 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Šveđanin »

Zadovoljan sam epizodom ali definitivno nema vise te drazi, ne gleda se serija sa onim uzbudjenjem kakvo je bilo prije..
Yapi Yapo

#4604 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Yapi Yapo »

smiješno finale iskreno, pogotovo smiješna scena (koju nismo vidjeli) kad se Gleen kao izvukao, how yes no
kakavdanakneiskustvu

#4605 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by kakavdanakneiskustvu »

cyprus wrote:Kad se desilo to sa Morganom, to da je poštedio zlikovce :shock: Možda na samom početku? Probudio sam se taman minut nakon uvodne špice...

Inače epizoda onako... Jedino mi je drago što nisu zaratili Rickovi protiv ovih ostalih iz Alexandrije... Al mi žao onog čikice :sad:

:thumbup:
klixoris

#4606 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by klixoris »

Nek je Mici konacno skinula katanu sa zida i vratila je gdje i pripada - na ledja :-D :izet:

Iduce sezone sukob sa vukovima u kojoj ce vjerovatno stradati Alexandrija, ekipa opet ostaje bez sklonista i vraca se standardnom setkanju po sumi
Pitarrr82

#4607 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Pitarrr82 »

Epizoda :zzzz: :zzzz:
oskarboy

#4608 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by oskarboy »

al-em wrote:Treba uvesti pravilo na temu da je zabranjeno spominjati greske iz serije.Hiljadu ljudi prati i pravi seriju da bi neki drkadzija za kompjutom kritikovao i ukazivao na propuste u seriji.
Pratite dogadjaje, poruke, skrivene motive, detalje.
Kladim se da pola vas nije skontalo kako je jedan od vukova pronasao slike aleksandrije u ruksaku onog pedera.
serija je puna gresaka i postala je presmjesna,vecina je prati jer hoce da vidi dokle rezija moze da ide sa glupostima i greskama.iz sezone u sezonu joj kvalitet opada.
The 51st State

#4609 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by The 51st State »

al-em wrote:Treba uvesti pravilo na temu da je zabranjeno spominjati greske iz serije.Hiljadu ljudi prati i pravi seriju da bi neki drkadzija za kompjutom kritikovao i ukazivao na propuste u seriji.
Pratite dogadjaje, poruke, skrivene motive, detalje.
Kladim se da pola vas nije skontalo kako je jedan od vukova pronasao slike aleksandrije u ruksaku onog pedera.
:thumbup:
SportLux

#4610 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by SportLux »

Onaj Glen je debil samo takav,onaj nikolas ostavi svog jarana da visi tamo,zbog njega cris pogine,zamalo i glen,prica onoj kapetanici da su zbog glena poginuli ostali,puca na njega,ostavlja ga zombijima i jedva se spasi...nisu htijeli pokazat kako se spasio jer je bilo nemoguce..
i na kraju ga on udari i klekne pored njega i fol cmizdri nesto ko ne moze ga ubiti nije on takav,pa on je bas retardiran.
Dobra epizoda i sad na cekanju pola godine :zzzz:
Pismonosa

#4611 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Pismonosa »

RIZVA wrote:Jedva je Rick dočekao da ga rokne u vugla :mrgreen:
Hmm, da li je?

Nakon što joj je muž pao zaklan, stara se obratila Ricku sa "Učini to!"

I Rick vadi pištolj, i BUUM!!

Pitanje je da li je Rick otreso onog zlostavljača žena, ili je ustvari smjestio metak u glavu arhitektu, da se ovaj ne bi pretvorio u ono govno? :roll:

Mogla bi to biti mala fora :izet:
DON_eARL

#4612 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by DON_eARL »

Pismonosa wrote:
RIZVA wrote:Jedva je Rick dočekao da ga rokne u vugla :mrgreen:
Hmm, da li je?

Nakon što joj je muž pao zaklan, stara se obratila Ricku sa "Učini to!"

I Rick vadi pištolj, i BUUM!!

Pitanje je da li je Rick otreso onog zlostavljača žena, ili je ustvari smjestio metak u glavu arhitektu, da se ovaj ne bi pretvorio u ono govno? :roll:

Rik je gleda, ona mu govori da to učini, on se okreće i puca, i onda diže pogled prema ulazu gdje se nalazi Morgan. Jasno je da je pucao u konkurenciju za plavku. :D
Pismonosa

#4613 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Pismonosa »

To ti misliš :wink: :D
janje_

#4614 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by janje_ »

I am Happy wrote:On se niju puno kretao za razliku od Ricka. Svo vrijeme je proveo u onoj Atalanti ako se ne varam.
jeste, jeste.. pa je u zimskom prelaznom roku preso u parmu, ali nakon sto je postalo izvjesno da ce parma bankrotirati, razmislja o drugim opcijama, i sve se cini da će put Verone, u Chievo..

i moj jedan jaran uvijek kaže kako je sjedište kokakole u atalanti.. nisi jedini.

Atlanta, najveći i glavni grad savezne države Džordžija..

Atalanta fudbalski klub iz Bergama, Lombardija, Italija..
Last edited by janje_ on 31/03/2015 12:10, edited 1 time in total.
zipoo

#4615 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by zipoo »

Meni je bas dobro finale bilo. Morgan pravi badass, sa oklagijom kroz Ameriku. A ne ko Rick dobije po p... od doktora.

Sljedeca sezona mora biti krvava. Predstavili su vukove, pokazali su da rokaju iz zabave gdje ce naravno popusiti. Pogotovo sad kad su nasi junaci preuzeli kamp. Mada bi Sasha ili samuraj mogli stradati.
simonese

#4616 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by simonese »

janje_ wrote:
annoy wrote:On se niju puno kretao za razliku od Ricka. Svo vrijeme je proveo u onoj Atalanti ako se ne varam.
jeste, jeste.. pa je u zimskom prelaznom roku preso u parmu, ali nakon sto je postalo izvjesno da ce parma bankrotirati, razmislja o drugim opcijama, i sve se cini da će put Verone, u Chievo..

i moj jedan jaran uvijek kaže kako je sjedište kokakole u atalanti.. nisi jedini.

:lol: kralju
DON_eARL

#4617 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by DON_eARL »

Pismonosa wrote:To ti misliš :wink: :D
Pogledaj scenu opet. :D Nije fizički moguće da stara drži muža u naručju, Rik da je gleda, pa da se okrene da puca u muža. Sa druge strane, hirurg je sve vrijeme na ulazu, odgurne starog, Abraham ga obara na zemlju i tu ga drži. I onda se Morgan pojavi na tom istom ulazu, a Rick samo digne glavu nakon egzekucije.

Valjda ne trolaš. :D

Edit: Na imdb.com već ima kraći opis prve epizode 6. sezone. Koga zanima, neka pogleda, da ja ne spojlam.
Logovan

#4618 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Logovan »

Pismonosa wrote: Pitanje je da li je Rick otreso onog zlostavljača žena, ili je ustvari smjestio metak u glavu arhitektu, da se ovaj ne bi pretvorio u ono govno? :roll:

Pa otresao zlostavljača žena. On je ubio arhitektu, žena se naljutila i naredila Ricku da ga ubije.
annoy

#4619 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by annoy »

janje_ wrote:
annoy wrote:On se niju puno kretao za razliku od Ricka. Svo vrijeme je proveo u onoj Atalanti ako se ne varam.

Kako si uspio mene citirat tu :D nisam ja to napisala
janje_

#4620 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by janje_ »

annoy wrote:
janje_ wrote:

Kako si uspio mene citirat tu :D nisam ja to napisala
aj em sori.. prepravio sam.. bio je dupli citat, pa sam pogresnog obriso i pogresnu ostavio.. ;)
annoy

#4621 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by annoy »

janje_ wrote:
aj em sori.. prepravio sam.. bio je dupli citat, pa sam pogresnog obriso i pogresnu ostavio.. ;)
Ok :)
još sam pospana pa sam morala dobro promislit dok se sjetim jesam to rekla ili ne :D
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#4622 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by I am Happy »

janje_ wrote:
I am Happy wrote:On se niju puno kretao za razliku od Ricka. Svo vrijeme je proveo u onoj Atalanti ako se ne varam.

Al me nasmija :lol: :lol: :lol:

Valjda se zna na sta sam mislio :D
Pismonosa

#4623 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Pismonosa »

DON_eARL wrote:
Pismonosa wrote:To ti misliš :wink: :D
Pogledaj scenu opet. :D Nije fizički moguće da stara drži muža u naručju, Rik da je gleda, pa da se okrene da puca u muža. Sa druge strane, hirurg je sve vrijeme na ulazu, odgurne starog, Abraham ga obara na zemlju i tu ga drži. I onda se Morgan pojavi na tom istom ulazu, a Rick samo digne glavu nakon egzekucije.

Valjda ne trolaš. :D

Edit: Na imdb.com već ima kraći opis prve epizode 6. sezone. Koga zanima, neka pogleda, da ja ne spojlam.
Ne trolam ba, što ću trolat jebote.

Malo sam zaboravio ko je gdje gledao i kako je bio okrenut. Ako ti tako kažeš, onda ti vjerujem.

Učinilo mi se da bi se tu mogla napraviti neka zvrčka, neko iznenađenje. Doduše, Rick se već ranije pokazao kao vrstan i hladnokrvan egzekutor. Nije mu bio problem ubit onog hadalja.
oskarboy

#4624 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by oskarboy »

ma ofirno do bola,prejeftino finale,kako samo smjesno posjece arhitektu :lol: :lol: :lol: :lol: kao da ne gledamo istu seriju od prve sezone,kao da se citava produkcija izmjenila i pojeftinila na detaljima,kadrovima,glumcima. glen je bio mat pozicji,jedan zombi mu nad glavom a drugi krenuo na ruku i tu se scena prekida.
SaPnA

#4625 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by SaPnA »

procitali smo bolan i prvi put
Post Reply