iiii drama se nastavlja
BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
- Logovan
#4602 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Joj sapunice majko moja.
- luckylaka
#4603 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ovi kreteni sa S.C. od jutros rasprodali skoro sve BiH reprezentativce*****Barca kuca na Vučicina vrata: Može li Pjanić?
Autor: Sport Centar
Datum: 2012-11-26 16:15:00
Prema najnovijim vijestima iz Italije za našeg Miralema Pjanića ponovo je interesovanje pokazala velika Barcelona...
Tottenham je u središtu ove transfer priče već neko vrijeme, a Barcelona se spominjala ljetos, te sada opet.
Andre Villas-Boas, menadžer Tottenhama, priznao je da želi vidjeti našeg fantazistu u redovima londonskih Pijetlova, no čini se da oni nemaju dovoljno novca za ponuditi.
Stoga, popularni Mire izjavio je da ostaje u Romi, no ukoliko su priče o interesovanju Barce tačne, teško da će ostati u Rimu ove zime.
Autor: Sport Centar
Datum: 2012-11-26 16:15:00
Prema najnovijim vijestima iz Italije za našeg Miralema Pjanića ponovo je interesovanje pokazala velika Barcelona...
Tottenham je u središtu ove transfer priče već neko vrijeme, a Barcelona se spominjala ljetos, te sada opet.
Andre Villas-Boas, menadžer Tottenhama, priznao je da želi vidjeti našeg fantazistu u redovima londonskih Pijetlova, no čini se da oni nemaju dovoljno novca za ponuditi.
Stoga, popularni Mire izjavio je da ostaje u Romi, no ukoliko su priče o interesovanju Barce tačne, teško da će ostati u Rimu ove zime.
- burek_in_space
#4604 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Da mene hoce neko kupiti, kad je to tako lako, makar i za pola miliona...mozhe i Inter chak...
- Artest
#4605 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
skonto izmet hajrovic da nema hajra u svici
da sam sajo, ja bi ga zovno i poslo na tribine...
sikter ušljo
-
smijesni_ste
#4606 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Artest baš si pravi nick i osobu izabrao
....nema labavo...samo nogom u usta a? 
- Artest
#4607 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
bezbeli
(stvar je jos gora jer sam ga vise puta preporucivo u repku..uvjeren da je savez 100% kriv....sve dok nisam skonto o kakvom govnetu je rijec. iako to ne amnestira dio krivice saveza ili generalno los sajin pristup u komunikaciji)
(stvar je jos gora jer sam ga vise puta preporucivo u repku..uvjeren da je savez 100% kriv....sve dok nisam skonto o kakvom govnetu je rijec. iako to ne amnestira dio krivice saveza ili generalno los sajin pristup u komunikaciji)
- fortaleza
#4608 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Skontao je on to i prije..Artest wrote:skonto izmet hajrovic da nema hajra u svici
da sam sajo, ja bi ga zovno i poslo na tribine...
sikter ušljo
Gle, pretpostavio sam odmah da bi Izet mogao zaigrati za bejha i poslije poziva u švicarsku repku. Zašto? Pa upravo zato što je svu našu pažnju pridobio pozivanjem Švicaraca i njegovim prihvaćanjem pa su se svi digli na noge i tražili od Sušića i saveza da se pozove u A vrstu bez obzira što ga nisu ni vidjeli na djelu, na terenu. Kakav spin.
- bingov buraz
- luckylaka
#4610 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Jadni Ojanic do podne u Totenhamu od podne u Milanu,ja novinara i govana
Rososneri će teško ispuniti svoj cilj
Milannews: Krivudav put do Pjanića
Piše: E. Škorić Jučer, 22:46
Iako ga se najviše "seli" u Englesko, preciznije u Tottenham, Miralem Pjanić bi mogao napustiti Romu, a opet ostati u Seriji A. AC Milan namjerava potpisati bh. reprezentativca.
Preporuči
Nije tajna da je Pjanić želja Milanovog (još uvijek) trenera Massimiliana Allegrija. Milannews.it piše da je Pjanić prvi pik trenera Rossonera.
Rososneri će teško ispuniti svoj cilj
Milannews: Krivudav put do Pjanića
Piše: E. Škorić Jučer, 22:46
Iako ga se najviše "seli" u Englesko, preciznije u Tottenham, Miralem Pjanić bi mogao napustiti Romu, a opet ostati u Seriji A. AC Milan namjerava potpisati bh. reprezentativca.
Preporuči
Nije tajna da je Pjanić želja Milanovog (još uvijek) trenera Massimiliana Allegrija. Milannews.it piše da je Pjanić prvi pik trenera Rossonera.
- agent_zero
#4611 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/seferov ... veza/92935
Sramota, pogotovo kad se zna da osim džeksona i vede nemamo ama baš nikog da valja.
Sramota, pogotovo kad se zna da osim džeksona i vede nemamo ama baš nikog da valja.
- bachje
#4612 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
evo zabio pulen papetasusica
Ibričić zabio u Istanbulu, ali Galata izvukla bod na kraju
http://sportsport.ba/ino_fudbal/ibricic ... raju/93030
Ibričić zabio u Istanbulu, ali Galata izvukla bod na kraju
http://sportsport.ba/ino_fudbal/ibricic ... raju/93030
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#4613 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
ljudi prati li iko žabarski fudbal...valja li išta ovaj malac iz Fiorentine Seferović?
-
Eborg
#4614 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Iz perspektive "zabarskog fudbala" se moze malo sta reci jer ne igra. Ali valjda znas da je bio najbolji strijelac svjetskog U-17 prvenstva koje je Svicarska i osvojila. Malo stagnira u zadnje vrijeme zbog nedostatka vremena za igru ali je u nedostatku boljih igraca u napadu dovoljno dobar da bude u kadru od 22 igraca, pogotovo sto je Besic tu vec neko vrijeme u gotovo identicnoj situaciji.
- JoseMujica
#4615 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
znam to za U-17 karijeru, al danas malo to znači...nego vidim da je odigrao neku utakmicu za Fiorentinu pa me zanimalo ima li tu nekog potencijala, jel ko gledao
-
Eborg
#4616 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Je li ovo upao "onako" ili je neka kriza sa povredama pa ga mozemo jos ocekivati u igri?
- luckylaka
#4617 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Nikakve slicnosti sa Besicem posto je Besic vec desetak kola standardni igrac i jedan od najbolji na terenu s tim sto je proslo kolo zaradio crveni i danas odmara(tj,dva zuta)do tada bio najbolji,utakmicu prije proglasen igracem utakmiceEborg wrote:Iz perspektive "zabarskog fudbala" se moze malo sta reci jer ne igra. Ali valjda znas da je bio najbolji strijelac svjetskog U-17 prvenstva koje je Svicarska i osvojila. Malo stagnira u zadnje vrijeme zbog nedostatka vremena za igru ali je u nedostatku boljih igraca u napadu dovoljno dobar da bude u kadru od 22 igraca, pogotovo sto je Besic tu vec neko vrijeme u gotovo identicnoj situaciji.
-
Eborg
#4618 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Besic igra zadnja 2 mjeseca a u reprezentaciji je godinu dana ako se ne varam, mozda cak i duze. Besic je isto (ne)iskusan kao i Seferovic, kada obojicu sastavis i sve njihove utakmice nema ih za jednu profesionalnu sezonu.
- Edin H.
#4619 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Begovic do sada najmanje golova primio u Premiershipu poslije Hearta, mislim da postoji sansa da zadrzi mjesto golmana nacionalnog tima ovaj put 
- JoseMujica
#4620 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
ček otkud sad upade Bešić (DC/DMC/MC) veznjak u pitanje o Seferoviću koji je napadačluckylaka wrote:Nikakve slicnosti sa Besicem posto je Besic vec desetak kola standardni igrac i jedan od najbolji na terenu s tim sto je proslo kolo zaradio crveni i danas odmara(tj,dva zuta)do tada bio najbolji,utakmicu prije proglasen igracem utakmiceEborg wrote:Iz perspektive "zabarskog fudbala" se moze malo sta reci jer ne igra. Ali valjda znas da je bio najbolji strijelac svjetskog U-17 prvenstva koje je Svicarska i osvojila. Malo stagnira u zadnje vrijeme zbog nedostatka vremena za igru ali je u nedostatku boljih igraca u napadu dovoljno dobar da bude u kadru od 22 igraca, pogotovo sto je Besic tu vec neko vrijeme u gotovo identicnoj situaciji.
- Koshpa
#4621 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Stevanovic strijelac za Vojvodinu protiv Zvezde
u utakmici gdje su ga posmarali iz Shalkea 
- luckylaka
#4622 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pa tema je BH reprezentativciJoseMujica wrote:ček otkud sad upade Bešić (DC/DMC/MC) veznjak u pitanje o Seferoviću koji je napadačluckylaka wrote:Nikakve slicnosti sa Besicem posto je Besic vec desetak kola standardni igrac i jedan od najbolji na terenu s tim sto je proslo kolo zaradio crveni i danas odmara(tj,dva zuta)do tada bio najbolji,utakmicu prije proglasen igracem utakmiceEborg wrote:Iz perspektive "zabarskog fudbala" se moze malo sta reci jer ne igra. Ali valjda znas da je bio najbolji strijelac svjetskog U-17 prvenstva koje je Svicarska i osvojila. Malo stagnira u zadnje vrijeme zbog nedostatka vremena za igru ali je u nedostatku boljih igraca u napadu dovoljno dobar da bude u kadru od 22 igraca, pogotovo sto je Besic tu vec neko vrijeme u gotovo identicnoj situaciji.
- Artest
#4623 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
pjanic izolovan na krilu (tj treci spic umjesto lamele), dok bredli i taksidis organizuju igru
faklat je starkelja cudan lik
faklat je starkelja cudan lik
- JoseMujica
#4624 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
aaa sorry onda...ja odoh da ga spominješ kao alternativnog napadačaluckylaka wrote:
Pa tema je BH reprezentativci
-
cindrlimindrli
#4625 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Sto je ovaj Hofenhajm prop`o k`o kauc, Verder se zajebaje sa njima. Skoro ce kraj prvog, bog me ubio ako
i Salihovic zna na kojoj poziciji igra. N
i Salihovic zna na kojoj poziciji igra. N