"I can't feel my legs"
Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
- travar
#4601 Re: Gledate seriju - preporucite je
Defiance se definitivno popravlja
"I can't feel my legs"
"I can't feel my legs"
- Not My Idea
#4602 Re: Gledate seriju - preporucite je
dajte mi ba neku seriju
tipa Suits 
- ćiribiribela
#4603 Re: Gledate seriju - preporucite je
Not My Idea wrote:dajte mi ba neku serijutipa Suits
white collar? nije k'o suits, ali nije losa.
- prdimahovina
#4604 Re: Gledate seriju - preporucite je
Odlična serija. Druga sezona kreće za 10ak danabaxul wrote:Sinoć sam počeo gledat' The Newsroom. Za sad sam zadovoljan. Izašla je jedna sezona a "naručena" je i druga.
Prva sezona je vrh. druga je, meni lično, malo tanja, a treću su otkazali. Šteta...vee-jay wrote:The Boss
pregledao prvu sezonu u cugu
pravo dobra
-
The 51st State
#4605 Re: Gledate seriju - preporucite je
Get a job.Not My Idea wrote:dajte mi ba neku serijutipa Suits
- Irm@
#4606 Re: Gledate seriju - preporucite je
nije tipa Suits ali je zlobna i chick flick..Not My Idea wrote:dajte mi ba neku serijutipa Suits
- madFlava
#4607 Re: Gledate seriju - preporucite je
Pocela treca sezona Luthera 
- vee-jay
#4608 Re: Gledate seriju - preporucite je
Sinoc zavrsio drugu i naravno odmah krenuo po guglu da trazim kad ce krenuti treca. Druga jeste nesto malo tanja ali kvalitet je ostao na veoma visokoj razini. Samim time sam ostao zaprepascen kada sam procitao da je treca sezona (za sada) otkazana. Raja se po netu nada da ce netflix ili ko vec kupiti prava pa da naprave barem jos jednu sezonu. Po meni, ova serija bi trebala imati barem cetiri ili sest sezona.prdimahovina wrote:Odlična serija. Druga sezona kreće za 10ak danabaxul wrote:Sinoć sam počeo gledat' The Newsroom. Za sad sam zadovoljan. Izašla je jedna sezona a "naručena" je i druga.
Prva sezona je vrh. druga je, meni lično, malo tanja, a treću su otkazali. Šteta...vee-jay wrote:The Boss
pregledao prvu sezonu u cugu
pravo dobra
Pravo sam tuzan radi toga
SPOILER
Naravno da sam razmisljao zasto je jedna serija ovako visoke kvalitete vec nakon druge sezone otkazana. Vjerujem da se razlog moze naci u dozi negativnosti koje karakterisu sve (dakle ne samo glavne nego fakat sve) likove. Narod uvijek zeli u glavnim licnostima neke karakteristike u kojima se mogu sami pronaci, trunak ljudskosti. Imali su ih tu i tamo, na trenutke, ali na kraju uvijek pobijedi mracna strana.
Skidam Newsroom
- Šveđanin
#4609 Re: Gledate seriju - preporucite je
Odlična!jastuk1 wrote:Evo počela je ova Under the dome. Prva epizoda obećava. Naročito nama kojima je u kinematografiji primarna scenografija, atmosfera i gluma, a zaplet i priča nisu.
- ExNihilo
#4610 Re: Gledate seriju - preporucite je
A jes ofo topro
Vazda su Britanci pravili bolje serije od Amera

-
baxul
#4611 Re: Gledate seriju - preporucite je
Utopia - britanska serija koja me iznenadila. Misteriozno, vrlo vrlo vrlo naslino, kvalitetno snimljeno.

IMDb link
Oficijelna stranica
za sad 9/10 od mene

IMDb link
Oficijelna stranica
za sad 9/10 od mene
- del_boj
#4612 Re: Gledate seriju - preporucite je
Where is Jessica Hyde?baxul wrote:Utopia - britanska serija koja me iznenadila. Misteriozno, vrlo vrlo vrlo naslino, kvalitetno snimljeno.
IMDb link
Oficijelna stranica
za sad 9/10 od mene
-
The 51st State
#4613 Re: Gledate seriju - preporucite je
prvu epizodu pogledo, prejakoExNihilo wrote:A jes ofo toproVazda su Britanci pravili bolje serije od Amera
![]()
-
1Dante1
#4614 Re: Gledate seriju - preporucite je

Koja bolešćina !! Dogurao do 4. epizode, moram nekako smoći snage da ogledam i ostalo
- ExNihilo
#4615 Re: Gledate seriju - preporucite je
Svaka epizoda sve bolja i bolja, na trećoj već shvataš da je serija bolja od 2/3 filmova koje si ikad pogledaoThe 51st State wrote:prvu epizodu pogledo, prejakoExNihilo wrote:A jes ofo toproVazda su Britanci pravili bolje serije od Amera
![]()
![]()
![]()
.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4616 Re: Gledate seriju - preporucite je
Suits za 7 dana!
- Irm@
#4617 Re: Gledate seriju - preporucite je
aj nou!mleetavi wrote:Suits za 7 dana!
-
omar little
#4618 Re: Gledate seriju - preporucite je
sad sam se bas neugodno iznenadila jer je treca sezona trebala krenuti u kasno ljeto/ranu jesen. hvalila sam je i prije, osobno mi je puno bolja od americkog "house of cards" i jedna od najozbiljnijih i najjacih serija u zadnje vrijeme. mracna je i teska k'o crna zemlja (ali ja to volim), nekako dramski "klasicna" i nema bijega likovima u jeftino rjesenje, kakve god bile zivotne situacije u kojima se nalaze. puno je vjernija stvarnosti od vise-manje svega sto je na televiziji. kelsey grammer je nasutao sve zive s ovom ulogom, ubio je! kakva steta.vee-jay wrote:
Sinoc zavrsio drugu i naravno odmah krenuo po guglu da trazim kad ce krenuti treca. Druga jeste nesto malo tanja ali kvalitet je ostao na veoma visokoj razini. Samim time sam ostao zaprepascen kada sam procitao da je treca sezona (za sada) otkazana. Raja se po netu nada da ce netflix ili ko vec kupiti prava pa da naprave barem jos jednu sezonu. Po meni, ova serija bi trebala imati barem cetiri ili sest sezona.
Pravo sam tuzan radi togaali nada umire... nikada
![]()
SPOILER
Naravno da sam razmisljao zasto je jedna serija ovako visoke kvalitete vec nakon druge sezone otkazana. Vjerujem da se razlog moze naci u dozi negativnosti koje karakterisu sve (dakle ne samo glavne nego fakat sve) likove. Narod uvijek zeli u glavnim licnostima neke karakteristike u kojima se mogu sami pronaci, trunak ljudskosti. Imali su ih tu i tamo, na trenutke, ali na kraju uvijek pobijedi mracna strana.
Skidam Newsroom
ne bih rekla da je razlog otkazivanja negativnost likova vec mala gledanost. americka publika nije masovno zainteresirana za ovakve stvari, to svi znamo, ali je problem sto je taj starz mali kanal koji se tek nedavno upustio u ozbiljniju serijsku produkciju. hbo si moze priustiti serije tipe deadwood i the wire sa smijesnom gledanoscu u usporedbi sa, stajaznam, sex and the city te koristiti financijski uspjeh takve serije da balansira produkciju i osigura snimanje nekih manje popularnih ali nenadmasivo kvalitetnijih proizvoda. starz osim spartakusa (ili kako se vec to zove, nisam nikad gledala) nema nista sto i blizu prilazi zaradi i sto traje vise od sezonu-dvije.
velika bi steta bila da se ova serija ne nastavi, valjda ce je neko od ovih vecih i jacih otkupiti i zavrsiti ovu zanimljivu pricu o chicago politics and its people.
- KPNCTNJAH
#4619 Re: Gledate seriju - preporucite je
ExNihilo wrote:A jes ofo toproVazda su Britanci pravili bolje serije od Amera
![]()
- prdimahovina
#4620 Re: Gledate seriju - preporucite je
apsolutli. Bolja, jača, kompleksnija...od house of cards. Kelsey pojede, Gus van Sant režijski odlično zadao...Ali izgleda da je taj starz zagrizao malo veći zalogaj nego što je mogao progutati, i išli su na sve ili ništa. Nije mene iznenadila tako mala gledanost, koliko i ne baš najbolje kritike. A i taj starz se pomalo fura na dosta "slobodnijih" scenaomar little wrote:sad sam se bas neugodno iznenadila jer je treca sezona trebala krenuti u kasno ljeto/ranu jesen. hvalila sam je i prije, osobno mi je puno bolja od americkog "house of cards" i jedna od najozbiljnijih i najjacih serija u zadnje vrijeme. mracna je i teska k'o crna zemlja (ali ja to volim), nekako dramski "klasicna" i nema bijega likovima u jeftino rjesenje, kakve god bile zivotne situacije u kojima se nalaze. puno je vjernija stvarnosti od vise-manje svega sto je na televiziji. kelsey grammer je nasutao sve zive s ovom ulogom, ubio je! kakva steta.vee-jay wrote:
Sinoc zavrsio drugu i naravno odmah krenuo po guglu da trazim kad ce krenuti treca. Druga jeste nesto malo tanja ali kvalitet je ostao na veoma visokoj razini. Samim time sam ostao zaprepascen kada sam procitao da je treca sezona (za sada) otkazana. Raja se po netu nada da ce netflix ili ko vec kupiti prava pa da naprave barem jos jednu sezonu. Po meni, ova serija bi trebala imati barem cetiri ili sest sezona.
Pravo sam tuzan radi togaali nada umire... nikada
![]()
SPOILER
Skidam Newsroom
ne bih rekla da je razlog otkazivanja negativnost likova vec mala gledanost. americka publika nije masovno zainteresirana za ovakve stvari, to svi znamo, ali je problem sto je taj starz mali kanal koji se tek nedavno upustio u ozbiljniju serijsku produkciju. hbo si moze priustiti serije tipe deadwood i the wire sa smijesnom gledanoscu u usporedbi sa, stajaznam, sex and the city te koristiti financijski uspjeh takve serije da balansira produkciju i osigura snimanje nekih manje popularnih ali nenadmasivo kvalitetnijih proizvoda. starz osim spartakusa (ili kako se vec to zove, nisam nikad gledala) nema nista sto i blizu prilazi zaradi i sto traje vise od sezonu-dvije.
velika bi steta bila da se ova serija ne nastavi, valjda ce je neko od ovih vecih i jacih otkupiti i zavrsiti ovu zanimljivu pricu o chicago politics and its people.
Uglavnom šteta...
- Saian
#4621 Re: Gledate seriju - preporucite je
pa zar to nije tako u zivotuprdimahovina wrote:svako malo sjevaju guzice&sise, pa možda kod dijela publike i to stvara neki imidž, ko će im ga znati.
Uglavnom šteta...
-
omar little
#4622 Re: Gledate seriju - preporucite je
ima i toga da su se precijenili ocito sa ovakvim ozbiljnim i ambicioznim projektom. daleko sam od puritanca i politicke korektnosti, u prevodu ne smetaju mi sise i guzice nimaloprdimahovina wrote:
apsolutli. Bolja, jača, kompleksnija...od house of cards. Kelsey pojede, Gus van Sant režijski odlično zadao...Ali izgleda da je taj starz zagrizao malo veći zalogaj nego što je mogao progutati, i išli su na sve ili ništa. Nije mene iznenadila tako mala gledanost, koliko i ne baš najbolje kritike. A i taj starz se pomalo fura na dosta "slobodnijih" scena. I u Spartacusu (u jednoj epizodi koju sam gledao) i u Bossu svako malo sjevaju guzice&sise, pa možda kod dijela publike i to stvara neki imidž, ko će im ga znati.
Uglavnom šteta...
vidjeh negdje da ovaj tjedan krece americka verzija the bridge (odlicne! skandinavske serije) i debelo se mislim da li uopce pogledati. sve manje imam zivaca za to americko prezvakavanje, uglavnom lose, odlicnih tudjih serija. ako pogleda neko ko je gledao original nek' javi na sta lici. da budem u miru sa svojom odlukom o negledanju.
-
chino
#4623 Re: Gledate seriju - preporucite je

Odlicna serija
- jasko_ba
#4624 Re: Gledate seriju - preporucite je
Zadnjih sedmica, samo gledam The Mentalist.
Vrhunska serija!
Vrhunska serija!