mikelandjelo wrote:
gledo sam unitedove utakmice protiv fulhama, wba, liverpoola, arsenala i ovu zadnju protiv city-ja .
mislim da go wolvsa nije sporan al eto neka bude. uglavnom protiv fulhama pomoc sudija, protiv wba isto, liverpool ostecen za penal (nije liga doduse) i eto city i arsenal su zasluzeno dobili. nemoguce da je slucajnost da im sudije pomazu u 3 od 5 utakmica koje sam pogledo, al eto neka ti bude da man united nema pomoc sudija.
i jos da ne pricamo o sitnim faulovima koji vrlo cesto idu u korist man uniteda i koji cesto utjecu na psihu igraca
Fulham sam naveo, naveo sam WBA (mada je tu bila i sto velika odluka kontra Uniteda), Liverpool nije liga bila, nisam ni gledao, Arsenal i City znači čisto sve. Gdje su ostale utakmice? To te pitam. A zašto ne spomeneš čist penal ne sviran za United protiv WBA i to nakon što je WBA imao penal dosuđen. Gdje se tu uklapa pomoć sudaca?
Protiv Wolvesa je kod drugog gola igrač koji je dao gol prerano uletio i samim time bio u ofsaju.
Jesi li gledao protiv Birminghama, kada kod 1:0 za United u 90-oj minuti Birmingham daje gol u akciji u kojoj je bio ofsajd, faul u napadu, te asistencija rukom i to sve od strane jednog igrača?
Jesi li vidio čist ne sviran penal protiv Ville, isti kakav nije sviran Blackpoolu, te čišći nego onaj što nije sviran protiv WBA?
Nisi vidio čist penal protiv Blackburna?
Hebiga, ja jesam vidio i još nešto, utakmice koje si nabrojao, dvije su bile protiv glavnih rivala i tu je sve čisto bilo. Pa valjda bi ih tu gurali, da se nešto ganja.... Imali smo takvo nešto prošle sezone.